Вижте прогнози за всички мачове от неделя, 16 септември

12:23
Вижте прогнози за всички мачове от неделя, 16 септември
През днешния ден ще се изиграят мачове от текущите кръгове в най-интересните първенства в Европа - английската Висша лига, испанската Примера дивисион, италианската Серия "А", германската Бундеслига, френската Лига 1, като и срещи от българската "А" футболна група.

Предлагаме ви прогнози за всички двубои от днес в най-интересните и силни шампионати на Стария континент, представени по хронологичен ред за по-голямо удобство.


Прогнози за всички мачове от неделя, 16 септември:

  13:00 часа:
Еспаньол - Атлетик Билбао, Прогноза: Над 2,5 гола

Баските предлагат резултатни срещи. Еспаньол е с допуснати цели 7 гола в 3 мача, каталунците ще тръгнат да търсят първи точки в... още.

  13:30 часа:
Киево – Лацио, Прогноза: 2 Точен резултат: 1:2

Лацио стартира чудесно сезона. През миналата кампания контузиите провалиха орлите. Сега съставът е почти същият и ако футболистите се предпазят от тежки травми, орлите дори може да посегнат към... още.

  15:00 часа:
Рен - Лориен, Прогноза: 1

Рен спечели последните си 6 от 7 домакинства на Лориен. Погледнато като цяло червено-черните имат предимство в директните сблъсъци, но на фона на моментното представяне... още.

  16:00 часа:
Дженоа – Ювентус, Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

Горещ откъм футболни емоции неделен следобед предстои за феновете в Генуа. Грифоните записаха победа и загуба от началото на сезона. Очакванията към тима на Де Канио са доста по-високи... още.

Рома – Болоня, Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

Зденек Земан вече взе първия си голям скалп в Серия А – Рома победи Интер като гост и даде заявка, че този сезон ще бъде един от най-силните отбори, а защо не и претендент... още.

Фиорентина – Катания, Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

Фиорентина е доста променен отбор в сравнение с миналия сезон. Защитата е почти изцяло обновена, Йоветич е здрав и като че ли в лагера на виолетовите имат поводи за... още.

Наполи – Парма, Прогноза: 1 Точен резултат: 2:0

От големите си звезди, Наполи се раздели единствено с Лавеци. Тимът на Валтер Мадзари е основен конкурент на Ювентус за титлата и трябва да печели мачове като този с Парма... още.

Пескара – Сампдория, Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

Пескара ще търси първи точки през сезона срещу представящия се силно Сампдория. Делфините като че ли нямат потенциала да запазят мястото си в... още.

Сиена – Удинезе, Прогноза: Х Точен резултат: 0:0

И двата отбора започнаха лошо сезона. Дестро много ще липсва на Сиена в битката за оцеляване. Домакините обаче имат и други класни футболисти, а представянето им на... още.

  16:30 часа:
Фрайбург - Хофенхайм, Прогноза: 1

В малкото дерби на юга Хофенхайм гостува на Фрайбург в опит да сложи край на отчайващото начало на сезона. Сините натрупаха три поредни загуби (общо шест с тези в края на миналото първенство)... още.

  17:00 часа:
Локомотив София - Етър, Прогноза: Над 2,5 гола

Срещата ще се играе на стадион "Георги Аспарухов". Припомняме това заради големия като размер и отличен терен, което означава отворена игра и от двата отбора. Ситуацията при гостите е... още.

Локомотив Пловдив - Миньор Перник, Прогноза: Гол/Гол

В Локо София се надяват Емил Велев - с прякор Четирите хикса, да спре да прави равенства и най-после да запише победа през новия сезон. Миньор също няма спечелен мач през този... още.

  17:00 часа:
Гранада - Ла Коруня, Прогноза: Х

Гранада има само една точка досега, а Ла Коруня е без загуба. Депор е по-класният тим, но домакинството също ще е фактор в мача... още.

  18:00 часа:
Рединг – Тотнъм, Прогноза: 2 и над 2,5 гола

Рединг ще търси максимален актив от точки за първи път през сезона. Кралските поданици финишираха предишната кампания с 15 победи в 19 кръга и не са падали вкъщи от... още.

  18:00 часа:
Лион - Аячо, Прогноза: 1

Лион не познава вкуса на загубата от Аячо. Хлапетата се намират в много добра форма и неслучайно ще играят ролята на изявен фаворит срещу червено-белите... още.

  18:30 часа:
Айтрахт - Хамбургер, Прогноза: Гол/Гол

Орлите от Франкфурт са втори в класирането само заради по-лошата си голова разлика от Байерн, така че завръщането на тима в елита засега е като сбъдната... още.

  19:00 часа:
Осасуна - Майорка, Прогноза: 1

Осасуна е без точка в първите три кръга. Тимът е много силен като домакин и бе близо до победа срещу Барселона. Гостите от Палма... още.

  20:00 часа:
Литекс - Лудогорец, Прогноза: Второ полувреме с повече голове

В Ловеч пък не изключваме сини пари в съблекалнята на оранжевите, въпреки че треньорът на домакините Христо Стоичков едва ли има нужда от допълнителна мотивация на... още.

Берое - Левски, Прогноза: Успех на Левски с един гол разлика

Вече споменахме, че Берое категорично незаслужено падна от Славия с 1:6, а този резултат изобщо не отговаря на играта на двата отбора. До допускането на първия гол във вратата си беройци... още.

  20:50 часа:
Реал Сосиедад - Сарагоса, Прогноза: 1

През миналия шампионат Сарагоса се спаси от изпадане с отлична серия в края на кампанията и сега навярно също ще изпитва трудности... още.

  21:45 часа:
Торино – Интер, Прогноза: Х Точен резултат: 2:2

Може би най-интересният двубой от кръга. Интер стартира с класическа победа над Пескара, но след това се срина срещу Рома у дома. Нерадзурите трябва да подобрят играта си в защита... още.

  22:00 часа:
Нанси - Олимпик Марсилия, Прогноза: 1Х

Олимпик Марсилия е в поредица от 7 поредни победи срещу Нанси. Тимът на Ели Боп е едноличен лидер с пълен актив от 12 точки, а бодлите се намират във втората половина на таблицата и не радват... още.

  22:30 часа:
Атлетико Мадрид - Райо Валекано, Прогноза: Над 2,5 гола

Мадридско дерби, в което е по-добре да се заложи на над 2 гола, отколкото да се търси точен знак. Атлетико разполага със силна... още.

Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация