Ювентус пред първа загуба, троен мач за Интер в Торино

12:20
Ювентус пред първа загуба, троен мач за Интер в Торино
Третият кръг от новия сезон в Серия "А" се оказва много труден за прогнозиране. Лидерът Ювентус гостува в Дженоа, където по традиция играе трудно и не е изключено да загуби точки. Победата на Милан като че ли не буди съмнение, а мачът между Торино и Интер си е троен отвсякъде.
Двойка за Лацио не е лишена от логика. Фиорентина също би трябвало да надвие вечния си "клиент" Катания.


Прогнози за всички мачове от 3-я кръг в Серия "А":

Събота, 15 септември:

► 19:00 часа:
Палермо – Каляри

Каляри тотално надигра Аталанта в миналия кръг, но пропусна две дузпи и стигна до равенството едва в края. Тимът има потенциал да запази мястото си в елита и през този сезон. Централният защитник Астори е контузен и пропуска двубоя. Очаква се Каляри да заложи на 4-3-3 с Пинила, Косу и Тиаго Роберто в атака. Палермо започна трагично сезона. Проблемите на тима в защита са очевидни и трудно ще се намери решение. Като че ли сицилианци нямат потенциал за нещо повече от място в златната среда. Захави и Бриенца са контузени. Палермо има 6 победи, 4 ремита и 1 загуба в 11 мача у дома срещу Каляри. Двубоят е троен, но ако Миколи и компания подобрят играта си в дефанзивен план, може би ще зарадват феновете с първи успех през сезона.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

21:45 часа: Милан – Аталанта

Милан си върна увереността след успеха над Болоня като гост в миналия кръг, а Пацини реализира хеттрик. Треньорът на росонерите Макс Алегри отново ще налага любимата си схема 4-3-1-2, но този сезон с доста по-различни изпълнители. Абате, Робиньо, Пато, Щтрасер, Вила, Мунтари и Монтоливо са контузени. В атака за червено-черните се очаква да започнат Къркич и Пацини. Зад тях ще действа Боатенг, а халфовата линия запълват Де Йонг, Амброзини и Емануелсон. Ночерино също е кандидат за титулярно място. Като че ли слабото звено на Милан през този сезон ще бъде защитата. При всички положения обаче росонерите сглобиха състав, способен да се бори за титлата. Аталанта ще търси точка във второ поредно гостуване. Проблемите в състава на бергамаските също не са малко. Счелото, Марилунго, Радованович, Пинто и Капели са аут заради травми, а Пелусо е наказан за 1 мач. Аталанта традиционно залага на 4-4-1-1 с Моралес и Денис в атака. У дома Милан има 8 победи, 4 равенства и 1 загуба в 13 двубоя. Червено-черните са фаворит и може би ще спечелят с два гола разлика.
Прогноза: 1 Точен резултат: 3:1

Неделя, 16 септември:

13:30 часа: Киево – Лацио

Лацио стартира чудесно сезона. През миналата кампания контузиите провалиха орлите. Сега съставът е почти същият и ако футболистите се предпазят от тежки травми, орлите дори може да посегнат към титлата. Столичани залагат на наситена халфова линия и един чист нападател в лицето на Клозе. За сега тактиката дава резултат – Лацио бележи доста, а като че ли тимът е подобрил играта си в защита. Броки, Раду и Лулич са контузени. Киево взе Ди Микеле от изпадналия Лече. Въпреки че разполага с добри футболисти, особено в офанзивен план, тимът не може да надскочи средняшкия си манталитет. Пелисиер е истински лидер, но една птичка пролет не прави. Палосчи и Скузи от домакините пропускат мача. Летящите магаренца са в неприятна серия от 5 поредни домакински загуби срещу орлите. Подобна статистика е доста комплексираща и като се има предвид, че гостите излизат с най-добрия си състав, двойката изглежда логична.
Прогноза: 2 Точен резултат: 1:2

16:00 часа: ДженоаЮвентус

Горещ откъм футболни емоции неделен следобед предстои за феновете в Генуа. Грифоните записаха победа и загуба от началото на сезона. Очакванията към тима на Де Канио са доста по-високи в сравнение с миналата кампания. Тимът се подсили в защита, но въпреки това при визитата си на Катания допусна три гола. Срещу Юве, Дженоа ще започне с трима нападатели, въпреки очакванията през по-голямата част от срещата домакините да се бранят. Янкович, Имобиле и Бориело ще действат в атака за грифоните. Всички, с изключение на Варгас, са здрави и готови за двубоя. Старата госпожа започна силно и този сезон. В Генуа бианконерите ще търсят третата си победа с вече традиционната схема 3-5-2. Въпросителните пред Антонио Конте са няколко. В защита Касерес и Бонучи се борят за място до Бардзели и Киелини. Зоната на десния халф-бек е за Лихщайнер, а отляво Джакерини може да започне мача вместо Асамоа. В атака Вучинич е твърд титуляр. Матри също може да се появи за сметка на Джовинко. Лусио и Падоин са контузени. Ювентус играе трудно срещу Дженоа като гост. През миналия сезон старата госпожа не успя да победи грифоните. Статистиката в Генуа е 3-4-1 в полза на бианконерите. Разбира се, най-логичната прогноза тук е победа за гостите. Грандът от Торино обаче все някога трябва да загуби. Дженоа е „крив” отбор и ако късметът в неделния следобед е с домакините, те са в състояние да сътворят чудото. Аз залагам на супер изненадата.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

16:00 часа: Рома – Болоня

Зденек Земан вече взе първия си голям скалп в Серия А – Рома победи Интер като гост и даде заявка, че този сезон ще бъде един от най-силните отбори, а защо не и претендент за титлата. Мачове като този с Болоня трябва да се печелят задължително и в лагера на вълците знаят това. Лобонт, Додо, Брадли, Перота, Де Роси и Балзарети пропускат срещата заради контузии. Столичани ще заложат на 4-3-3 с Ламела, Тоти и Дестро в атака. Болоня вече е с две загуби. Тимът разполага с добри футболисти и пораженията не са мерило за класата на състава. Акуафреска и Портанова са контузени. Диаманти и Джилардино ще водят нападението на гостите в Рим. Рома не успява да победи Болоня вече в две поредни домакинства. Въпреки това вълците имат сериозно статистическо предимство, фаворити са и би трябвало да спечелят.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

16:00 часа: ФиорентинаКатания

Фиорентина е доста променен отбор в сравнение с миналия сезон. Защитата е почти изцяло обновена, Йоветич е здрав и като че ли в лагера на виолетовите имат поводи за оптимизъм. Загубата от Наполи бе очаквана и едва ли ще промени нагласата на тима срещу един от най-удобните съперници у дома – Катания. Виола има 6 победи и едно реми над слоновете пред собствена публика. Очаква се Йоветич и Ляич да действат в атака за Фиорентина. Акуилани лекува травма и е аут. Гостите показаха, че и през този сезон ще бъдат много опасен съперник. Схемата на Катания е 4-3-3 с Бергесио, Бариентос и Гомес в атака. Всички в лагера на слоновете за здрави и готови за мача. Домакинският фактор и статистика дават предимство на виолетовите.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

16:00 часа: Наполи – Парма

От големите си звезди, Наполи се раздели единствено с Лавеци. Тимът на Валтер Мадзари е основен конкурент на Ювентус за титлата и трябва да печели мачове като този с Парма. Всички в лагера на тима от Сан Паоло са здрави и готови за двубоя. Очаква се Наполи да заложи на 3-5-1-1 с Пандев и Кавани в атака. Гостите са без Биабиани и Амаури. Отсъствието им значително отслабва дуковете в офанзивен план. Двубоят е единица, но с едно на ум. През миналия сезон Наполи загуби от пармалатите вкъщи.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:0

16:00 часа: Пескара – Сампдория

Пескара ще търси първи точки през сезона срещу представящия се силно Сампдория. Делфините като че ли нямат потенциала да запазят мястото си в Серия А. Терлици пропуска мача заради наказание от три мача. Гостите са много солиден тим със стабилна защита и атомно нападение. Естигарибиа, Макси Лопес и Едер са заплаха за всяка врата. Хуан Антонио и Ромеро са контузени, а Да Коста наказан. През миналия сезон в Серия Б Пескара спечели и двата си мача срещу моряците, но сега ситуацията е различна. Според мен таванът на делфините в този мач е ремито.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

16:00 часа: Сиена – Удинезе

И двата отбора започнаха лошо сезона. Дестро много ще липсва на Сиена в битката за оцеляване. Домакините обаче имат и други класни футболисти, а представянето им на „Монтепаски Арена” обикновено е силно. Фелипе, Ларондо, Терци и Белмонте от домакините са контузени. Франческо Гуидолин не изневерява на стила и схемата си – 3-5-1-1 с Ди Натале в атака. Муриел е контузен. Очаквам равностоен двубой, в който съперниците ще поделят точките.
Прогноза: Х Точен резултат: 0:0

21:45 часа: ТориноИнтер

Може би най-интересният двубой от кръга. Интер стартира с класическа победа над Пескара, но след това се срина срещу Рома у дома. Нерадзурите трябва да подобрят играта си в защита, защото без съмнение биковете няма да забъркат бетона, а ще атакуват. Домакините залагат на схемата 4-2-4. Много се разчита на крилата Стефанович и Вивес. Нападателят Бианки също е основна фигура. Изобщо, Торо е много стабилен отбор, който може да се превърне в приятната изненада на сезона. Треньорът на гостите Андреа Страмачони ще заложи на 4-3-2-1. В защита Самуел ще замени Силвестре, а в атака се очаква Снайдер и Касано да действат зад Милито. Киву, Станкович, Оби, Марига и Мудингай са контузени. В Торино никак, ама никак не обичат Интер. Нормално, нерадзурите имат 8 победи и само една загуба в 9 сблъсъка с биковете. Двубоят е троен, но аз смятам, че двата тима ще изиграят интересен и напрегнат мач, който ще завърши без победител.
Прогноза: Х Точен резултат: 2:2

Прогнозите на авторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

braberikos
15.09.2012 23:47

Колкото познахте първите 2 мача толкова ще познаете и мача на Юве .

stoianpavlov
15.09.2012 16:18

Юве все някога трябвало да загуби и затова ги бомбим още срещу Дженоа. Уинър вкарват логиката... добре, че никой не им се води по прогнозите. Логично е Ювентус да загуби точки в Генуа, но не са това доводите. Трябваше да изтъкнете, че мачът не е в графата "важни" за Юве, впредвид завръщането в ШЛ срешу Челси след 2 дена. И все пак си мисля, че най-лошото, което може да ни се случи на Луиджи Ферарис е Х. Все си мисля, че Конте и Карера ще измислят как да се справят с тежката ситуация около натоварената програма и ще си свършат работата срещу Дженоа и с по-малко усилия.

cesekarchetooo
15.09.2012 14:12

Какви са тези глупости, Юве печели без проблем! Иначе с другите прогнози съм съгласен, освен че Удинезе сигурно ще бие в Сиена.

dict8or
15.09.2012 13:52

Брех мамка му, как се радвам, че свършиха националните. Липсваше ми калчото. *sad* Даже може някой еврофутбол да пусна, разбира се не с тея прогнози тука.

ManU_FaN
15.09.2012 13:16

заради бербо и смотаните Фулъм( нищо против към Бербо) няма да гледаме най хубавите мачове ...

ManU_FaN
15.09.2012 13:09

аеее стига weee :@@@ няма ли да дават Ман. Юн. по ТВ-то :@@@@@

_Jericho_
15.09.2012 13:11

ХАХА НЯМА! Да те е яд*cigarette*

Neill_88
15.09.2012 12:48

Палермо – Каляри 1Х
Милан – Аталанта 1
Киево – Лацио Х
Дженоа – Ювентус Х2
Рома – Болоня 1
Фиорентина – Катания 1
Наполи – Парма 1
Пескара – Сампдория Х2
Сиена – Удинезе 1Х
Торино – Интер троен

fen_na_juventus
15.09.2012 12:45

Е много искаш да загубим ама нема да ти мине номера!!! *wink*