Прогнозите на Ники Веселинов - 33-и кръг

19:39
Прогнозите на Ники Веселинов - 33-и кръг
Страхотното представяне на английските отбори в Шампионската лига продължава и дори може да се очаква повторение на финала от преди година или три. Голямата четворка в Англия няма да играе през уикенда, заради ангажиментите на три от клубовете в ФА Къп. Кръгът изглежда доста труден за прогнозиране, като правят впечатление няколкото изключително завързани битки за оцеляване. Дербито между Ливърпул и Арсенал е изтеглено за вторник, а Уигън ще почива тази седмица след като съперникът им Юнайтед играе първо за ФА срещу Евертън и среща Помпи през седмицата в отложен мач. С пожелание за весели Великденски празници Ви представям срещите от кръга:

Събота, 18 април

17:00 часа: Астън Вила - Уест Хям - 1

Един знак ще е достатъчен да се познае мачът на "Вила Парк". След поредицата тежки мачове за Вила идва и глътката въздух. Не че "чуковете" са много лесен за побеждаване тим, но класата им определено е по-ниска от последните съперници на Вила. Записаните четири поредни загуби и последвалия страхотен мач с Евертън (3:3) отдалечи Вила от зона Шампионска лига и направиха задачата им почти непосилна. Контузията на Мартин Лаурсен се оказа по-сериозна от очакваното и бранителят ще пропусне остатъка от сезона. Джон Карю се доближава до най-добрата си форма, което е гаранция за проблеми за защитата на гостите. През седмицата Херита Илунга подписа перманентен договор с клуба от Лондон и ще е титулярния лев бек на "Ъптън Парк" и през следващия сезон. Трите точки чукат на вратата на Астън Вила.

► 17:00 часа: Мидълзбро - Фулъм - 1 X

Боро отново са в играта след като победата над Хъл в последния кръг възроди мисия "спасение". Гарет Саутгейт смая всички на "Ривърсайд" след като пусна пет нападатели като титуляри срещу "тигрите" и това се оказа страхотен ход. Фулъм взе полагащото му се в гостуването срещу Манчестър Сити и се доближи само на точка от 7-о място, което дава право на участие в Европа. През седмицата, Рой Ходжсън изрева на ръководството, че няма как да играе в евротурнирите след като разполага с толкова къса резервна скамейка. По традиция срещите на Боро са трудни за познаване, за това пиша два знака.

► 17:00 часа: Портсмут - Болтън – 1 X

В предния кръг Помпи финтираха доста хора гласували им доверие. Да ти вкара два гола тим като Уест Бром, на собствения стадион, си е направо катастрофа, а проявите на Дейвид Джеймс бяха повече от комични. Активът от четири точки над чертата може да се окаже и недостатъчен, ако не се вземе това домакинство. Нико Кранчар опроверга слуховете, че ще ходи в Панатинайкос и внесе известно спокойствие в и без това напрегнатия Пол Харт. Болтън вкара три за 8 минути на "Стамфорд Бридж" в предния кръг срещу Челси, но загуби. Надеждите на Гари Мегсън са насочени към Йохан Елмандер, от който се очаква да бележи голове в комбинация с Кевин Дейвис. Слабите игри на защитата на Помпи ме карат да се подсигуря в тази среща - 1 X

► 17:00 часа: Сток Сити - Блекбърн – 1 X

Срещата на "Британия Стейдиъм" е от огромно значение и за двата тима. Домакините губят рядко тук, затова ще изключа двойката като опция. В последните си две гостувания, момчетата на Биг Сам инкасираха цели осем гола и колкото и учудващо да звучи Пол Робинсън нямаше вина за нито един от тях. Роке Санта Круз претърпя операция на коляното и все още не е ясно колко време ще се възстановява. Това определено е голям удар по амбициите на гостите и може да се окаже решаващо в борбата за оцеляване. Бранителят Кристофър Самба може отново да се появи в нападението за своя тим, като си партнира с Бени МакКарти. Сток отново ще разполагат с пълния си състав.

► 17:00 часа: Съндърланд - Хъл Сити - 1

Пропадането на "тигрите" е забележително. През първият полусезон Хъл се намираше в горната половина на класирането с амбиции за участие в европейските турнири, но сега тимът е въвлечен в битка за оцеляване. "Черните котки" изпуснаха да откраднат точка от Юнайтед, но сега нямат право на грешка. Рики Сбраглия през цялата седмица надъхва състава, че това е ключов за тях мач, с оглед програмата, и ще се окаже решаващ за спасението на тима. Мисля и да му се доверя.

Неделя, 19 април

► 15:30 часа: Тотнъм - Нюкасъл - 1

Който очаква двойка на "Уайт Харт Лейн" ще трябва да почака. Сезонът за "шпорите" е доста разочароващ с оглед на селекцията и амбициите на тима преди началото на шампионата. Въпреки това, Хари Реднап все още мечтае за класиране в Европа. Джърмейн Дефоу започна тренировки през седмицата и ще е част от отбора до края на кампанията. Алън Шиърър спечели първата си точка с тима на "свраките" при гостуването на Сток Сити, благодарение гола на резервата Андрю Керъл. В нападението на гостите се завръща Марк Видука, а Оба Мартинс ще минава късен фитнес-тест. Проблемите на Шиърър са свързани главно със защитата на състава, което вече в шест поредни гостувания не е останала непреодоляна. За по-смелите "единица", който иска да се подсигурява, нека сложи и "хикс".

► 17:00 часа: Манчестър Сити - Уест Бромич - 1

Няма какво друго да се пише на този мач освен "едно". Жертвата Уест Бром успя да изненада Помпи, но сега едва ли ще направи същото срещу Манчестър Сити. Домакините все още не са си гарантирали мястото в елита, а това е удобна възможност да го направят. Хамбургера се оказа доста голям за устата на "гражданите", които напуснаха Купата на УЕФА, независимо че победиха. Сега, ще трябва да се избистри състава за следващия сезон.

Вторник, 21 април

► 22:00 часа: Ливърпул - Арсенал - 1X

Друга алтернатива пред Ливърпул освен победа няма. Програмата на Юнайтед е доста лека и ако искат да съхранят шансове за титлата, до края на надпреварата, мърсисайдци ще трябва да вземат трите точки. Бонус за домакините ще е умората в състава на Арсенал, които се изправят в събота на "Уембли" срещу Челси в 1/2-финал за ФА Къп. Очаква се Стивън Джерард да бъде възстановен и да играе. Венгер се радваше като малко дете на победата над Виляреал и по всичко личи, че ще обърне поглед към полуфиналите с "червените дяволи". Съставът на гостите ще е доста променен, но все пак не ги подценявайте.

Сряда, 22 април

► 22:00 часа: Челси – Евертън - 1

Бонусът за Челси се нарича "почивка". "Сините" играят ден по-рано за ФА Къп, а "карамелите" ще са принудени да изиграят две срещи от неделя до сряда. Битките за ФА през уикенда определено ще окажат влияние върху състоянието на отборите и тяхната мотивация. Спекулациите около оставането на Хидинк продължават, но и на холандеца май хич не му се тръгва. Очаква се завръщането на Жосе Босингва на десния фланг на защитата, въпреки че Иванович се справи добре срещу Ливърпул, ако изключим дузпата. Преследването на Юнайтед трябва да продължи.

► 22:00 часа: Манчестър Юнайтед - Портсмут - 1

Срещата е отложен двубой от преден кръг, но асоциацията намери дупка в календара и я насрочи за 22 април. Прогнозата е ясна, като може да бъде придружена и с опцията "няма гол". Не търсете изненада на "Олд Трафорд".

Успех!

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Spider17
19.04.2009 23:54

За поредна седмица НИки демонстрира добра познаваемост...засега, дано и останалите мачове да си излязат *smile*

lio6
19.04.2009 14:44

за мача Юнайтед Портсмут Ники е много прав пробайте го само единия отбор да отбележи гол а това е отбора домакин

juventusss
18.04.2009 22:05

Как така няма да дадеш нито една двойка *wonder*

tobito
18.04.2009 13:30

Астън Вила - Уест Хям - 1Х
Мидълзбро - Фулъм - 1
Портсмут - Болтън Х
Сток Сити - Блекбърн 1Х
Съндърланд - Хъл Сити - Х
Тотнъм - Нюкасъл - 1
Манчестър Сити - У.Б.А. 1Х
Ливърпул - Арсенал Х2
Челси – Евертън - 1
Манчестър Юн. - Портсмут 1Х

razorblade
18.04.2009 10:39

17:00 часа: Манчестър Сити - Уест Бромич - 1
Цитат : "Домакините все още не са си гарантирали мястото в елита, а това е удобна възможност да го направят."

Веселинов, ти наистина ли смяташ ,че Сити са потенциален изпадащ и този мач се явява нещо като must win за тях ?!?!??!?!?!?! *sick*

shark2009
18.04.2009 10:33

Фулъм и Болтън са двойките според мене , иначе и Ливерпул - Арсенал може да излезе нещо като х2

Geccata
18.04.2009 09:21

Само искам да кажа, че това същото момче преди месеци твърдеше, че Арсенал няма да влязат в четворката. Доста смешно, нали? За да анализираш футболната игра, трябва да гледаш по-напред от носа си....

Pavel_BG
18.04.2009 02:12

Астън Вила - Уест Хям - 2; Мидълзбро - Фулъм - 2; Портсмут - Болтън – Х; Сток Сити - Блекбърн – 1; Съндърланд - Хъл Сити - Х; Тотнъм - Нюкасъл - 1; Манчестър Сити - Уест Бромич - 1; Ливърпул - Арсенал - 1; Челси – Евертън - 1; Манчестър Юнайтед - Портсмут - Х.

nane
17.04.2009 23:49

лично аз смятам че може да се търст няколко изненади, защо не на нюкясъл и уест бромич!!!!!сток сити-1, съндърланд-1,мидълзбро-1 .товае от мен и успех.

brickbat
17.04.2009 22:30

чудесни прогнози ! иначе ако тъсите двойка бих ви съветвал да обърнете внимание на Нюкясъл и Сток срещу Блекбърн. Въпреки, че Астън Вила няма победа от доста време насам Уест Хем имат маса контузени и най - вече ще изпитват трудности в атака - така, че това е добър мач с не лош коефицент *thinking*

svetlio_vn
17.04.2009 22:30

Напълно съм съгласен с господин Веселинов за прогнозите , дори бих бил още по-смел и мачовете на Ливърпул и Мидълзбро бих ги прогнозирал без да се застраховам с Х .

winnera_
17.04.2009 22:18

Според мен Арсенал и Нюкасъл ще са едни от двоиките

CL
17.04.2009 20:49

о , да брат повярвай ми всииииииииииички мачове в Англия ще са 1 или Х !!!! Точно в този кръг където се срещат ужасно затъналия отбор на Мидълзбро с уникалния отбор на Фулъм който маже наред !!! Да точно този мач е 1ца !!! ХАхах е по тъпи прогнози не съм виждал , ше ме извиняваш *joking*

Lazialcho
17.04.2009 20:30

Да и мене това ме впечатли. Никога когато са показани толкова много единици не излизат всичките. Плюс това , тук говорим за Англия - Премиершип и кръг без поне една двойка е немислим *smile*