Вижте прогнози за всички мачове от неделя, 26 август

12:21
Вижте прогнози за всички мачове от неделя, 26 август
През днешния ден ще се изиграят мачове от текущите кръгове в най-интересните първенства в Европа - английската Висша лига, испанската Примера дивисион, италианската Серия "А", германската Бундеслига, френската Лига 1, като и срещи от българската "А" футболна група.

Предлагаме ви прогнози за всички двубои от днес в най-интересните и силни шампионати на Стария континент, представени по хронологичен ред за по-голямо удобство.


Прогнози за всички мачове от неделя, 26 август:

  15:30 часа:

Стоук Сити - Арсенал, Прогноза: Г/Г

За втори пореден сезон Арсенал стартира с 0:0. Във втория кръг от миналата кампания топчиите паднаха, но едва ли и сега ще допуснат подобен сценарий. Стоук е с три поредни равенства на... още.

  18:00 часа:

Ливърпул - Манчестър Сити, Прогноза: X

За да удължи серията си от седем поредни победи във Висшата лига, шампионът Манчестър Сити трябва да спечели на "Анфийлд" за първи път от май 2003 година, когато изтръгна крайното 2:1 след дубъл на Никола Анелка... още.

  18:00 часа:

Ботев Пловдив - Черноморец Бургас, Прогноза: Над 2.5 гола

Това е един от мачовете, за които ви съветваме да бъдете достатъчно предпазливи. Единицата по-добре да бъде подмината, защото не си струва да рискувате за такава ниска стойност... още.

Локомотив София - Ботев Враца, Прогноза: 1

Поради спецификата на временното състояние на Ботев Враца, букмейкърите или изобщо не включват този мач в програмата си или не предлагат опции. Победата на Локомотив София не буди... още.

  18:00 часа:

Сент Етиен - Брест, Прогноза: 1

Проблемите на Сент Етиен от края на миналия сезон се наблюдават и сега. Зелените не демонстрират добра форма и на този етап изглежда, че няма да успеят да затвърдят класирането си... още.

Монпелие - Марсилия, Прогноза: 1

Валенсиен и Аячо също има доста причини да се порадват на старта на новата кампания в Лига 1. И двата отбора имат по 4 точки на сметките си, което ни кара да... още.

  18:30 часа:

Хановер 96 - Шалке 04, Прогноза: Хановер +0.5, над 2.5 гола

Хановер бележи гол след гол в Европа – през седмицата вкара пет на полския шампион Шльонск и макар че Раул напусна кралскосините, Хунтелаар остана, което означава само едно... още.

  19:00 часа:

Милан - Сампдория, Прогноза: 1

Росонерите по всяка вероятност ще разчитат в този мач на новите си попълнения Кристиян Сапата, Рикардо Монтоливо и Джампаоло Пацини, които трябва да заместят напусналите ... още.

  20:00 часа:

Берое - Етър, Прогноза: Гол/Гол

Съветваме ви и тук да не се хващане за единицата. Далеч по-рентабилно е да изберете опцията Гол/Гол. Етър се стреми да... още.

  20:00 часа:

Осасуна - Барселона, Прогноза: 2

Осасуна победи с 3:2 Барса в последния мач между двата тима. Сега каталунците навярно ще вземат реванш за поражението и... още.

  21:45 часа:

Пескара - Интер, Прогноза: 2

Домакините са новаци в Серия "А" и на първо време от тях ще се изисква най-вече оцеляване. В една от проверките си през лятото Пескара записа престижно равенство с... още.

Палермо - Наполи, Прогноза: Х

Очертава се тежък мач, но показателен за нивото и класата на двата отбора в началото на сезона. Наполи вече изигра официален мач - финал за Суперкупата на Италия. Палермо още помни трагичното начало на миналия втори полусезон... още.

Дженоа - Каляри, Прогноза: 1

Тези два отбора завършиха миналото първенство само с една точка разлика на позиции малко над чертата на изпадащите отбори. Действително Дженоа и Каляри не могат да... още.

Киево - Болоня, Прогноза: Х

И тези два съперника ни предоставят изключително равностойна битка. През миналия сезон Болоня завърши на 9-то място в крайното... още.

Аталанта - Лацио, Прогноза: 2

Аталанта е типичният средняк в Серия "А", като клубът няма никакви сериозни амбиции и типично за Ботуша разчита предимно на домакинските си изяви. Лацио обаче вече... още.

Рома - Катания, Прогноза: 1

През миналия сезон Вълците не успяха да се доберат до евроквоти, което бе сериозен удар по техните амбиции. Домакините обаче успяха да задържат две от звездите си в халфовата линия... още.

Сиена - Торино, Прогноза: Под 2.5 гола

Градският съперник на шампиона Ювентус се завърна в елита след няколкогодишно изгнание и сега демонстрира самочувствие за добро представяне през... още.

  22:00 часа:

Гранада - Севиля, Прогноза: Х

През миналия сезон двата тима размениха по една победа като гост. Заради високия коефициент струва да се опита хикс между... още.

Хетафе - Реал Мадрид, Прогноза: 2

Реал има 7 поредни победи над Хетафе. Белите стартираха с хикс срещу Валенсия и загуба от Барса (за Суперкупата) като сега е време... още.

  22:00 часа:

Пари Сен Жермен - Бордо, Прогноза: 1

Пари Сент Жермен продължава да лази по нервите на своите привърженици. До този момент парижани не оправдаха инвестираните от собствениците на клуба колосални суми... още.

Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация