Край на победната серия на Сити, Ван Перси ще накаже Фулъм

19:00
Край на победната серия на Сити, Ван Перси ще накаже Фулъм
Мач между Норич и Куинс Парк Рейнджърс не би предизвикал кой знае каква дискусия при наличието на пълен кръг във Висшата лига, но на „Кяроу Роуд” наистина ще бъде интересно във втория уикенд от сезона в английския елит. Двата съперника започнаха с шумни загуби с по 0:5, а сега Крис Хютън ще запише своя първи двубой като мениджър на „канарчетата” у дома. Неговият колега Марк Хюз похарчи доста пари през лятото и едва ли би приел втора поредна загуба.

В търсене на тонизиращи резултати след разочарование в първия кръг са още Манчестър Юнайтед, Тотнъм и донякъде Арсенал, а безспорно дербито в следващите два дни ще бъде в неделя. Брендън Роджърс дебютира на „Анфилд” във Висшата лига, а срещу Ливърпул се изправя шампионът Манчестър Сити.


25 август, събота

14:45 часа: Суонси – Уест Хям

Това са два отбора, които спечелиха в първия кръг. Иначе не са се срещали в мач от лигата в Уелс от 1983 година, когато Уест Хям бие с 5:1! Връщайки се обаче към модерните дни, намираме проблеми за чуковете навън: в последните си 37 гостувания във Висшата лига те спечелиха само два пъти. Суонси изглеждаше много солидно в защита в началото на миналия сезон, особено у дома, така че не е лоша идея да се пробва спиране на една негативна серия на „лебедите” срещу Уест Хям, показваща шест поредни двубоя без успех във всички турнири.
Прогноза: 1

25 август, събота

17:00 часа: Астън Вила - Евертън

Ако Астън Вила може да се облегне на нещо положително от първия кръг, то това е, че Пол Ламбърт можеше да разчита на Дарън Бент. Топреализаторът на бирмингамци от миналия сезон не бе играл от февруари, когато контузи глезена си, а на „Вила Парк” той ще иска да открие и сметката си за кампанията. Присъствието му ще е важно, имайки предвид, че клубът му се разписа само два пъти в последните си седем срещи в елита. Евертън няма победа над Вила в 12 мача от Висшата лига, а осем от тях завършиха наравно, включително и най-скорошните шест. „Карамелите” стартираха с успех за първи път от 2007 година, а моментът за различен резултат от хикс срещу Вила изглежда повече от подходящ...
Ако не ви се посяга към единицата или двойката, то приемете една малко по-сдържана прогноза за под 2.5 гола.

25 август, събота

17:00 часа: Манчестър Юнайтед - Фулъм

Моментът да се гостува на „Олд Трафорд” не изглежда никак подходящ, особено когато историята сочи, че имаш 9 загуби от 10 идвания в Театъра на мечтите във Висшата лига. Фулъм тръгна с 5:0 над Норич, но като цяло Котиджърс буксуват далече от своята територия. Юнайтед е с девет поредни сухи мрежи у дома в първенството, а отделно от това не пусна попадение срещу Фулъм в миналите си пет домакинства. Лошото начало на „Гудисън Парк” дори може да бъде прието като добро предзнаменование за „червените дяволи”: в два от другите три сезона, в които тимът стартира с поражение, в крайна сметка успя да грабне и титлата (1992/93 и 1995/96). Сър Алекс знае как да мотивира отбора си за чиста победа, към която интересен залог изглежда и първи гол в двубоя на Ван Перси.
Прогноза: 1 първо полувреме/1 краен резултат

25 август, събота

17:00 часа: Норич – Куинс Парк

Мач, в който се очаква да има поне четирима дебютанти: Хавиер Гаридо и Себастиен Басонг за домакините; и Жозе Босингва и Райън Нелсен за гостите. Всеки от тях е защитник, а при положение, че тези състави инкасираха общо 10 гола в първия кръг, присъствието на новите придобивки е повече от желателно. Норич взе две победи с по 2:1 над КПР миналия сезон, а последният триумф на лондончани в това съперничество е от март 1995 г. (2:0). 3 сухи мрежи на „Кяроу Роуд” за целия минал сезон в комбинация с 16 поредни гостувания без суха мрежа и 39 допуснати гола в тази серия изпращат този двубой в графата много резултатни.
Прогноза: X и над 3,5 гола

25 август, събота

17:00 часа: Саутхямптън - Уигън

Саутхямптън ще домакинства във Висшата лига за първи път от 2005 година, а миналия уикенд на терена на шампиона Манчестър Сити „светците” на Найджъл Адкинс показаха, че са готови за футбола в елита. Виктор Моузес може да изиграе своя последен мач за Уигън и ще иска да остави своята следа върху двубоя. Латикс взе своята първа победа като гост през миналата кампания едва през ноември, а иначе натрупа 16 поредни излизания без суха мрежа. Тези два отбора имат само една среща помежду си, спечелена от Саутхямптън за ФА Къп през 1986 година. Ако Уигън намери човек в стартовия състав, който да реализира поне едно положение, на „Сейнт Мери’с” ще има страхотно шоу.
Но като прогноза: Г/Г

25 август, събота


17:00 часа: Съндърланд - Рединг

Арсенал и Манчестър Юнайтед са единствените отбори, спечелили на „Стейдиъм ъф лайт” откакто Мартин О’Нийл пое Съндърланд. Черните котки най-сетне купиха нападателя Стивън Флетчър от Уулвърхямптън, но пък той не тренираше пълноценно в последните седмици. Рединг е с 3 победи от 4 мача срещу този опонент във Висшата лига, а срещу Челси мениджърът Брайън Макдермът доказа, че не се страхува да гони победата на всяка цена. Подобен подход обаче не е съвсем подходящ срещу Съндърланд, независимо, че северняците не се разписаха в шест от миналите си осем мача в елита.
Прогноза: 1

25 август, събота

17:00 часа: Тотнъм – Уест Бромич

Мениджърът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш доста ще трябва да се замисли, за да реши кой да извади от стартовия състав, за да пусне завърналия се в тима Емануел Адебайор. Спърс е с 13 победи и само 2 загуби в предишните си 18 домакинства в първенството на „Уайт Харт Лейн”, но посреща отбор, загубил веднъж за шест кръга, което е поредица, простираща се в края на миналия и началото на този сезон. Албиън обаче има само една суха мрежа навън за 17 гостувания. На всичкото отгоре „дроздовете” не са триумфирали на този стадион от далечната 1984 година. На Тотнъм ще е трудно, но все пак трите точки ще останат в Лондон.
Прогноза: 1

25 август, събота

19:30 часа: Челси - Нюкасъл

Челси се върна на върха във Висшата лига за първи път от ноември 2010 година, а сега на пътя на „сините” се изправя един от малкото отбори, успял да ги победи под ръководството на Роберто ди Матео – Нюкасъл. Хубавото 2:0 за „свраките” на „Стамфорд Бридж” миналия сезон бе единствената им победа над лондончани в рамките на 10 двубоя в елита. Минус за джордитата е, че те позволиха на Тотнъм да създаде твърде много положения в първия кръг, а Челси няма да изпуска своите шансове с толкова лека ръка, колкото го правеха съгражданите им. Под въпрос заради болки във врата е Джон Тери, но пък Давид Луиз се завръща за сините. Едва ли ще видим повторение на зрелищното 4:2 срещу Рединг, но поне аз смятам, че силният старт на Челси ще продължи.
Прогноза: 1

26 август, неделя

15:30 часа: Стоук Сити – Арсенал

За втори пореден сезон Арсенал стартира с 0:0. Във втория кръг от миналата кампания „топчиите” паднаха, но едва ли и сега ще допуснат подобен сценарий. Стоук е с три поредни равенства на своя „Британия”. Тони Пюлис обаче ще търси четвъртата си победа над Арсенал в шестия мач срещу тях на собствен терен във Висшата лига, а и ще разчита на традицията, която показва, че във всеки от петте двубоя тук досега „грънчарите” успяват да открият резултата. Нека обаче не забравяме, че „артилеристите” създадоха достатъчно положения срещу Съндърланд миналия уикенд. Както обикновено, напрежението ще съпътства този дуел, червен картон не е изключен.
Прогноза: Г/Г

26 август, неделя

► 18:00 часа: ЛивърпулМанчестър Сити


За да удължи серията си от седем поредни победи във Висшата лига, шампионът Манчестър Сити трябва да спечели на „Анфилд” за първи път от май 2003 година, когато изтръгна крайното 2:1 след дубъл на Никола Анелка. Ливърпул демонстрира коренно различна форма от тази на „небесносините” с 4 поражения за миналите 5 двубоя в елита. Но пък едничката победа в този иначе тъмен период за мърсисайдци бе срещу Челси – с внушителното 4:1. Брендън Роджърс разполага с човек, който обича да наказва Сити – Анди Каръл има четири попадения в кариерата си срещу този съперник. Въпросът е дали изобщо Керъл попада в плановете на Роджърс за дербито? И как двамата мениджъри ще успеят да коригират играта на своите защити? С 3 равенства в последните 4 мача на „Анфилд” между Ливърпул и Сити хиксът сега е апетитна хапка.
Прогноза: X

Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

diadohadji
26.08.2012 09:09

Започнаха безоблачните рузелтати за Левски от сателитите!! А те не се един-два! Просто поредния двубой,поредните три точки с такъв треньор като Илиан,който още като видеше синия автобус....и вече беше свалил част от атрибутите си! Сега е в Левски,а плаче срещу Лудугорец??! Не се ли вижда,че неговите отбори освен катеначо,друго нищо не практикуват! Даже с Левски,дълго време от мача с Ботев се беше окопал...Какво да очакваме? Подходящи съдии за Левски в трудните двубои,както беше с Ботев,сателитни подаръци,медиен комфорт! Да им е честита новата .... титла!!

holigan4e
25.08.2012 14:42

Суонси – Уест Хям - 1
Астън Вила - Евертън Х2
Манчестър Юнайтед - Фулъм - Х
Норич – Куинс Парк 1 , 2
Саутхямптън - Уигън - 1
Ливърпул – Манчестър Сити 2

fen_na_spurs
25.08.2012 13:19

Суонси – Уест Хям Х2
Астън Вила - Евертън Х2
Манчестър Юнайтед - Фулъм 3/4-0
Норич – Куинс Парк 2
Саутхямптън - Уигън трудна 1-ца
Съндърланд - Рединг 1Х
Тотнъм – Уест Бромич 1 3-0
Челси - Нюкасъл 1-ца
Стоук Сити – Арсенал 1Х
Ливърпул – Манчестър Сити 2

persie1992
25.08.2012 15:03

Прогнози типично по картофски

Todorow_94
25.08.2012 11:43

Момчета какво мислите за това:
Астън Вила - Евертън Х
Тотнъм – Уест Бромич Х
Челси - Нюкасъл Х

tishowinner2
25.08.2012 14:10

много е трудно тези прогнози да ти излезнат. не са невъзможни но трябва да знаеш че астън вила са меко казано зле а евертън не си поплюват и дейвид мойс не спира да изумява с добра игра и комбинативност въпреки липса на финанси и мисля че вила няма да е пречка за карамелите, тотнъм уест бромич е интересно, тук УБА влиза с победа срещу Ливърпул и са надъхани много, явно атмосферата от дорбата игра при ходжсън още е на дъ хоуторнс, от друга страна обаче АВБ със сигурност ще иска да спечели в първия си мач на уайт харт лейн и ще хвърли най-доброто. а за челси нюкасъл - свраките летят високо и напоследък в повечето мачове играят много класно но срещу тях е амбициозния челси който хвърли доста средства и сега ще се надява те да бъдат оправдани, така че челси ще се постараят да си върант на джордитата за онези 2 гола на сисе по-рано през 2012

vladura307
25.08.2012 12:09

По сигурно е : Астън Вила - Евертън Х Тотнъм – Уест Бромич Х Манчестър Юнайтед - Фулъм Х

izzotzade
25.08.2012 11:07

Астън Вила - Евертън Гол/Гол
Съндърланд - Рединг 1
Стоук - Арсенал Гол/Гол

Това за мен са най-сигурните прогнози от тоя кръг. И успех на Ливърпул,дано удържим х *smile*

vladura307
25.08.2012 10:34

Челси - Нюкасъл - Прогноза 1 .. Гол на Азар и Торес.

luiz_lfc
24.08.2012 23:30

Далеч съм от мисълта че Борини няма класа разбира се просто Керъл ще е по полезен.

luiz_lfc
24.08.2012 23:28

Дано керъл играе срещу сити ако той играе имаме шанс ако борини играе ми се струва че Х е максимума.

gerrard_LFC8
24.08.2012 23:19

Утре от ВЛ ще пусна 1ца на Суонзи и 1ца на Юнайтед

stoinochelsea
24.08.2012 23:09

Много сте тъпи бе Уинър какво ще наказва Ван Перси?И не се заблуждавайте,че Юнайтед ще бие Фулъм!

ayay
25.08.2012 13:24

Ей не се филмирай ве,какво си мислиш че няма да бием Фулъм ли,те са добър отбор но Перси ще вкара ще видиш,а ти май избиваш комплекси за миналата година когато ви метна 3 гола и то на Стамфорд Бридж,а и Нюкасъл не е твърда 1ца,отново забравяш че и те миналата година ви треснаха пак на Стамфорд,не се оправдавай че са били изморени и са играли на няколко фронта!!!Това че имате повече пари от Нюкасъл не означава че ще ги биете!!!И ние ще ви хванем спокойно и ще има бой,удри,плесници!!!!

fcb_4ever
25.08.2012 00:02

ти мислиш че няма ли ? пфф я се осъзнайте бе Юнайтед ще бият 2-0

stoinochelsea
24.08.2012 23:28

Ами тука ще съм!

Georgi_97
24.08.2012 23:27

Ще бъда,обаче и тебе та искам тука *wink* !

dehumanization
24.08.2012 23:13

Така ли мислиш ??? Бъди тука след мача !! : )

hanns20223
24.08.2012 22:13

@ simeon.todorov.56 , тази опция означава сбора голове в мача, под 2.5 са 0,1 или 2 гола в срещата, над 2.5 са 3 или повече. *smile*

GTG_1997
24.08.2012 21:59

Ливърпул 4:0 Сити, ( Суарез(2) ), ( Борини ), ( Джерард ) *beer*

Lampss
25.08.2012 08:25

Братле недей да пускаш такива прогнози,че ще ти се смее целият сайт *wink*

petko9305
24.08.2012 21:55

"Край на победната серия на Сити, Ван Перси ще накаже Фулъм" - интересно ми е кои ги измисля тези заглавия и защо изобщо си правят труда да пишат такива глупости.

izzy
24.08.2012 21:12

По традиция Анфийлд е неприятно място за топ отборите.

ScouserForLife
24.08.2012 20:42

Дано моят Ливърпул пак да покаже бойния си дух, с който дори и в най-тъмните и мрачни дни са побеждавали големите отбори! Силно се надявам Каръл да играе, колкото и да ми е антипатичен, защото винаги ще има поне 1 централен защитник до него и ще има пространства са Суарез, който се моля от цялото си сърце да не пропуска този път, ако му се отдаде възможност, Асаиди също се надявам да влезе вместо Даунинг, който не показва абсолютно никаква игра последните мачове .. ДАНО да сме привлекли и Шахин до тогавав, че ми писна да гледам халфова линия, която страда когато на капинатат не ми варви .. Най-вече обаче се надявам на красив мач с много голове, в който по-добрият да победи и съдиите да си свършат работата добре! Успех момчета, каквото и да стане винаги сме с вас ! YNWA !

Ginekologa
24.08.2012 20:31

Фулъм да не измъкне х само много сте сигурни и за Челси е същото и Ман с ще е труден мач*cigarette**wink*

21LVA
24.08.2012 20:25

0-2 За Сити.

за Ливърпул Дани Агер няма да играе.

martyyyLFC
24.08.2012 22:43

За Сити Агуеро няма да играе *smile*

tapaka2222
24.08.2012 20:21

тез пък край на победната серия на сити хахаха сити ше ги разпилеят бе тез аматьори вчера едвам биха хеартс добре че си вкараха автогол

MaLkO_LuD94
24.08.2012 22:12

Смешно е да викаш аматьори на отбор които е по-велик от Барса *smile*

eligos
24.08.2012 20:25

ей, ти верно името ти отговаря на профила.....*evil*

dehumanization
24.08.2012 19:57

Сотиркатат повеече едва ли ще го видим да прогнозира мачове *lol* той ако си изкарва хляба с това ... цял живот гладен ще седи *lol*

b0uncer
24.08.2012 19:47

Уинър, МОЛЯ ВИ спрете с тия положителни прогнози за Юнайтед! Сигурен съм, че докато ги пишете кълнете отбора и затова губиме точки!

21LVA
24.08.2012 20:26

*lol**lol**lol*

dbddimov
24.08.2012 19:29

Автор: Димитър Тренев това трябва да е коментаторът на Diema Димитър Тренев нали ,помислих че пак Сотиров се е развихрил с прогнози

dehumanization
24.08.2012 19:22

Играх 15 лева на суонзи - уест хям 1 , пул - сити 2 ... не виждам как пул биха удържали сити въперки че са без агуеро .. тевез е в страхотна форма , дзеко г/д също - а ЯЯ Туре винаги може да направи разликата в един двубой . споделете мнение дали сте съгласни с мен или не : )

dehumanization
24.08.2012 20:57

Съгласен съм . Найстина Ливърпул си е Ливърпул колкото и клиширано да звучи това. Никога не е изключено един такъв велик отбор да спечели нещо от двубоя си с шампиона на Англия . Все пак очаквам с нетърпение друбоя : ) Късмет на всички : )

xlapakaaa
24.08.2012 20:01

Братле мисля , че знаеш че правим силни мачове срещу силните отбори *smile*

dehumanization
24.08.2012 19:55

И това не е изключено , въпреки че суонси имат страховито нападение - а новите попълнения са изключителни .

maddennfl
24.08.2012 19:55

страшна профилна снимка брат. браво !!!

maddennfl
24.08.2012 19:53

за първи пък виждам фен ма МЮ да говори неутрално за СИТИ. ЕВАЛА

Frank8Lampard_
24.08.2012 19:46

Аз мисля да ги играя и двата мача Х

MaLkO_LuD94
24.08.2012 19:13

Суонси – Уест Хям трудна победа за Суонси
Астън Вила - Евертън Х
Манчестър Юнайтед - Фулъм поне 2 гола разлика за Ман *smile*
Норич – Куинс Парк под 2.5
Саутхямптън - Уигън трудна 1-ца
Съндърланд - Рединг 1-ца или под 2.5
Тотнъм – Уест Бромич разлика от поне 2 гола за Тотнъм *smile*
Челси - Нюкасъл 1-ца
Стоук Сити – Арсенал много картони *joking* и все пак трудна 2-ка
Ливърпул – Манчестър Сити 2-ка дори може и с поне 2 гола разлика за Сити *smile*

SARACHEV
24.08.2012 20:14

Брат прогнозите са ми еднакви като твойте осве за двата Ман за сити - Х , а за дяволите поне 4:0 или поне 3:0 ама разгром

valka99
24.08.2012 19:13

Пак намериха кво да кажат тия ''Уинър''! Откъде знаят какво ще се случи?!??? Само глупости :@