Трансферен дневник, 19 август: Обратното броене за Бербатов започна

18:30
Трансферен дневник, 19 август: Обратното броене за Бербатов започна
Вижте най-интересното от случилото се на трансферната борса днес:

Левски иска бразилският дефанзивен халф Бруно Висенте, разкрива "Меридиан мач". 23-годишният футболист е собственост на втородивизионния италиански Падова. Според медиите на Апенините от ЦСКА също са имали интерес към Висенте, но трансферът е пропаднал.

Съндърланд иска да привлече нападателя на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, пишат английските медии. 31-годишният българин, който има договор с червените дяволи до юни 2013-та година, вероятно ще напусне тима на Алекс Фъргюсън до края на трансферния период. Манчестър Юнайтед разполага с много класни футболисти в лицето на Уейн Рууни, Робин ван Перси и Дани Уелбек, а Фъргюсън заяви, че приема оферти за Бербатов за сумата около 5 милиона лири. Мениджърът на Съндърланд Мартин О'Нийл се е свързал вчера с Фъргюсън, за да дискутират трансфера на Бербатов, пише "Пийпъл".

►Английският футболен клуб Евертън подписа 4-годишен договор с белгийския национал Кевин Мирала. 24-годишният нападател беше привлечен от гръцкия Олимпиакос, за когото вкара 20 гола от 25 мача през миналия сезон.
"Знам, че това е велик клуб, който е подкрепян по страхотен начин. Евертън може да спечели много мачове през новия сезон във Висшата лига", каза Кевин Мирала за официалния уебсайт на новия си клуб.

►Ръководството на Манчестър Сити постигна договорка за личните условия с полузащитника на Рома и националния отбор на Италия Даниеле де Роси, съобщава "Газета дело спорт".
Договорът на футболиста ще бъде за четири години, през които ще получава на сезон по 9 милиона евро. Очаква се английският клуб да отправи официална оферта за трансфера на полузащитник, който ще бъде на стойност между 30 и 35 милиона евро. 29-годишният Даниеле де Роси играе в Рома от 2002-ра година назад.
В същото време Манчестър Сити може да продаде Адам Джонсън на Съндърланд, информира "Дейли стар".
Италианският Фиорентина пък отказа офертата на гражданите за нападателя Стеван Йоветич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Disaffected666
19.08.2012 21:42

Относно това за Бербатов ако го вземат Съндарланд е няма да е кой знае какво постижение ест той сам каза че всико от тук нататък е спад за него от МАН Ю в друг отбор но ще има поен шанса да играе титуляр по често в Юнайтед хаха вече е невъзможно жалко найстина за Берба супер играч е но при наличието на ВАН ПЕРСИ РУНИ КАГАВА ЧИЧАРИТО УЕЛБЕК някак си не се вписва ... . Ако можеше да играе редом До Рууни и Ван Перси би било много добре но уви не са такива плановете на сър Алекс по добре е да се оринтира в друг отбор и да продължи кариерата си желая му много успех ; )