\"BBC\" подтиква Майк Райли да свири за Юнайтед в ФА Къп

18:51
\"BBC\" подтиква Майк Райли да свири за Юнайтед в ФА Къп
Ръководството на Евертън е забранило камери на "BBC" да отразяват пресконференцията на мърсисайдци преди полуфинала за ФА Къп срещу Манчестър Юнайтед.

Гневът на "сините" бил породен от сборен клип на известната английска медия, посветен на играта с лакти при единоборствата, като основен герой в тази компилация бил Маруан Фелайни.

Шефовете на "карамелите" били наскърбени от постъпката на "BBC", тъй като подобни кадри предразполагали рефера на полуфинала срещу Манчестър Юнайтед да свири във вреда на Евертън.

Както е известно, Майк Райли беше избран да ръководи предстоящия сблъсък между Юнайтед и Евертън, като този рефер не се свени да показва пресилени червени картони и поради това притесненията в лагера на "карамелите" изглеждат напълно основателни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

helena122234
15.04.2009 23:47

bacardi_breezer - ти си напълно прав , майк райли е наи-долнопробния продажник в света, не трябва да бъде наречен съдия !!!

NoobSaibot
15.04.2009 21:17

Смятам, че щом най-големите медии са публикували толкова красноречиви статии за този съдия, то има защо.Не знам дали си спомняте, но изгонването на Бардон в първия мач на Левски срещу Шалке 04 (безспорно един от най-богатите отбори в света със спонсор руския гигант ГАЗПРОМ) беше именно от този съдия.Явно тогава германците са се страхували от нашите и са се застраховали с тоя подкупник или просто той е некадърен.Във всеки случай при толкова много критики отправяни към него и толкова много спорни отсъждания, решавали важни мачове не знам как още не са го наказали.Разбира се това са си мои разсъждения, които естествено могат да са крайно неверни, така че ....

roommen
15.04.2009 21:09

И съдята няма да ги спаси Манчо , Карамелите са в страхотна форма *thumb_up*

nightwish92
15.04.2009 20:24

Това е най - противния съдия който съм срещал *evil*

bacardy_breezer
15.04.2009 20:20

Тоя съдия е най-големият ПЕДЕ*АСТ в света.Такова продажно коп*ле рядко се среща.Тоя за пари ще продаде и майка си .Цървул грозен

wba
15.04.2009 19:53

Да.Много шум за нищо.Въпреки че вече се знае кои ще е победителят *wink*

svetlio_vn
15.04.2009 19:42

Голяма съдийска истерия се завихри преди този полуфинал , обикновено България е мястото , където се вдига вой до небесата още преди да е запоочнал мача .