Трансферен дневник, 12 август: Реал отказал колосална сума за своята звезда

18:12
Трансферен дневник, 12 август: Реал отказал колосална сума за своята звезда
Ето акцентите за 12 август, неделя:

Олимпик Марсилия проявява сериозен интерес към изгонения от ЦСКА вратар Райс Мболи, съобщава "Тема Спорт".

Английският шампион Манчестър Сити привлече дефанзивния полузащитник на Евертън Джак Родуел. От щаба на карамелите потвърдиха, че са приели предложението на гражданите за 21-годишния англичанин. Детайлите по трансфера не бяха оповестени. Днес се очаква Родуел да премине медицински прегледи, след които официално да парафира с небесносините. Според "Дейли Мейл", Манчестър Сити ще плати 15 млн. паунда за правата на първата си покупка през това лято.

►Днес официални лица от Арсенал и Барселона ще седнат на масата на преговорите за камерунския полузащитник Александър Сонг, твърди "Mundu Deportivo". Както е известно, каталунците проявяват сериозен интерес към футболиста на английския тим, който може да играе и като защитник. Според испанското издание, трансферът на 24-годишния халф вероятно ще бъде официално финализиран най-късно до 2 седмици. Днес се очаква Сонг да не вземе участие в контролата на Арсенал, който от 18:00 часа българско време ще се изправи срещу Кьолн.

►Европейският клубен шампион Челси продължава да е един от най-активните отбори на трансферния пазар. Лондончани, които вече си осигуриха услугите на Еден Азар, Марко Марин и Оскар, са постигнали споразумение с Уигън за привличането на Виктор Мозес, информира "The Sunday Mirror". Сделката между двата отбора е била на стойност 9 милиона лири. Сега остава младият нигерийски национал да договори личните си условия със сините и да премине медицински прегледи.

►Английският гранд Ливърпул няма намерение да се отказва от привличането на нападателя на Фулъм Клинт Демпси. Мениджърът на червените Брендън Роджърс е готов да използва Чарли Адам като част от следващата оферта за 29-годишния американец, за който са заделени 10 млн. паунда, съобщава "Дейли Мейл". Както е известно, през настоящия летен трансферен прозорец Ливърпул се подсили с Фабио Борини и Джо Алън, чиито състезателни права бяха закупени съответно от Рома и Суонзи.

►Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини, не се чувства щастлив от факта, че Робин ван Перси няма да играе при гражданите. Италианският специалист смята, че холандският национал вероятно ще премине при червените дяволи.

"Ван Перси не е наш футболист. Той е играч на Арсенал или на Юнайтед. По тези въпроси трябва да се изкажат други хора. Не знам какво мога да кажа. Не се случи нищо след три или четири месеца", коментира Манчини.

Ван Перси няма да поднови договора си Арсенал, който изтича през лятото на 2013 година.

►"4-5 отбора от Италия и Франция искаха Марио Балотели, но аз отхвърлих всички оферти", разкри мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини.

20-годишният нападател се представи страхотно за Италия на Европейското първенство в Полша и Украйна.

"4-5 големи отбора от Италия и Франция го искаха, но той е много добър футболист и никога не съм си помислял да приема някоя от офертите. Той бе страхотен на Европейското и се надявам това да му помогне да подобри поведението си. Той трябва да разбере какви качества има", обясни Манчини.

►Италианският гранд Интер обмисля да се включи в битката за Лукас Биглия, съобщава "itasportpress.it". В последно време името на полузащитника на Андерлехт се свързва и с отборите на Рома и Милан. 25-годишният аржентинец е оценен на 8 млн. евро. През миналия сезон той взе участие в 38 мача на виолетовите и имаше основен принос за шампионската титла на своя тим.

►През миналия сезон ръководителите на Пари Сент Жермен са се опитали да върнат Карим Бензема във Франция, но от Реал Мадрид не са приели предложените 35 млн. евро за правата на своя футболист, разкрива "Марка".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

k1r37o
13.08.2012 01:53

Нови новини: Агентът на Моузес е отказал офертата към играча от Челси.

chelsea888
12.08.2012 18:46

Моузес е вече наш само остава да се разбере с клуба за изискванията си *beer**beer**beer*

homiie
13.08.2012 13:24

именно

Bitchesx
13.08.2012 10:05

Той не ви и трябва *wink*

homiie
12.08.2012 21:08

дано трансфера на пропадне.. не го искам тоя

degea97_
12.08.2012 18:38

Остават половин месец до края на Трансферния пазар а Перси , Бейнс , Ериксен , Гансо , Ж.Моутиньо , Ж.Родригез , Левандовски , Модрич нито 1 не е преди подпис само ги иска САФ пък не прави нищо по въпроса и ни вземат под носа .. Секи сезон Мин. 3 играча ни отмъкват под носа ;хх Тоя Лукас Шакири и Гранит Кхака ;хх