Трансферен дневник, 11 август: Кой още ще акостира на "Олд Трафорд"?

18:07
Трансферен дневник, 11 август: Кой още ще акостира на "Олд Трафорд"?
Вижте водещите трансферни новини и съпровождащите ги спекулации:

► Скаути на Киево ще наблюдават срещата между Левски и Черноморец Бургас, разкрива “Тема Спорт”. Италианските съгледвачи ще следят играта на Владимир Гаджев. От Киево имат сериозен интерес към полузащитника и е много вероятно той да се озове на Апенините. Срещата на “Герена” е с начален час 20:00.

► В Манчестър Сити са получили оферта на стойност 50 милиона паунда от Пари Сен Жермен за правата на Марио Балотели, разкриват медиите на Острова. Трансферът обаче не се е състоял по изричното настояване на Роберто Манчини. Мениджърът на гражданите е заплашил ръководството на клуба, че ако Марио бъде продаден на ПСЖ, Манчини ще напусне незабавно Манчестър.

"Марио направи фантастично Европейско първенство. Той е само на 21 години, така че може още да подобри играта си. През лятото получихме доста оферти за него", е краткият коментар на мениджъра по темата.

► След трансферите на Джо Алън и Фабио Борини в Ливърпул имат нови амбициозни цели. На Острова разкриват трансферен списък с 3 изключително интересни имена, ето и новите мишени пред мениджъра Брендън Роджърс.

3-те цели на Роджърс и Пуул до края на август.

1.Тио Уолкът от Арсенал
2.Адам Джонсън от Манчестър Сити
3.Нури Шахин от Реал Мадрид (мърсисайдци искат да го вземат под наем за сезона)

Белгийският нападател Ромелу Лукаку ще играе под наем от Челси в Уест Бромич през следващия сезон. 19-годишният голмайстор премина в отбора от Мидландс по настояване на новия клубен мениджър Стив Кларк, който е бивш помощник-треньор на Челси. През миналия сезон Лукаку изигра едва 12 мача с екипа на лондончани, които спечелиха Шампионската лига. През август 2011 година белгийският национал беше трансфериран от Андерлехт в Челси.

"Миналия сезон целта ми беше да се подготвя за настоящото първенство. Нямам търпение да започна да играя за Уест Бромич. Ще мога да работя с много добри футболисти", заяви Лукаку пред клубната телевизия на Челси.

Ливърпул привлече второ ново попълнение през лятната пауза. Клубът от Мърсисайд купи халфа Джо Алън от Суонзи и подписа дългосрочен договор с него. 22-годишният полузащитник премина медицински прегледи и финализира контракта си на стойност 15 милиона лири.

"Чувствам се невероятно. Всеки знае историята на Ливърпул. Това е велик клуб, доволен съм от трансфера. Страстта на хората тук е нещо, от което се възхищавам. Гледам напред към новото предизвикателство", заяви Джо Алън.

Той е второто ново попълнение на червените това лято. Преди няколко седмици те взеха и нападателя Фабио Борини.

Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Дейвид Гил разкри, че червените дяволи имат намерение да инвестират сериозна сума в привличането на нови играчи до края на август. Вицешампионите вече привлякоха Шинджи Кагава от Борусия Дортмунд, а феновете на тима могат да очакват още активност от клуба на трансферния пазар.

"Собствениците на клуба осъзнават, че е изключително важно да се представяме добре на терена. Поради това, те са предоставили на сър Алекс сериозен бюджет за трансфери и до края на август на "Олд Трафорд" ще акостират още нови футболисти", коментира Гил.

Медиите на Острова очакват червените дяволи да отправят сериозна оферта за острието на Арсенал Робин ван Перси.

Ръководството на Челси готви масивна оферта за Единсон Кавани, съобщава "Дейли Стар". Сините ще пробват да купят нападателя за 40 милиона евро плюс Раул Мерелеш. Португалският халф е оценяван на около 9 милиона евро, а Наполи се интересува от този играч още от миналото лято. Челси продължава да търси заместник на напусналия Дидие Дрогба, като мениджърът на тима Роберто Ди Матео вижда Кавани като перфектното ново попълнение за своя отбор.

Интер ще се опита да привлече Тио Уолкът от Арсенал, съобщава "Скай Италия". Договорът на крилото с топчиите е до лятото на 2013 година и Уолкът все още не е подписал нов контракт. Президентът на нерадзурите Масимо Морати е готов да изхарчи сума в региона на 15 милиона евро за юношата на Саутхямптън.

Подобен трансфер изглежда малко вероятен, тъй като едва ли Уолкът ще иска да напусне Арсенал за отбор, който през този сезон няма да играе в Шампионската лига.

След като Челси получи отказ от Олимпик Марсилия за Сесар Азпиликуета, сега сините ще опитат да вземат десния бек на Ювентус Щефан Лихщайнер, твърди "Дейли Мирър". Швейцарецът бе взет от Старата госпожа през миналото лято за 12 милиона евро и е твърд титуляр в състава, воден от Антонио Конте. Ако лондончани искат да се подсилят с Лихщайнер, те трябва да предложат поне 17 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

spain_lydaka
13.08.2012 12:25

А бе тези смешки от Челси колко играча ще купят още??? Накрая пак нищо няма да направят *wink*

Martinho85
12.08.2012 10:15

Ако пък офертите за Кавани и Уолкът/от страна на Интер/ са вярни,то ме съмнява те да станат реалност...това за мен са си слухове,А Челси имат спешна нужда от десен бек...Даже си мисля,че първо там трябваше да се подсигурят,а в същото време да питам...преди време Челси имаха интерес към Дебюши,това продължава ли да е така,или това е било слух?

Fabregas_boy
12.08.2012 11:19

Дебюши е кажи-речи в Нюкясъл,само се чака Лил да му намерят заместник.

Martinho85
12.08.2012 10:11

Нкиой няма да акостира,тъжно-но ФАКТ!Не остана време за трансфери,а Фърги изтърва единствените двама реални,към които клуба отправи оферти/Моура,където му извиха ръцете за Пари/ и Перси/където Арсенал не извиват само за пари МЮ,а го правят понеже не искат точно при нас да дойде Перси/....Аз желах Моутиньо и Бейнс да дойдат,но там или не е имало реално оферта,или Фърги пак с неговата глупава и грешна трансферна тактика се е провалил...С тея 2 трансфера ще си останем за жалост,а сезона ще протече в битка за 3-то място с Арсенал....

Juan_Mata10
12.08.2012 00:29

Вземем ли Лихтейншайнер сме тип-топ може би и един нападател ще е добре,защото сме само с Торес

MaLkO_LuD94
12.08.2012 21:17

Знам много добре кой е Щефан Лихщайнер обаче нарочно го питам защото малко е пообъркал името *wink* *lol*

sad4me84
12.08.2012 14:43

Е нали много разбираш от футбол е дете.... това е десния бек на Ювентус

MaLkO_LuD94
12.08.2012 11:58

От къде ще го вземете този бе ? За пръв път го чувам *confused*

chelsea888
12.08.2012 11:40

А да си чувал случайно за Стъридж ?

degea97_
11.08.2012 23:31

Бейнс,Ериксен и Перси и стига толкова за 2 години + БОЛТ !

fen_na_juventus
11.08.2012 21:51

► След като Челси получи отказ от Олимпик Марсилия за Сесар Азпиликуета, сега сините ще опитат да вземат десния бек на Ювентус Щефан Лихщайнер, твърди "Дейли Мирър". Швейцарецът бе взет от Старата госпожа през миналото лято за 12 милиона евро и е твърд титуляр в състава, воден от Антонио Конте. Ако лондончани искат да се подсилят с Лихщайнер, те трябва да предложат поне 17 милиона евро.

Егати наглите индивиди са тия Шмелсита!!! *evil*

Big_Di
11.08.2012 19:37

Manchester United chief executive David Gill steps in to oversee move for Arsenal captain Robin van Persie
Manchester United remain hopeful that renewed negotiations with Arsenal this weekend, involving Old Trafford chief executive David Gill, will seal a deal for Robin van Persie.
United have been rebuffed with bids of £10million and £15million for the Dutch striker but manager Alex Ferguson has said the club will “just have to persevere” with their attempts to sign the 29 year-old.
Van Persie has told the club that he wants to leave and would prefer to join United rather than Juventus. In his 16 years at the club, Arsenal manager Arsene Wenger has never sold a player to his rival Ferguson and wants Van Persie, who scored 30 Premier League goals last season, to go abroad if he is to leave rather than join an English rival.
But if Manchester United increase their bid in excess of £20million a deal is likely to be brokered this weekend between Gill, 56, and Arsenal chief executive Ivan Gazidis.

gos13
11.08.2012 23:36

Ще ти честитя!*joking*

Premierleague9
11.08.2012 23:21

Няма причина да забравим за Ван Перси. Фаворит номер 1 сме за подписа му. Ще ви питам къде сте ,когато излезне нещо официално за Ван Перси.*tongue**lol**beer*

gos13
11.08.2012 22:20

Според мен забравете за Перси. Колкото по рано, толкова по-добре за вас.

finer
11.08.2012 21:41

И аз сам фен на юнайтед но сам на тжоя страна не обичам такива хора като биг ди арсенал са много добар отбор и перси е желиколепен нападател ..

persie1992
11.08.2012 21:37

Като те гледам тровиш Арсенал, ама искаш ван Перси, мишко детинска!

Sir_Alberto
11.08.2012 18:14

Като гледам май нито Уолкът,Шахин и Адам Джонсън няма да отиде във Ливърпул !!!

Neooo_1995
11.08.2012 19:06

*thumb_up*

scouser_pool
11.08.2012 18:40

Що , какво пък толкова "гледаш"?Само Уолкът няма да дойде според мен , Шахин под наем си е тип-топ , Арсенал според мен си охладиха интереса след Касорла , само Тотнъм да не го поискат в сделката за Модрич , Адам Джонсън не знам колко му искат ама за около 14 млн. си мисля , че лесно ще го вземем!