Вижте десетте най-смешни прически във футбола

20:13
Вижте десетте най-смешни прически във футбола
Футболните звезди заработват космически суми заради таланта си на зеления терен. Огромна част от тези хора са и идоли на много малки деца, които стоят пред телевизора, за да гледат любимия си отбор, а се после се опитват да подражават на своите любими играчи във всичко, като един от основните аспекти е именно прическата.

Британското издание "Сън" направи компилация на десетте най-смешни и странни прически на известни ( и не чак толкова) футболисти. Ето ги и тях:


\"\"10. Андрю Керъл (
Нюкасъл)

Младата надежда на свраките шокира феновете на клуба със странни плитчици по време на мача с Уест Хям, когато той дори успя да се разпише. Керъл все пак не задържа задълго кошмара върху главата си и скоро феновете на "черно - белите" отново видяха момчето от Севера със средно дълга коса.


\"\"9.
Маруан Фелайни ( Евертън)

Прическата на белгийския халф вече направи фурор сред привържениците на "карамелите", които си слагат къдрава перука преди мачовете на своя тим. Явно Фелайни няма никакво намерение да пробва да среше поне малко косата си, тъй като през този сезон той е вдъхновението на Евертън и изглежда гората от къдрици му е на кадем.


\"\"8.
Дейвид Джеймс ( Портсмут)

Опитният вратар на Портсмут често сменя имиджа си и почти с всяка своя прическа може да влезе в този топ десет. Все пак зализаното сресване в стил "британски джентълмен" безспорно изстрелва Джеймс в орбитата на най-смешните прически.



\"\"7.
Дейвид Бекъм ( Милан)

Звездата на английския национален отбор е икона на всички метросексуални, като за Бекс постоянната смяна на имиджа е начин на живот. Халфът често е изненадвал със много странности във външния си вид, но едва ли някой иска да си спомня неговата прическа в стил "мохикан" през 2001 година.


\"\"6. Крис Уодъл ( Нюкасъл)


Легендарното крило на английския футбол беше един от примерите за модата на мъжките прически през 80-те години. Разликата естествено е в странния къс бретон, който всъщност е и причината Уодъл да изглежда толкова странно с остатъка от косата си, падаща по раменете му.


\"\"5. Кевин Кийгън (
Ливърпул)

Кийгън е еквивалентът на Маруан Фелайни през 70-те години. Ексцентричният нападател няма обема на прическата на Фелайни, но за сметка на това къдриците му са също толкова колоритни със своята гъстота.



\"\"4. Джейсън Лий (
Нотингам Форест)

Много малко футболисти са имали честта феновете да измислят цяла песен за косата им. Нападателят на Форест през 90-те години обаче по време на всеки мач чува за себе си: "Джейсън играе с ананас на главата!" В последните години Лий подстрига прочутия цитрусов плод и в момента на 37 години бележи за полупрофесионалния Кетъринг.

\"\"3. Тарибо Уест (
Интер )

Нигерийският бранител през цялата си кариера остана верен на двете цветни малки плитчици, които се развяваха на голото му теме. Някой футболисти се засрамваха от смешните си прически и се принасяха в приличен вид с времето. Тарибо Уест обаче остана верен на себе си и за 15 години професионална футболна кариера той не махна украсените си, стърчащи плитки.

\"\"2. Карлос Валдерама ( Колумбия)

Валдерама става известен на феновете в средата на 80-те години заради своята огромна бухнала коса, която предизвикваше асоциации с екваториална джунгла. Плеймейкърът на Колумбия беше символът на своята страна по време на всеки международен форум, в който участваше... може би косата му има нещо общо?

\"\"1. Роналдо ( Бразилия)

На световното първенство през 2002 година легендарният голмайстор взриви обществеността с може би най-идиотската прическа, правена някога. Върху гладко избръснатия череп на Луиш Назарио Да Лима се чернееше малко петно коса в стил: "грешката на заспалия фризьор". Може би в тази прическа се криеше някаква магия, тъй като Роналдо стана голмайстор на това Световно, а Бразилия триумфира с титлата.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vasko22
17.04.2009 16:22

Аз немисля, че прическата на Роналдо е смешна. Когато станаха световни шампиони Роналдо беше с тази прическа и мн хора дори и аз си направиха същите *stop*

MeToDueB
14.04.2009 13:52

на Сисе са готини прическите, а от тия има някой с много смешни прически .. напрво срамни. ЧУда се как го няма оня от Арсенал -- Саня .. тоя има най, ама най-отвратителната прическа от всички тия .. и от всички хора на земята

joko62
13.04.2009 23:22

мале как може да забравите ДЖИБРИЛ СИСЕ та тои има наи много разнообразни при4ески

Tren4ev
13.04.2009 22:53

А ве които както иска такава прическа ще има бе . *evil*

marchela_CR7
13.04.2009 22:33

хохохо колко му е сме6на на бекам при4еската.... *thumb_up* да си умре6 4ак..

ALTAN
13.04.2009 22:19

Май забравихте ЖО от ЕВЕРТЪН :? *wink*

spermata
13.04.2009 20:44

Аве кво да ги коментираме,те си имат парички!!!