Трансферен дневник, 31 август: Барса вади 15 милиона евро за перла на Арсенал

17:51
Трансферен дневник, 31 август: Барса вади 15 милиона евро за перла на Арсенал
Вижте какво се случи на трансферния пазар днес:

Спас Делев е изявил желание отново да се върне в ЦСКА. Нападателят от село Ключ така и не успя да си намери отбор, след като напусна турския Мерсин. Преговорите за привличането на Спас на "Армията" започват днес или най-късно утре, съобщава "Тема Спорт".

►Бившият футболист на Ботев Пловдив Атанас Курдов отново е спряган за трансфер на "Лаута". Старши треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев усилено търси централен нападател, като таранът влиза в плановете му, информира "Меридиан мач".

Локомотив София привлече млад вратар. Първа тренировка с тима вчера направи 21-годишният Мартин Костадинов. Той идва от отбора на Септември Симитли, а е юноша на столичния Септември, известява "Меридиан мач".

Славия се интересува от Христо Янев и ще се опита да привлече освободения от ЦСКА футболист. 33-годишният атакуващ полузащитник се оказа ненужен при червените след отпадането от словенския Мура в квалификационните кръгове на Лига Европа. Съществува вероятност и полузащитникът Николай Дюлгеров да се завърне в софийския тим. Той също е сред освободените от ЦСКА и отлично познава обстановката в Славия, тъй като игра за отбора в периода 2007-2010 година.

►Италиански вратар пристигна на проби в ЦСКА. Давид Баси идва по препоръка на спортния директор Родолфо Ваноли. За последно Баси игра във втородивизионния Сасуоло. Звездният миг е в Емполи в Серия "А" през 2008 г. Тогава Баси е титуляр един полусезон, но отборът изпада, информира "Труд".

►Нападателят на Спортинг Лисабон Валери Божинов продължава да тренира с ЦСКА. Към него има интерес от редица италиански клубове, но засега не е ясно какво ще е бъдещето на национала. Все още съществува вероятност той да премине под наем на "Армията", но конкретни разговори в тази насока на този етап не са водени, съобщава "Тема Спорт".

Старши треньорът Стойчо Младенов вече изяви желание да го има в състава си. Божинов изгледа от ложата на Националния стадион "Васил Левски" отпадането на ЦСКА от словенския Мура в Лига Европа, но отказа да коментира видяното.

"Още няма ясното за бъдещето ми", лаконично заяви нападателят.

►След като вчера турският шампион Галатасарай отрече да е преговарял с голмайстора на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, днес медиите в южната ни съседка гръмнаха с новината, че българинът е попаднал в трансферния списък на Фенербахче. Според вестник "Акшам", ръководителите на канарчетата, които усилено търсят нападател, за да подсилят атака на своя тим, не са успели да напреднат в преговорите за Оскар Кардосо и Бафетимби Гомис, в резултат на което са се насочили към Бербатов. Желаната от червените дяволи цена за правата на 31-годишния голмайстор е била далеч по-приемлива в сравнение с тези искани от Бенфика и Лион за другите варианти в трансферната листа на тима от Истанбул. След тези събития Димитър Бербатов се е превърнал в цел номер 1 за Фенербахче. В момента представителите на синьо-жълтите са правили опити да убедят българина, като до 1-2 дни се е очаквало трансферът да бъде финализиран.

Шалке 04 проявява интерес към нападателя на Спортинг Лисабон Валери Божинов, твърди "Itasportpress.it".

Българският национал си търси нов отбор, след като от португалския гранд вече съобщиха, че няма да разчитат на него. Тимът от Гелзенкирхен иска да подсили атаката си през новия сезон и Божинов е сред възможните варианти. Цената на нападателя е 6 милиона евро. Италианските Катания, Пескара и Киево също следят ситуацията около Божинов.

Уотфорд постави своеобразен рекорд на трансферния пазар, след като привлече седем нови попълнения едновременно. Тимът, който е воден от легендата на Челси Джанфранко Дзола, от скоро е собственост на италианската фамилия Поцо и има сериозни амбиции за следващия сезон. Бившият вратар на Арсенал Мануел Алмуния и защитникът Фитц Хол подписаха едногодишни договори с клуба. Още пет играчи ще прекарат предстоящия сезон на "Викаридж Роуд" под наем. Полузащитникът Алмен Абди и нападателите Матей Видра и Стив Лио Белек пристигат в Уотфорд от италианския Удинезе, докато бранителят Даниел Пудил и нападателя Икечи Ания са собственост на испанския Гранада.

"Очакваме тези играчи да окажат много положително влияние върху състава на Джанфранко Дзола. Постоянно се опитваме да засилим класата на тима и ще продължим да го правим през сезона", коментира техническият директор на Уотфорд Джанлука Нани.

Ливърпул отхвърли две оферти на Манчестър Сити за централния защитник Даниел Агер, съобщава "Sky Sports". Гражданите предложили първо 13, а след това 16 милиона паунда, но ударили на камък в опитите си да привлекат датчанина. Очаква се шампионите да увеличат още сумата.

27-годишният Агер, който има договор за две години с Ливърпул, е един от основните играчи на тима. Интерес към него проявява още испанския гранд Барселона, което означава, че за Брендан Роджърс ще е трудно да задържи футболиста на "Анфийлд". Мениджърът на гражданите Роберто Манчини вече призна, че желае да подсили тима си с датския национал.

Милан ще се опита да привлече Димитър Бербатов за заместник на Златан Ибрахимович, съобщава "Manchester Evening News". Италианският клуб обаче отказва да плати исканите от Манчестър Юнайтед 5 милиона паунда и в момента води преговори за по-малка трансферна сума. Росонерите желаят да подсилят атаката си, след като Златан

Ибрахимович премина в Пари Сен Жермен. Според "Manchester Evening News", Бербатов има голямо желание да премине на "Сан Сиро", но мениджърът на червените дяволи сър Алекс Фъргюсън отказва да смъкне цената на нападателя. Българският голмайстор бе гласен за трансфер в Галатасарай през последните дни, но вчера от турския клуб отрекоха тези слухове със съобщение на официалния си сайт.

Динамо Москва даде под наем Андрей Воронин на новака в Бундеслигата Фортуна Дюселдорф. 33-годишният голмайстор, който направи име като играч на Байер Леверкузен, се завръща в Германия, за да стане 16-то ново попълнение в тима. Той сподели за "Билд": "Много съм щастлив. Имах доста оферти, но Фортуна бе моят първи избор. Германия е моят втори дом, а Бундеслигата е едно от най-силните първенства в света".

►Италианският Рома замести Фабио Борини, който премина в Ливърпул, с нападателя Матия Дестро. 21-годишният младежки национал на Италия премина под наем в състава на вълците срещу сумата от 11,5 млн. евро плюс 50% от правата на Валерио Вере и Джиямарио Писчитела. В договора на Дестро има опция, която може да го обвърже напълно с тима от Рим, но за целта Дженоа ще трябва да получи още 4,5 млн. евро през следващия летен трансферен прозорец.

Барселона ще се опита да привлече звездата на Арсенал Александър Сонг, твърди "Sport.es". Каталунците планирали да запълнят мястото на Сейду Кейта с 24-годишния дефанзивен полузащитник, за който се готвили да предложат 15 млн. евро на топчиите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenal_king
01.08.2012 18:29

[@link http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=bjbazhvwBe4&NR=1] сонг

Bvb5
01.08.2012 13:41

Тези Барселона май обичат да взимат играчи на Арсенал.. ;д

John_Jameson
01.08.2012 16:34

Барса и Сити пазаруват главно от там ! *lol* Хаха

Kiwi
01.08.2012 12:35

Николери в Шалке 04??Мир на прахта на класата на Шалке.

dzhalev_71
01.08.2012 00:37

До коментар [@comment 1134500] от [@user Vikingit]:

Доколкото си спомням и вие претендирахте, че Сан Сиро е трагичен стадион и изприказвахте един тон простотии след онова 0:0 дето ви дойде мазно мазно. Имаха късмет да не вкараме 4-ти гол понеже ги видя, че на Емирейтс бяха трагични. Засадитович целия мач или лежа или беше в засада. Само късмета ги спаси на Емирейтс. И ако обичаш спри с тия обиди. Не съм те псувал, че да ми се отваряш. Ако ще се храним рискувам Уинър да ми спрат профила ама ще си легнеш добре подреден.

TheoWalcott14
01.08.2012 00:35

До коментар [@comment 1134500] от [@user Vikingit]:

хах *lol* тапак чета интервиута заразлика от теб поитересувай се малко и аиде на бас че няма да се махне ?

Vikingit
01.08.2012 00:43

ОК

TheoWalcott14
01.08.2012 00:42

извинявай небеше за теб !

Vikingit
01.08.2012 00:40

Кои няма да се маха, бе?

Johan_Cruyff_14
01.08.2012 00:32

До коментар [@comment 1134500] от [@user Vikingit]:

Я малко повече уважение! И щом Милан е ,,малък", то не знам тогава в кой свят живея. Милан, Барселона и евентуално Реал, са единствените клубове, който могат да се мерят с Милан по история и трофеи!

TheoWalcott14
01.08.2012 00:52

да и че осте е капитан на Артилерията и е с 10тката *smile*

Johan_Cruyff_14
01.08.2012 00:44

Интервюта, в които доста често се изопачават думи, и на които не бива да се вярва. А единственият неоспорим факт дотук е, че още не е подписал.

TheoWalcott14
01.08.2012 00:41

кройф коментара беше за теб не за тоя другия

Johan_Cruyff_14
01.08.2012 00:37

Съжалявам за грешката, вече е доста късно и съм доста разсеян...

persie1992
01.08.2012 00:36

Милан може да се мери по трофеи с Милан. Желязна логика.

TheoWalcott14
01.08.2012 00:21

Никой не се моли *smile* Тои иска да играе за Арсенал и обича Арсенал просто ни трябват нови попълнения а и той няма да ходи никаде *smile* а колкото до тфа да разчита ме на него и вие сте същите видях имаше период в които шави го нямаше и загубихте ценни точки *smile*

Johan_Cruyff_14
01.08.2012 00:30

Да не си някой близък до играча, че да знаеш неговите желания? Ако толкова искаше да остане, щеше вече да е подписал нов договор. Ясно е, че няма да остане, въпросът е дали ще отиде в Манчестър, или в Торино.

Johan_Cruyff_14
01.08.2012 00:19

И само да добавя - във въпросния мач на Камп Ноу през 2011-та Барселона игра без двамата си титулярни централни защитници, но това не им попречи.

scouser_pool
01.08.2012 00:13

Агър никъде няма да ходи , нито Шкъртел,нито Адам , нито Керъл...същите лъжи като преди със Суарез , не знам кое е по-смешно -че журналистите вече толкова им се изчерпа въображението да измислият някаква интересна спортна новина или , че има хора , които да им вярват!

scouser_pool
01.08.2012 00:11

Оле , хора , какви са тия спорове , първите коментари са за Сонг и оттагава се въртят разногласия относно Арсенал , всеки си има мнение , няма да го промените...

TheoWalcott14
31.07.2012 23:38

ми ще ти кажа тези които са по добри или на неговата класа Ронката , Ромарио Кройф разбирасе за мен един от наи добрите Марадона , и Стои4ков ще го каза защото е Българин . Ривалдо *lol* сиг се шегуваш

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 23:42

Ривалдо?! Да се шегувам?! Та Ривалдо беше най-добрият футболист в света в края на 90-те?!

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 23:35

Кройф, Неескенс, Марадона, Рамалетс, Кубала, Луис Суарес, Кошич, Мигели, Шустер, Субисарета, Бакеро, Лаудруп, Бегирстайн, Куман, Стоичков, Гуардиола, Ромарио, Луис Енрике, Ривалдо, Роналдиньо, Ето'о.
Около 20 играча. Изброй ми 18(90%), които Бергкамп да превъзхожда.

Johan_Cruyff_14
01.08.2012 00:08

Ето два клипа, които показват брилянтния му пас и поглед върху играта. Знам, че те не са мерило за класа, но ги изгледай за да се запознаеш със стила му, който е много далеч от някакъв прехвален англичанин: [@link http://www.youtube.com/watch?v=CKXDoh60MzM] [@link http://www.youtube.com/watch?v=Ef-p2vuc-OQ]

TheoWalcott14
01.08.2012 00:00

Казах че ми прилича по играта на Скот паркър неблести с игра и върши работа не е сложно ра разбереш

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 23:57

Ривалдо в периода 1998-2000 си беше най-добрият играч в света и само Бекъм и Зидан имаха чисто футболните аргументи да го оспорят. Просто невероятен,носеше целия отбор на гърба си,вкарваше голове,подаваше,играеше за публиката,поемаше отговорност.Като тръгнеше с топката нямаше отнемане,само с нарушение го спираха,просто велик беше! Жалко че си тръгна така от отбора! А Гуардиола.. да го сравняваш със Паркър... не е уместно, по-скоро е еквивалент на Шави, но с успехите си с Испания маестрото го надмина. И без туй не ми се вярва да си го гледал в неговия разцвет, при Кройф...

TheoWalcott14
31.07.2012 23:50

казах ти ги *smile* Ривалдо ? ми да ти кажа колкото мачове съм мо гледал нисто не е показвал , Гуардиола ? ами тои играеше стабилно неблестеше с толкова техника на терена лично на мен ми прилича на скот паркър

aa2
31.07.2012 23:45

И наистина е много тъпо да сравняваш играчи от 60-те, 70-те с играч от 90-те и началото на новия век.

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 23:45

Редно е след като е дал такава оценка за тези 90% поне да е разгледал биографиите им. То аз двама-трима и аз не съм гледал, съдя по разкази.

TheoWalcott14
31.07.2012 23:42

не е само той

aa2
31.07.2012 23:39

То половината никой не ги е гледал от потребителите тук(включително и аз), но от тези, които съм гледал със сигурност мога да кажа, че Ето'о има още доста 'лебец да яде докато стигне Беркамп!

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 23:27

Още чакам отговор кои са тез 90% от играчите на Барселона, които са по-слаби от Бергкамп...

TheoWalcott14
31.07.2012 23:14

опа не по добре а по КРАСИВО !

Johan_Cruyff_14
01.08.2012 00:17

Когато непрекъснато се оправдавате с контузиите, никога няма да спечелите купа. Въпрос на мотивация е. Същото е и с Ван Перси. Шампионският манталитет не е да се молиш на един играч да не си тръгва. Не може разни лигльовци да не искат да играят за Арсенал, а пък вие да им се молите да ви издържат. Тези действия никога не довеждат един клуб до върха, той само запада.

TheoWalcott14
01.08.2012 00:09

ми хайде да ги видим тогава ? в Шл ще си каже знам че не сме на тяхното ниво но ако Задържим РВП можем да победим секи един отбор *smile* Мн хора вече почнаха да го плюят което е мн глупаво ако небеше той миналия сезон щяхме да сме под 10 тката сигурно просто немога да си го представя само зареди това което направи в миналия сезон ако иска да си тругне и със скандал пак ще съм му благодарен за другите незнам ... И какво ако не са ни с травми играчите ще им е доста трудно та дори и на вас

Johan_Cruyff_14
01.08.2012 00:02

Първо изхвърли обидните думи от речника си и тогава можем да водим диалог. Убеден съм, че ако сегашният Арсенал излезе срещу Мадрид, ще се закопаете, както играхте мач и половина срещу нас.

TheoWalcott14
31.07.2012 23:58

Как няма да разигравате на Реал бе смешко ти виждал ли си реал как играят ? та те срещу отбор от средна класа невладеят 4ак толкова топката по скоро исползват бързи атаки и ние да се паднем с тях и ние ше си я разиграваме ама поне няма да лягаме по треавата и да циврим .. :@ жалка картинка

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 23:51

Факт е, че на Емиратс ни надиграхте, но не беше с играта, която показвате попринцип. Всеки топ отбор може да си разиграва на Уигън, но кой ще дръзне да напада като гост на Реал? Сещам се само за един. И тъй като този един бе наречен ,,циркова трупа" малко по-надолу, не смятам да се отнасям с уважение към Арсенал пред него.

arsenal_gunners
31.07.2012 23:43

За красив футбол мога да ти говоря цял ден, нищо че съм ти на половината на годините. Ние тоя начин на игра го практикуваме от преди 2000-та година, когато Венгер тепърва градеше отбора. 2006 ви играхме 70 мин с човек по-малко и пак се чувстваме, че сме ви изпуснали. Преди 2г, когато побеждавахте наред, само ние ви бихме с надиграване, не със защита. Така че дай малко повече уважение към противника *wink*

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 23:18

И значи е красота да нямаш точен удар към вратата? Имаш интересни представи за красив футбол... И пак не ми каза кои са тез 90% по-слаби от Бергкамп? Хареса ми това изречение:,,ако исках отбор с купи нямаше да съм фен на Арсенал". От тук мога да си направя следното умозаключение:Ставам фен на Арсенал, защото не печелят купи...

chelsea_fannn
31.07.2012 22:45

[@link http://twitballers.files.wordpress.com/2011/05/goal-higuain-javier-mascherano-cristiano-ronaldo-dive.jpg]
[@link http://footballnomad.com/wp-content/uploads/2010/01/puyol-diving.jpg]

chelsea_fannn
31.07.2012 22:42

[@link http://liquidfooty.files.wordpress.com/2012/03/busquets1.jpg]
[@link http://estaticos01.marca.com/imagenes/2011/05/05/futbol/liga_campeones/1304589017_extras_portada_0.jpg]

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 22:38

[@link http://www.google.bg/imgres?q=drogba+dive&hl=bg&safe=off&sa=X&biw=1024&bih=679&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=AE69Htd11uW9wM:&imgrefurl=http://smtdaily.com/2012/03/here-is-the-video-chelseas-didier-drogba-taking-the-worst-dive-ever-vs-naopli-video/&docid=Q3SpMF7XJbSQJM&imgurl=http://smtdaily.com/wp-content/uploads/2012/03/chelsea-drogba-dive.jpg&w=637&h=255&ei=lzMYUKjeMYnJswbB64DoBw&zoom=1&iact=hc&vpx=67&vpy=426&dur=948&hovh=142&hovw=355&tx=212&ty=103&sig=112224815052550336640&page=1&tbnh=83&tbnw=208&start=0&ndsp=12&ved=1t:429,r:8,s:0,i:95]
[@link http://www.hindu.com/tss/tss2914/images/20060408010303201.jpg]
[@link http://www.hindu.com/tss/tss2914/images/20060408010303201.jpg]
Плллллувеццц...

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 22:33

Ето и цяла статия в Дейли Телеграф, посветена на ,,майстора", заедно с изпълненията му:[@link http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/9284424/Chelsea-striker-Didier-Drogba-some-of-his-most-melodramatic-dives.html]

homiie
31.07.2012 23:49

Дрогба симулира 2-3 пъти в годината, докато на УЕФАлона това им е запазена марка

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 22:42

Не си гледал достатъчно Барселона, моето момче! Дрогба е най-големият актьор на света, повечето време на терена прекарва легнал...

chelsea_fannn
31.07.2012 22:38

Дрогба направи 1-2 симулации в годината а бускест през 2 мача *lol*

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 22:31

[@link http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/05/08/article-0-04D58D3A000005DC-946_468x339.jpg&imgrefurl=http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1179571/You-babies-Chelsea-KO-justice-diving-says-Dunne.html&h=339&w=468&sz=52&tbnid=5x2GLY6l_iwQuM:&tbnh=90&tbnw=124&prev=/search%3Fq%3Ddrogba%2Bdive%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=drogba+dive&usg=__Jom3aItQNowFiCfDVIZwXthyYrg=&docid=DkV_-dLFVYz39M&hl=bg&sa=X&ei=jjEYULuSN5HBswbUnIHIDA&ved=0CD0Q9QEwAA&dur=423]

Bundesligarcho
31.07.2012 22:07

Олеле Божинов струва колкото Бербатов ! Това не може да бъде*surprized*

pandjabara
31.07.2012 21:10

Johan_Cruyff_14 => Погледни как Сонг поема топката, виж паса му, в Англия трябва да се влиза по-грубо, а точно това той го може! Това, което направи срещу Дортмунд, когато подмина 3-4 човека и я сложи на главата на Перси, Мунтари кога ще го направи ?! Недей да говориш глупости, завистта е лошо нещо *wink*

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 23:26

Барселона я е имало и ще я има без тези двамата. А и както вървим с школата, няма да берем никакви грижи!

TheoWalcott14
31.07.2012 23:18

да вкарва като целия отбор бяха контузени ама се тая видя се как ДЖАКИ недаде на тоя да мръдне на Емиратс *wink* жалко останахме без Сеск и Насри и пак се справяме а невиждам вас без Хави и Иниеста *wink* или сиг малкия шеф ше влезне в ролята на Алекс Сонг съв пасовете и Асистенциите ... или Бускетс най сетне ще разбере че не е във Танцовата трупа

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 23:15

Страхотни сте, доказвате всеки път, че сте по-добри от нас! А накрая Меси вкарва 4 гола...

TheoWalcott14
31.07.2012 23:13

лично мен неме инт колко ШП имаме ако исках отбор с купи нямаше да съм фен на Арсенал *wink* радвам се че играме по добре от вас и това ми стига

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 23:09

Кой по-точно не стъпва на малкия пръст на Бергкамп? Нищо против холандеца, но не може да се мери с тези имена. А Анри дойде в Барса, за да спечели ШЛ... за осем години с Арсенал не успя да го направи... Вече и Челси имат... вие оставате с 0000...

TheoWalcott14
31.07.2012 23:05

*lol* е кой неиска да гледа безплатно цирк монте карло ? от тука 90 % тея каде ги изброи не са и на маллкия пруст на Беркамп *wink*

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 22:59

Кройф, Неескенс, Марадона, Рамалетс, Кубала, Луис Суарес, Кошич, Мигели, Шустер, Субисарета, Бакеро, Лаудруп, Бегирстайн, Куман, Стоичков, Гуардиола, Ромарио, Луис Енрике, Ривалдо, Роналдиньо, Ето'о... Достатъчни ли са? А пък Анри даде всичко за отбора и си тръгна в посока... Барселона...

chelsea_fannn
31.07.2012 22:46

Той верно си пада по балета

TheoWalcott14
31.07.2012 22:42

*lol* баче остави го тоя цепеняк издухан виж го че той гледа цирк и балет... Сонг може да не е наи класния деф халф ама със сигурност е повече от " малкия шеф" , мартинес каде е супер млад осте яловия бускет , Само Алонсо от тия каде ги е казал може да е на нивото на Сонг . Колкото до това че вие сте имали по класни играчи *lol* Виж в кфо първенство играте и когато искарате играчи като Адамс , Беркамп и Анри ми пи6и на лично които са давали сичко за отбора не някакви смешници като Алвес бускетс педро фиго ..

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 22:28

Не колкото техния идол ДИДИЕ ДРОГБА!

chelsea_fannn
31.07.2012 22:25

[@link http://vbox7.com/play:14f642c5c2] , виж най-добрите Бускетс и машчерано *lol*

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 22:24

Много сте смешен, господине! Не аз съм този, който написа ,,мишкарче", ,,смешко" и прочее... С риск да се повторя, ще ти препоръчам да почетеш някоя книжка, за да обогатиш общата си култура, тъй като имаш 100 думи в речника си, което е малко... трагично за 19 годишен. По начина на писане и аргументация си личи кой на колко е!

chelsea_fannn
31.07.2012 22:19

То и аз мога да напиша че съм на 50 , нямаш аргументи и обиждаш даже сог не си знаел къде е играел масшчерано преди да дойде в барса забавен тип

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 22:18

Не виждаш ли колко си прост и ограничен? Защо имаш необяснимото желание да ръсиш обидни епитети по мой адрес? Нямало ли е някой родител, който да те е възпитал как да се държиш с по-възрастните?

chelsea_fannn
31.07.2012 22:09

Гледал съм много мачове и на 2-та , като масчерано е бил на 25 не е можел дори и да стъпи на малките пръсти на сонг , мишкарче ! , и виж фен базата на барса оставих ти клип

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 22:06

Чакай бе, последно какво е - първо ми казваш, че прехваленият Сонг е най-добрият, а после изненада... трима над него. Избистри си главата, излез навън, помисли си малко и пак ела. И, да, според мен Масчерано беше най-добрият дефанзивен полузащитник в Англия по времето си в Ливърпул, а в момента е най-добрият централен защитник в света. И преди да напишеш смешник като отговор, изгледай малко мачове на Масчерано и Сонг, там ясно си проличава кой е по-добрият.

chelsea_fannn
31.07.2012 22:00

Яя Туре , Алонсо и Есиен , са над Сонг , Какъв цирк , слага Машчерано ХАХАХА

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 21:57

Серхио Бускетс, Шаби Алонсо, Сами Кедира, Ян М'Вила, Хавиер Масчерано(въпреки, че вече не играе там), Майкъл Есиен(въпреки, че вече не е същият след контузиите), Хави Мартинес(когато играе там), Артуро Видал, Яя Туре. Посочените са с класи над прехваления Сонг.

chelsea_fannn
31.07.2012 21:48

Слушай драги ми фен на барса , Сонг е най-добрия дефанзивен халф за мен има физика и умее да прави асистенции , бускетс какво може , освен да играе в тятъра ? Кейта , този клечав смешко ? Сонг е доста над класата на тия балерини , не се прави на разбирач , арсенал са ги подпряли 2 пъти в 1 години а вас 50 в 1 година смешко ,

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 21:21

Нямам намерение да убеждавам когото и да било. И за какво да завиждам?!

homiie
31.07.2012 20:23

ехей, чакай малко е, има още време до 31 август *lol*

homiie
31.07.2012 20:18

тея па Милан 70 млн. взеха, а се свидят за 5....

zvmgb
31.07.2012 19:13

Незнам кво си мисли тва дърто копеле САФ !!! Решил е да съсипе Бербатов..

pandjabara
31.07.2012 19:06

Ако Сонг играеше в някой бразилски отбор примерно щяха да кажат, че под 40 милиона не го дават ама понеже са Арсенал дай да ги прецакаме и да им вземем още една звезда за 10-15 милиона, той така и така взима 50-60хил седмично, а при нас ще взима 100хил (примерно го казвам) ... боклуците мръсни да са си задържали Кейта!

chelsea_fannn
31.07.2012 22:03

Боже мили пребериго да не ти го докарам аз !

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 22:01

Барселона винаги е имал много по-класни играчи от Арсенал и това винаги ще си остане факт.

TheoWalcott14
31.07.2012 21:49

не съм казал че съм образован обаче мога да ти казвам кфото си пожелая сес ? аиде гледай си отбора там акде има 4-5 свясно другото е от ансамбъл филип кутев ...

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 21:46

Първо се научи да се изразяваш правилно, сложи един препинателен знак, завърши висше образование, почети малко книжки и тогава можеш да ми казваш ,,гомнар". Необразовано население, прост народ...

TheoWalcott14
31.07.2012 21:23

абе ей гомнар такъв кфи сатия измислени нещица не съм гледал нито един от тия линкове каде си ги пращал но тфа със картона за оная коза пуиол си беше абсолиутно чист ,тфа за дузпата в последната минута .. еми нещо да не гледаш балет ? 1 вото нарушение еми че то абидал и него трябваше да го изгонат на тоя принцип при гола на меси от дузпата има снимка в гоогле как целия ви отбор е в наказателното при изпулнениетоо ...

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 21:19

Aха, пак опряхме до съдията. Всяка година е съдията. Не знам дали не ви писна, точно срещу Барселона Арсенал е много подпиран! Ето и малко снимки: Още при това грубо съприкосновение Перси трябваше да бъде изгонен:[@link https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/539548_382791645076862_220506964638665_1208939_739584628_n.jpg.] Но не беше. Подпиране за Арсенал. [@link https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/563210_382720168417343_220506964638665_1208798_889892098_n.jpg] Недадена дузпа за Барселона. Чист гол на Меси, който не бе признат:[@link https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/546456_382716285084398_220506964638665_1208789_146671696_n.jpg] Подпиране за Арсенал. [@link https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/539218_382794855076541_220506964638665_1208945_283682096_n.jpg] Подпиране за Арсенал. Недадена дузпа за Барселона в последната минута:[@link https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/564416_382776695078357_220506964638665_1208916_1812787082_n.jpg] Измислена дузпа и червен картон за Пуйол:[@link https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/552840_382797348409625_220506964638665_1208947_1189541180_n.jpg] Подпиране за Арсенал. И смееш да твърдиш, че са ви подпряли?

TheoWalcott14
31.07.2012 21:04

причината ми е ясно че е в нямането ,а в това че .. как да ти кажа помниш ли как щяхте да паднете ако садяте не бе изгонил Перси ? докато той беше на терена осфен 5 минути продулжение което незнам как го измисли та вкарахте нямахте нисто инт ...

TheoWalcott14
31.07.2012 20:54

*lol* жалкар си неможе да кажеш на един от 5 -те топ дефанзивни халфове в Европа че е средна класа ... явно толкова и разбира6

arsenal_king
31.07.2012 20:49

само да ти кажа,че сонг е един от най-добрите дефанзивни халфове в европа,не го казвам само,защото е от арсенал е е и така направи 14асистенци,а не се вклучва много в атака

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 20:00

Честно казано не виждам какво точно притежава Сонг, за мен е много надценен, най-вече от феновете на Арсенал, които виждат в него Виера, а истината е, че той е далеч от класата на французина. Тича много и е доста груб в изявите си, което, съдейки по факта, че играе в Англия, е положително качество. Но дотук. Не виждам с какво е по-добър от един Мунтари например, който пасва на описанието за средна класа полузащитник. А Арсенал отдавна не е отбор, който се бори за титли, показва го и трансферната политика(и причината не е в ,,нямането", Арсенал е вторият най-богат отбор в Англия).

arsenal_gunners
31.07.2012 19:44

Не съм съгласен с мнението ти поради 2 причини : 1. Сонг не е средна класа полузащитник, дори напротив. 2. Арсенал е самоуважващ се европейски топ отбор с амбиции за титли, бил е такъв в миналото и дай Боже ще остане още дълги години. А там Сонг е титуляр *smile*

pandjabara
31.07.2012 19:27

ХАХАХАХАХАХА Сонг средна класа вика *joking**joking**joking* напусни сайта плс *lol*

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 19:12

Преди да раздаваш обидни епитети, провери каква е била причината Кейта да напусне! Иначе 15 милиона са една напълно нормална цена за средна класа полузащитник като Сонг. В Арсенал може и да е звезда, но във всеки самоуважаващ себе си и борещ се за титли европейски топотбор ще бъде резерва.

dzhalev_71
31.07.2012 19:03

Първо Алекс наскоро подписа нов договор с Арсенал. Второ едва ли ще напусне клуба, в който е кажи речи твърд титуляр, за да отиде в Барса и да търка пейката. И трето за тия 15 милиона могат да заповядат Росел и Субисарета на "Емирейтс" и да се снимат с него. Поне 25-30 милиона трябва да заделят ако го искат. Прекалено малко пари предлагат. Но ако искат Перси да дават Вия и да си го прибират.

dzhalev_71
01.08.2012 00:39

Е ако ги бяхте спечелили и двете сумата щеше да стане 34 милиона което е с 1 милион по-малко до цената на която първоначално кандисахме след като стана ясно, че няма да дадете 40 милиона. Все тая трансфера е минал вече и няма за какво да се хващаме за гушите.

Johan_Cruyff_14
01.08.2012 00:37

29 плюс още няколко ако бяхме спечелили Примера и ШЛ(не и двете задължително). Но... отново нямахте късмет...

dzhalev_71
01.08.2012 00:32

Милионите са 11. Нали платихте 29, а не 40 както искахме. Аз се паля толкова много защо не мога да понасям някой да ми се прави на разбирач преди да е прочел всичко и как е станал самия трансфер както колегата ти по-долу имащ нахалството да ме нарече смешник. Факт е, че използвахте почти всичко възможно за осъществяването на този трансфер включително и психо атаки. Трансфера вече е минал и Фабре си е ваш играч какъвто винаги е бил въпреки 8-те години в Арсенал. Просто сметнах за необходимо да обясня как стоят нещата на непросветените.

Johan_Cruyff_14
01.08.2012 00:27

Недей се пали толкова, Барселона може и да е финансово стабилен клуб, но има 300 милиона дългове и за нас тези десет милиона имаха значение. А тъй като беше ясно, че рано или късно ще дойде при нас, цената трябваше да се намали. А Фабрегас искаше да дойде в Каталуния и факторът ,,желание на играча" беше много важен. Факт е, че Арсенал бе ощетен, но никога няма всички да са доволни.

dzhalev_71
01.08.2012 00:18

Смешник ще викаш на образа, който виждаш в огледалото всеки ден. Съвсем случайно да съм директор в Арсенал. Не съм. Аз съм просто фен. Говорех от името на клуба. И това което казах е самата истина. Не се прави на ощипана госпожица ами си признай, че ни извихте ръцете, за да получите каквото искате. Аман от такива като тебе. И после защо сера по Барселона. Ами защото половината им фенове в тоя сайт имат сиво вещество с размера на грахово зърно ако не и по малък.

Vikingit
01.08.2012 00:11

Смешник, аз какво имам предвид като казвам достатъчно?! То не е колкото искаш толкова да ти дадат, това е бизнес. Какво да се обяснявам.

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 22:39

Прав си, беше страхотна сделка! След тази случка, ако видя фен на Арсенал на улицата, ме е някак срам...

dzhalev_71
31.07.2012 22:36

Дали сте ама друг път. Искахме 40 милиона за Фабрегас, но това не ви се понрави. И се започнаха едни драми едни сапунки как съжалявате, че сте го пуснали и си го искате само и само да намалите цената. Е добре навихме се и на 35 милиона, но пак не бяхте доволни. И пак сапунки, тиради и опери. И какво направихте накрая. Стигна се до там, че Фабрегас реши да се откаже от 6 милиона от заплатата си в полза на този трансфер и платихте 29 милиона паунда, а не първоначално исканите 40. Тъй,че не ми се обяснявай колко сте дали преди да си прочел всичко.

Vikingit
31.07.2012 22:17

За Фабрегас дадохме достатъчно пари! Не знам какво имаш предвид? За Санчез също. Хем млади, хем световна класа! Цената си заслужава, но парите не са малко в никакъв случай!

dzhalev_71
31.07.2012 19:21

Аз не държа на тази размяна. Споменавам го просто защото Перси го свързват с кой ли не отбор вече включително и Барселона. И понеже ви знам, че не сте от много широкопръстите и пак ще има циркове за пари както беше със Сеск ми се видя тази размяна. Пак казвам не държа да се случва просто го споменавам.

Johan_Cruyff_14
31.07.2012 19:16

Разбирам желанието ви да привлечете класен нападател, но пишеш глупости. За какво е на ръководството на Барселона да дава един от най-добрите нападатели в света, макар и след травма, за ходещ магнит за контузии, който е направил най-много 2 силни сезона в кариерата си и на всичкото отгоре е с изтичащ договор?

Jack_19
31.07.2012 18:52

И Сонг каза,че е фен на Арсенал и не иска да го напуска : )))) А пак той е страхотен халф и е на супер години (24) просто 15 мил. са малко за него

TheoWalcott14
31.07.2012 18:34

хухуху *lol* Ако имат излишни към 30-35 млн може и Венгер да се замислии ...

John_Jameson
31.07.2012 18:06

Хаха, Венгер трудно ще го даде ! *tongue*

John_Jameson
31.07.2012 18:23

Мхм *smile* Само за Жорди Алба бях убеден че е на 100% вярно ! Иначе и Бербо даже спрягаха за Барселона ! *lol* *lol*

persie1992
31.07.2012 18:13

Така е. То само слухове, 10 процента най-много от такива статии да са истина, просто тъпите жълти вестници си търсят репутацията.

John_Jameson
31.07.2012 18:12

Ем те супер много пишат. От началото на трансферният прозорец за Барса се спрягаха сиг. 10-15 души ! Дрогба, Клозе, Джовинко и много други ! *tongue*

persie1992
31.07.2012 18:08

Така е. А и не ми се вярва тези информации да са верни.