Левски гостува на ФК Сараево, за да довърши започнатото в България

12:27
Левски гостува на ФК Сараево, за да довърши започнатото в България
Многофункционалният стадион "Асим Ферхатович-Хасе" ще отвори врати за реванша между ФК Сараево и Левски. Вторият епизод на балканското дерби в Лига Европа е с начален час 22:00. Двубоят на босненска земя ще премине под ръководството на румънския рефер Кристиан Балаж.

Ситуацията около днешния мач-реванш в Сараево е взривоопасна. Неведнъж през изминалите няколко дни напрежението между ултрасите на двата отбора ескалира и поради тази причина от УЕФА сериозно обмисляха да преместят предстоящата среща в друг град с цел да се осигури безопасността на привържениците на сините. В крайна сметка от европейската централа не излезе такова решение и двубоят ще се проведе на предварително зададеното място.

Момчетата на Илиан Илиев спечелиха трудно домакинството си на канелено-белите, след като се наложиха с минималното 1:0. Въпреки това сините се представиха по-добре от съперниците си и заслужено се поздравиха с победа. Определено футболистите на Левски все още не се намират в оптимална форма, което е напълно в реда на нормалното предвид малкото изминало време откакто стартираха лятната си подготовка.

Преди решителния двубой наставникът на българския участник заяви, че няма да се бранят и ще търсят гол, с който да увеличат напрежението сред състезателите на ФК Сараево, които нямат друг избор освен да атакуват. Това огромно предимство на сините съчетано с безценния им опит е съставна част от формулата на успеха.

Прогноза: Довечера напрежението ще е изцяло върху футболистите на ФК Сараево, които ще предприемат големи рискове, за да изравнят резултата в сблъсъка. Хазартното представяне на канелено-белите неминуемо ще създаде условия за отлични контраатаки пред сините.
Прогноза: Х2


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kalchy
26.07.2012 20:12

И преди и сега ЛЕВСКИ значи свобода *smile* Айде Сини Шампиони ще продължите напред не позволявайте на тези боклуци Сараево да се ебават с Апостола ! И успех днес на Цска и Локо-то *smile*

Strraxo
26.07.2012 16:14

Айде Сини Шампиони направете го за България ... Направете го за това което направиха тези боклуци с нашия апостол ! *smile**beer*

Deco_Sneijder
26.07.2012 16:00

Само се моля да няма жертви...вчера 2-ма унгарски войника бяха пребити зверски от фенове на Сараево, били объркани за българи, били са ги с боксове и бухалки...това излиза извън границите...Хората трябва да отидат на мач за да подкрепят своя отбор и да се забавляват,не да се страхуват за здравето си *sad* Много жалка картинка...според мен при тези обстоятелства трябва да бъдат изхвърлени и 2-та отбора от турнира...Българин съм, но и привържениците на Левски се заядоха,макар и по-малко...Ще има наказания след мача,ще видим за кой ще са...но си мисля,че при гол на Левски феновете на Сараево може да навлезнат на терена и да прекратят мача, все пак дано всичко мине добре, без жертви *smile*

levski_sf_14
26.07.2012 15:58

Според мен ще е 0-1. Резултатът не е от такова значение, но най-важното е да продъллжим. Надявам се Жоао Силва да вкара първия си гол за Левски!
Само Левски *beer*

Valenti555
26.07.2012 14:47

Защо си мисля, че напрежението ще бъде в Левски??? На Сараево им дреме на шишмирката. Ако направят нещо - мерси, но за Левски ако се издъни, ще стане много. Надявям се на 2:1, но да продължим!!!