Обречен ли е дерайлиралият Локомотив Пловдив срещу Витес?

12:23
Обречен ли е дерайлиралият Локомотив Пловдив срещу Витес?
Дерайлиралият през изминалите дни Локомотив Пловдив ще търси сензация срещу Витес в двубой-реванш на стадион "Гелредоум" в Арнем. Двата тима ще бъдат изведени от гръцкия арбитър Михаил Кукулакис, чийто първи сигнал ще прозвучи точно в 21:00 часа българско време.

Миналата седмица настоящите съперници си спретнаха историческо равенство 4:4 на Градския стадион в Ловеч. Отборът на Локомотив Пловдив винаги игра ролята на догонващ в резултата, въпреки че бе по-идейният на терена. Възпитаниците на Емил Велев се отчетоха със силно представяне в офанзивен план, но действията им в отбрана бяха под всяка критика. Именно многото им елементарни грешки във фаза защита ги лишиха от пълен успех срещу Витес, който с представянето си на българска земя ни увери, че е напълно преодолим съперник за пловдивчани. В края на краищата смърфовете удариха на камък в опитите да си осигурят предимство в сблъсъка, но несломимият им дух остана като единствената видима светлина в тунела преди реванша.

Преди броени дни собственикът на Локомотив Пловдив шокира всички, след като се оттегли от клуба. В резултат на това някои от основните състезатели на черно-белите моментално разтрогнаха договорите си с тима. Неочакваната криза на практика занули шансовете на смърфовете за класиране в по-следващата фаза.

След тези събития Витес се превърна в абсолютен фаворит срещу представителния ни тим. При тази ситуация евентуалното отпадане на холандците би се равнявало на нещо повече от сензация. Не е изключено жълто-черните да подценят обезсилените смърфове, чиито надежди за попадение ще бъдат тясно свързани с неостаряващия голмайстор Здравко Лазаров.

Прогноза: Въпреки предричанията на мнозина за безпроблемна победа на Витес срещу превърналият се в аутсайдер в сблъсъка Локомотив Пловдив, реваншът на "Гелредоум" в никакъв случай няма да е протоколен. Реално погледнато обаче домакините от Холандия са с единия крак в 3-ия квалификационен кръг на турнира.
Прогноза: 1


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

levski_sf_14
26.07.2012 19:10

Не ми се иска, но мисля, че наистина нямат шанс срещу тим като Витес... Все пак аз съм с вас...
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ *beer**beer**beer*

alx
26.07.2012 18:19

Иска ми се да продължат буферите,ама като се има предвид ситуацията....все пак успех!!!

holigan4e
26.07.2012 17:56

Определено е обречен. Минимум 3-0. НО ако всички футболисти играят на максимум като Здравко Лазаров може да се получи нещо смислено *wink*

ayay
26.07.2012 15:11

Никой не е обречен днес Цска,Левски и Локо ще покожат на тея шибани анонимници за какво става на въпрос!!!Смърт за све!!!Българи сме ще подкрепяме наще!!!!Айде българи напред и да мачкаме!!!

alx
26.07.2012 22:55

Добре че са анонимници,та нашите бездарници да им покажат.Абе тука само 15 годишни ли коментират??Хора вие мачове гледате ли??

SARACHEV
26.07.2012 14:24

До някъде сме обречени но не се предавайте ЛОКО всички фенове вярваме!!!!
*cup*