Ще успее ли потрошената атака на ЦСКА да разпечата отбраната на Мура?

12:19
Ще успее ли потрошената атака на ЦСКА да разпечата отбраната на Мура?
Днес от 20:00 часа ЦСКА ще посрещне Мура 05 на Националния стадион "Васил Левски". Решителната среща е поверена на естонска съдийска бригада, начело на която ще е 34-годишният Ханес Каасик.

ЦСКА не успя да надхитри неопитния си съперник Мура на словенска земя и остави развръзката за реванша. Двата отбора не съумяха да си отбележат голове в първия мач и завършиха наравно 0:0, което осигури леко предимство на армейците. Момчетата на Стойчо Младенов бяха по-добрият тим на терена и в определен период от двубоя имаха числово предимство, което обаче не се отрази на резултата.

Червените изпитват сериозни трудности в атака, където така и не се намира нападател, който да реши проблемите им пред гола. Наказанието на Килиан Шеридън още повече задълбочава кризата, свързана с нападението на ЦСКА. На всичкото отгоре довечера Младенов няма да има богат избор на полеви футболисти, а още по-притеснителното е, че Станко Йовчев е единственият типичен голаджия, на който ще може да разчита.

Отборът на Мура знае за затрудненията на своя противник и затова ще цели да извлече максимума от тази ситуация. Червено-белите участват в евротурнирите за първи път в своята история, но това не се оказа от решаващо значение в 1-ия предварителен кръг. Довечера треньорът на словенците Франк Цифер няма да може да се възползва от услугите на наказаните Леон Хорват и Нусмир Файич.

Прогноза: Въпреки многото кадрови проблеми тимът на Стойчо Младенов е абсолютен фаворит срещу Мура, който при нормални условия не би трябвало да се окаже преграда пред устрема на ЦСКА към групите на Лига Европа.

Прогноза: ЦСКА да отбележи два или повече гола


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

levski_sf_14
26.07.2012 18:41

Ние сме българи! Преди Левски и ЦСКА се подиграваха с гиганти като Ливърпул, Марсилия и кой ли още не... До къде стигнахме... Отбор създаден през 2005 да срами рекордьора по титли на България, а някакви си Сараево да опънат до край нервите на феновете, чийто клуб е може би с най-големи традиции на родната сцена.
Искам отново да видя българските грандове в групите на Евро турнирите, но за жалост с тези плачевни коефициенти, надали ще стане нещо, но все пак вярата умира последна! *beer*

gQg
26.07.2012 17:43

Мисля, че ще бием с 2 на 0. Единия гол ще бъде добре изработен, а другия ще бъде или късметлийски или Ицата ще вкара от пряк свободен.

Soul_Finder
26.07.2012 17:33

Хайде наще! Какви са тия Мура, Сараево.. нечувани в Европа и света, а нас ни е страх и се чудим до последно ще ги отстраним ли или не! До преди няколко години клубните ни отбори отстраняваха европейски гиганти, преди 18 години националния ни отбор завърши 4-ти на световно, а сега се мишкарим! Срам, дано се съвземем колкото се може по-бързо!

Vratarchety
26.07.2012 14:06

Левскар съм и колкото и да мразя ЦСКА все пак съм българин и дано бият тия измислени Мура К*ра ли какви са ... отново ще гледаме ЛЕВСКИ и ЦСКА в Европа

MaLkO_LuD94
26.07.2012 12:21

3-0 фт *thumb_up* Ако и тоя път не бием повече не отивам да ги гледам *lol*