Прогнозите на специалиста за мачовете на Левски, ЦСКА и Локо Пловдив в ЛЕ

11:34
Прогнозите на специалиста за мачовете на Левски, ЦСКА и Локо Пловдив в ЛЕ
Днес ще се изиграят срещите-реванши от втория предварителен кръг на турнира Лига Европа. Във втората по престиж европейска клубна надпревара нашата страна има три представителя, които започват участието си през този сезон именно от тази фаза.
Тимът на Локомотив Пловдив гостува на холандския Витес в срещата-реванш, която ще се играе от 21:00 часа българско време в Ниската земя.
Левски гостува на босненския ФК Сараево в среща от 20:00 часа наше време.
ЦСКА пък приема на словенския Мура 05, а мачът е от 22:00 часа българско време.


Прогнози за мачовете на българските отбори в турнира Лига Европа:



ЦСКА още в първата среща напълно оправда очакванията и предложи изключително скучен и неизненадващ футбол. И днес ситуацията вероятно няма да бъде по-различна и българският тим ще напада, но доста предвидимо. В предишната си домакинска среща с македонския Дрита, ЦСКА показа домакински модел на поведение, в който преобладаваше статичната игра и се разчиташе на това някой от нападатели да добута в мрежата една от многото центрирани топки от фланговете. Днес и страхът в редиците на ЦСКА от евентуално отпадане ще окаже сериозно внимание и въпреки желанието за бърза развръзка в срещата, това едва ли ще се случи. ЦСКА е с къса резервна скамейка, без типичен централен нападател за тази среща и вероятно ще има трудности с евентуалното отбелязване на голове. Отборът ще отдели много внимание преди всичко на това да не получи гол при тази ситуация и от всичко това ще пострада и качеството на играта. Международните срещите с участието на Мура 05 ежеседмично са предвиждани сполучливо в отделните рубрика, като и днес вероятно те няма изненадат никой с подхода си. Бойка игра, плътно покритие на терена и изчакване на удобен момент за контра игра. Мура също бележи доста трудно, а днес ще бъде гост и това няма как да не повлия на резултатността в тази среща. От финансова гледна точка за Мура продължаването напред в турнира има жизнено важно значение и рисковете в тяхната игра ще бъдат сведени до нула. Тук предложената ставка от мен дава една от малко стойностни ставки свързани с тази среща.
Прогноза: Под 2,5 гола



Ситуацията тук е ясна. Голяма част от играчите на Локомотив Пловдив ще изиграят последният си мач с екипа на настоящият си тим и това ще ги принуди да дадат най-доброто от себе си. Локомотив е безобразен в отбрана, а днес всеки от играчите ще се опита да изпъкне преди всичко с офанзивни действия, което ще доведе и до доста попадения в тази среща. Витес е много пред Локомотив като качество и възможности и в първата среща, въпреки малките усилия, които вложиха играчите му, те се разписаха 4 пъти. Днес на собственият си стадион младите състезатели на Витес вероятно ще се опитат да налеят доза самочувствие за следващите срещи и освен да победят, ще бъдат амбицирани да нанижат повече попадения на грохналият си съперник. Локомотив получава прекалено лесно попадения по всевъзможни начини, а днес отбраната им ще бъде в крайно експериментален вариант, като няма съмнение, че пропускливостта й ще се увеличи многократно. Предложената опция за поне 4 гола в срещата има доста добра възвращаемост и предлага крайно логична развръзка. Друго събитие свързано с тази среща трудно може да бъде предложено като по-атрактивна опция за подкрепа.
Прогноза: Над 3.5 гола



И тук по всичко изглежда, че надлъгването от първата среща ще продължи. Левски безспорно е по-добрият тим от противниковия, но наложеният игрови модел от новия старши треньор на сините от този сезон доста ограничава възможностите на играчите. И днес Левски ще играе основно с идеята да не получи гол и с основна мисъл да разгърне контраатака и да предреши почти на 100% продължаването си в следващата фаза. Сините отново ще разиграват топката и ще се стремят да я задържат повече от противниковият отбор. Целта ще бъде ФК Сараево по-трудно да достига до вратата на Пламен Илиев. Домакините ще чакат своя момент и вероятно през първата част дори няма да се опита да налага преса и да опитва постоянни атака, а ще търси попадение главно посредством контра действия. Видяното в първата среща вероятно ще се припокрие в по-голяма степен и в днешната среща реванш, като и тук головете ще бъдат кът. За Левски продължаването в следващата фаза е повече от задължително, а за играчите на Сараево (и след последните ексцесии) ще бъде въпрос на чест да се раздадат до край и да затруднят максимално по-класният си противник, дори и да не го елиминират. В отбраната на Левски ще има рокада, предвид, че френският защитник,Ели няма да вземе участие в тази среща и това неизбежно ще доведе до падането на акцента в играта на сините главно върху това да има сигурност в дефанса. На по-класния тим от двата днес няма да му се налага да напада с всички сили и това вероятно ще обрече зрителите да гледат ниско резултатна среща. И тук предложената опция предлага сравнително по-малък риск, от това да се предвиди крайният победил след 90-те минути игра, при сравнително добра възвращаемост.
Прогноза: Под 2,5 гола
 
Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vikingit
26.07.2012 19:58

Между другото очаквам "изненада" на мача на Левски. Просто са много слаби, а Сараево ще са надъхани. Там очаквам единица- или продължения или отстраняване на Левски.

Vikingit
26.07.2012 19:55

Сотирис и тук ли изскочи*joking* Остави се, че ме е яд, че не играх. Всичките мачове излизат, изненада няма до момента абсолютно никъде.

holigan4e
26.07.2012 16:45

Аре успех и на 3-те отбора , но Локото не ми се вярва да успеят.

Deco_Sneijder
26.07.2012 16:27

To даже в картинката на новината има 1X2, aма той си знае неговото, щото с европейското стана голям резил май а? Как не са те уволнили не знам

kanev94
26.07.2012 16:27

Витес - Локо ПД залагам,че отново ще има много много голове но този път само за единия тим
Прогноза : 4-0
Цска - Мура на фона на слабото нападение в първия мач и липсата на изявен централен днес залагам,че първото полувреме ще започне с гол на Цска и така и ще завърши мача.
Прогноза 1-0 (заради опита на Цска)
Сараево - Левски - за разлика от всички други мачове Левски има за съперник тим,който е видимо много надъхан за тези 90 мин. С ново изградения си състав и всички тези промени Левскарите отнова изглеждат на ниво и мисля,че заедно с двубоя на Локото също така и Левски ще предложи много красив и резултатен футбол.
Прогноза 1-3

Valenti555
26.07.2012 14:40

Аман от този "специалист"*cards*!!! Пише само глупости*stop*!!!

chelsea_fannn
26.07.2012 13:38

Winner , Излагате се с тоя "Специалист" най-добре го махнете

greenhool
26.07.2012 13:22

Витес-Локо 3-0 Цска-Мура 1-0 циганите срещу Левски 1-1 Успех на всички бг отбори!!

bordeaux
26.07.2012 12:22

много се извинявам, но какви са тези прогнози - под2.5 гола; над 3.5 гола. кажи 1, Х или 2 и дай някакъв резултат. то така и аз мога - моята прогноза е под 10 гола ахахаххаха

Deco_Sneijder
26.07.2012 12:20

Сотиров къв специалист си, то така и аз мога под над...дай краен знак 1 Х или 2... Лигльо...никав специалист не си!

bordeaux
26.07.2012 12:17

Сараево - Левски 1-1 ( първи гол за Левски )
Витес - Локомотив (Пд) 1-2 (с по малко грешки в защита )
ЦСКА - Мура 3-1 (2-0 на полувремето)
и дано съдиите не прецакът за пореден път българските представители е европейските турнири.

Dragonfire
26.07.2012 11:56

Брат и Лудогорец снощи нямаше да се спари ама ако не беше Гейския Съдя да при прецака си продължаваха Успех на днешните отбори и дано да няма гейски изпълнения като вчера *smile*

levski_sf_14
26.07.2012 12:04

Дано... *beer*

levski_sf_14
26.07.2012 11:39

Босненските резаци - Левски 0-1
Витес - Локо Пд 2-0
ЦСКА - Мура 1-0

Пожелавам успех на всички БГ отбори, но просто не виждам Локо Пд как ще се справи, но все пак се надявам всичките ни представители да продължат. *beer*