Трансферен дневник, 25 юли: Барса привлече нападател от Бока Хуниорс

18:42
Трансферен дневник, 25 юли: Барса привлече нападател от Бока Хуниорс
Вижте най-интересното от случилото се на трансферния пазар днес:

Райс Мболи подписа вчера договор с ЦСКА и се присъедини към тренировките на отбора. Вратарят за трети път идва при армейците под наем. Днес първа тренировка с червените ще направи и португалецът Сержиньо, който идва от Локо Пловдив, съобщи "Тема Спорт".

►Румънският офанзивен халф Александру Пакурар ще подпише договор с ЦСКА за 3 години, разкрива "Тема Спорт".

►Халфът на Локомотив Пловдив Христо Златински все още не е дал отговор дали ще премине в ЦСКА, информира "7 дни спорт".

Монтана се договори с Лудогорец за централния нападател Мирослав Антонов. Таранът ще играе в родния си клуб като преотстъпен, съобщава "7 дни спорт".

Левият защитник Михаил Венков може да се размине с ЦСКА, след като късно снощи мениджърите му получиха оферта от полски клуб, научи БТА. Венков е получил предложение и от ЦСКА, след като вчера през деня проведе два разговора със старши треньора Стойчо Младенов.
Полският клуб е един от водещите в страната, но пропусна европейските клубни турнири. В момента левият защитник е с Локомотив Пловдив в Холандия, където утре ще изиграе последния си мач за черно-белите. След завръщането на отбора от Арнхем обаче Венков ще избере къде да продължи кариерата си. Още през месец юни от ЦСКА се свързаха с Венков, който обаче имаше по-добри възможности- Ворскла Полтава, както и гръцки клуб.
Локомотив Пловдив завърши 4:4 с холандския Витес в първия мач от 2-ия кръг на турнира Лига Европа и утре гостува за реванша. След завръщането на Локомотив от Ниската земя пък повечето от основните футболисти ще имат среща с вече бившия собственик Константин Динев. Темата на разговорите ще бъде евентуалното бъдеще на другите основни играчи, които към момента нямат варианти за своето бъдеще.
Ако се присъедини към ЦСКА, Михаил Венков ще стане четвъртият играч от този отбор, който се мести на Българска армия. Вчера договорите си подписаха Юнес Бенжелюн, Жереми Родригес и Сержиньо.

Титулярният вратар на ФК Сараево Ади Адилович е подписал договор с гръцкия тим Пантракикос, който през миналия сезон си спечели промоция за елита в южната ни съседка. 29-годишният босненски вратар обаче ще премине в новия си клуб след реванша на Сараево с Левски от втория предварителен кръг на турнира Лига Европа. Той бе в титулярния състав на тима при гостуването му в София, когато сините спечелиха с 1:0 след попадението на Симеон Райков през второто полувреме на мача.

Италианският първодивизионен тим Катания обмисля варианта да предложи договор на българския нападател Валери Божинов, съобщава местната преса. Сицилианците искат да подсилят атаката си за новия сезон и Божинов е един от желаните варианти пред тях.
Българинът е собственост на португалския Спортинг Лисабон, но не влиза в плановете на треньорския щаб и има разрешение да си търси нов отбор. В момента Валери Божинов провежда подготовка с родния ЦСКА.

Новият треньор на Барселона Тито Виланова увери Даниел Алвеш, че бразилецът влиза в плановете му за предстоящия сезон. 29-годишният десен защитник наскоро призна, че е недоволен от отказа на каталунския клуб да опровергае съобщенията, свързващи го с трансфер в Манчестър Сити или Анжи Махачкала.
"Ако знаех, че Дани Алвеш се чувства разстроен, то бих влязъл в контакт с него, за да го уверя относно бъдещето му в клуба. Следващият път определено ще направя така. Никога не е имало съмнения за бъдещето му. Според мен, той е най-добрият десен защитник в света", каза 42-годишният треньор на пресконференция.

Милан иска да си върне Кака, съобщават испанските медии. Бразилецът е бил уведомен от треньора на Реал Мадрид Жозе Моуриньо в понеделник, че не влиза в плановете му. Според "Marca", президентът на росонерите Силвио Берлускони възнамерява да върне бразилеца на "Сан Сиро", след като продаде Златан Ибрахимович и Тиаго Силва на Пари Сен Жермен. Смята се, че Кака, който изживя най-добрия период от кариерата си именно при червено-черните, също желае отново да играе в тима. Коринтианс и Арсенал са другите клубове, които проявяват сериозен интерес към бразилеца.

Крилото на Малага и Испания Санти Касорла може да премине в Арсенал до края на седмицата, твърдят британските медии.
"Дейли Мейл" и други издания съобщават, че артилеристите са предложили 15,6 милиона паунда за футболиста. Касорла е готов да премине в Арсенал и дори вече е провел среща с шефовете на Малага.
В същото време "Скай Спортс" съобщи, че топчиите са убедили Тио Уолкът да продължи договора си, който изтича след една година.

Челси привлече халфа Торган Азар – брат на Еден Азар, който по-рано също подписа с лондончани и вече дебютира за сините. 19-годишният Торган е с 24 месеца по-млад от Еден и също може да играе като атакуващ полузащитник. До момента той носи екипа на Ланс и има 14 мача за първия състав на френския отбор. В предстоящите седмици по-младият от братята Азар ще тренира с юношеския отбор на Челси.

►Милан предприе ход за привличането на защитника на френския шампион Монпелие Мапу Янгамбива. Според "L'Equipe", от ръководството на росонерите вече са отправили оферта от 6.5 млн. евро за правата на младия бранител, който от своя страна отговорил положително на предложението да смени клубната си принадлежност.

►Халфът на Рома Леандро Греко сложи край на спекулациите относно бъдещето си, след като подписа договор с гръцкия шампион Олимпиакос. 26-годишният футболист се обвърза с червено-белите за 3 години.

Тиберио Гуаренте се завърна в родината си и парафира контракт с Болоня. За последно 26-годишният полузащитник носеше екипа на Севиля, откъдето бе освободен преди броени дни заедно с Жулиен Ескюде, който пък ще премине в редиците на Бешикташ.

►Английският Уест Бромич се подсили с дефанзивния халф на Расинг Клуб де Авелянеда Клаудио Якоб. През миналия сезон новото попълнение на дроздовете записа 21 мача с екипа на аржентинския тим.

►Новият мениджър на Ливърпул Брендън Роджърс е на път да отмъкне Джо Алън, който му е бивш възпитаник от Суонзи, информират медиите на Острова. 22-годишният полузащитник е бил на крачка от трансфер в мърсисайдския тим, който е бил готов даде 15 млн. паунда, за да се сдобие с услугите му.

Лил привлече в състава си десния бек на Троа Джибрил Сидибе. Така според мнозина мастифите дадоха зелена светлина за трансфера на Матийо Дебюши в Нюкясъл.

►Нападателят на аржентинския колос Бока Хуниорс Серхио Араужо ще се присъедини към втория отбор на Барселона. Младият голмайстор ще играе под наем два сезона в Каталуния, съобщиха от клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

persie1992
25.07.2012 22:45

►Крилото на Малага и Испания Санти Касорла може да премине в Арсенал до края на седмицата, твърдят британските медии.
"Дейли Мейл" и други издания съобщават, че артилеристите са предложили 15,6 милиона паунда за футболиста. Касорла е готов да премине в Арсенал и дори вече е провел среща с шефовете на Малага.
В същото време "Скай Спортс" съобщи, че топчиите са убедили Тио Уолкът да продължи договора си, който изтича след една година.

Уолкът верен на своя клуб *smile*

Strraxo
25.07.2012 21:15

Честито на феновете на Челси за новите попълнения отново нищо за Юнайтед жалко но Лукас както разбрах няма да напусне Сао такаче оставаме с надеждите за Перси . *smile*

Martinho85
26.07.2012 05:04

Ми просто нямате друг избор,ставате с 4-ма класни играчи на една позиция,поне 1 е ненужен....А за ШАхин не се и надявам да дойде при нас,това няма как да стане....

Madridist1902
25.07.2012 22:47

Аз все си мисля, че подпишем ли с Модрич сигурно ще продадем или ще пуснем под наем Шахин.За сега обаче работата е в застой и да видим как ще свърши тая сага наречена "Лука Модрич".

Martinho85
25.07.2012 22:04

Лукас е добър,но и хората покрай него,визирам най-вече лакомията-неговия мениджър!За Чичарито съм съгласен,ама за Уелбек не,виж какъв прогрес направи последния сезон,тепърва ще се развива,няма как а 1 сезон да стане феноменален и да вземе Златната топка образно казано....Ще видиш колко качествен играч ще бъде Уелбек през 2015 например,Перси може да има класа,но не и време за развитие,а на Юнайтед има трябват млади и перспективни играчи, с които Фърги спокойно да остави тима под ръководството на друг тренер,защото този момент наближава...А и дойде ли Перси,скандалите около него могат да го разтроят психически да изпадне в дупка....

Strraxo
25.07.2012 21:24

Много е добър Лукас ... Перси за 1041041 път казвам че ни трябва защото Уелбек и Чичарито и за България са слаби Перси е класи над тях .

Martinho85
25.07.2012 21:22

хем се радвам,че не позволихме дълго време на онея да ни извиват ръцете,хем ме хваща яд,че точно от такъв играч имахме нужда,жалко....Сега се надявам на Шахин или Моутиньо,но и с двамата до сега реален интерес ямаше,а само спекулации,но да видим...А този Перси за 1000000000252350325150 път ще кажа че не ни трябва и за 23542354325326 път ще попитам за какво ни е?

Juan_Mata10
25.07.2012 20:49

Днеска Челси е доста активен,честито на всички фенове за Турган Азар и за Оскар

Sir_Roberto
25.07.2012 20:14

оффф бе пак няма нищо за ман сити

Madridist1902
25.07.2012 22:52

Напълно вярно за жалост...

ARsEnAl_1985
25.07.2012 21:30

няма и да има хахахахахах

Martinho85
25.07.2012 21:20

Ми то не става всяка година по 5-6 звездни трансфера за обща стойност 150-200млн.,но ако си на принципа,че просто трябва да се правят трансфери,без значение има ли нужда състава или не,си прав да....

Martinho85
25.07.2012 21:18

Много точно,но помагайки а хората,ти не печелиш нищо материално...А само то топли богаташите от Арабия!

LaMagia
25.07.2012 20:41

е те целия свет земаха масури арабе кви ли не пълни от главата до петите с пари вместо да помогнат на някои бедни хора си трият г**а с пари

Madridist1902
25.07.2012 20:28

Еми така е тая година сте по-тихи на трансферния пазар *wink*