Гаджев под въпрос за реванша със Сараево, ЦСКА остана без нападатели

09:15
Гаджев под въпрос за реванша със Сараево, ЦСКА остана без нападатели
Тема Спорт:

Румънският атакуващ халф Александру Пакурар ще се присъедини към ЦСКА в четвъртък или петък. Ако се стигне до договор, футболистът ще подпише с червените като свободен агент.

Райс Мболи е все по-близо до завръщане в ЦСКА. Стражът вероятно ще гледа реванша между червените и Мура от ЛЕ, а още в петък може да подпише с армейците.

Халфът на Левски Владимир Гаджев е под въпрос за реванша със Сараево от ЛЕ в четвъртък. Травмата в коляното, която го тормозеше преди първия мач, се е възобновила.
Полузащитникът вероятно ще попадне в групата за двубоя, но едва ли ще бъде титуляр.

Възстановяването на Даниел Димов не върви по план. Засега няма изгледи халфът да се завърне скоро на терена. Очакваше се полузащитникът на Левски да започне тренировки след лагера в Австрия.

Новото попълнение на Левски Жоао Силва тренира извънредно с Илиян Илиев и помощника му Здравко Здравков. Наставникът даваше извеждащи пасове на нападателя, който трябваше да се обърне и да вкара.

Ще атакуваме още от първата минута, обеща треньорът на Лудогорец Ивайло Петев преди реванша с Динамо Загреб в ШЛ. Тимът от Разград излиза с нагласата да търси ранен гол.

Треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров одобри тарана Юсуф Куатара. Футболистът е постигнал договорка с шефовете на клуба и остава в отбора.

Меридиан мач:

Левски предприема нов опит да намали заплатата на Сюлейман Диамутен. Илиян Илиев ясно показва, че няма да разчита на защитника, а оферти за него няма. Идната седмица Иво Тонев ще се срещне с футболиста на 4 очи, за да обсъдят бъдещето му.

Близо 200 фенове на Локомотив Пловдив нападнаха отбора на тренировката в неделя. Те поискаха обяснение за някой съмнителни мачове. Ултрасите предупредиха, че ако има още подобни двубои, ще се стигне и до по-крайни действия.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана без нападатели преди мача с Мура в четвъртък. Мораеш напусна, Шеридън си изкара червен картон, а Платини още няма картотека. При създалата се ситуация наставникът трябва да избира между Христо Янев и Абел Анисе. И двамата не са типични нападатели.

40-50 фенове ще подкрепят Лудогорец в мача реванш от ШЛ срещу Динамо Загреб.

Испанският халф Уго Лопес, който е юноша на Барселона, ще играе в Славия през новия сезон.

7 дни спорт:

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев може да остави левия бек Жуниор Кайсара на пейката срещу Динамо в Загреб. Наставникът може да върне в стартовия състав Шоко отдясно и да премести Минев на другия фланг.

Страх от публиката на ЦСКА тресе Мура преди реванша. Капитанът на гостите Фабиан Чипот очаква 20-30 хиляди червени фенове на стадиона.

Холандският гранд Аякс отново пита за Александър Тонев. Крилото е в списъка на Франк де Бур с флангови футболисти. Тонев ще струва на гранда от Амстердам най-малко 750 хиляди евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

macoka
23.07.2012 09:37

Състава на Левски е пределно ясен, защо Илиев се прави на тактик ! Да пуска Прохазка и Райков, може и Силва ако му има доверие и тва е !!! *cool*