Коко Динев изоставя Локото, автобус на смърфовете уби кон по пътя

09:21
Коко Динев изоставя Локото, автобус на смърфовете уби кон по пътя
Тема Спорт:

►Валери Божинов няма да играе в ЦСКА, разкри собственикът на червените Димитър Борисов пред Нова Телевизия. Новината бе потвърдена и от самия футболист.

►Серж Нуянджи ще подпише договор за 3 години с ЦСКА. Футболистът на Ница трябва да финализира контракта си най-късно до понеделник.

►Румънският офанзивен халф на Университатя Клуж Александру Пакурар отново е вариант за ЦСКА.

►Шериф Тираспол и Улисес не са от класата на Динамо Загреб, смята треньорът на Лудогорец Ивайло Петев.

►Вратарят на Лудогорец Уруш Голубович ще бъде титуляр и във втория мач срещу Динамо Загреб, въпреки грешката, която допусна при изравнителния гол на хърватите в Разград.

►Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев може да преустанови издръжката на клуба. Босът е разочарован от отношението на феновете по време на мача с Витес в четвъртък. Динев е напуснал стадиона в Ловеч преди края на срещата, обиден от плакати по негов адрес.

Черноморец Бургас може да се подсили с френски офанзивен халф. Това е 20-годишният Гаел Нлундулу, юноша на ПСЖ. Футболистът може да действа и като нападател.

Меридиан мач:

►Накрая на мача благодарих на Господ, че не ни вкараха, защото щеше да стане голям срам, сподели защитникът на ЦСКА Иван Бандаловски след мача с Мура.

Левски има добри шансове да отстрани ФК Сараево, смята новото попълнение на сините Жоао Силва.

►Автобусът с фенове на Локо Пд блъсна и уби кон на връщане от мача с Витес в Ловеч. Инцидентът е станал на прохода Троян-Кърнаре.

7 дни спорт:

►Какво да им се плашим на тия? Ние пътуваме с правителствения самолет, правим сериозни разходи за подготовки, а те са дошли с рейс, каза собственикът на Левски Тодор Батков по повод ФК Сараево.

►Треньорът на Локо Пд Емил Велев отрече да е псувал феновете след края на мача с Витес в четвъртък.

►Билетите за мача реванш между Динамо Загреб и Лудогорец вече са в продажба. Пропуските струват 2.60 лева или 10 хърватски крони. Тимът от Разград разполага с 1000 билета за двубоя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Deco_Sneijder
21.07.2012 13:02

►Какво да им се плашим на тия? Ние пътуваме с правителствения самолет, правим сериозни разходи за подготовки, а те са дошли с рейс, каза собственикът на Левски Тодор Батков по повод ФК Сараево.

Хахьхахьахьа има ли смисъл с кво са дошли като играха на моменти по-добре...?Парите,разходите, не правят отбора и не изграждат играта.Изгражда я колектива между един отбор, е Сараево макар и да няма с кво да дойдат събрали са се пичовете и с рейс дойдоха и си изиграха мача с достойство *smile* Ся вие като отидете със самолет до там,кво да не сте най-големите? Дано Сараево не покажат на какво е способен колектива в един добре направен отбор на терена, казвам го това само защото съм Българин...

kolio_vg
21.07.2012 11:18

Дано ЦСКА и Левски ни отсрамат и победат в ЛЕ,че колко срам събрахме напоследък...

Fabregas_boy
21.07.2012 14:07

А Лудогорец да бе би да ни посрами,или пък Локото,където всички очакваха да отнесат 2-3 парцала.