Локомотив Пловдив излиза за подвиг срещу Витес

11:43
Локомотив Пловдив излиза за подвиг срещу Витес
Финалистът в последното издание на турнира за Купата на България Локомотив Пловдив се завръща в евротурнирите след шестгодишно отсъствие. Довечера смърфовете ще имат изключително трудната задача да си осигурят предимство над отбора на Витес, който е определян от мнозина като абсолютен фаворит в сблъсъка, най-вече заради огромната разлика между българското и холандското първенство. Срещата, която ще стартира в 18:30 часа на Градския стадион в Ловеч, е поверена на испанския рефер Антонио Лахос.

Локомотив Пловдив няма да може да се възползва в пълна степен от домакинския фактор, тъй като ще играе в Ловеч, а според последните информации в града не очакват голям наплив от фенове на тима. Фактът, че жълто-черните са фаворизираната страна, ще е важен коз за възпитаниците на Емил Велев, които ще се опитат да се класират за следващия кръг, възползвайки се максимално от предимствата си.

Съществуват реални предпоставки в цялостното представяне на футболистите на Витес да се наблюдава лека форма на абстинентна криза, поради явната причина, че това ще е първото им участие в евротурнирите от 10 години насам. Бранителите на Локомотив Пловдив ще трябва да обърнат специално внимание на голямата звезда на Витес Вилфред Бони, който ще води атака на своя тим заедно с бразилеца Джонатан Рейс.



Прогноза: През настоящия летен трансферен прозорец Локомотив Пловдив се раздели с някои от основните си футболисти, а по-притеснителното е, че тимът се представи слабо в контролите по време на предсезонната си подготовка. Витес е видимо по-класният отбор и затова ще е логично, ако си осигури ценен аванс преди реванша в Холандия. Прогноза: Над 2.5 гола

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gerrard9000
19.07.2012 17:07

локо имат страхотна публика.една от най-добрите в българия заедно с тези на цска и ботев.дано играят добре и да зарадват хората, защото го заслужават.а не като вчера феновете на лудогорец, които едвам се мъчат нещо да викат и 1 своя песен нямат, а са копирали всичко от песните на цска и левски.успех смърфове!

dido9718
19.07.2012 14:10

От Ботев ПД съм но стискам палци на Локо !!!!!

paunQ
19.07.2012 13:44

С тази публика 2:0 минимум!!! *smile* Напред, Локо! *smile*

GaLaxY94
19.07.2012 13:11

Защо мача ще се играе в Ловеч, а не в Пловдив?

Deco_Sneijder
19.07.2012 13:13

Нямат лиценз, а до мача надявам се на изненадата,доста ще е трудно за пловдивчани,о успех *smile*

Soul_Finder
19.07.2012 12:10

Успех на Локото, и да напълните стадиона! *cigarette*

NeadeL
19.07.2012 11:59

Днеска всички мощно в Ловеч . С тази публика , която ще подкрепи отбора всичко е вьзможно !!!