Мболи пред завръщане в ЦСКА, мощен спонсор спасява Миньор

09:09
Мболи пред завръщане в ЦСКА, мощен спонсор спасява Миньор
Тема Спорт:

►Райс Мболи е пред завръщане в ЦСКА. Вратарят все още е собственост на Криля Советов, но досега нито един клуб не е пожелал да го привлече. Алжирският национал пристига днес в София за преговори с шефовете на червените. Ако двете страни се разберат, най-вероятно ще се стигне до договор.

►Лицензът на "Българска армия" за новия сезон все още е под въпрос. Вчера представители от Министерството на спорта са установили, че в момента стадионът на е годен за спортни мероприятия.

►Спас Делев почти сигурно няма да се завърне в ЦСКА. Футболистът най-вероятно ще продължи кариерата си в друг турски тим – Гьозтепе.

►Иво Иванов може да започне титуляр в първия мач на Левски за сезона срещу Сараево в четвъртък. Той ще играе в центъра на защитата заедно с новото попълнение Ромен Ели.

►Сериозен приход отчетоха от Лудогорец преди мача с Динамо Загреб от ШЛ. Шампионите са продали 20 ВИП карти на стойност 2000 лева.

►По края на седмицата в Миньор Перник влиза силен инвеститор. Името на спонсора се пази в тайна, за да бъдат избегнати всякакви спекулации.

Меридиан мач:

►От ЦСКА са готови да съдят шефа на фенклуба Димитър Ангелов – Дучето.

►Мишел Платини не бе картотекиран за мачовете на ЦСКА срещу Мура от Лига Европа.

►Халфът на Левски Владимир Гаджев ще има последен шанс за трансфер след мача със Сараево. В четвъртък на "Герена" се очакват мениджъри от Гърция и Италия. Футболистът е задействал всички връзки, за да си намери отбор зад граница. От Левски ще искат поне 500 000 евро за Гаджев.

►Бразилският Вашку да Гама предложи 150 000 евро за халфа на Локомотив Пловдив Даксон. Футболистът е съгласен да се върне в родината си, но смърфовете искат по-висока сума за него.

7 дни спорт:

►Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев готви радикален тактически ход за мача с Динамо Загреб от ШЛ. Наставникът смята да залепи Светослав Дяков за звездата на гостите Самир. Бразилецът е най-опасният футболист на хърватите и от него тръгва почти всичко по-интересно в атака.

►Шефовете на ЦСКА висят с по 6 заплати на служители от администрацията. За последно пари са давани през януари.

►Две то трите тренировки на Левски до мача със Сараево ще бъдат открити само по 15 минути. Треньорът на сините Илиян Илиев ще даде пресконференция утре от 17.45 часа.

►Съперникът на Локо Пд в ЛЕ Витес е 4.5 пъти по-скъп от смърфовете.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PIMPDreamS
17.07.2012 11:35

Лицензът на "Българска армия" за новия сезон все още е под въпрос. Вчера представители от Министерството на спорта са установили, че в момента стадионът на е годен за спортни мероприятия.

за съжаление няма да последват съдбата, която им се полага