Прогнозите на Ники Веселинов - 32-и кръг

20:20
Прогнозите на Ники Веселинов - 32-и кръг
Очертават се наглед лесни срещи за отборите от голямата четворка. Два от тях (Ливърпул и Челси) вече се срещнаха през седмицата и предложиха доста впечатляващ сблъсък, завършил с малко изненадваща победа за гостите от Лондон. Сега на двата тима предстоят наглед лесни домакинства, които се задължителни за спечелване в преследване на лидера Манчестър Юнайтед. Сток Сити - Нюкасъл е дербито на застрашените. След добрата познаваемост минали кръг отново ще пробвам с три двойни. Ето и мачовете:


Събота, 11 април


► 14:45 часа: Ливърпул - Блекбърн -
1

Няма какво да се пише на този мач освен "едно". Има известна доза риск, защото не е ясно как ще се отрази загубата от Челси на "Анфийлд" в Шампионска лига, но "червените" са задължени да вземат срещата. Капитанът Стивън Джерард може да пропуне мача заради получена контузия. Блекбърн е въвлечен в борбата за оцеляване и се намира на 5 точки над чертата. Нападението на тима е сериозно наранено след като към контузения Роке Санта Круз се присъедини и Джейсън Робъртс. Биг Сам може пак да експериментира като пусне Кристофър Самба в атака, както направи срещу Тотнъм.

► 17:00 часа: Челси - Болтън -
1

Най-твърдият мач в тиража. Коефицентът за домакините е доста нисък, но може да се пробва на няма гол. Босингва може да се завърне в състава, ако премине късния фитнес-тест. Болтън взе своето срещу Боро и вече е само на три точки от спасителния бряг (40 точки във Висшата лига). Сега им е ред да паднат.

► 17:00 часа: Мидълзбро - Хъл Сити -
1 X

Най-трудния за прогнозиране мач. Моят съвет е да пропуснете тази среща във фиша по простата причина, че двата тима са неузнаваемо слаби. Боро трудно губи у дома и ако иска да запази шансове за оставане, то този мач попада в графата задължителни. Капитанът Емануел Погатец е аут от срещата поради получена контузия, Гари О\'Нийл е наказан. Младият Адам Джонсъм ще трябва да премине късен фитнес-тест, за да се прецени възможността да играе. Хъл са без Дани Кузен, а в нападение ще се разчита на Манучо. Рекордната покупка Джими Булард и Антъни Гарднър са аут до края на сезона. Решаващ мач за съдбата на домакините, мисля да ги подкрепя.

► 17:00 часа: Портсмут - Уест Бромич - 1

Още една домакинска победа. Сега е моментът Помпи да надгради над взетата от Хъл точка в последния кръг и да направи крачка към спасението. Противникът е възможно най-подходящия в този момент. Глен Джонсън е наказан, а Шон Дейвис е с травма в коляното. Пенант и Кабул по всяка вероятност ще се появят в титулярния състав. Бром доиграват сезона и спокойно могат да мислят за селекцията в Чемпиъншип.

17:00 часа: Съндърланд - Манчестър Юнайтед - 2

Както казах и миналата седмица, няма какво да пишеш като играят Юнайтед. Първенството е в такава фаза, че никой от големите няма право на грешки. Домакините са над чертата, но трябва да търсят точките в друга среща. Състоянието на Уейн Рууни все още не е ясно след като лекарите имат съмнение за пукнато ребро. Англичанинът е малко вероятно да се появи в игра, което праща Тевес или героя Мачеда в титулярния състав. Барбатов е готов за битките, но може и да бъде съхранен за реванша с Порто. Проблеми в защита на тима след поредната контузия сполетяла този път Джони Евънс. За Рио Фърдинан също ще се решава в последния момент. Доста въпросителни около състава на сър Алекс, но Юнайтед трябва да вземе този мач. За търсачите на силни усещания:  пробвайте "хикс"!

17:00 часа: Тотнъм - Уест Хям - 1 X

Това лондонско дерби винаги е било с голям заряд. Ако Тотнъм иска да съхрани дори и минимални шансове за евро участие през следващия сезон, трябва да вземе тази среща. Уилсон Паласиос няма да може да играе заради получен червен картон в срещата с Блекбърн, но Алън Хътън е възстановен и дори игра цял мач за резервите. В състава на Дзола основният проблем е липсата на Карлтън Коул, но и без него "чуковете" играят привлекателен футбол и бележат. Има вероятност в състава да се завърнат Скот Паркър и Радослав Ковач, които лекуваха контузии. "Шпорите" изглеждат съставът с по-голям потенциал.

17:00 часа: Уигън - Арсенал - 2

Латикс загубиха тежко от Евертън в последния кръг, което определено би трябвало да притесни Стив Брус. Играта на тима беше разочароваща, а сега противникът е също от висока класа. Амр Заки е наказан от клуба и няма да се появи в игра независимо от здравословното му състояние. Бъдещето на играча ще се дискутира, но е малко вероятно той да е част от състава и през следващата кампания след изцепката с националния отбор на Египет и неявяването му в базата на клуба. Арсенал постигна добър турнирен резултат в Испания през седмицата срещу Виляреал, но даде и жертви. Уилям Галас е аут до края на сезона, а Ману Алмуния и Гаел Клиши ще пропуснат предстоящото гостуване. Ван Перси и Едуардо бяха включени в групата за срещата и ще пътуват с тима. "Артилеристите" явно намериха себе си, може да хванем тяхната инерция за поредна седмица.

19:30 часа: Сток Сити - Нюкасъл - X 1

На който му се гледа истински английски мач да не мисли много. Изходът от срещата е труден за прогнозиране, но ще ви посъветвам да пишете един "хикс". Ако "свраките" смятат да излизат от летаргията, то тук е мястото да вземат някакви точки. Разликата между двата тима в класирането е шест пункта в полза на Сити. Домакините нямат никакви проблеми със състава, като изключим трайно контузените Мамаду Сидибе и Салиф Диао. Себастиен Басонг е здрав ще играе в защитата на гостите заедно със Стивън Тейлър. Влезлият в болница Петер Ловенкрандс със сигурност остава извън състава. Оуен и Мартинс ще си партнират в атака за "свраките".

Неделя, 12 април

16:00 часа: Астън Вила - Евертън - X

Един "хикс" в тази среща ще убие амбициите и на двата тима за 4-о място. Въпреки това ми изглежда много вероятен, а и коефицента ще си заслужава. Агбонлахор бе повален от вирус през седмицата, но лекарският щаб го вдигна на крака и той ще партнира на Джон Карю в атаката на Вила. За Емил Хески и Марти Лаурсен все още няма надежда за игра, а Карлос Куеляр ще минава късен фитнес тест заради болки в гърба. Дейвид Мойс се наслаждава на добър сезон с "карамелите" въпреки постоянните контузии на ключови играчи.Артета, Аничебе и Якубу са извън състава, а дошлият "небесно-син" Жо намери желаната форма.

► 18:00 часа: Манчестър Сити - Фулъм - 1

Сити изяде поредния си звучен шамар при гостуване този път в Германия. Съставът на Марк Хюз бе надигран от Хамбургер с 3:1, но голът в първата минута на Айрланд запазва шансовете за реванша. Валери Божинов и Мартин Петров са готови за игра и е време да ги видим титуляри. Фулъм доиграва сезона след като си гарантира място в елита и през следващия сезон. Мачът е с по-голямо значение за "гражданите", за това единица.

Успех!

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Spider17
12.04.2009 00:15

И тази седмица добра познаваемост. Браво на типстъра *angry*

Hercules
11.04.2009 20:09

*smile* Топ 4 взеха победи, почти всички прогнози са верни, освен Портсмут, които правят Х
Браво, Ники

paunQ
11.04.2009 01:39

Ливърпул - 1, Челси - 1, Хъл Сити - 2, Портсмут - 1, Съндърланд - Х2, Тотнъм - Х, Арсенал - 2, Нюкасъл - Х2, Астън Вила над 2.5 / Х, Манчестър Сити - 1.

Miryo
10.04.2009 22:08

Нещо не ми се вярва всички отбори от топ 4 да спечелят отново мачовете си в един кръг. Все пак това се е случвало досега само 4 пъти този сезон, а това дори е рекорд за последните години. Да видим коя ще е издънката, аз мисля че ще са Арсенал. *sick*

tobito
10.04.2009 22:02

На пръв поглед кръгът изглежда доста лесен. Голямата четворка има лесен жребии... но да видим. Ще пробвам с твърди знаци:

Ливърпул - Блекбърн - Х
Челси - Болтън - 1
Мидълзбро - Хъл Сити - Х2
Портсмут - Уест Бромич - 1
Съндърланд - Манчестър Юн - 2
Тотнъм - Уест Хям - X
Уигън - Арсенал - 2
Сток Сити - Нюкасъл - Х2
Астън Вила - Евертън - 1
Манчестър Сити - Фулъм - 1Х
Успех на всички!

shark2009
10.04.2009 21:23

Ще си направя труда да прогнозирам и аз този кръг и ето как виждам мачовете.

Ливърпул-Блякбърн - Х
Челси-Болтън - 1
Мидълзбро-Хъл - Х
Портсмут-У.Б.А - Х (последен шанс за Бромич да направи нещо в лигата)
Съндърланд-Ман. Юнайтед - 2 тв.
Тотнъм-Уест Хям - Х
Уигън-Арсенал - 2
Сток Сити - Нюкясъл - 2 (след загубата от Челси миналия кръг сега ще търсят задължителна победа)
Астън Вила - Евертън (най трудния мач за прогнозиране за мен лично) слагам го 1Х

fena1111
10.04.2009 21:22

т.е само 3 мача да му излезат никакъв шанс според мене най много да има само една грешка,не повече.

angel_hi
10.04.2009 21:21

Събота, 11 април: ► 14:45 часа: Ливърпул - Блекбърн - X; ► 17:00 часа: Челси - Болтън - 1; ► 17:00 часа: Мидълзбро - Хъл Сити - 1; ► 17:00 часа: Портсмут - Уест Бромич - 2; ► 17:00 часа: Съндърланд - Манчестър Юнайтед - 2; ► 17:00 часа: Тотнъм - Уест Хям - 1; ► 17:00 часа: Уигън - Арсенал - 2; ► 19:30 часа: Сток Сити - Нюкасъл - 2; Неделя, 12 април: ► 16:00 часа: Астън Вила - Евертън - X2; ► 18:00 часа: Манчестър Сити - Фулъм - 2

NAZARETH
10.04.2009 21:14

Прогнозирам успеваемост на тези прогнози 30% !
*thumb_down* *sick*

cesekarchetooo
10.04.2009 20:55

На пръв поглед кръгът изглежда доста лесен. Голямата четворка има лесен жребии... но да видим. Ще пробвам с твърди знаци:

Събота, 11 април:

► 14:45 часа: Ливърпул - Блекбърн - 1/1;
► 17:00 часа: Челси - Болтън - 1/1;
► 17:00 часа: Мидълзбро - Хъл Сити - Х;
► 17:00 часа: Портсмут - Уест Бромич - 1;
► 17:00 часа: Съндърланд - Манчестър Юнайтед - 2;
► 17:00 часа: Тотнъм - Уест Хям - X;
► 17:00 часа: Уигън - Арсенал - 2;
► 19:30 часа: Сток Сити - Нюкасъл - 2;

Неделя, 12 април:

► 16:00 часа: Астън Вила - Евертън - 1;
► 18:00 часа: Манчестър Сити - Фулъм - 1;

Успех на всички!

lubo17
10.04.2009 20:39

Много добри прогнози даже отлични само си мисля че Нюкясъл ще победи Сток сити