Левски приключи със селекцията, скандал в ЦСКА

09:08
Левски приключи със селекцията, скандал в ЦСКА
Тема спорт:

►Мишел Платини се завърна в ЦСКА вчера. Преди тренировката, бразилецът проведе кратък разговор със Стойчо Младенов. Нападателят се връща при червените като част от сделката между армейците и Динамо Букурещ за Борис Галчев.

►Жуниор Мораеш остава в ЦСКА и през следващия сезон, потвърди мениджърът му Джовани Бекали. Бразилецът със сигурност ще бъде титуляр за армейците в първия им мач от Лига Европа на 19 юли.

ЦСКА почти договори албанския национал Едгар Чани и Кристиан Ободо от Удинезе.

►Черноморец Бургас ще има нови спонсори, съобщиха от клуба. Единият е М-тел.

►До часове ще подпишем с нов класен нападател, разкри собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев. Чаканият футболист обаче няма да играе в двата мача с Динамо Загреб от квалификациите на Шампионската лига.

►Бразилецът Виктор Увос, който има италиански паспорт, ще се присъедини към Славия. Той е атакуващ халф и за последно е играл в Ботафого.

Меридиан мач:

►На поредната комична ситуация станаха свидетели хората, свързани с ЦСКА. Червените може да изпуснат картотекирането на новите футболисти за Лига Европа, защото изпълнителният директор Венци Живков е в отпуска.

►Бъдещето на Абел Анисе в ЦСКА е неясно. Футболистът може да пропусне и предстоящия сезон, коментираха от бившия му клуб Черноморец Бургас.

►БФС въведе нова точка в правилника си, която позволява на чиновниците да отменят показаните от съдията жълти и червени картони. До този момент, единствено реферът, ако прецени, че е сгрешил, имаше право да отменя наказанието със специален доклад.

►Скандалният младежки национал Стефано Кунчев от Славия вече е футболист на Локомотив Пловдив. Днес вратарят ще направи първа тренировка със смърфовете.

►Халфът на Левски Владимир Гаджев страда от травма в коляното, но ще бъде готов за мачовете със Сараево от Лига Европа.

7 дни спорт:

►По всичко личи, че Илиян Илиев ще залага на нова двойка централни защитници. Фаворити са Иво Иванов и Ромейн Ели. По всичко личи, че Станислав Ангелов, който също може да действа като бранител, ще бъде върнат в средата на терена.

►Селекцията в Левски приключи, коментира треньорът на сините Илиян Илиев. Наставникът каза още, че слабото място на отбора е защитата.

►Нов скандал се вихри в ЦСКА. Търговският директор Георги Павлов е казал на треньора Стойчо Младенов, че като фен на червените би го уволнил след загубата от Лудогорец, която коства титлата на отбора. Шефовете решават – или аз, или той, поставил ултиматум Младенов, който не желае повече да работи с Павлов. Босовете на клуба са извикали и двамата на разпит.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация