Левски договори Жоао Силва, Лудогорец дебне Спас Делев

08:55
Левски договори Жоао Силва, Лудогорец дебне Спас Делев
Тема Спорт:

►Днес ще стане ясно дали ЦСКА ще привлече аржентинския нападател Гуидо ди Вани. Ако трансферът пропадне, червените ще задействат другите две опции, които имат. Единият вариант е Венсант Басет от Нант, а другият – 24-годишен испанец със солидна визитка.

►Халф на ЦСКА Борис Галчев замина за Букурещ днес. Там той ще мине медицински прегледи в Динамо. Ако Галчев мине тестовете и подпише, като част от сделката при червените ще се завърне Мишел Платини.

ЦСКА покани Литекс за контрола на 14 юли, когато би трябвало да бъдат представени новите в отбора. Ако оранжевите приемат, двубоят ще бъде на "Армията".

►Шефовете на Динамо Загреб са силно притеснени, че заради феновете си тимът може да отпадне служебно от Лудогорец в ШЛ. Хърватският гранд е с последно предупреждение от УЕФА за изваждане от евротурнирите.

►Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев е отказал офертата на ЦСКА за десния защитник Джереми Родригес. Червените са предложили 50 хиляди евро за него.

►Президентът на Славия Венци Стефанов потвърди новината, че белите може да се подсилят с Атанас Курдов и Фелипе да Коща.

7 дни спорт:

Левски договори личните условия на 22-годишния нападател Жоао Педро Перейра Силва. Бившият младежки национал на Португалия е готов да подпише със сините за няколко години. Според информациите Силва ще прибира 200 000 евро годишно.

Лудогорец желае да привлече в състава си Христо Златински. Футболистът в момента е свободен агент, а към него интерес проявяват и немски клубове.

Лудогорец следи отблизо ситуацията с крилото на Мерсин Спас Делев. Нисичкият футболист може да играе на няколко поста и идеално се вписва в схемата на Ивайло Петев. Делев има предложение и от бившия си клуб ЦСКА.

►Георги Миланов почти сигурно ще напусне Литекс след 12 месеца. Той има предварителен договор с холандския гранд ПСВ Айндховен.

►Контузия е причината за пропадналия трансфер на Александър Тунчев в Лудогорец.

Меридиан мач:

►Националът Христо Златински е пред договор с Арис Лимасол. Футболистът е предложен на кипърския клуб от Станимир Стоилов.

Литекс е на път да продаде Николай Бодуров и Георги Миланов в комплект за 2 милиона евро. Холандия и Русия са възможните дестинации пред двамата футболисти.

►Спас Делев е избягал неправомерно от Мерсин и турците ще си търсят правата с жалба до УЕФА.

►Английски и руски клубове са харесали вратаря на Славия Стефано Кунчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zidanerm
09.07.2012 13:08

►Шефовете на Динамо Загреб са силно притеснени, че заради феновете си тимът може да отпадне служебно от Лудогорец в ШЛ. Хърватският гранд е с последно предупреждение от УЕФА за изваждане от евротурнирите
Значи да считам Лудогорец за сигурен победител *tongue* *tongue* Не знаех,че това е последното предупреждение .. Та хора,това са Динамо Загреб,това са едни от топ ненормалните фенове .. през 200* не знам коя точно,началото на века,от Динамо са убили с ракета привърженик на вечния им съперник-Хайдук Сплит-на терена.На всяко дерби и всеки мач привържениците им откачат,това са едни от най-ненормалните фенове и никой и нищо не може да ги спре,за тях е по-важно да победят в битката на привържениците отколкото да победи тимът им.Ще вдигнат Разград във въздуха.Пазете се,те са напълно ненормални,за тях жълтата книжка е като личната им карта ..

holigan4e
09.07.2012 12:33

Вчера тренера Ивайло Петев по тв-то каза , че изобщо няма нищо такова за Спас Делев...тъпата журналя само се чуди какво да драска...

manutd_forlife
09.07.2012 12:28

лудугорец да спрат да го гледат. Той няма да ги избере тях пред нас