Формацията на неудачниците на кръга в Шампионската лига

18:18
Формацията на неудачниците на кръга в Шампионската лига
Представяме ви компилация от единадесетте най-големи разочарования в първите срещи от 1/4-финалната фаза в Шампионската лига. Едва ли е изненада за някой, че по-голямата част от този своеобразен отбор се състои от футболисти на Байерн Мюнхен. Все пак момчетата си заслужиха поне това след мача с Барселона.

И така ето ги и единайсетте провала за тази седмица,според "Сетанта спортс":

На вратата: Едвин Ван Дер Саар ( Манчестър Юнайтед)

Присъствието на холандеца в тази класация е малко жестоко, тъй като той нямаше вина за двата гола на Порто. Все пак играч, който по-рано през сезона е запазил мрежата си суха 14 пъти подред, със сигурност е в слаба форма, след като в четвърта поредна среща от всички турнири получава над едно попадение във вратата си.

Десен бек: Масимо Одо ( Байерн Мюнхен)

Одо беше доста объркан в сряда вечерта. Всъщност италианецът изглеждаше като абсолютен турист и само се наслаждаваше отблизо на пробивите на Тиери Анри. Бившият капитан на Лацио показа завидна липса на скорост и ориентация. Очевидно е, че годинките му идват в повече.

Ляв бек: Кристиян Лел (Байерн Мюнхен)

Ако някой бе запитал Лел след края на мача с Барса: "Какво предпочиташ, Лионел Меси да те направи за смях пред целия свят или приятелката ти да се окаже момче?", изглежда повече от сигурно, че немският защитник щеше да предпочете второто. Ясно, че Меси е един от най-добрите футболист в света, но все пак играта на Лел беше повече от плачевна.

Централен защитник: Джонатан Евънс ( Манчестър Юнайтед)

Само преди месец някой медии изкарваха младия бранител като "новия Бекенбауер". След мача с Порто Евънс е по-скоро "новият Бумсонг, Колочини или който друг от защитниците на Нюкасъл си изберете". Евънс сбърка фатално при първия гол на Порто, беше надигран от Лисандро Лопес и от Хълк, а за капак на всичко и се контузи.

Централен защитник: Бруно Алвеш ( Порто)

Показа способности на плеймейкър и по прекрасен начин изведе Уей Рууни за изравнителния гол на Манчестър Юнайтед във вторник. Все още не е сигурно какво точно накара Алвеш дори да не погледне към своя вратар, когато върна топката назад. В останалата част на срещата продължи да изглежда объркан и в самия й край направи глупав фаул пред собственото си наказателно поле, нещо което можеше да коства още един гол във вратата на Порто.

Вътрешен халф: Марк Ван Бомел (Байерн Мюнхен)

За представянето на Бомел срещу Барселона няма какво толкова да се коментира. Всички футболни естети имат малък съвет към холандеца: Когато играеш срещу най-добрият играч на планетата, пробвай да не му забиваш лакти в лицето."

Дефанзивен халф: Лукас Лейва ( Ливърпул)

Отсъствието на Хавиер Масчерано се оказа пагубно за Ливърпул, защото младият Лукас не можа да се пребори с класата на Франк Лампард, Михаел Балак и Майкъл Есиен. Лейва не е точно най-голямата издънка на кръга, но със сигурност носи голяма вина за ужасната загуба на Ливърпул.

Вътрешен халф: Бастиан Швайнщайгер ( Байерн Мюнхен)

Ако приятелката му беше на терена вместо него, сигурно щеше да се представи по-добре. Със сигурност концентрацията на Пуйол и компания би била по-слаба. Самият Швайни гледаше безплатно сблъсъка с Барса. Разбра се, че е на терена, само когато дикторът прочиташе стартовите състави. Все пак може би всички трябва да се обърнат към Клинсман...

Ляв външен халф: Алберт Риера ( Ливърпул)

Испанецът бе много под обичайното си ниво. В сравнение с него Флоран Малуда изглеждаше като най-доброто крило на света. Риера нито веднъж не премина през Бранислав Иванович и се опитваше да го преодолее все с един и същи финт... слабо.


Десен външен халф: Хамит Алтинтоп ( Байерн Мюнхен)

Не докосна топката за четиридест и пет минути на "Ноу Камп" и логично бе заменен на почивката. Карлес Пуйол рядко играе като ляв бек, но напълно обезвреди играча на Байерн.

Нападател: Лука Тони (Байерн Мюнхен)

Не заслужава напълно да е част от тези единадесет, също като Ван Дер Саар. Все пак Тони не получи и един свестен пас от своите съотборници, но пък и не изглеждаше особено ентусиазиран да си вземе сам топката, така че...

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lucas_Podolski
10.04.2009 10:13

Хаха. Ебати статията. Тоя е нямал какво да прави и си е измислил тъпа тема. То ако става въпрос футболистите на Ливърпул и Манчестър не са мн. по-стока от на Байерн. Ето някои сравнения.
1. Манчестър играе у дома срещу аутсайдера в тази фаза и се измъква от РАЗГРОМНА загуба с МНОГО късмет и мнхого слаба игра. Контузии на Рио и Бербатов (като Бербо няма за какво да го броим в това число, защото е плачебен, а Тевез ОТНОВО вкара)
2. Ливърпул играе срещу до болка познат съперник У ДОМА. Губи пред собствена публика и трябва да вкара 3 безответни гола на "Станфорд Бридж". Проблеми с контузени - незначителни!
3. Байерн - играе среу най-добрия отбор, който съм виждал през живота ми. Пада разгромно, с плачебна игра. Трябва да вкара 4 безответни гола, но на "Алианц" арена! Контузени - Клозе, Лам, Лусио, ван Буйтен.
Така че, айде по-леко с неудачниците, щото Байерн ще отпадне, но и Ливърпул и Манчестър не са за хвалби!!!!!!!!1

SvM
10.04.2009 08:51

Добре са се наредили всички, но най-много ме е яд за Bayern Munchen. *evil* Как може толкова слаба игра да покажат срещу ония каталунци.................. Все пак ме кефи отборчето на "неудачниците". *party*

Redbula
10.04.2009 01:40

Меси най-добрият играч на планетата *lol* *lol* *lol* *lol* *lol* Да бе да! НЕ е и Кристиано! Най-добър играч-няма. Всеки има силен и слаб момент в кариерата си. Айде да не забравяме РОНАЛДИНИО. Нали той беше най великия-Магьосника! *smile* *joking* Или Ривалдо , Роналдо , Стоичков.............. Ромарио , ПЕЛЕ, БЕКЕНБАУЕР айде моля ви се Футбола е отборна игра.Не се крепи на изявите на 1 футболист . Вижте СИТИ кво правят а са фул от Имена и таланти *lol*

lfc_bul
10.04.2009 01:26

От всичките неудачници, двамата най-големи са
- Бруно Алвеш
- Халип Алтинтоп

Sagazvamy
10.04.2009 00:18

Отборите неудачници са БАЙЕРН и ЛИВЪРПУЛ. Жалко...

YNWA

stoqn_maradona
09.04.2009 23:51

Ако можеше да са 20 човека аз лично щях да предложа Всички от Ман.Юн. с изключение на Руни и Всички от Байерн без Рибери...Това за Байерн е по-разбираемо,все пак срещу тях е Барса,а Баварците не са в никак добра форма и играха без доста важни фигури за отбора.За Ман.Юн. нямам думи *joking* Европейският и световен клубен шампион да бъде така унижен на сред Манчестър...Сега вече се надявам всички се убедихте,че номер 1 са Челси... *wink*

MB_KrisS
09.04.2009 22:06

Да не забравяме Джерард и Шкъртел *smile*

FlyingSteps
09.04.2009 21:53

според мен тук трябва да е целия отбор на Байерн,и изключение на Рибери *joking*

rokera_henry
09.04.2009 21:02

За Швайнщайгер и Вандерсаар не съм съгласен.Най съм съгласен за Лука ТОни.. - ебаси дървото..

wba
09.04.2009 20:41

Кристиян Лел като цяло е слаб,от него може да се очаква само лошо представяне.Същото се отнася и за Лукас Леива-адски слаб играч,мислещ се че може да играе *sick* ,Джони Еванс не игра лошо и като цяло Хълк направи супер мач.

beckham_07
09.04.2009 20:14

Как няма да сложат Ван дер Саар в тази класация!?Както каза lestatone той спаси много положения и е с основна заслуга за равния мач!!!!!!!!

lestatone
09.04.2009 19:08

Човекът написал тази статия явно не е гледал мача Манчестър срещу Порто щом слага Ван Дер Сар в тази класация.Той спаси отборът да не падне на Олд Трафорд като изкара няколко чисти положения.

mengeme
09.04.2009 18:50

Двата играча, които напълно удобрявам да са в тази класация са Лука Тони- играч, които въобще не е във форма и не знам как така Клинсман оставя Подолски на резервната скамейка, и другият играч за мен това е Джони Еванс, голяма и фатална грешка на защитника, недопустимо е още в началото да бъдеш толкова разконцентриран. Напълно незаслужил мястото си тук според мен е вратаря на Манчестър Едвин ван дер Саар, изобщо нямаше вина и за двата гола и въобще според мен не мога да твърдя, че вратят е в слаба форма, според мен защитатат на Манчестър е в по-слабо форма и те носят вината за головете.

angel_hi
09.04.2009 18:43

Жал ми е за Бауер М направо ги направиха на нищо всички все пак играха с барса имаха лош жребии