Трансферен дневник - 16 юни: Барса се интересува от Манджукич

17:15
Трансферен дневник - 16 юни: Барса се интересува от Манджукич
Вижте най-интересните трансферни новини от деня:

ЦСКА преговаря с Динамо Букурещ за полузащитника Борис Галчев. Червените искат 250 000 евро за правата на халфа. Засега Динамо дава по-малка сума, разкрива "Тема Спорт".

Турски клуб се интересува от играча на Лудогорец Мирослав Иванов, научи "7 дни спорт". Играчът е трансферна цел на Касъмпаша. Отборът, в който се подвизават Ники Димитров и Георги Сърмов, наскоро привлече Саидходжа, а сега иска да разчита и на Иванов за сезона в елита на Турция.

Италианският ветеран Дженаро Гатузо, който игра 13 години за гранда Милан, подписа 2-годишен договор с швейцарския футболен клуб Сион. Той напусна родината си през лятото, след като лекуваше тежко заболяване почти цял сезон.

Бившият дефанзивен полузащитник на българския Славия Балдо ди Грегорио парафира договор за една година с германския  четвъртодивизионен Айнтрахт Трир. 28-годишният Ди Грегорио записа пет мача за белите през  есента на 2005 година, но беше освободен през зимата. За последно през пролетта германецът с италиански корени  игра в иранския втородивизионен Гостареш Фооланд.

Десният защитник на ПСВ Айндховен и български национал Станислав Манолев може да продължи кариерата си в Русия, съобщава холандската преса. Локомотив Москва и Рубин Казан имат сериозен интерес към българина и се очаква в близките дни да направят конкретни оферти.

"Със сигурност съм готов да отида в руската лига", коментира Манолев, който не крие желанието си да напусне ПСВ през лятото след три сезона в клуба.

Германският полузащитник Бастиан Швайнщайгер охлади страстите, след като се появиха информации, че ще премине в Челси. Халфът на Германия се срещна с Роман Абрамович, когато руснакът посети базата на Бундестима на Евро 2012 по-рано тази седмица. "Бях изненадан да го видя и се запитах защо идва при нас", каза Швайни. "Аз му честитих и ние си поговорихме. Но да ви кажа още сега, не, той не ми отправи оферта", каза още германският национал на Байерн Мюнхен.

►Малага ще се опита да привлече Робиньо, твърди "Кориере дело Спорт". Според информацията на италианския вестник, от ръководството на испанския тим са готови да се разделят с 15 млн. евро, за да закупят правата на звездата на Милан. През следващия сезон "Аншоа" ще играе в Шампионската лига и затова Мануел Пелегрини иска да подсили състава си с класни футболисти.

►Саломон Калу ще премине в редиците на Лил, информира френският телевизионен канал "Beinsport". През последните няколко седмици името на 26-годишния котдивоарец се свързваше най-често с отборите на Арсенал и Ливърпул, но изглежда, че "мастифите" са най-близо до подписа му.

►Голмайсторът на Волфсбург и националния отбор на Хърватия впечатли с представянето си на Евро 2012 и новия треньор на Барселона Тита Виланова, съобщава "Марка". Според новината на испанския авторитетен вестник, Виланова е изпратил един човек от техническия си екип в Полша, за да наблюдава изявите на 26-годишния нападател. Манджукич е и в полезрението на наставника на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес.

►Сток Сити е на път да се подсили с услугите на Майкъл Оуен, информират медиите на Острова. Нападателят на Манчестър Юнайтед, който не успя да се справи с голямата конкуренция на "Олд Трафорд", е провел разговор с мениджъра на "грънчарите" Тони Пулис и се е очаквало в началото на следващия месец трансферът да бъде официално финализиран.

►Английският Арсенал се подготвя да преговаря с Реал Мадрид за правата на Хоселу. 22-годишният талант, който се състезава за втория тим на "Белия балет" - Реал Мадрид Кастиля, е привлякъл вниманието на мениджъра на "топчиите" Арсен Венгер. Медиите в Испания пишат, че Жозе Моуриньо няма намерение да избързва с решението си за Хоселу.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReliableLive
17.06.2012 00:34

Моля се просто Манджукич да не отиде в Барса.Това ще бъде адски голяма грешка за мен.На Барса няма да им пасне такъв висок играч,а и Манджукич ми направи добро впечетление ще се радвам ако отиде в друг отбор освен Барса.Нищо лично към тях

Madridist1902
16.06.2012 18:44

Поставили сме му цена от 12 млн. евро на Хоселу,голяма грешка ще е ако го продадем,много добър футболист !