Фенове на Рейнджърс се отрекоха от национала заради Фъргюсън

21:17
Фенове на Рейнджърс се отрекоха от национала заради Фъргюсън
Феновете на Глазгоу Рейнджърс, които подкрепяха тима си при гостуването на Фолкърк в събота, се отрекоха от националния отбор на страната си и през целия мач скандираха обидни реплики по адрес на мениджъра на "гайдарите" Джордж Бърли и целия тим като цяло.

Причина за случилото се е фактът, че халфът на сините Бари Фъргюсън, както и вратарят Алън МакГрегър получиха доживотна забрана да играят за представителния тим на своята страна. Фъргюсън и МакГрегър бяха оставени на резервната скамейка на "гайдарите" в сряда срещу Исландия, тъй като бяха хванати да нарушават режима, като пият в хотела, където момчетата на Джордж Бърли бяха на лагер.

Двамата се извиниха на своя наставник за гафа и бяха върнати в тима, като Бърли остави и Фъргюсън, и МакГрегър на пейката срещу скандинавците.

По време на самия мач двамата футболисти показваха неприличните V- жестове на камерите и това накара ФА на Шотландия да изхвърли двамата от националния отбор завинаги.

За провинението си Бари Фъргюсън бе лишен от капитанската лента в Рейнджърс, но това не попречи на привържениците на сините да оплюят националния отбор на своята собствена страна и неговия мениджър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация