Всички варианти за отборите да продължат напред на Евро 2012

00:09
Всички варианти за отборите да продължат напред на Евро 2012
Отборите от първите две групи вече са на само един мач от това да определят кой ще продължи напред и кой ще се прибере вкъщи. Тъй като всичките осем обаче имат шанс да продължат напред, ние ще ви помогнем със сметките.

Ето какви са критериите, ако два или повече отбора завършат групата си с равен брой точки:

1. Повече точки в директните мачове между замесените отбори;
2. По-добра голова разлика в мачовете между замесените отбори (ако повече от два отбора завършат с равен брой точки);
3. Повече отбелязани голове между замесените отбори (ако повече от два отбора завършат с равен брой точки);
4. По-добра голова разлика във всички мачове в групата;
5. Повече отбелязани голове във всички мачове в групата.

Група А:

Русия – Победа или равенство праща отбора напред. Дори и загуба, с по-малко от шест гола, ще свърши работа, ако Полша и Чехия завършат наравно. Тогава в тройната въртележка от три отбора с по четири точки, руснаците пак ще имат по-добра голова разлика от Чехия.
Чехия – Победа означава класиране за елиминациите. Равенство също ще свърши работа, ако Гърция не спечели с шест гола разлика.
Полша – победа означава сигурно класиране. Всички други варианти не вършат работа.
Гърция – победа, без значение от резултата, ще класира отбора напред. Пример: Гърция бие Русия и има същия брой точки, но успех в директния мач. Ако Чехия завърши наравно, три отбора ще имат по четири точки, но чехите паднаха с 1:4 от Русия и биха Гърция с 2:1. Тоест имат отрицателна голова разлика в тройната въртележка, за разлика от Гърция и Русия. Равенство и загуба не вършат работа.



Група Б:
Германия –Загуба, без значение от резултата, ще свърши работа, ако Португалия не спечели срещу Холандия. Ако Португалия спечели, Германия не трябва да пада с 0:1, 1:2 или с два гола разлика
Португалия – Победа над Холандия означава класиране, ако Дания не победи Германия с два гола разлика, 1:0 или 2:1. Равенство с Холандия върши работа, ако Германия не загуби от Дания. Загуба от Холандия, без значение от резултата, но с един гол разлика и победа на Германия над Дания.
Дания – Победа над Германия означава участие на елиминациите. Равенство с Германия и победа на Холандия над Португалия.
Холандия – Загуба на Дания и победа с два гола разлика над Португалия.



Група В


Испания продължава, ако не загуби последния си мач. Дори поражение от Хърватия няма да е фатално за Ла Фурия, ако Италия не победи Ейре.

Хърватия ще се класира, ако победи Испания. Това ще стане и при равенство с Ла Фурия, в което шахматистите вкарат поне два гола. Ако Италия победи Ейре с 2:0 или с един гол разлика, дори хикс 1:1, ще е достатъчен за хърватите.

Италия ще се класира на четвъртфинал, ако адзурите надвият Ейре, а срещата между Испания и Хърватия не завърши наравно. Също така победа над ирландците плюс реми 0:0 между Ла Фурия и шахматистите, устройва възпитаниците на Чезаре Прандели. В случай, че другият мач от групата завърши 1:1, победа с два гола разлика устройва Италия, стига резултатът да не е точно 2:0.

Ейре и на теория вече няма шанс да се класира в следващата фаза.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Omilron
15.06.2012 15:58

18 годишно италианско момиче казало на майка си, че вече 2 месеца няма цикъл. Много притеснена майката отишла до близката дрогерия и купила тест за бременност. Резултата показал, че девойката е бременна.
Псувайки и плачейки майката попитала:
-Коя е тази свиня, която ти причини това? Искам да знам!
Девойката грабнала телефона и се обадила някъде. Половин час по-късно пред къщата спряло Ферари. ...От него слязъл изискан мъж на средна възраст с посивяла коса и безупречен костюм Армани и влязъл в къщата.
Седнал в дневната заедно с момичето и намръщените й родители и казал:
-Добър ден. Вашата дъщеря ме информира за проблема. Аз не мога да се оженя за нея заради семейното и социалното ми положение, но ще поема грижата за нея. Ще платя всички разходи и ще поема издръжката на дъщеря ви за цял живот. Отделно,ако се роди момиче ще й предоставя Ферари, къща на крайбрежието, 2 магазина, къща в града, вила на плажа и 2 милиона долара в банката. Ако се роди момче ще му завещая 2 фабрики и 4 милиона долара в банката. Ако са близнаци те ще получат фабрика и 2 милиона долара в банката - за всеки. Но нямам решение как да постъпя, ако дъщеря ви пометне.
Тук бащата, който до този момент не проронил и дума станал, сложил бащински ръка върху рамото на човека и казал:
-Ще я Ебеш пак.

skurvi
15.06.2012 08:33

Четете правилно и мислете.Испания-Хърватия 2-2 и двата отбора се класират без значение как ще завърши другия мач.Не казвам,че ще стане на 100 процента,но и това вече сме го гледали.

Liverpool_fan86
16.06.2012 01:45

Така виж сега МО:резултат 2:2 урежда испания и хърватия защото (2. По-добра голова разлика в мачовете между замесените отбори (ако повече от два отбора завършат с равен брой точки)*wink*и акцентирам върху ( голова разлика в мачовете между замесените отбори!!!!)т.е тогава Испания Хърватска и Италия ще са съответно с 5 точки Ейре е с 0 и се разглеждат само мачовете Испания-Италия=1:1;Италия-Хърватска1:1;Испания-Хърватска=2:2 и мачовете с Ейре отпадат премахват се следователно тогава Испания е с голова разлика 3:3;Хърватска е с 3:3 а Италия е с 2:2.Всички са с г.р 0 и влиза правило три което гласи (3. Повече отбелязани голове между замесените отбори ) от което се вижда че Испания и Хърватска са с 3 гола а Италия с 2, та така че и Италия да бие 7:0 Ейре(без значение как ще стане това) испанци и хървати завършат ли 2:2,Италия е АУТ.Аз по долу се обърках и аз и аз не го обмислих и обвиних Winner в неточност че германия могат да завършат падайки 2:1 и пак да продължат но не е така за което се извинявам.Само че пак ми изниква едно въпросче за ето това*sad*В случай, че другият мач от групата завърши 1:1, победа с два гола разлика устройва Италия, стига резултатът да не е точно 2:0. )и казваме така Испания-Хърватия=1:1 и Италия-Ейре=3:1(нали това пак означава 2 гола разлика и не е точно 2:0)и се питам защо тогава се класира Италия като всичко между тях и Хърватска е напълно равно всичките и мачове са свършили еднакво и на двата отбора а дори по следващия критерий в момента след 2та мача Италия има повече жълти картони от Хърватска.Какво се гледа да не би да е ранг листата,въпреки че не ми се вярва ще е много много нечестно спрямо Хърватска......?

shifter_fd
15.06.2012 14:08

Да, този 2:2 вариант, сме го гледали вече и потърпевшият беше точно Италия! Така, че най-вероятно и сега ще го гледаме! Само, че нещо математиката в случая ми куца! При 2:2 между испанците и хърватите, головата разлика на Хърватия ще е 6:4 (демек +2), а победа за Италия с 3:0 (например), ще направи головата разлика на 5:2 (което значи +3 гола). Та в този контекст на мисли, откога 3 е по-малко от 2? *confused* Но въпросът е друг, в конкретния случай : как и по-точно кой, ще вкара тези много голове за Италия? *sleep* (въпросът е риторичен и не е нужно да отговаряте)

shifter_fd
15.06.2012 07:53

Колко интересно стана това първенство *cigarette* а що да не може , така както другарски Германия си вървят равен с Дания , изведнъж "Червеният динамит" да избухне и да прати Германия аут при положение, че Португалия победи Холандия с 2:0 минимум (което мен ако питате ще е обратното, но както и да е - сега друг сценарий разглеждаме). Същото важи и за Испания с Хърватия : хиксче си се движи мача, а италианците вкарват и вкарват (...ама кой ли? Балотели или Касано? - мъка, мъка, мъка, таз Италия - такива нападатели да имат, а те да вземат "Дървесината" и "Контузения") и в края на мача, поредното приятелско разменяне на пасове между съперници и изведнъж : "ШОК И УЖАС" - Модрич и компания вкарват победно попадение - мат с пешката! *surprized* И в крайна сметка - трите основни големи фаворити за титлата са аут, още в груповата фаза! Е, ако това стане, ще си сменя религията и ще се кланям само на Бпйко Борисов и Цецо Вътрешния!!! *confused*

Liverpool_fan86
15.06.2012 03:06

Най-добре са си Ейре изобщо не мислят за никакви схеми тяхната е ясна *joking* Хем ми се иска Италия да ги прасне от 3:0 на горе,хем Не.Ама 3:0 стига на Ейре да ни подобрят "рекорда" от 2004.Така става отбор който изобщо не трябваше да е там както ги побутнаха на баражите.Вярно е че малко не сериозно е Естония да са на европейско ама пък като са заслужили...Направиха и реверанс зареди франция дето пък те отидоха на световно именно за сметка на тях и какво стана там с Франция???-станаха за смях там,та сега същата работа с Ейре може би не трябваше да са там и са боксова круша, така че с две думи Господ гледа.За това съм и заложил за Англия за Европейски ,хем съм си за тях хем коеф. е стабилен, никой не ги слага много били слаби нямали футболисти нямали треньор много ми напомнят на един отбор който взе ШЛ така....*smile*

Liverpool_fan86
15.06.2012 02:37

Winner само ще добавя че варианта 1:2 за Дания устройва Германия,ако Португалия-Холандия=1:0 тогава и трите са с +1 Дания заема 1то място с 5 вкарани и Германия продължава зареди предимството си от победата си над Португалия (т.к. и двата ще са с голова разлика 4:3) Но това е толкова рисково,че не ми се вярва някой да влезе в такива схеми освен Испанците за да изхвърлят Италия но дали по нататък няма да им изиграе именно това лоша шега.Аз си мисля че Русия ще си бие Гърция защото са отбор с повече футболни достойнства и едно знам тогава това ще се знае от немците и няма да им се иска да срещат още сега Русия за да може Дания да се класира и то 1 ви.Така че Германия ще си направи лежерен хикс ако това стигне на Дания стигне ако не толкова.

herakov
15.06.2012 00:54

До коментар [@comment 1109579] от [@user koleto_is]:

Феърплей класация - по картони.
Ако и там има равенство - отборите се подреждат по място в ранглистата на ФИФА.
Ако и там има равенство - тоест отборите имат еднакви точки в ранглистата - тегли се жребий

asenlv
14.06.2012 14:07

3:2 или 4:3 за Дания срещу Германия и двата тима продължават на 100 % ,ако не се лъжа.Успех.

nikolai28
14.06.2012 12:02

Но като се замислих и видях по внимателно, толкова много пропуски има в статията няма накъде ...

nikolai28
14.06.2012 11:03

Хубава статия браво, като стана да не мисля ами да видя за какво иде въпрос!

RoSKo0o0
14.06.2012 09:51

Winner.bg оправете си класиранията. Португалия за 2, не Дания!

amorphisa
14.06.2012 04:52

До коментар [@comment 1109084] от [@user iVcHo_SG]:

Когато вече има 3 или 4 отбора с равен брой точки, влиза в сила головата разлика, тоест в зависимост кой колко ще вкара и допусне в последния кръг ще се реши и крайното класиране!

amorphisa
14.06.2012 04:44

До коментар [@comment 1109084] от [@user iVcHo_SG]:

Виж сега, ако Дания бие Германия, има предимство в директния двубой между двата тима, без да се гледа голова разлика, така че по този начин те със сигурност са пред тях. Първо се гледа директния сблъсък и след това голова разлика, ако балансът на головата разлика е равен , се гледа кой има повече отбелязани голове. Това е!

amorphisa
15.06.2012 02:20

Погледни пак какво съм ти написал, не е ли същото умниче?

iVcHo_SG
14.06.2012 12:10

е кво каза сега смешки , дания ще има предимство пред германия заради директния ,бахти смешката , а португалия къде е забравяш нали тя има предимство пред дания , а германия пред португалия и тогава за всички тъпаци да кажа че се гледа головата разлика и затова има значение кой мач с колко завършва тцтц

Gazara_rs
14.06.2012 00:55

Русия бие Гърците и са 1 - ви в групата - избягва Германия
а за Полша незнам - Чехите няма даса дадът лесно - според мен Чехите продължават напред

aa2
14.06.2012 00:51

1. Повече точки в директните мачове между замесените отбори
► Холандия – Загуба на Дания и победа с два гола разлика над Португалия.
Как така?Нали точките от директния двубой се гледат при равен брой точки?Еми Дания биха Холандия, което би трябвало да означава, че и с 0 на 100 да загубят, а Холандия да бие пак трябва да се класират.Холандия би трябвало вече да няма шанс за продължаване.

aa2
14.06.2012 01:14

Ахххх, да, прав си.Благодаря ти много за помощта.

herakov
14.06.2012 01:02

Ако Холандия бие, а Дания загуби, ще има три отбора с по три точки. Тогава се прави тройна въртележка - между тях трите. Обаче Холандия ще има победа с два гола разлика, докато тези на Дания и Португалия бяха с по един гол разлика.

n0rmal
14.06.2012 00:50

Полша + Русия ;;; Германия + Дания *smile*)

aa2
14.06.2012 00:48

''► Русия – Победа или равенство праща отбора напреди'' напреди...хахахахахахахах, тоя път просто ме разбихте!!!*joking**joking**joking**joking*

respect_kn
14.06.2012 00:44

Смятам, че от А група излизат Полша и Русия, а от Б - Германия и Португалия

Ginekologa
14.06.2012 00:53

*joking* чехия х с полша а портогалия пада с 3-0 и германия бие *joking* или х дания им стига*joking*