Трансферен дневник (11.07.12): Ще премине ли Роналдо в Милан?

18:58
Трансферен дневник (11.07.12): Ще премине ли Роналдо в Милан?
Вижте най-интересното от случилото се на трансферния пазар през днешния ден. Ето акцентите за 11 юни:

►Саутхямптън, който се завърна в английската Висша лига след 7 години отсъствие, се подсили с Джей Родригес. За подписа на 22-годишния атакуващ полузащитник "светците" платиха 7 млн. паунда на Бърнли, което е рекорд за тима от Южна Англия.

►Волфсбург си осигури правата на немския полузащитник Кевин Паневитц, който бе привлечен от Ханза Рощок. Договорът на футболиста с "вълците" е за 2 години.

►Турският първодивизионен тим Кайсериспор привлече в състава си двама бразилци. "Анадолските звезди" подписаха за 2 две години с атакуващия полузащитник на Панатинайкос Силва Клейтон, а малко по-късно финализираха и трансфера на бившия нападател на Бешикташ Бобо.

Левски договори привличането на словашкия национал Роман Прохазка от Спартак Търнава, съобщава местната преса. "Роман на 99 процента ще играе в Левски през следващия сезон", заяви генералният мениджър на клуба Йозеф Валович.

В интервю за бразилския уеб-сайт www.r7.com Пато обяви, че иска да остане в Милан.
"Ръководството на Милан е получило много повече запитвания за мен, не само от ПСЖ. Мога само да благодаря на всички тези хора, които се интересуват, но аз ще си остана в Милан поне до края на договора ми през 2014-а година", заяви бразилският нападател.

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема е основната трансферна цел на Манчестър Сити през това лято, съобщава Sky Sports. Дали този бомбастичен трансфер ще се осъществи, ще стане ясно чак след края на Европейското първенство в Полша и Украйна.

Мениджърът на Глазгоу Рейнджърс Али МакКойст ще се опита да привлече българина Мартин Петров, съобщава "Дейли Мейл". Според новината на авторитетния английски вестник, от Джърс са в състояние да предложат заплата от максимум 20 хиляди паунда седмично на българина, тъй като клубът има сериозни финансови затруднения. Бившият халф на Милан Дженаро Гатузо се счита за сигурно ново попълнение на шотландския гранд, а Петров също може да се съгласи да играе на "Айброкс".

► "Тема Спорт" - Гент отново пита за Владимир Гаджев
Халфът на Левски Владимир Гаджев продължава да бъде обект на интерес от страна на белгийския Гент. Този тим продължава да следи играча на сините от сезон 2010/2011, когато двата тима бяха в една група в турнира Лига Европа.

►"Тема Спорт" - Лудогорец чака още един холандец
Ръководството на Лудогорец води преговори с още един холандец. Шампионите вече си осигуриха услугите на 24-годишният универсален футболист Мичел Бюрхзорх. Сега в Рагзрад очакват и крило от Ниската земя, но засега пазят името му в тайна.

►"Меридиан мач" - Иво Тонев: Приключваме селекцията до четвъртък
Селекцията на Левски ще бъде приключена до четвъртък. Това обеща изпълнителният директор на Левски Иво Тонев. На този етап обаче единственото сигурно попълнение на "Герена" е Станислав Ангелов.

►"Меридиан мач" - Разпродават Черноморец, Херо с юноши догодина
Черноморец е изпаднал в тотално безпаричие и ръководството е взело решение да разпродаде всички що-годе конвертируеми играчи. На тезгяха за продажба са Шаешу, Асис, Яник Боли, Терзиев, Цонков, Венци Христов. За първите трима от клуба очакват поне 1,5 милиона евро.

►"Меридиан мач" - Феро: Всеки футболист на Литекс е добре дошъл
Новият треньор на Ботев Пловдив Ферарио Спасов за пореден път обяви, че с удоволствие ще вземе в тима си играчи на Литекс. Треньорът обаче беше категоричен, че преговори на този етап не са водени.

►"Меридиан мач" - Вратар е цел номер 1 на Миньор
Приоритет в селекцията на Миньор Перник е откриването на вратар, който да се конкурира с Николай Банков за овакантения от Иван Чворович пост. Чуковете усилено се оглеждат както у нас, така и в чужбина, но до момента не са се спрели на конкретно име.

►"7 дни спорт" - ЦСКА намери заместник на Мболи
Шефовете на ЦСКА избраха кой вратар ще замести Райс Мболи. Това е юношата на червените Владислав Стоянов, който в момента пази в шампиона на Молдова Шериф Тирасол.

►"7 дни спорт" - Базил де Карвальо пред трансфер в Белгия
Нападателят на Локомотив Пловдив Базил де Карвальо, чийто договор изтича на 30 юни, е пред трансфер в Белгия. Според запознати става дума за тим от втора дивизия на местния шампионат.

►Лил се прицели в звездата на Пари Сент Жермен. Според френските медии "мастифите" кроят планове да се подсилят с услугите на Нене, който през изминалия сезон подели голмайсторския приз в Лига 1 с Оливие Жиру.

►Френският бранител Матийо Дебюши фигурира в трансферния списък на Рома, информира "Кориере дело спорт". Интер и Байерн Мюнхен също се интересуват от футболиста на Лил, но ситуацията около привличането му най-вероятно ще се изясни след края на Евро 2012.

►Медиите във Франция гръмнаха с новината, че Пари Сен Жермен е на крачка от привличането Тиаго Силва. Катарските собственици на тима са възнамерявали да закупят правата на бразилския бранител, като вече са предложи на Милан астрономическа сума от порядъка на 50 млн. евро. Според разпространените информации, трансферът се очаква да бъде финализиран в сряда.

►Фиорентина ще се опита да привлече под наем нападателя на Челси Ромелу Лукаку, пишат медиите на Острова. Белгийският голмайстор, който през миналия сезон не успя да се наложи като титуляр в отбора на "сините", може да приеме офертата на италианския клуб, където със сигурност ще получи много повече шансове за изява.

►Собственикът на Милан Силвио Берлускони продължава да мечтае за привличането на Кристиано Роналдо, пише "Кориере дело спорт". Според италианския спортен вестник, емирът на Дубай и собственикът на "Флай Емирейтс" Мохамед бин Рашид ал-Мактум може да влезе в управата на "росонерите", сдобивайки се с 25 % от акциите на клуба срещу сумата от 200 млн. евро. Ако това стане факт, голяма част от парите ще отидат за привличането на португалския нападател, като на самия играч ще бъде предложена 20 млн. евро годишна заплата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martinkata2003
12.06.2012 09:17

По-вероятно е някой ден да се върне в Юнайтед,отколкото да отиде в Милан.

_beroe_
11.06.2012 22:30

Дано Тиаго Силва да остане в Милан и да откаже парите.*money*

fen_na_juventus
11.06.2012 20:59

Когато стане на 33+ ДА *lol*

Lubo0o
11.06.2012 21:38

Роналдо не е за Италия , Роналдо е по - техничен играч ,обича да задържа топката , докато в Италия такива не ги обичат и ги режат още преди да са си спряли кълбото ...

sosmms
11.06.2012 20:37

►Фиорентина ще се опита да привлече под наем нападателя на Челси Ромелу Лукаку, пишат медиите на Острова. Белгийският голмайстор, който през миналия сезон не успя да се наложи като титуляр в отбора на "сините", може да приеме офертата на италианския клуб, където със сигурност ще получи много повече шансове за изява.
Нещо ви е грешна информацията. Лукаку от следващия сезон ще играе под наем във Вердер като разменна монета за Марко Марин.

homiie
11.06.2012 19:53

►Медиите във Франция гръмнаха с новината, че Пари Сен Жермен е на крачка от привличането Тиаго Силва. Катарските собственици на тима са възнамерявали да закупят правата на бразилския бранител, като вече са предложи на Милан астрономическа сума от порядъка на 50 млн. евро. Според разпространените информации, трансферът се очаква да бъде финализиран в сряда.

Тея пък и те всички добри играчи купиха.. Лавеци, Тиаго Мота и кой беше още..

Kamen669
11.06.2012 20:03

За Лавеци май не е сигурно..

cartoonnetwork
11.06.2012 19:08

Мечти !!!!
Направо като гледам К.Роналдо е дошъл при нас !