Трансферен дневник - 10 юни 2012

18:59
Трансферен дневник - 10 юни 2012
Трансферната борса лека-полека започна да се активизира след края на сезон 2011/2012, въпреки че все още в много европейски първенства летният прозорец за покупко-продажби на футболисти не е открит официално. Това обаче не представлява особено препятствие пред клубовете да потърсят реализация на трансферните си планове за по-добро развитие през следващата кампания.

От днес екипът ни стартира нова секция под името "Траснферен дневник", с която ще целим да ви предоставим информация за всичко най-интересно, случващо се на трансферния пазар. В края на всеки ден в Winner.bg вече ще можете да намерите и публикувани материали, в които ще бъдат отразени официално финализираните сделки и всички съпровождащите ги спекулации, като акцентът ще падне върху най-важните такива.

Ако искате да научите първи за топ сделките на лято 2012 и да се информирате за всичко по-любопитни в тази сфера, проследете трансферния ни дневник. Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения за събитията на футболния пазар.

Вижте какво се случи на трансферния пазар в изминалите часове на деня:

Бразилският защитник Андерсон Сантана, който бе в трансферния списък на Левски, подписа договор с украинския първодивизионен тим Черноморец Одеса, съобщиха местните медии.

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема разкри, че през последните 4 години Манчестър Юнайтед е правел непрестанни опити да го привлече.

►Полузащитник на Дижон Ерик Ботеак ще продължи кариерата си в Ница, пише френският вестник "L'Equipe". Според новината, договорът на Ботеак с "орлите" ще е за 3 години.

►"7 дни спорт" - Божинов реже Лудогорец

Валери Божинов най-вероятно ще откаже предложението на шампиона на България Лудогорец. Националът попадна в сметките на разградчани, като треньорът Ивайло Петев иска да го привлече под наем за 6 месеца или до края на сезона.

►"Меридиан мач": В ЦСКА чакат приятел на Кристиано Роналдо

След като уреди национала на Холандските Антили Сивард Шпрокел и португалското крило Фабио Нунес, в петък вечер "армейците" привлякоха още един чужденец. Става въпрос за левия защитник на кипърския шампион АЕЛ Лимасол Нилсон Антонио, който е на 24 години. Вчера стана ясно, че много близо до трансфер при червените е и халфът на Конкордия - Паулиньо. Той също е португалец и е добър приятел с мегазвездата Кристиано Роналдо.

►Президентът на Аурелио де Лаурентис обяви пред "Radio Marte", че са постигнали договорка с Пари Сент Жермен за правата на Езекиел Лавеци. Трансферът на аржентинския нападател се очаква да бъде финализиран до края на следващата седмицата срещу сумата от порядъка на 30 млн. евро.

►Барселона ще се опита да привлече гол-машината на Лацио и немския национален отбор Мирослав Клозе, твърди авторитетно издание "Bild". Според информацията разпространена от немския вестник, новият наставник на каталунците Тито Виланова е имал намерения да привлече опитен и доказан нападател в състава си.

►Испанският колос Реал Мадрид се готви да отправи оферта към Борусия Дортмунд за правата на Марио Гьотце, съобщава "El Mundo Deportivo". В новината пише, че 20-годишният талант на "жълто-черните" е бил една от големите трансферни цели на Жозе Моуриньо.

Босът на Арсенал притеснен за оставането на Робин ван Перси. Президентът на Арсенал Питър Хил-Ууд призна, че лондончани трудно ще задържат звездата си, ако оставането на играча се решава само от финансови критерии.)

Ръководството на турския футболен шампион Галатасарай ще започне официални преговори с Истанбул ББ за привличането на Франсиско лима да Силва-Дока в началото на следващата седмица, съобщава местната преса.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

I_CaMe_t0_pLaY
10.06.2012 22:15

►Испанският колос Реал Мадрид се готви да отправи оферта към Борусия Дортмунд за правата на Марио Гьотце, съобщава "El Mundo Deportivo". В новината пише, че 20-годишният талант на "жълто-черните" е бил една от големите трансферни цели на Жозе Моуриньо.

ДАНО ДАНО *smile*

Madridist1902
10.06.2012 19:56

И в "Марка" пишеше, че имаме някакъв интерес към Марио Гьотце може би има нещо вярно *wink*