Подолски скочи на Балак, удря му шамар (видео)

16:10
Подолски скочи на Балак, удря му шамар (видео)
Грозен скандал се разрази по време на световната квалификация между Уелс и Германия, когато нападателят на гостите Лукаш Подолски зашлеви шамар на своя съотборник Михаел Балак към края на срещата.

Балак наставнически се опитваше да обясни нещо на младия Подолски, когато натурализираният поляк ядосано се обърна и зашлеви халфа на Челси.

"Това са неща от кухнята на тима. Всичко ще си го изясним в съблекалнята. Аз вече забравих за случая", коментира Лукаш Подолски след края на двубоя.

"Той е млад футболист и трябва повече да слуша какво му се казва. Казах му само да изпълнява по стриктно тактическите указания на треньора и това със сигурност не е повод за саморазправа", сподели удареният Балак.

"Когато капитанът дава тактически указания, те трябва да се спазват. Ще имаме сериозен разговор с двамата и ще изясним ситуацията", заяви селекционерът на Бундестима Йоаким Льов.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

michael_forever
02.04.2009 20:05

Селско изпълнение на Подолски.Показва му се характера на полско леке. Добре че Балак си сдържа нервите.Няма право да прави така с капитана. Руши репутацията му.Очаквам сериозни мерки от Льов. задължително трябва да има предупреждение а защо не и парична санкция.

inspo
02.04.2009 18:39

Пич ,какво означава ,"той едвам го докосна " Хората живеят в цивилизована държава и самият жест показва достатъчно ,за да се види кой -кой е .Защото жеста показва намеренията ти ,резултата след това не е важен . А ти видя ли ,каква беше реакцията на Балак след това .И кажи каква щеше да е реакцията по нашите терени или на тези с по южна кръв ? Има още да учим от европейците !

bacardy_breezer
02.04.2009 17:19

Вчера беше 1 Април , ПОСТАНОВКА ! Страшния шамар , той едвам го докосна *joking*

brisi
02.04.2009 16:37

Нещо не им е добре на немците,а? *joking*