Украинците изтезават Англия с шестминутен химн

12:43
Украинците изтезават Англия с шестминутен химн
Привържениците на английския национален отбор ще трябва да се въоръжат със солидно търпение преди днешната световна квалификация с Украйна, след като от ФИФА разрешиха на бившата съветска република да изпълни в пълната му версия своя национален химн, който е с дължина над шест минути.

Обикновено преди международните си срещи украинците слушат съкратена версия от минута и половина, както е практиката и на повечето национални отбори.

Преди срещата на "Уембли" срещу Англия хората от щаба на Украйна са помолили ФИФА да им разреши волността да чуят пълната версия на своя химн, за да могат Андрий Шевченко, Андрей Воронин, Анатоли Тимошчук и компания максимално да се надъхат преди решаващия мач.

От английската футболна асоциация не са били особено очаровани от желанието на своя съперник, но са са склонили пред световната футболна централа, пише британското издание "Сън".

Нещо повече, феновете, които довечера ще подкрепят "Трите лъва" на "Уембли", имат забрана да освиркват и да сядат по време на химна на противника, иначе ще получат забрана да присъстват на футболни срещи за три години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nekakav_pi4
01.04.2009 17:55

Според мене и украинския химн трябва да се уважава както всички други.Тия англичани какво толкова освиркват, само те ли са нация.Ще си бъде единица мача, но страните са си страни.

Shev4enko_
01.04.2009 16:33

Абе не знам но аз този мач съм за Украйна ... с 2 гола на Шевченко *wink*

Marchi
01.04.2009 15:42

не просто искат да се избазикат за 1ви април

pet_14
01.04.2009 14:40

Ти представяш ли си *lol* *lol* *lol*
Ти англичани ако се ядосан от тоя 6минутен химн да им вкарат 3 бързи за 6 мин. и да ги видим тогава . . . .
Може да се решат да излизат без химн *smile*

lubo_309
01.04.2009 13:30

Тия нещо не са наред!!! *joking* 6 минути ми за толко време могат да се направят доста неща, а те ще си блеят *sick*