Фенове на Чарлтън плащат 20 паунда за DVD със загуби на отбора си

21:33
Фенове на Чарлтън плащат 20 паунда за DVD със загуби на отбора си
Феновете на Чарлтън ще трябва да внесат 20 лири плюс писмена заявка, ако искат DVD с обзор на сезона на своя любим отбор.

Ръководството на клуба е обявило, че ако не събере достатъчно заявки, през тази година няма да спази традицията, нормална за всеки английски професионален футболен клуб.

Причината е в ужасния сезон на "адикс", които са на дъното на Чемпиъншип с едва шест победи от 39 мача, най-много допуснати попадения във вратата си и теоретично изпаднали в третото ниво на английския футбол.

"Не сме напълно уверени, че феновете ни ще искат DVD с обзор на този наш сезон. Затова и ще молим всеки, който желае да направим подобен продукт да внесе 20 лири и заявка, че иска да има обзор на този сезон на Чарлтън", коментира говорител на лондонския клуб пред британското издание "Сън".

Едва ли обаче подобно DVD ще се хареса на привържениците на Чарлтън, които се нагледаха на загуби и на потресаващо слаба игра.

"Ако ще правят подобен обзор на този сезон, нека до го дадат на футболистите на отбора, за да го гледат всеки ден от предсезонната подготовка през лятото“, споделя привърженик на клуба.

За Чарлтън предстоящото изпадане е второ в продължение на три години. Само доскоро отбора на Светослав Тодоров бе един от средняците във Висшата лига на Англия, но след напускането на Алън Кърбишли, тимът се срина зловещо.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация