Два отбора, една купа

07:35
Два отбора, една купа
В събота от 19:15 часа българско време Ливърпул се изправя срещу Челси във финала за ФА къп. Двубоят ще се играе на стадион „Уембли”. В последните десет години съперничеството между сините от Лондон и червените от Мърсисайд се превърна в един от най-интересните мачове не само в Англия, но и в Европа. Кампанията във Висшата лига бе разочароваща за тези отбори. Челси е на път да се размине с класиране в топ четири, докато Ливърпул е на осмо място в шампионата, като тимът записа цели 13 поражения в 36-те си изиграни мача. В турнирните битки обаче и Ливърпул, и Челси се представят доста добре. Мърсисайдци вече триумфираха с Карлинг къп и се надяват да постигнат дубъл, като спечелят ФА къп. Футболистите на Челси пък показаха невероятно мъжество в мачовете си с Барселона от Шампионската лига и на 19 май ще играят финал в най-престижната надпревара.

Историята

ФА къп е любим турнир за тези клубове. Ливърпул седем пъти е печелил трофея, докато успехите на Челси в тази надпревара са шест. За последен път червените спечелиха Купата на Англия през сезон 2005-2006, когато победиха Уест Хям на финала. Сините спечелиха ФА къп три пъти в последните пет години. През 2007 на финала бе победен Манчестър Юнайтед с 1:0. Две години по-късно Евертън преклони глава пред лондончани в решителния двубой. През 2010 година сините пък подчиниха Портсмут на „Уембли” с резултат 1:0.

Интересен факт е, че три дни след изиграването на финала Ливърпул посреща Челси в среща от Висшата лига. По странно стечение на обстоятелствата през миналата година финалистите в ФА къп Манчестър Сити и Стоук Сити се изправиха един срещу друг на два пъти през три дни. Първо, на 14-ти май 2011 гражданите надвиха грънчарите с 1:0 на финала за Купата, а на 17-ти май небесносините спечелиха домакинския си мач от Висшата лига срещу Стоук с 3:0.

През настоящата кампания Ливърпул победи Челси с 2:1 на „Стамфорд бридж”. Мачът се игра на 20-ти ноември 2011. Головете за гостите бяха дело на Макси Родригес и Глен Джонсън. Даниел Стъридж отбеляза за домакините.

Най-запомнящите се мачове между Ливърпул и Челси бяха в Шампионската лига в средата на миналото десетилетие. През 2005 година мърсисайдци триумфираха на полуфинала с така наречения „гол-фантом” на Луис Гарсия, след което стигнаха до прочутия финал в Истанбул и триумфираха с най-престижното отличие. Две години по-късно Ливърпул отново отстрани Челси в същата фаза на Шампионската лига. Тогава червените преодоляха своите опоненти след изпълнение на дузпи. На следващата година пак се стигна до сблъсък между старите познайници, като отново ставаше въпрос за полуфинал в Шампионската лига. Този път с общ резултат 4:3 от двата мача Челси взе реванша за предишните си две поражения. Приказката за лондончани свърши лошо през онзи сезон, тъй като те загубиха финала на Шампионската лига от Манчестър Юнайтед в Москва.

Формата


Челси се представяше по забележителен начин във всички турнири до сряда, когато отборът бе победен от Нюкасъл с 2:0 в решителен мач за влизане в зона Шампионска лига. Преди този злополучен двубой лондончани бяха надвили Барселона с общ резултат 3:2 на полуфинала в Шампионската лига, а преди това Тотнъм бе сразен с 5:1 в полуфинал за ФА къп. В друго лондонско дерби пък Куинс Парк Рейнджърс получи шест попадения във вратата си на „Стамфорд бридж”.

През този април Ливърпул не може да се гордее с резултатите си, тъй като записа поражения от Нюкасъл и Уест Бромич във Висшата лига. В началото на май пък Фулъм взе три точки от визитата си на „Анфийлд”. Все пак, червените надделяха над Евертън с 2:1 в полуфинал за ФА къп и предстоящият двубой с Челси се явява като най-важният мач за сезона за привържениците на Ливърпул.

Контузени и наказани

Полузащитниците Чарли Адам и Лукаш Лейва със сигурност пропускат финала заради тежки травми. Луис Суарес и Стивън Джерард пропуснаха срещата с Фулъм, за да бъдат свежи за предстоящия двубой със сините. Като цяло мениджърът Кени Далглиш няма сериозни кадрови проблеми и ще може да разчита с почти всичките си основни играчи.

Давид Луис и Гари Кейхил най-вероятно ще пропуснат срещата с Ливърпул. Двамата централни защитници все още не са се възстановили от контузиите и се очаква Бранислав Иванович да партнира на Джон Тери в сърцето на синята отбрана.

Ашли Коул и Франк Лампард бяха на резервната скамейка срещу Нюкасъл в сряда, но почти сигурно ще са титуляри за мача на „Уембли”. Най-вероятно Дидие Дрогба ще замени Фернандо Торес в стартовата единайсеторка на Роберто Ди Матео.

Реферът

Мачът ще бъде ръководен от Фил Дауд. 49-годишният Дауд бе главен съдия на двубоя за Къмюнити Шийлд през този сезон, както и на финала за Карлинг къп през 2010 година. Той е рефер от 28 години. "Всеки се надява един ден да получи подобна възможност. За мен е чест да получа възможността да бъда главен съдия на финала за ФА къп", заяви Дауд.

Какво казаха?

Роберто Ди Матео: Преминахме през доста тежки мачове, за да стигнем дотук. Искаме да върнем този трофей във витрината на Челси. Знам колко важен трофей е ФА къп за англичаните и смятам, че ще е велико постижение този клуб да триумфира за четвърти път в последните шест години с Купата на Англия. Предстои ни много тежък мач, защото Ливърпул е велик отбор и Кени Далглиш със сигурност ще иска да спечели втори трофей през настоящата кампания.

Кени Далглиш: Финалът за ФА къп е един от най-хубавите дни във футболния календар. Най-важното за нас е достойно да защитим честта на този клуб. Смятам, че е добро постижение да достигнем до два финала през този сезон. Надявам се да зарадваме нашите фенове, побеждавайки Челси.

Кой ще реши мача?

Дидие Дрогба: В последните години нападателят е символ на непримиримия дух и желанието за победа на Челси. Именно Дрогба вкара победния гол във вратата на Барселона на полуфинала в Шампионската лига на „Стамфорд бридж”. Таранът е футболист за големите мачове, именно в подобни срещи кот д`ивоарецът е истински лидер на сините и бележи решаващи попадения.

Луис Суарес: Безспорно уругваецът е най-опасното оръжие на Ливърпул. Бившият капитан на Аякс бележи купища голове за червените. Огромното наказание, което Суарес получи в началото на настоящата календарна година, навреди много на формата на червените във Висшата лига. За радост на феновете на Ливърпул нападателят успя да играе в най-важните срещи на тима си за купите

Прогноза:
Обикновено във финални мачове падат малко голове. Разбира се, сблъсъците на Ливърпул с Милан и Уест Хям от 2005 и 2006 година са изключение от това правило. Все пак, смятам, че днес червени и сини ще внимават много във фаза защита и мачът ще бъде решен от някоя индивидуална грешка. Трудно е да се прогнозира крайния победител, но статистиката показва, че в последните години във финалите за ФА къп падат малко голове.

Прогноза: Под 2,5 гола

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kireto1232
05.05.2012 18:29

Ех Белами и кайт защо не играят....

Kireto1232
05.05.2012 19:09

Да мерси видях *smile*

joseph_Macg
05.05.2012 18:31

Белъми и титуляр Chelsea will line-up in the following 4-2-3-1 formation: 1 Petr Cech 17 Jose Bosingwa 2 Branislav Ivanovic 26 John Terry (c) 3 Ashley Cole 12 John Mikel Obi 8 Frank Lampard 7 Ramires 10 Juan Mata 21 Salomon Kalou 11 Didier Drogba Subs: 22 Ross Turnbull, 19 Paulo Ferreira, 5 Michael Essien, 16 Raul Meireles, 15 Florent Malouda, 23 Daniel Sturridge, 9 Fernando Torres . Liverpool are expected to line up in the following 4-2-3-1 formation: Reina; Johnson, Skrtel , Agger, José Enrique; Spearing, Henderson; Downing, Gerrard, Bellamy; Suarez. Subs: Doni, Kelly, Carragher, Shelvey, Kuyt, Maxi Rodríguez, Carroll. Carroll, Maxi, Kuyt, Carragher, Doni, Shelvey, Kelly. The referee is Phil Dowd.

joseph_Macg
05.05.2012 18:18

айде Челси , вярвам че момчетата които ще са титуляри ще покажат защо носят синята фланелка, ще покажат че от един на пръв поглед трагичен сезон ще спечелят двата финала , Успех на Челси . Chelsea Forever*vicious**vicious*

Manchu
05.05.2012 17:40

Незнам защо толкова много отписвате Ливърпул.Тоя отбор,въпреки че съм от Манчестън сигурно е един от най-добрите отбори,които играят в турнирни мачове.Тоя мач за мене е за червените.Успех на Ливърпул.

jackmidson
05.05.2012 23:05

Ти сега ще кажеш, че и срещу КПР сме играли защитно сигурно*thinking*

Manchu
05.05.2012 17:36

Значи за мене мача е за Ливърпул,защото ако гледахте челси срещу Свраките бе един от малкото мачове в които челси атакуваха повече,отколкото други мачове.И какво се получи-вкараха им 2 гола.А преди като играха яко защита печелиха.Така че почнат ли да играят атакуващо,според мене ще им вкарат 1,2 гола Ливърпул.Просто челси сега им върви да играят защитно и именно там според мене им е предимството-да дебнат и да контраатакуват.Дано стане красив и резултатен мач.

homiie
05.05.2012 17:00

Пълно тука с хейтъри дето си мислят, че знаят как ще свърши мача.. Пълни смешници сте всички в тоя сайт.. Говорете като свърши мача, кво сте дошли да си мерите пи*ките тука..

barca_4evar11
05.05.2012 17:49

Тогава и ти си смешник Хахахаха

sindioo
05.05.2012 16:58

Критикувал съм доста типстъра Стойно Стойнов, заради предубедеността, която влагаше в предишни статии, но тази е друга ! Благодаря за обективността и вложения труд ! Да си пожелаем зрелищен финал !

ZIDAN_
05.05.2012 16:13

Голям кеф този сезон Ливърпул ще вземат две купи *beer* *cup* *cup* *party* , Шмелси няма да вземат нищо защото тази купа ще я вземат червените , а Шампионската лига ще я спечелят Байерн Мюнхен *beer* *party* *cup*

ZIDAN_
05.05.2012 18:30

Прав си за кошницата Челси ще я дадът на Ливърпул с една купа отгоре *beer* *cup* *party*

lampzz
05.05.2012 17:31

Човек по - добре ти не говори преди мачаве от такава класа и такива отбори предварително ,за да не се опариш след това!*cool*

homiie
05.05.2012 16:58

хехе много знаеш.. Вие Фулъм не можете да биете, Челси ще биете ХАХАХАХАА Тва è ги бихте 2 пъти началото не значи, че сега няма да ви напълнят кошницата.. Дубъл за Челси този цезон, вие си оставате с КК *thumb_down**thumb_down**thumb_down*

Premierleague9
05.05.2012 16:45

Аааа ся загрях . Ти си ясновидец.

lamparddd8
05.05.2012 16:01

До коментар [@comment 1076550] от [@user tamate_unufreev]:

Само Левски свинио *wink*

lampzz
05.05.2012 14:58

Освен от сега да говорите кои ще бие , кои има повече купи и т.н. изчакаите да свърши мача и говорете след него , за да не съзалявате след това!Аиде приятно гледане на мача!*cigarette**cigarette**cigarette*

Phenomenom
05.05.2012 13:45

Ще стискам палци на Ливърпул. Трябва да напомнят защо са сред най-великите клубове!

totality_we
05.05.2012 13:15

Ей не се опитвайте да намерите в Гуугъл "2 girls 1 cup" *lol**lol**lol*

lamparddd8
05.05.2012 13:08

След мача ще си говорим хейтърчета когато съм тук ви се късам от смях на акъла и не е важно дали един отбор има история и купи а дали ти харесва и имаш респект към него а не като вас особенно пък тоя Страхо смешния *lol* *wink* !!!

Lampss
05.05.2012 17:00

Да късмет е!Цял мач да ви правят на ла*на *wink* и После дузпите и те ли не са късмет?Но това е футболът,един ден имаш късмет друг ден не.Част от играта *smile*

Kireto1232
05.05.2012 14:59

Късмет да вкараш 3 гола на Милан ли като губиш с 0:3 защо говориш глупости

Kireto1232
05.05.2012 14:57

Айде Ливърпул знаеме ,че можете да печелите текива мачове с вас сме винаги *smile*

aa2
05.05.2012 14:52

Никой не говори за купи, стига с тея купи, говоря за дух.От 0:3 за 1 полувреме на финал да излезеш 2-то полувреме и да смажеш противника...това е отборен дух.Вашето срещу Наполи си беше оцеляване, защото и 2-рия мач доста ви натискаха и късмета ви спаси.За Барселона няма да говорим, там всички видяхме какво ставаше, грозна работа.

Unbeatable_fen
05.05.2012 14:51

Още не ви е дошло времето много сте малки.

Lampss
05.05.2012 14:40

Щом казваш,че и дузпите не са късмет добре *wink* А за отборния дух,ако си гледал мача с Наполи ще разбереш какво е това.А и да неможе да се сравняваме с Ливърпул по купи,но в последните години се представяме много,много по-добре от тях *wink*

sunfreak
05.05.2012 13:57

От тебе по-смешен тук няма. аа2 ви написа цялата истина на 3 реда колкото и да ви е гадно *sad*

lamparddd8
05.05.2012 13:45

*lol* *lol* *lol* *lol* *lol* да бе сигурно опита тогава си каза думата смешен *wink*

chelsea_blue12
05.05.2012 13:42

2009 кой заслужаваше ШЛ освен Челси ?

aa2
05.05.2012 13:30

Те нямаха късмет - те имаха отборен дух.Това тогава беше нещо което вие никога няма да имате, защото не сте Ливърпуул и никога няма да бъдете. Късмет се нарича вашето срещу Наполи и Барселона!

Lampss
05.05.2012 13:22

Ми,ако имахме вашия огромен късмет,както с/у Милан можехме да спечелим в Москва преди няколко години,но за жалост ни липсваше късмет.А сега през този сезон имаме изключително много късмет и се надяваме да го използваме и да направим исторически сезон за клуба. Go Go Blues! *beer* *beer* *beer*

luiz_lfc
05.05.2012 13:18

И кво като са там печелят ли нещо не нали?

night_wolf1984
05.05.2012 13:16

Нямали история, а пък през година са на финал я в ШЛ, я за някоя купа*wink*

Strraxo
05.05.2012 13:11

Така говориш като нямате история ! *wink* А и всеки фен има Респект към отбора

tapaka2222
05.05.2012 13:06

дано ливърпул да ги смачка не съм фен на този отбор но го уважавам заради историята Велик отбор леко криза но ще се оправят нещата Един фен на Тотнъм ви пожелава успех *beer*

luiz_lfc
05.05.2012 13:05

И чакаме историята на челси в тая история дали има 5 купи? ако се взимаха купи за промоция от Чемпиъншип във ПШ може би щяхте да имате около 20 купи *lol*

Strraxo
05.05.2012 12:45

До коментар [@comment 1076332] от [@user svog]:

Абе ти последно за кой си за Челси или за Пул ?

Strraxo
05.05.2012 12:37

19 Къмюнити Шийлд не го дописах а вие откогато е създадена ПЛ нямате нищо !!!!

Notlike
05.05.2012 12:17

Тая загуба от Нюкясъл дойде точно навреме. Ако бяха ги били и тях с доста, шансовете ни щяха да са малки. И все пак е финал - 50:50. Надявам се този път да не сме догонващи от началото, а да покажем качествен футбол. Успеем ли да вкараме чистите си положения (а този сезон имаме поне по 3-4 на мач), ще спечелим. Осерем ли се в атака, Челси ще вземе мача. Успех и на двата отбора, голямо зрелище ще е този мач! *smile*

Strraxo
05.05.2012 12:03

Ливърпул трябва да остават Челси без трофей този сезон ! Стискам ви палци *tongue*

David_Luiz4
05.05.2012 12:56

Айде да изчакаме след мача и пак да си си говорим а?Ти някъв гадател ли си ,къв си че знаеш че ще паднем???Както казах просто си най-обикновен хейтър.

Strraxo
05.05.2012 12:51

А вие с кво ще останете бе ШЛ никога неможете да я земете дори на финал да са Улвс щото сте жалки а Пул днес ще ви наритат яко !

David_Luiz4
05.05.2012 12:48

Само дето май Манчо, ще остане без титла!Ти си толкова жалък хейтър,вместо да си гледаш отбора,ходиш в теми за другите отбори и само некви жалки помии пишеш.

respect_kn
05.05.2012 11:59

LIVERPOOL с вас сме момчета, победете заради вас заради всички, който са горди с това да се нарекат фенове на Ливърпул.

valioarsenal
05.05.2012 11:47

Мача ще е интересен!Още по-интересно ще е ако Торес и Керъл вкарат за да докажата,че могат да бележат във важни мачове!Иначе дано видим подобен мач на онзи през 2009 завършил при резултат 4:4!Успех и на 2та отбора и нека по-добрият победи!

aa2
05.05.2012 11:24

Има един филм, пародия, казва се ''Superhero movie'', и там казват така - две мацки, един х*й, знаеш какво да правиш...
Та вие от там ли сте взели идеята за вашето заглавие ''два отбора, една купа''?*joking**joking**joking*

luiz_lfc
05.05.2012 11:30

Хпяхуаухуахуа *lol*

Strraxo
05.05.2012 11:28

Хахахах *lol*

valioarsenal
05.05.2012 11:26

Хаха Сигурно*joking**joking*

ziLonG
05.05.2012 11:18

Като се има предвид предишните мачове на Ливърпул с Челси фаворитът е ясен и това е отбора на Ливърпул, но като погледнем сегашната форма на двата отбора , Ливърпул с техните непрестанни пропуски ми се струва , че Челси ще вземат купата *wink*

dadeds
05.05.2012 11:11

Проста работа.. Вземете млъкнете, че само се излагате.

Lampss
05.05.2012 11:17

Точно така!Нека гледаме мача,без да се обиждаме и да се надяваме,че ще станеме свидетели на хубав мач и по-добрият ще спечели *smile*

sydney
05.05.2012 10:51

Като видях кой е рефер на мача и се отказах*joking**joking*

paunQ
05.05.2012 10:11

Искам да гледам ЗРЕЛИЩЕ! Искам изключителен футбол! Близките няколко години сме гледали какви ли не спектакли от тях. Дано и днес бъде така!

jojkata9
05.05.2012 09:53

Ливърпул биха няколко пъти челси тая година биха юнайтед така че може да спечелят трофея

ChelseaAboveAll
05.05.2012 09:52

Ха-ха-ха свикнах със свинщината която показвате тука псевдо феновете да ви кажа доста е добра и е на ниво продължавайте в същия дух . Днес не знам не съм сигурен,че Торес и Дрогба трябва да играят заедно просто нещо си ми подсказва,че това ще завърши зле .. Надявам се да се получи хубав мач с краен победител Челси!!! ((:

BlueLiFe
05.05.2012 09:43

Прогнозирам Победа за Челси с Гол на Торес ! Сините Напред ! *beer**vicious**vicious*

rooney_fen_10
05.05.2012 09:40

Пичове малко да подигна настроението: [@link http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/409176_353061848043309_218428471506648_1613679_1655044442_n.jpg]
П.С. Нищо лично към двата отбора.

El_Fenomeno5
05.05.2012 09:49

Хахахах, сигурно повечето може да я знаят, но за другите, ако искате харесайте тази страница - [@link http://www.facebook.com/Troll.Football] Яко ташак си правят с футболисти, треньори, отбори... *lol*

chuncho
05.05.2012 09:37

Днес, храбрата синя чета, водена от своите лидери Франки и Джони, ще попилее цирковата трупа на Кени.
Червената сбиртотина, поне два пъти ще поеме черния х.й на Дидие.
Напред сини лъвове, мачкай сганта.
Лизъркур-Челси 1-3

luiz_lfc
05.05.2012 09:36

Тука ще бием просто за нас това е последната надежда докато за Челси остава ШЛ мисля обаче че ще има поне 3 гола в срещата

Strraxo
05.05.2012 09:34

Сблъсака на Расистите *lol* Прогноза: 3;0 за Ливърпул

norwich_ajax
05.05.2012 08:53

Трудно е да се каже кой от двата отбора е по-жалък и слаб в момента така че ше е оспорван мач *lol**lol**lol* Споредм мен обаче лузърите ше бият минимално.

Strraxo
05.05.2012 13:05

Цели 3 пъти леле ти си се счупил да ходиш

lamparddd8
05.05.2012 13:05

И кво като ходиш на мачове бе лапешки акъл това че ходиш на мачове не те прави голям фен смешен и аз съм бил на мач на Левски 3 пъти и като си бил на техен мач голяма работа смешен си не разбра ли *lol* ?

Strraxo
05.05.2012 13:03

3 са им малко *smile*

Strraxo
05.05.2012 13:03

Ами примерно аз сам от София и ходя на мачовете на Левски а гледам ти си от Хасково и ходиш само в кръчмата да ги гледаш *smile*

luiz_lfc
05.05.2012 13:03

Доста си забавен в последното десетилетие имаме купи и то такива които вие няма и да сънувате като купата на европейските шампиони и ШЛ сега байерн ви пише 3:0 и си заминавате *beer*

lamparddd8
05.05.2012 13:00

*lol* *lol* *lol* И ти ли си истинският фен бе аХАХАХААХ хейтърче кажи ми ти ли си фена на Левски ''СЕРИОЗНИЯТ ФЕН ВСИЧКО ЗНАЕЩИЯТ И МОЖЕЩИЯТ'' мале мале толкова си пропаднал че няма на къде *wink*

Strraxo
05.05.2012 12:59

Имам предвид че ме е срам че ти подкрепяш този отбор той не заслужава да има фен като теб заслужава истински фенове ходи да викаш за прасетата !

lamparddd8
05.05.2012 12:57

Ем супер едно лапе по малко *wink*

Strraxo
05.05.2012 12:56

Срам ме е че сам фена на отбор на който и келеш като теб е ! Не говоря за Челси ако си видиш фен зоната ще разбереш ! *smile*

lamparddd8
05.05.2012 12:56

Няма как да я чуеш само можеш да я прочетеш и ако имаше малко акъл в тая твоя тъпа глава можеше и да се сетиш къде да я прочетеш *wink* смешник

Notlike
05.05.2012 12:55

На терена сме лешове, затова ни станахте абонати, че да ви бием когато и където си поискаме *smile*

Strraxo
05.05.2012 12:53

Минало тва беше миналата година ! А тая леко 3-1 ви отнесохме да всеки отбор има история а вашата искам да я чуя моля !?

lamparddd8
05.05.2012 12:51

Щом е минало значи е История лапе тъпичко виждаш ли се колко си малоумен ? Пък и всеки отбор има история ама ти толкова разбираш от футбол смешко *wink* хейтърче комплексирано *wink*

Strraxo
05.05.2012 12:49

Каква история бе тва е от тая и миналата година бием ви този сезон 3-1 миналия 1-0 2-1 3-1 и 2:0 тва е само за тоя и миналия сезон не сам споменал нищо за история а я моля ти ми кажи нещо за ващта истроия !? Опа извинявай вие нямате такава

lamparddd8
05.05.2012 12:48

Арсенал пък са в по тежко състояние от нашето бе те с последните 30 години нямат 1 купа пък да не говорим за Норич АХАХАХХАХА *lol* смешник стига сте се излагали поне

lamparddd8
05.05.2012 12:46

Ето пак с история ми се правят *lol* ааххаха ама аз си ви казах че сте жалкари ама вие май сте малко слабоумни и така *wink*............

Strraxo
05.05.2012 12:44

Да правим се само с трофей този сезон кой ви помете с 3-1 !? Кой миналия сезон ви би за Шийлда ? с 3-1 кой ви победи 1 пат в ПЛ кой ви острани от ШЛ с 1-0 и 2-1 !? Кой има 3 финала за последните 5 години пожелавам Байерн да ви помете на финала смешници !

norwich_ajax
05.05.2012 12:41

те поне имат история, вие и тва нямате ахахахахах*lol*

lamparddd8
05.05.2012 12:38

И какво имате 1 купа в последното десетилетие и голяма работа смешници *lol* толкова сте жалки че БЕЗ КОМЕНТАР само с една исторя знаете да се правите на важни мишоци феновете на Ливърпул и Манафите само с историята се правят ама на терена са лешове *wink*

lfcfann97
05.05.2012 12:25

Нашия отбор има история за разлика от вас копие на БАРСА.И не не сме велики с Карлинг къп,но взехте ли я вие, НЕ !

shifo76
05.05.2012 11:53

1. В момента наистина Ливърпуул са пълни смешници и неможе да се отрече 2. И кво ся взехте Карлинг къп (резервен къп) и станахте мега мега велика а ?*lol**lol**lol*

Lampss
05.05.2012 10:57

А да те питам ти на кой по-точно си фен,че немога да схвана *wink*

Lampss
05.05.2012 10:53

Да де ама тоя средняшки отбор играе финал в ШЛ *wink*

norwich_ajax
05.05.2012 10:45

Тоя па.А вие кви трофей имате бе келеш ? Зехте купата на резервите и сте мн големи *lol* Пак казвам тва е дербито на средняците 6тия срещу 8мия хахахахаах*joking**cool*

gos13
05.05.2012 09:17

Днес ще има много хейтърчета, не е зле да не им обръщаме внимание.

svog
05.05.2012 09:08

Дечко как се чувстваш Ливърпул жалки хахахахахахаххахахахаахаххахахахахха благодаря ти че ме развесели толкова рано

El_Fenomeno5
05.05.2012 09:01

Пул и Челси ако са жалки, не знам къде са Арсенал. Да сте печелили трофей скоро ?

barbarous
05.05.2012 08:30

В края на сезона Челси решават, че ще купят мача си срещу Ливърпул.Започва мача, до десетата минута са дадени три дузпи за лондончани, но резултата още е 0-0. Съдията взема решителни мерки и изгонва всички мърсисайдци без Джерард. Те унили се прибират в съблекалнята. На полувремето идва Стивън Джерард усмихнат.

- Какво става, защо си толкова радостен? - пита Карагър.

- Ами, понатиснах ги и вече водим с 1-0. - отговаря Стиви Джи и излиза за второто полувреме, а останалата част на отбора отиват да празнуват.

След края на мача Джерард отива в заведението омърлушен.

- Лошо момчета, едвам удържахме 2-1.

- Е как така едвам, нали ги беше притиснал? - учудено пита Рийзе.

- Е да, ама при 2-0 за нас в 75-тата минута ме изгониха и мен.

Отговор
:
11
strong4chelsea
05.05.2012 12:02

Хубав е вица брат,но е доста старичък щом Рийзе пита Джерард при положение,че напусна Пуул още 2008 *smile*) Надявам се да бием Пулл,но ще е много трудно.Успех и на двата отбора !

sad4me
05.05.2012 11:48

Абсолютно никакъв смисъл няма. Ако ще се правиш на Къци Въпцаров го прави по правилния начин,не като някакъв селянин. Смешник

7ed0o0
05.05.2012 10:25

Пристрастно фенче...

chelsea_00
05.05.2012 09:39

леле колко си забавен *sick*

gos13
05.05.2012 09:23

*joking**joking**joking* В стил *Човека отбор*, сигурно ще се появи и за друг отбор, нещо като онзи с раздаването на картите, а накрая никой нямал купи .......*joking*

ceco26
05.05.2012 09:10

браво, малко хумор не е излишен, вместо досадни коментари като този под мен

svog
05.05.2012 08:49

хахахахаххахахахаа супер *lol* хахахахаха много яко*thumb_up*

stefanov94
05.05.2012 08:26

За мен Челси заслужават повече купата

LiverpoolFen20
05.05.2012 08:50

С кое точно повече я заслужава ?! С това ,че им се паднаха само слаби отбори до мача с Тотнъм ,в който такова рамо им удариха ,че футболистите чак синки имаха след мача . Ливърпул надви 2-та си най-големи съперника - Ман Ю и Евертън и съвсем заслужено е на финал . Надявам се Ливърпул да спечели купата ,но знам ,че ще е много трудно . Такива твърдения са меко казано несериозни от твоя страна *wink*