Прогнози за днешните мачове от Бундеслигата: Херта няма да хвърли кърпата

12:37
Прогнози за днешните мачове от Бундеслигата: Херта няма да хвърли кърпата
Довечера ще се изиграят 4 срещи от предстоящия междинен кръг на Бундеслигата. Най-интересният мач от днешната програма на немския шампионат изправя един срещу друг отборите на Херта Берлин и Фрайбург, които водят люта битка за оставане в елита. Също толкова важни се очертават да бъдат и двубоите Майнц 05 - Кьолн и Аугсбург - Щутгарт, а сблъсъкът между Вердер Бремен и Борусия Мьонхенгладбах изглежда, че ще задоволи жаждата ни за голове.

Представяме Ви прогнози за днешните мачове от 30-ия кръг на Бундеслигата:

10 април, вторник:

21:00 часа: Аугсбург - Щутгарт


В събота Аугсбург очаквано допусна загуба при гостуването си на Байерн Мюнхен, но противно на очакванията се представи на добро ниво и отстъпи само с един гол разлика. Така баварският тим прекъсна серията си от 6 поредни мача без поражение и остана на точка над опасната зона. Отборът на Щутгарт пък изнесе лекция на Майнц 05 и постигна впечатляваща победа с 4:1. „Швабите” затвърдиха силното си представяне в последно време и дръпнаха с още 2 точки пред останалите претенденти за участие във втория по значимост европейски клубен турнир. Халид Буларуз и Йоан Одел отново няма да са на разположение на Бруно Лабадия, а големите отсъстващи в състава на „трицветните” са Марсел Де Йонг, Дауда Ба, Даниел Бринкман, Акаки Гогиа и Торстен Йорл. Предстоящата среща е от много по-важно значение за домакините, тъй като програмата им до края на кампанията е най-тежка в сравнение с тези на другите отбори, застрашени от изпадане. Поради този факт смятам, че Аугсбург ще е изключително мотивиран и нахъсан да спре устрема на Щутгарт. Прогноза: 1Х (Сигурност: 6/10) 

21:00 часа: Вердер Бремен  - Борусия Мьонхенгладбах

Гостуванията на „Везерщадион” са едни от най-мъчителните събития за Борусия Мьонхенгладбах. Последната победа на „жребците” като гости на „бременските музиканти” в мач за първенство датира от преди повече от 15 години. Това определено е достатъчна причина да заложим на очакванията, че тази серия няма да намери своя край. Вердер трябва на всяка цена да спечели трите точки в този мач, ако иска да съхрани шансовете си за участие в евротурнирите. Възпитаниците на Лусиен Фавре отпаднаха психически от борбата за безусловно попадане в групите на Шампионската лига и това също е сериозна предпоставка за успех на „докерите”. Довечера в игра за бременци няма да видим Себастиан Прьодл, Филип Баргфреде, Тим Боровски, Мехмет Екиджи, Тим Боровски, Аарън Хънт и Марко Арнаутович, а за гостите участие няма да запише единствено Тони Янтшке. Доверието към Вердер крие изключително много рискове и затова мисля, че ще е далеч по-разумно, ако се насочим към гол-опциите. Прогноза: Гол/Гол (Сигурност: 6/10)

21:00 часа: Майнц 05Кьолн

Майнц 05 спечели последните си 5 домакинства на Кьолн. „Карнавалният отбор” има достатъчно сериозни причини да цели да материализира големите си шансове за пореден успех над „козлите”. На този етап изглежда, че момчетата на Томас Тухел се намират на безопасно разстояние от зоната на изпадащите, но тази картина е доста подвеждаща, тъй като при евентуална загуба в днешния мач пред тях ще се открие опасност да се сринат в дъното на таблицата. Щефан Бел, Бо Свенсон, Марсел Рисе и Золта Щийбер отпадат от групата на Майнц 05 за двубоя с „Еф Це”. В миналия кръг „козлите” не съумяха да спечелят домакинството си на Вердер и логично не успяха да изплуват от опасната зона. Подолски и компания са притиснати до стената и всяка следващата грешна стъпка може да им коства доста скъпо. Андрезиньо, Петит, Славомир Пешко, Марк Ут, Адил Чихи и Миливое Новакович ще са извън линия за двубоя с „05”. С оглед на представяне на Кьолн през последните няколко седмици ще е малко изненадващо, ако съумее да измъкне точка от визитата си на Майнц. Прогноза: 1 (Сигурност: 6/10)

21:00 часа: Херта БерлинФрайбург

Днес е мачът за истината за Херта Берлин. Довечера „Старата дама” ще е домакин на един от основните си конкуренти в борбата за оставане в елита на немския футбол. Хората на Ото Рехагел започнаха да редуват слаби и силни игри, а това непостоянство би им подпечатало отпадането във втория ешелон. „Брайзгауците” са далеч по-убедителни в изявите си и неслучайно заемат по-добра  позиция  в битката за оцеляване. Оливер Барт, Седрик Макиади, Антон Пуцила, Юлиан Шустер и Симон Бандщетер не влизат в разширения състав на тима от Шварцвалд за наближаващия шестточков двубой, а в игра за берлинчани няма да се появят контузените Майк Франц, Кристоф Янкер, Андре Миятович и Фабиан Лустенбергер. Херта Берлин има леко предимство в преките сблъсъци с този съперник. Съществува голяма вероятност този важен мач да се окаже последният шанс на „Старата дама” да навакса изоставането си по пътя към спасението. Предвиждам, че берлинчани няма да хвърлят бялата кърпа и ще продължат да мечтаят. Прогноза: 1 (Сигурност: 5/10)

*Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

K1NG_J
11.04.2012 09:59

Честито на тези които са играли като моята прогноза *smile*

uBo_uBaHoB
10.04.2012 20:50

Херта - Фрайбург - 1
Аугсбург - Щутгарт - х
Гладбах - 2

K1NG_J
10.04.2012 18:36

Щутгарт 2
Гладбах 2 или равен
Майнц 1
Фрайбург 2

zvmgb
10.04.2012 18:04

Аугсбурт - Щутгарт 2
Вердер - Гладбах 1
Майнц - Колн 2
Херта - Фрайбург 1

Залагайте смело *wink*

luiz_lfc
10.04.2012 17:40

Радвам се че сте заложили загуба за Щутгарт защото аз заложих победа с вашият карък вече съм оптимист*beer*

madmaxxxx
10.04.2012 15:46

смело залагам аз в същата последователност 2, 2, Х, 2