Прогнози Серия "А", 31-и кръг: Победи за Милан и Юве, много двойки на Ботуша

13:09
Прогнози Серия "А", 31-и кръг: Победи за Милан и Юве, много двойки на Ботуша
Милан стъпи на криво срещу Катания в миналия кръг и позволи на Ювентус да стопи разликата до 2 точки. Скудетото остана единственият трофей, за който "росонерите" се борят. Програмата на "червено-черните" е по-лека, а мачът с Фиорентина изглежда формален.

"Старата госпожа" има коварна визита на Палермо и трябва задължително да спечели.
Дербито на кръга е Лацио Наполи. Срещата е пряк сблъсък за място в Шампионската лига.

Прави впечатление, че в кръга има 4-5 мача, в които двойката е напълно възможен резултат.


Събота, 7 април:

16:00 часа: Милан – Фиорентина: Само чудо може да спаси "Виола"

Милан стъпи накриво срещу Катания в миналия кръг, а през седмицата се сбогува с Шампионската лига след загуба от Барселона на "Камп Ноу". Единствената цел пред отбора остава да защити титлата си. "Росонерите" имат по-лесна програма от Ювентус и в мачове като този с Фиорентина не бива да допускат грешка. "Червено-черните" отново са без един куп футболисти. Ван Бомел, Тиаго Силва, Щрасер, Индзаги, Рома и Пато са твърдо аут за двубоя. Бонера и Мексес ще си партнират в центъра на защитата. В атака местата на Ибрахимович и Робиньо са запазени, а зад тях Емонуелсон ще бъде титуляр за сметка на Боатенг. Мунтари се завръща в състава, Ночерино вече се утвърди сред стартовите 11, а Акуилани и Амброзини спорят за третото място в халфовата линия. Схемата на Милан както винаги ще бъде 4-3-1-2. Почти сигурно след почивката ще видим в игра някой от нападателите – Ел Шарави и Макси Лопес. Фиорентина се представя слабо като гост през сезона. "Виолетовите" са в серия от 5 мача без победа, а на "Сан Сиро" традиционно ядат пердах. "Виола" излиза без няколко ключови футболисти. Амаури, Гамберини и Кролдруп са контузени, а Черчи и Монтоливо наказани за 1 мач. Само с Йоветич в атака тимът изглежда доста "ялов". Първият мач между Фиорентина и Милан през сезона завърши 0:0. Преди това обаче "росонерите" имат 7 поредни победи над съперника. Само чудо може да помогне на "виолетовите".
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:0

16:00 часа Лече – Рома: "Виа Дел Маре" ще ликува!

Най-интересният мач на кръга според мен. Лече се старае, бори се много, но стига само до точка в мачовете си, а срещите до края на сезона намаляват. За "жълто-червените" обаче все още има надежда, предвид слабата форма на Фиорентина и Дженоа. Програмата и на двата отбора е трудна – домакините се борят да не изпаднат, а "вълците" търсят място в Европа. Лече е без Жулио Серджо и Еспозито. Всички останали обаче са на линия за важния сблъсък. Очаква се Серсе Козми да заложи на 3-5-2 с Муриел и Ди Микеле в атака. В състава на Рома проблемите са много. Тоти, Борини, Бурдисо, Жуан, Грецо, Касети и Лобонт са контузени. Къркич и Освалдо ще започнат в нападение, а Ламела ще действа зад тях. През годините Рома тотално доминира над Лече. При визитите си на "Виа Дел Маре" "вълците" имат 6 успеха, 4 ремита и нито една загуба. Като прибавим и добрата игра на гостите в последните мачове, двойката изглежда логична прогноза. "Жълто-черните" обаче се представят силно срещу силните до момента през сезона. Проблемите в състава на Рома са сериозни и аз мисля, че в този мач изненадата е възможна.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

16:00 часа Каляри – Интер: Милито и Сарате отново ще наказват

Вторият сериозен тест за младия наставник на Интер Андреа Страмачони е срещу коравия тим на Каляри. В миналия кръг "нерадзурите" сътвориха истинско шоу – 5:4 срещу Дженоа. Милито се отчете с хеттрик, Сарате също се разписа. Двамата ще бъдат титуляри заедно с Форлан в атака. Майкон, Снайдер и Кастайнос са контузени, а Лусио и Жулио Сезар наказани. На вратата ще застане Кастелаци. Ранокиа пък ще партнира на Самуел в центъра на защитата. Каляри е без Десена, Сампайо и Ериксон. Като цяло обаче сардинци излизат в оптимален състав, с най-доброто. Интер е в серия от 5 поредни победи над съперника. Гостите са фаворити и според мен ще спечелят, като очаквам голове и в двете врати.
Прогноза: 2 Точен резултат: 1:2

16:00 часа Удинезе – Парма

Контузени: Удинезе – Феронети, Флоро Флорес, Баста, Фабрини, Бади, Исла; Парма – Ферарио

Наказани: Няма

Удинезе са в серия от 5 мача без победа в Калчото. "Зебрите" загубиха от съперници като Новара и Сиена, и ако продължават така, може да не спечелят квота за Европа. Ди Натале ще бъде самотник в атака, но мощната халфова линия на Франческо Гуйдолин обикновено надиграва съперника на "Фриули". Парма излиза в оптимален състав. След успеха над Лацио в миналия кръг "дуковете" дишат по-спокойно. Гостите са неудобен съперник за Удинезе. Тимът от "Енио Тардини" записа 4 победи 2 равенства в последните си 6 мача със "зебрите"... Домакините са фаворити, но двубоят е коварен.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

16:00 часа Чезена – Болоня

Контузени: Чезена – Морас, Пароло, Гуана, Мартинес, Якуинта; Болоня – Гариц, Касарини, Антонсон

Наказани: Чезена – Муту и Пудил за 1 мач; Болоня – няма

Чезена е сигурен пътник към Серия "Б", а за Болоня оцеляването едва ли ще бъде проблем. "Водните кончета" са без двете си остриета Якуинта и Муту. Гостите излизат в оптимален състав и имат всички шансове да си тръгнат с трите точки.
Прогноза: 2 Точен резултат: 1:3

16:00 часа Киево – Катания

Контузени: Киево – Урибе, Мореро, Асерби, Гулан, Москардели; Катания – Биаджанти, Потенца

Наказани: Киево – Дайнели за 1 мач; Катания – няма

Катания са в страхотна серия от 8 мача без загуба. Винченцо Монтела ще търси победата и във Верона с Гомес, Бариентос и Бергесио в атака. Киево не е сред най-силните домакини, но срещу "слоновете" има 2 победи и 2 ремита на своя стадион. Двубоят е троен, но като цяло се върти около равенството.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

16:00 часа Новара – Дженоа

Контузени: Новара – Луди, Марианини, Ужкани, Пачи, Да Силва; Дженоа – Антонели, Констант

Наказани: Новара – няма; Дженоа – Белуши за 1 мач

Дженоа върна Алберто Малезани и ще търти трите точки срещу Новара. "Грифоните" показаха, че освен да допускат, могат и да бележат много. Джилардино и Паласио ще водят атаката срещу предпоследния в класирането. Тимът от Генуа няма победа от цели 9 мача, но срещу Новара има всички шансове да спечели.
Прогноза: 2 Точен резултат: 0:2

16:00 часа Аталанта – Сиена

Контузени: Аталанта – Бриги, Марилунго, Капели; Сиена – Анжело, Калайо

Наказани: Аталанта – няма; Сиена – Бриенца за 1 мач

По всичко личи, че и двата тима ще запазят мястото си в елита. Аталанта е силен домакин и ще търси успеха с Габиадини и Тирибоки в атака. Сиена като цяло е слаб гост и очакванията са да се затвори за 0:0. Двата отбора излизат с идентични схеми – 4-4-2. Статистиката е в полза на Аталанта и "бергамаските" са фаворити. Мачът е 1Х.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

19:30 часа Палермо – Ювентус: "Старата госпожа" ще превземе "Барбера"

В миналия кръг Ювентус безапелационно надигра Наполи, като отново по-силното полувреме за гранда от Торино бе второто. Видимо, когато Антонио Конте използва схемата 3-5-2, тимът се справя доста по-добре както в атака, така и в защита. Младият наставник на "старата госпожа" обаче избира тактическата постройка според съперника. Очаква се срещу Палермо "бианконерите" да заложат на 4-3-3. В лагера на Юве няма абсолютно никакви проблеми преди визитата на "Барбера". Сред титулярите почти сигурно се завръща Пепе, който ще действа по десния фланг на атаката. Вучинич ще играе отляво, а Матри ще заеме позиция в центъра на нападението. Бонучи ще седне на пейката и карето на "старата госпожа" ще бъде Де Челие, Киелини, Бардзали и Лихщайнер. Видал, Пирло и Маркизио също изглеждат твърди титуляри. Конте има и много козове в запас – Джакерини, Касерес, Дел Пиеро, Куалярела. Последният се разписа в миналия кръг срещу Наполи и показа, че има място в клуба. Твърде вероятно е, ако през първото полувреме играта на Юве не върви, а резултатът е негативен (в това число и 0:0), схемата на "бианконерите" да бъде прекроена. Палермо спечели първата си победа като гост през кампанията в миналия кръг. Сицилианци спокойно доиграват сезона, вероятно с мисъл за следващия. Проблемите в лагера на тима са твърде много преди домакинството на "старата госпожа". Балзарети и Силвестре са контузени, а Бертоло, Мантовани, Ернандес и Донати наказани за 1 мач. И шестимата са ключови футболисти. Защитата на Палермо, която е една от най-слабите в Серия "А", ще има трудната задача да спре мощните нападатели на Юве. В атака сицилианци ще заложат на Будан и Миколи. Грандът от Торино изпитва проблеми при визитите си на "Барбера" – 2 победи и 4 загуби в 6 мача. Като цяло Палермо е неудобен съперник за "бианконерите", но футболистите на Антонио Конте са длъжни да спечелят, ако искат да съхранят шансовете си за титлата. Тимът от "Барбера" излиза без цялата си титулярна защита и Ювентус – вторият най-силен гост в Калчото, трябва да се възползва.
Прогноза: 2 Точен резултат: 0:2

22:00 часа Лацио – Наполи: "Олимпико" ще пречупи Кавани и компания

Мачът е директен сблъсък за място в Шампионската лига. Лацио са трети с 51 точки, а Наполи има 48 и заема 4-а позиция. "Орлите" като по чудо успяват да задържат позицията си, най-вече заради грешки на преките конкуренти. Преди един от най-важните двубои за сезона, Еди Рея отново има сериозни кадрови проблеми. Броки, Диас, Клозе, Станкевичус, Матусалем, Раду и Лулич са контузени. Треньорът на столичани все още умува върху схемата и титулярния състав. Може би наставникът ще заложи на един чист нападател – Роки, активно подпомаган от Ерненес и Маури. В защита проблемите също са сериозни, но Рея има на разположение Скалони, Биава, Диаките и Конко, които ще бъдат титуляри. Валтер Мадзари не може да разчита на Десена, Донадел и Маджо, които лекуват травми. Зунига и Гаргано пък са наказани. Като цяло обаче Наполи запазва облика и офанзивния си вид. Тимът ще промени схемата от 3-4-2-1 на 4-3-1-2, а сред титулярите ще попадне и Пандев. С македонеца, Хамшик, Лавеци и Кавани нищо добро не чака рехавата защита на Лацио. "Орлите" имат 8 победи 1 реми и 2 загуби на "Олимпико" срещу съперника. Мачът е троен. И двата отбора претърпяха тежки загуби в миналия кръг и ще търсят реванш. Наполи изглежда по-компактния, по-подготвения отбор. Аз обаче залагам на Лацио най-вече заради традицията и вярната им публика.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

*Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vEHCu
07.04.2012 17:56

Мога само да поздравя феновете на Смилян с Амаури и Йоветич. Къде сте ? Нещо много се омълчахте , е то е тъпо на сред Сан Сиро да загубих така нещастно. Ето защо трябва да си гледаш своята пъница и да ядеш от там , а не чуждата ! Ае сега ДЕРЗАЙТЕ и гледайте как Ювентус ще са шампиони ! Отново Носа не ви помогна само от дузпа да спечелите ! ГРАНДЕ ЮВЕЕЕЕЕ !

dict8or
07.04.2012 13:04

Кво ми са надъхвате бе, смешки! Всеки с малко акъл в главата вижда, че в момента сте изкуствено поддържан на високо ниво отбор. Серията ви прекъсна срещу нас и то на вашия стадион, но вие продължавайте да си вярвате, че нямате загуба. Много по-сладко ще е скудетото след като вие завършите втори без загуба. *vicious* В Италия в момента се говори и за уредените мачове на Конте докато беше в Сиена. Нищо чудно да завършите сезона с помощник треньора. *lol*

dict8or
07.04.2012 14:50

Като гледам как тълкуват думите ми и ме отказват да споря с тях. Само за серията им без загуба ще кажа, че едва ли са си търсили парите от еврофутбол след мача, ако са го пуснали 1Х. Също така съм написал "уредените мачове на Конте", не "Конте си уреждал сам мачовете в Сиена". [@link http://www.soccerblog.com/2012/04/calciopoli2-antonio-conte-deni-1.htm] Ето къде се говори за Конте в Сиена. Хем следят футбол само в уйнара, хем си мислят, че знаят повече от всички, заблудени глупаци...

Rossonero92
07.04.2012 14:18

Тя серията им прекъсна още на Сан Сиро , но нали треньорчето им реве от съдиите и решиха да отменят напълно редовен гол...За мача ни с Катания , където отново ни отмениха редовен гол пак нищо не казват! Знаят само да плюят по Милан без причини!Другият сезон като са в ШЛ , се съмнявам , че ще завършат в топ 3 *joking*

Rossonero92
07.04.2012 14:14

Кво не можеш бе , виж , че смешният ви треньор ВСЕКИ кръг РЕВЕ от съдиите...А за дузпите на Милан , ти кво искаш , като има дузпа да не се свири ли ?!??!? Милан е най-добрият отбор в Италия и ако спечели титлата ще е напълно ЗАСЛУЖЕНО!!!

ForzaJuve29
07.04.2012 13:54

Аз доколкото знам завърши 2:2 много поздрави от Дел Пиеро и Вучинич!Конте уреждал мачове бухахахахахахахахахаххххха*lol**lol**lol**joking**joking**joking**joking**joking**joking**lol*!Не мога да се спра да се смея този сезон вече не знам коя поред простотия е това поредната платена статия на отборчетата от Милано!То първо беше че стадиона ни е построен с некачествен бетон и щели да го бутат бухахахахахах*lol**lol**lol*После Буфон въртял далавери с мачове*lol**lol**lol*Сега пък Конте уговарял мачове хахахахахахах*lol**joking**joking*

KrisJuve
07.04.2012 13:31

на тебе съм ти казал, че това зависи от гледната точка. И не говорех за купата, а за Скудетото, където ще отречеш ли че 30 мача сме без загуба?? И повярвай ми никъде в Италия не говорят за уредените мачове на Конте. Покажи ми достоверна информация за това и ще ти се извиня публично. Само като чуеш, за ТРЕНЬОР (подчертавам думата) който урежда мачове и не можеш да ме спреш да се смея цяла нощ. И най-изветрелият човек, е наясно, че уреждането на мачове, ако изобщо има такова, става от много по високопоставена длъжност от треньорския пост. И ако се интересуваше малко повече от футбол, а не само от Милан, щеше да знаеш, че Конте като футболист беше човек на честа, уникален спортсмен. Още повече, че Конте няма нито властта, нито парите да урежда мачове... Така че коментарите ти нямат никакво основание, но с оглед на това, което си написал разбирам колко си наясно с футболния свят... *smile*

Markoww
06.04.2012 23:31

МИЛАН , ЮВЕ , ИНТЕР ..... СМЕЛО С МНОГО ПАРА!

levskar_95
06.04.2012 17:11

След този кръг ЮВЕНТУС ще е на първо място *cigarette**vicious**cup*

Neill_88
06.04.2012 15:48

Милан – Фиорентина 1
Лече – Рома x
Каляри – Интер x2
Удинезе – Парма троен
Чезена – Болоня Х2
Киево – Катания x2
Новара – Дженоа Х2
Аталанта – Сиена x
Палермо – Ювентус Х2
Лацио – Наполи x

dict8or
06.04.2012 15:38

Милан – Фиорентина 1
Лече – Рома x
Каляри – Интер x2
Удинезе – Парма x
Чезена – Болоня 2
Киево – Катания x2
Новара – Дженоа 2
Аталанта – Сиена x
Палермо – Ювентус 1x
Лацио – Наполи x2

fen_na_juventus
06.04.2012 15:34

Милан – Фиорентина Х2
Лече – Рома 2
Каляри – Интер 1Х
Удинезе – Парма 1
Чезена – Болоня Х
Киево – Катания 1Х
Новара – Дженоа 2
Аталанта – Сиена Х
Палермо – Ювентус 2
Лацио – Наполи Х2

ForzaJuve29
07.04.2012 12:26

А и забравих още нещо за разлика от непосредствения милан който играе с една схема!Ювентус почна 4-2-4 сменихме я за да може да играе и Видал минахме на 4-3-3 после на 3-5-2 и сега 4-3-3 и 3-5-2 ги въртим това дали е посредствен отбор а?

ForzaJuve29
07.04.2012 12:20

И кво ни е на играта?!Всеки мач владеем топката повече от противника и 60 % от мачовете ги прекарваме в полето на противника остава да си решим проблема в атака и ще сме страшилище!А непосредственият милан на Ювентус стейдиъм не можа да помирише тревата в половината на Ювентус!Играчите ни били слаби бухахахахаха!Най-добрият вратар в света най-добрата защита в Серия А най-добрата халфова линия в Серия а Видал е водач в класацията за отнети топки с цели 30 топки повече от втория!Прилично нападение което ни е проблема за сега!И за разлика от непосредствения милан нямаме 10 гола от дузпи!

KrisJuve
07.04.2012 12:18

Ахахаха, ти сериозен ли си бе??? Ювентус в момента посредствен отбор?? Ако наричаш посредствен отбора, който за 30 кръга няма загуба, то незнам отбора на който ти си фен какъв е. С този състав дали ще минат групите на ШЛ?? Юве имат най-добрата защита и много добра халфова линия, оправят ли за догодина нападението, "Грандовете" ще видят доста зор... Фен си на един велик отбор, но можеш ли да си истински голям фен, бъди обективен!

Rossonero92
07.04.2012 12:07

Аз съм зле , а ти като не си гледал мача кво ми говориш тука бе лешник ? Изгледай мача и кажи втората дузпа дали я имаше или не ! Защото всички фенове ( освен на УЕФАлона ) признаха , че Милан беше ограбен в този случай! А колкото до долния , за мен юве в момента е един посредствен отбор! Нали не мислиш , че с тези футболисти и при такава игра ще минете групите в ШЛ ? А ако случайно го направите , след това на 1/8 финалите ще сте боксова круша за всеки един гранд от големите европейски първенства *wink* С тези играчи нищо добро не ви чака в Европа! И най-важното , не забравяй , че Милан до преди месец се бореше на 3 фронта *wink* И в момента още е на първо място! Ще ви видим и вас !

vEHCu
07.04.2012 10:07

Ти си бил наистина много зле , не съм си мислил , че не знаеш футболните правила , а то било така. Специално бих ти пратил книжка с правилата , за да ги прочетеш и да видиш защо Вида вдига ръка ! И пак ти го повтарям не искам да ми гледаш Юве , а твойте "росонери". Нещо мълчиш на това което ти казах 4 от 4 ? Защо ли , е сега ще ти отговоря , защото те боли от Юве , че почват да показват лицето което трявбва и ти ревеш от съдийте и всичко останало. Много се кефя , когато мрънкате , а не си признавате , че Милан в момента не е във перфектна форма. Много говорихте тука Барселона , това - онова , може и да е нямало втора дузпа , не съм гледал мача и не мога да споря ама ти си адски ЗЛЕ , да ми говориш , преди мача , че ще ги остраните и ето какво стана , Барса на полуфинал , вие ще търкате очите като недокосни и ще играете с "джуджетата" от Юве , слабаците "виола" , опашкаря Лече , а Барселона ще си играе полуфинала с големите 4-ри останалите отбора КАПИШ ? И един съвет , колкото повече гледаш останалите отбор и ги коментираш , винаги се връща на твоя ! Айде със здраве и като научиш футбола и най - вече правилата , може да пиши за Юве ! *wink* *lol*

bacardy_breezer
07.04.2012 08:37

Пич защо се заяждаш ? Разлика между Милан и Юве била от тук до небето.Да може би си прав, голяма е, но в полза на ЮВЕ.Ювентус е най-титулувания италиански клуб с НАЙ-МНОГО фЕНОВЕ. 29 титли на Италия, Милан колко има ? Ще кажеш, че Юве има само 2 титли в ШЛ.Да, така е, но не забравяй, че Юве е отборът, който има най-много загубени финали - цели 5.И последно - провери кои са най-титулуваните отбори на 20век - На първо място е РЕАЛ МАДРИД, на 2-ро е ЮВЕНТУС.Твоя Милан е на 4-то място *wink*.

Neill_88
07.04.2012 00:07

Казваш,че в обратния случай играч на Милан щеше да си признае че има гол ли??? Съмнявам се! Ти щеше ли да си признаеш,ако беше на негово място?Едва ли!

Rossonero92
06.04.2012 22:11

Ти изобщо не ми сравнявай юве с МИЛАН , че разликата е от тука до небето *wink* За съдийство и дузпи пък най-малко имаш право да говориш , след като всички видяха , че топката е 1 метър във вратата! И само искам да видиш на снимката ми - виж играча на юве как ВИЖДА къде е топката и НАЙ-НАГЛО вдига ръка...Представяш ли си за какво говориме...Затова не се излагай повече да ми обесняваш глупости *wink*

fen_na_juventus
06.04.2012 19:36

8-ма титла за Милан в ШЛ ще има само в твойте мечти *joking*

vEHCu
06.04.2012 19:29

Казах ти нещо и пак ще ти го повторя , нямаш право да говориш за Юве ! Ти явно падаш от Марс , защо пък не и от Юпитер ? Ако не успя да схванеш мисълта ми , а съм сигурен , че не я схвана , а това надиграване незнам къде си го видял ама ако толкова настояваш ще ти извадя статистика да ти покажа , който е контролирал мача , а само за купата реванша бяхте по - дейни и то заради резултата ама пак ви попарихме така. Второ ако ние сме мафия , вие ще Боговете на мафия , защото във всеки втори мач на вашия гранд Милан *lol* ви дават поне по една дузпа , а за това ще ти кажа , че на нас НЕ ! са ни свирили поне 2 - 3 чисти дузпи и имаме само 1 - 2 дузпи за сезона това ясно говори ? Ако си мислиш , че с тоя аватар смешен , за отменения гол на Милан ще ме откажеш да спорят с тебе , не си познал. Трето много по - интелигентно ще постъпиш ако не обиждаш ама ясно не си чувал думата ОБИЖДАШ и я употребяваш ама то селото какво ли не прави и пак ти казвам ако искат и в Серия Ц1/А да ни пратят пак ще ви показавме кой сме ! И четвърто не говори глупости за ШЛ да разсмиваш цял сайт за 8-мата ти титлата , защото с играчи като Абиати , Неста , Антонини , Сеедорф , Емануилсон , Йепес , Бомел , Амброзини , Инзаги , а да не говория , че има и още футболисти който не са за тоя отбор , не виждам как ще вземите ШЛ !

Rossonero92
06.04.2012 19:13

Първо да ти кажа , че си много зле *wink* Хубаво е , че си призна за надиграването , а аватара много точно описва отбора ти - с една дума МАФИЯ! Май скоро пак ще се върнете в Серия Б , където ви е мястото! А до година , две ще сме притежатели на 8-мата ШЛ *wink*

vEHCu
06.04.2012 18:56

Първо вземи са научи да пишеш и да си поне малко културен , за да те понасяме и спри да обиждаш хората за щяло и нещяло , защото си адски зле и срамиш цял сайт с тоя откъсан аватар. Вземи го смени , защото даже и кучетата ти са смеят , пък за Юве нямаш право да казваш даже и дума , тъй като ви го наръмби 4 от 4 тоя сезон , ако пък не го помниш , ще ти го припомням. Начи 2 от мачовете съдията ни помогна , защото го КУПИХМЕ *lol* , тоя в Милано при 1:1 и тоя за купата за 2:2 в добавеното време на продължение , а тоя на Юве Арена не успяхме да го купиме ама поне пък ви осрамихме още повече в 89 минута , когато дядо Абиати пусна гол и Маркиза ви наниза за 2:0 , а и да не забравя тоя в Милано за купата първия мач 1:2 , тогава пак не КУПИХМЕ съдията ама вие пък тогава бяхме с четвъртия състав и то за това загубихте. Общо взето ВИЕ ни надиграхте , но или сидията или пък втория ( третия ) състав ви дънеше. Колко е жалко ама ко да праиме , директора ви трябва да дава повече парички от нашия на съдийте , за да печелите и вие с тяхна подкрепа. Така е и с Барса пак така по - малко пари дадохте и не успяхте да купите мача , всичко в тоя свят е пари и пак пари. Халал да ви е тая титлата , на Ювентус не им трябва , по - добре да гледаме сеира ви от страни , ама помни , че след година - две с тея футболисти , можете да го погребвате на стадиона и тогава ще видиш кой ще е шампиона в Серия "А". ! *wink*

levskar_95
06.04.2012 17:08

Еми да,ако пак дадат дузпа за Милан може да победите.......КЕ*ЕФ*wink*

Rossonero92
06.04.2012 16:36

Глупак , цял сезон даваш прогнози против Милан и накрая на кое място са...? На ПЪРВО и ще са ШАМПИОНИ! ХАХАХАХХА смешник *wink*

velinovv
06.04.2012 13:32

Този тираж ми се струва, че трябва да се търсят хиксовете, иначе Милан - Фиорентина тв.1 и евентуално Палермо-Юве - 2 (но няма да се учудя и на равен, тъй като Палермо имат едва 4 загуби у дома, но са в лоша серия домакинства, която се надявам да продължи).