Хидинк: Аршавин вече е един от лидерите в... Челси!

10:29
Хидинк: Аршавин вече е един от лидерите в... Челси!
Селекционерът на руския национален отбор Гуус Хидинк, който същевременно е и мениджър на английския Челси определи Андрей Аршавин като един от лидерите на отбора от западен Лондон.

Бившият футболист на Зенит Санкт Петербург наскоро бе трансфериран в Англия и много бързо се адаптира към начина на игра във Висшата лига и записа няколко асистенции и попадения.

"Андрей е силен и физически, и психически. Той много харесва живота на Острова и с изявите си вече се превръща в един от лидерите на Челси!", заяви Гуус Хидинк на пресконференцията си в Москва преди домакинството на "Сборная" срещу Азербайджан.

Единствената неточност в думите на Хидинк бе във факта, че Аршавин всъщност подписа с Арсенал и бързо започна да придобива статут на една от звездите в селекцията на Арсен Венгер.

Бдителни журналистити припомниха на Хидинк настоящия клуб на Аршавин.

"Естествено, че Андрей е един от лидерите в Арсен, но би правил същото и в Челси", измъкна се Хидинк.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

milata_mi
28.03.2009 12:04

Лидер на Челси ахаахб тоя Хдинк май не си е пил хапчетата та тфа е сбъдната мечта на Аршавин да играе за Арсенал тоя псично болния Хидинг мисли ли че Аршаваин ще мине в Челси е ако мисли значи наистина е болен Никога ве Аршавин в Арсенал за винаги *wink*

fafafa
26.03.2009 13:55

Да Арсенал над всички,ама като видях класирането в Англия,май Арсенал е под всички *joking* .И за тези фенове на Арсенал дето ще ми кажат : "Ние сме 4ти" ,аз да им кажа ако броите тва да сте над болтън,стоук сити,хъл сити и останалите отбори значи не сте никакъв отбор.Гледайте да сте пред Ливърпул,Челси и Ман.Юн. и тогава казвайте ,че сте над вси4ки *wink*

martototo
26.03.2009 12:33

Хахахаха мечта му е нашето момче да е в Челси ама немааааааа *joking* *devil* Арсенал над всички *stop*