Робиньо бесен на Пеле: Не съм наркоман!

11:36
Робиньо бесен на Пеле: Не съм наркоман!
Звездата на Манчестър Сити Робиньо бил потресен от обвиненията на Пеле, който го обвини, че е имал проблем с наркотиците в миналото си.

"Това е пълен абсурд. Напълно отричам подобни твърдения и мога спокойно да заявя, че Робиньо никога не е употребявал упойващи вещества. Ще се опитаме да изясним ситуацията с Пеле, тъй като може да става въпрос за изгубване в превода или търсене на дребни сензации", сподели агентът на Робиньо пред британското издание "The Sun".

Както е известно, Кралят на футбола Пеле наскоро заяви пред медии в Южна Америка, че е несериозно да се говори, че наркотиците имат сериозно влияние във футбола само защото Робиньо и Роналдо са имали подобен проблем.

Мениджърът на Манчестър сити Марк Хюз също не остана доволен от изказването на Пеле и защити една от своите най-големи звезди.

"Знаем какво е казал Пеле. Мисля, че той трябва да е много внимателен какво казва, за да не бъде използван, както може би е станало и в случая", каза уелсецът на пресконференцията след победата на "небесносините" над Съндърланд с 1:0 вчера.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Milan1989
23.03.2009 19:12

Да да и Андерсон от Манчестър не е но има приятел бос на наркотици *smile*

Docker
23.03.2009 14:21

И Марадона така разправяше... *joking*