Прогнози Серия "А", 26-и кръг: Милан губи точки в Сицилия

18:08
Прогнози Серия "А", 26-и кръг: Милан губи точки в Сицилия
Ремито за Ювентус в дербито с Милан бе равносилно на победа. "Бианконерите" не играха добре, но успяха да спечелят ценна и математически, и психологически точка. "Старата госпожа" като че ли е "едни гърди напред" в битката за титлата, предвид отложения мач с Болоня.
Грандът от Торино приема Киево и ще търси единствено и само успеха. "Росонерите" пък имат трудна визита на силния домакин Палермо.
Сблъсъкът на кръга е между Рома и Лацио. И двата отбора се намират в криза, въпреки добрите си изходни позиции в таблицата. Може би тимът с по-малко слабата защита ще има предимство. Трудно е обаче да се каже кой е той. "Вълците" са допуснали 31 гола, а "орлите" 29.


Прогнози за мачовете от 26-я кръг на Серия "А":

Събота, 03 март:


19:00 часа: ПалермоМилан


Палермо е вторият най-силен домакин след Удинезе, а Милан е най-добрият гост. Сицилианци все още имат минимални шансове за участие в Европа. "Росонерите" винаги са били силен дразнител за тима от "Барбера" и домакините ще опитат да сложат прът в колелото на "червено-черните". Палермо е без няколко важни футболисти – Силвестре, Ернандес и Бачинович са контузени, а Балзарети наказан. Сицилианци ще заложат на 3-5-2 с Писано и Бертоло като халф-бекове. Будан и Миколи ще действат в атака. Милан има сериозни проблеми с контузени и наказани футболисти, но Макс Алегри вече свикна. Добрата новина е завръщането на Ибрахимович след наказание. Шведът ще си партнира с Робиньо в предни позиции. Ел Шарави и Индзаги са нападатели "в запас". В центъра на защитата Бонера ще започне до Тиаго Силва. Мексес е наказан, а Неста контузен. Аут заради травми са още Пато, Макси Лопес, Боатенг, Меркел, Щрасер, Зеедорф, Акуилани, Касано и Гатузо. Палермо се радва на впечатляваща серия от 5 поредни победи у дома над Милан във всички турнири. И без редица основни футболисти "росонерите" доказаха, че са силен отбор. Срещу отбор с 10 победи у дома до момента през сезона обаче няма да им бъде лесно. Според мен "червено-черните" няма да спечелят.
Прогноза: Х Точен резултат: 0:0

21:45 часа: ЮвентусКиево

Ювентус не игра добре срещу Милан, особено през първото полувреме. Антонио Конте ли направи грешки със стартовия състав и схемата, или пък "росонерите" бяха пределно мотивирани и играха на максимума от възможностите си, въпреки проблемите? "Старата госпожа" бе близо до първа загуба, но Матри отново се превърна в "Спасителя". Срещу "Летящите магаренца" бившият голмайстор на Киево със сигурност ще започне в стартовите 11. Очаква се треньорът на "бианконерите" да направи редица промени, като първата е свързана със схемата. Юве ще излезе с четирима бранители и трима нападатели, т.е. 4-3-3. Бонучи вероятно ще седне на пейката и като централни защитници ще действат Бардзали и Киелини. Касерес е гласен за титуляр на десния бек, а Де Челие на левия. Лихщайнер ще получи почивка. Пепе и Видал са наказани за 1 мач. Куалярела ще замени първия в атака. Джакерини пък ще запълни празнината в халфовата линия. Сред стартовите 11 почти сигурно ще започне и Вучинич. Киево записа две поредни минимални победи и се намира в добра форма преди визитата на " Ювентус Арена". Гулан и Мореро лекуват травми, а голмайсторът Пелисиер е санкциониран. Гостите разполагат с опасни футболисти като Палосчи и Крузадо, които могат да изненадат "старата госпожа" на контри. Статистиката за "бианконерите" е леко тревожна. Тимът от Верона записа 3 ремита и 1 победа в последните си 4 мача срещу гранда от Торино. Като цяло обаче у дома Ювентус има 6 победи и 2 равенства. Според мен футболистите на Конте ще зарадват тифозите си с хубава победа.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:0

Неделя, 04 март


13:30 часа: Парма – Наполи

Парма печели точки както у дома, така и навън. "Дуковете" обаче все още не са обезпечили оцеляването си. През есента тимът от "Тардини" изненада Наполи на "Сан Паоло" и сега ще се опита да вземе поне точка. Флокари и Гоби са контузени, а Лукарели и Вилиани наказани. Джовинко и Окака ще действат в атака за "пармалатите". В състава на гостите Бритос ще замени санкционирания Ароника в центъра на защитата. Всички останали "елементи" от схемата 3-4-2-1 са на линия. Наполи е в серия от 3 поредни победи в Калчото и ще търси четвърта. Тимът на Мадзари има 2 успеха и 1 реми в последните си 3 мача с Парма на "Тардини". Наполи е по-класният отбор, но домакинският фактор като че изравнява силите.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

16:00 часа: Лече – Дженоа

Лече е в серия от 4 мача без загуба. "Жълто-червените" спечелиха последните си две срещи и възродиха надеждите си за оцеляване. В лагера на тима от "Виа Дел Маре" цари оптимизъм и надежда. Серсе Козми повлия повече от положително на футболистите, които значително подобриха играта си. Лече допуска все по-малко голове, а Ди Микеле и Муриел започнаха да бележат. Двамата отново ще водят атаката на "жълто-черните". Въпреки гола си срещу Унгария в сряда, Валери Божинов ще остане на пейката. Гросмюлер и Одо са контузени. Дженоа бе на път да запише четвърта поредна загуба, но навакса два гола пасив срещу Парма и стигна до равенство. "Грифоните" допускат прекалено много попадения. За визитата на "Виа Дел Маре" гостите ще бъдат без основни защитници като Бово и Антонели, които лекуват травми. Джилардино също е контузен. Въпреки това Дженоа няма да изневери на агресивния си стил и ще излезе с трима в атака – Скули, Янкович и Паласио. "Грифоните" играят успешно срещу Лече напоследък – 5 победи и 1 реми. Домакините са отборът, който се нуждае повече от трите точки. Вероятно Серсе Козми ще подходи по-предпазливо и ще търси празните пространства в рехавата защита на съперника. Мачът е троен, но любителите на риска могат да заложат на домакините.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

16:00 часа: Сиена – Каляри

Сиена вероятно до последните кръгове ще бъдат замесени в битката за оцеляване. Тимът се представя добре у дома, но при визитите си е трагичен. Новаците се намират точно над чертата, само с 2 точки повече от Лече. "Черно-белите" победиха далеч по-силни съперници от "сардинци" на "Монтепаски Арена". Сиена е без контузените Белмонте, Болзони, Реджиналдо, Бркич и Д’Агостино. Дестро и Богдани ще водят атаката срещу Каляри. Гостите допуснаха неприятна загуба от Лече в миналия кръг и ще търсят поне частичен реванш. Аут заради травми са ключови футболисти като Косу, Пиниля, Ел Кабир, Сампайо и Ериксон. Канини пък е наказан. С Ибарбо, Ларивей и Тиаго Роберто "сардинци" са много опасни в предни позиции. Сиена обаче няма загуба от Каляри у дома – 5 победи и 4 ремита. "Черно-белите" имат леко предимство на собствения си стадион, но на мен срещата ми изглежда "нарисуван хикс" 0:0 или 1:1.
Прогноза: Х Точен резултат: 0:0

16:00 часа: Удинезе – Аталанта

Удинезе постигна важна победа при гостуването на Болоня в миналия кръг. "Зебрите" водят люта битка с Лацио и Наполи за зона ШЛ. "Орлите" имат кърваво дерби с Рома, а тимът на Валтер Мадзари ще се изправи срещу силния домакин Парма. Задачата на "фриуланите" също не е лесна. Аталанта са корав съперник, но победата е задължителна. Бади, Абди и Исла лекуват травми, но Ди Натале е на линия и ще води атаката на домакините. "Бергамаските" са без контузените Капели и Лучини. Пелусо и Моралес пък са наказани. И двата отбора предпочитат да насищат средната линия и използват схеми с един чист нападател. Голмайсторът на Аталанта Денис отбеляза хеттрик срещу Рома и защитата на "зебрите" трябва много да внимава с него. На "Фриули" Удинезе има 8 победи, 1 равенство и 4 загуби срещу тима от Бергамо. Ди Натале и компания са фаворити. Очаквам да спечелят трудно с един гол разлика.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

16:00 часа: Фиорентина – Чезена

Чезена са последни и едва ли имат някакви шансове за спасение. "Водните кончета" рядко стигат до точки, въпреки че показват старание и воля. За Фиорентина ситуацията не е много по-различна. "Виолетовите", също като съперника си, са в серия от 3 поредни загуби. Тимът на Делио Роси не е вкарвал почти месец, а зоната на изпадащите е твърде близо – само на 4 точки. За "Виола" всичко друго освен победа е равносилно на провал и нови неприятности. Йоветич и Амаури ще тормозят защитата на Чезена. Зад тях като плеймейкър ще действа Лазари. Кролдруп и Каржа са контузени, а Оливера наказан. Гостите са без централния бранител Вон Берген, който лекува травма. Лауро и Гуана изтърпяват санкции. Съперниците са изиграли 4 срещи – 2 успеха за Фиорентина и 2 равенства. "Виолетовите" трябва да излязат от летаргията.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:0

16:00 часа: Болоня – Новара

Новара са с единия крак в Серия "Б", а Болоня все още са застрашени от изпадане, въпреки добрата серия преди загубата от Удинезе. Ди Вайо и компания ще излязат единствено с мисълта за победа. Всички с изключение на контузения Лориа са здрави и готови за мача. Гостите са без Луди и Йенсен, които лекуват травми. Първият двубой между двата тима през есента завърши 2:0 в полза на Болоня. И сега домакините са фаворит, но аз мисля, че Новара има сили за хикс. Ако търсите твърда единица, струва ми се, че не това е мачът.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

16:00 часа: РомаЛацио

Сериозен тест за амбициите и състоянието на двата отбора. Въпреки катаклизмите и Рома, и Лацио заемат добри изходни позиции в битката за Европа. Отсъстващите в сблъсъка за "Вечния град" са твърде много. Треньорът на "вълците" Луис Енрике ще реди състава без наказаните Освалдо, Касети и Гаго. Бурдисо пък е контузен. Проблемите в лагера на "орлите" са още по-сериозни. Лулич, Раду, Конко, Заури, Роки, Броки, Станкевичус и Кана пропускат срещата заради травми. Рома ще излезе с Ламела и Борини в атака, а зад тях ще действа Тоти. Лацио пък ще започне с един чист нападател в лицето на Клозе. Големият проблем и на двата тима е трагичната защита. "Вълците" са допуснали 31 гола, а "небесно-сините" 29. През есента отборът на Еди Рея спечели драматично с гол в последната минута на Клозе. Преди това обаче Рома бе в серия от 5 поредни успеха. Мачът е троен отвсякъде. Аз лично не мога да се наема с аргументи за твърда прогноза. В момента съперниците изглеждат равностойни или по друг начин казано, еднакво слаби.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

21:45 часа: Интер – Катания

Интер е в трагична серия от 5 поредни загуби без отбелязан гол. Масимо Морати вероятно вече мисли за новия сезон, новата селекция и... новия треньор. "Нерадзурите" имат нужда от няколко поредни победа, за да се върнат в битката за евро квотите. Ако намерят формата и увереността си, футболистите на Клаудио Раниери са способни да спечелят следващите си 3 мача преди дербито с Ювентус. Майкон, Гуарин, Алварес и Ранокиа са контузени, а Кастайнос наказан. При положение, че треньорът на Интер избере схема 4-4-2, Снайдер най-вероятно ще остане на пейката. В атака за "нерадзурите" се очаква да започнат Милито и Пацини. Катания записа важна победа над Новара в миналия кръг и очаква спокойно визитата в Милано. Кампаноло и Потенца са контузени. Винченцо Монтела ще излезе с трима нападатели – Гомес, Бергесио и Бариентос. "Слоновете" очевидно не отиват на "Сан Сиро" с мисълта за "глуха защита". Въпреки че спечели мача през есента, Катания е един от любимите съперници на Интер. "Нерадзурите" имат 5 победи у дома срещу неделния си противник. Очаквам тимът на Раниери да надделее.
Прогноза: 1 Точен резултат: 3:1

*Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

black_devils
05.03.2012 19:38

мале мале, с тия прогнози точно до никъде няма да стигнат и ако наистина ги играят отиде, ще загубят доста парички

Bookie
03.03.2012 19:41

Поредната "точна" прогноза!Милан Х... ХА-ХА!Искам да попитам хората ,които дават тези прогнози дали залагат реално...?

Capolavoro
03.03.2012 15:26

този път Милан ще бият. НЕ знам според теб, ама "росонерите" не са печелили от няколко сезона и е време!

rollingstones
03.03.2012 10:23

ForzaJuve29 и Barsa_fen_92: Искам ви тук след мача Милан - Арсенал. Форза Юве обаче ти продължаваш с изцепките си *lol*

rollingstones
03.03.2012 10:19

Вие сте луди бе :Х Точно в тая форма Милан ще загуби точки... Чувате ли се въобще??? Подкрепях ви прогнозите.. но досега. Ако си мислите, че Милан са си изгубили формата заради хикса с Юве значи не сте гледали мача. :Х Милан УБИ Юве.. И само съдията ги спря от победата.

futbolista_rs
03.03.2012 00:37

Мачът е Х отвсякъде *nerd* . Според мен обаче на този етап Милан не са по-класни от Барса и Реал .

skarto
02.03.2012 22:47

Интер : Катания - 3:0 *thumb_up* Апогеят е на лице *wink*

tearsss
02.03.2012 21:29

като домакин Палермо - Милан (6-2-1) ... победата е 2006.Милан знаят че ще имат тежък мач с Арсенал.Палермо имат в първенстовто 10-4-11.Като домакин 10-0-2. Помислете-Мача не е 2ка

tearsss
03.03.2012 22:52

Само недей да сравняваш мач с мач-Нямат нищо общо

holigan4e
03.03.2012 14:23

А бе те Съндърланд не могат да бият ти ми говориш за Милан

tearsss
03.03.2012 08:36

Мойто момче арсенал нямат за какво освен за шампоинската лига да играят ... нямат купи,нямат нищо.Не ги подценявай ни най-малко

holigan4e
02.03.2012 23:51

Милан не са отбор от оня ден а тия Арсенал са в криза нищо няма да направят.

ForzaJuve29
02.03.2012 23:36

Милан 4:1 Депортиво Ла Коруня Депортиво Ла Коруня 4:0 Милан

Barsa_fen_92
02.03.2012 23:25

ШЛ е и вси4ко е възможно *smile* , Арсенал само тази година са направили, няколко невероятни обрата и като нищо, ако Милан ги подценят може да стане нещо, а изказването ти приляга на пубер 7-8 клас *smile*.

holigan4e
02.03.2012 23:12

да много тежък мач ги очаква.Първия мач 4:0 трябва да се притесняват много *joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**

night_wolf84
02.03.2012 21:43

И аз си мисля,че Палермо ще вземе нещо от мача*smile**smile*