Прогнозите на Ники Веселинов - 30-и кръг

20:20
Прогнозите на Ники Веселинов - 30-и кръг
Ливърпул – Астън Вила е дербито на кръга с пряко отношение към битката за титлата и участието в Шампионската лига. Ако домакините вземат и този път всичките точки интригата за първото място ще се запази до края на шампионата, защото шамарът 1:4 насред "Олд Трафорд" не се преодолява лесно и ще си има своята психологическа стойност за сегашния водач в класирането Ман.Ю. Иначе боричкането кой да оцелее в Лигата продължава с пълна сила и засяга всички отбори от десето място надолу. През този сезон май по-интригуващо е кой ще изпадне, отколкото кой ще стане шампион.

Събота, 21 март

14.45 часа: Портсмут – Евертън -  Х

Помпи след продажбата на Джърмейн Дефо не е същият тим, който беше. За тях спасяването на сезона се състои единствено в запазването на мястото в Лигата. Гостите пък са с реални шансове дори за Шампионската лига. Интригуващ мач, който не е лесен за прогнозиране и много му отива знакът хикс. Може би дори и под 2,5 гола.
Коефициентите ще са добри, но все пак по-добре е да не се прогнозира този мач.

17.00 часа: Уест Бромич – Болтън - 1

Мачът на годината за Уест Бром. Ако и него не го вземат - край ! Шансът им е да играят срещу един от най-слабите гости, а мотивацията за борба до последна капка кръв като твърдо изпадащи също ще е от значение. Всичко друго освен три точки в тази среща за домакините означава разделяне с Висшата лига. Болтън е само на четири точки от опасната зона, но не е фатално ако загуби точка или три, защото отборът играе силно у дома и това ще го спаси.
Единицата ще е с добър показател – опитайте я !

17.00 часа: Тотнъм - Челси - 2

Лондонско дерби, излишно е да се умува много върху неизвестното. По-качественият тим е Челси, но това не е от голямо значение за такъв тип сблъсъци. Домакините са в относително спокойна ситуация за оставането си в Лигата, а за нещо повече нямат шансове. Гостите пък все още могат да се надяват да стигнат до титлата, след услугата на Ливърпул.
Двойка, защото Челси ще е с по-голяма мотивация.

17.00 часа: Сток Сити – Мидълзбро -  1

Класика! Два от най-слабите отбори (не само като игра) един срещу друг. Единицата я пиша по предчувствие, но и не виждам как Боро ще бележи голове. Проблясъкът срещу Ливърпул беше изключение. Сток не е за шампионата на най-добрите, но все пак показа характер в мачовете си у дома срещу Арсенал, Астън Вила, Тотнъм, Ливърпул, от които взе 10 точки от 12 възможни. Навън грънчарите са много слаби, но с точките спечелени пред собствена публика могат и да се спасят.
Единица, домакините са длъжни, а и могат да печелят такива срещи.

17.00 часа: Фулъм – Манчестър Юнайтед - 2

Не виждам никакъв друг вариант освен победа за гостите след позора на собствен терен срещу Ливърпул. Манчестър ще трябва да се вдигне с победа. Може да се търси и предвиждане над 2,5 гола, защото е очевидно, че Юнайтед ще вкара поне два, а след като мърсисайдци разкриха защита на червените дяволи, може би и Фулъм ще успее да се запише.
Твърда двойка, без уговорки.

17.00 часа: Блекбърн – Уест Хям - 1

"Синьо-белите" ще вземат тази среща, иначе може и да изпаднат. Роке Санта Круз е контузен, но Сам Алърдайс знае как да мотивира играчите си за подобни двубои.
Лондончани подариха "благородно" една точка на Уест Бром у дома в понеделник. Активът им е достатъчен за оставане в Лигата и затова могат да продължават с благотворителността. За клуб във фактически фалит като тях, подобни жестове са сигурно и добре финансово подплатени, но можеш ли да се докаже?
Единица.

►19.30 часа: Нюкясъл – Арсенал -
2

Тази двойка не е от най-твърдите в програмата, но може да се опита, заради коефициента. Разликата в класите на отборите е очевидна. "Свраките" в този шампионат се проявяват като безхарактерен тим, което не им отива на името и привържениците. Отборът на Венгер е в зона Шампионска лига и не може да стане шампион в Англия. Но четвъртото място трябва да бъде запазено, дори и в двубой като този със застрашения от изпадане Нюкясъл.
Двойка, която може да бъде подсигурена с хикс.

Неделя, 22 март

15.30 часа: Уигън – Хъл Сити - 1

Не е най-логично да се играе с един знак, но иначе нещата се разводняват. Ако ще е риск, да е риск. Хъл е състав, който е напълно непредвидим и доказа, че може да притесни всеки. И все пак, ако този мач се играе по правилата на измисления от англичаните феърплей би трябвало да завърши с победа на домакина.
Но…..

17.00 часа: Манчестър Сити – Съндърланд - 1

Може ли да се пише нещо друго освен твърда единица ? "Арабският" тим, иначе с благороден синьо-бял екип, е категоричен фаворит, а и шестте точки, които разделят гражданите от изпадащите ги задължават да бият. "Котките" са на приливи и отливи. Извън "Стейдиъм ъф Лайт" рядко стигат дори и до равенство.
Така че единица.

18.00 часа: Ливърпул – Астън Вила - 1 Х

Единствената среща, за която ще дам двойно прогноза. Вие си изберете знака според виждането. Домакините са хита на Европа: 4:0 срещу Реал на "Анфийлд", 4:1 с Ман. Ю. на "Олд Трафорд".Трябва ли да се притесняват от Вила? Може би, защото това е един от най-успешните гостуващи състави. Ако обаче Ферандо Торес е в кондиция и Стиви Джерард е в стихията си, няма какво да спре домакините.
Първият гол, особено ако е за Ливърпул ще е решаващ.

\"\"



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ggkovacha
22.03.2009 09:27

ей,много разбирачи,много нещо,а като им видиш прогнозите и те напушва смях *smile*

ussama
21.03.2009 14:18

Блякбърн-Уест Хям твърда двойка *beer*

fena_b
21.03.2009 10:56

Блякбърн-Уест Хям-Х, Фулъм-Манчестър Ю-2, Ливърпул-Астън Вила-1,Манчестър Сити-Съндърланд-1, Нюкясъл-Арсенал-2, Портсмут-Евертън-Х, Сток Сити-Мидълзбро-Х Тотнъм-Челси-2,Уест Бромич-Болтън-1, Уигън-Хъл Сити-Х *thumb_up*

new_generation
21.03.2009 10:41

Блекбърн - Уест Хям ХФулъм - Манчестър Ю 2Ливърпул - Астън Вила 1XМан.С - Съндърланд 1ХНюкясъл - Арсенал ХПортсмут - Евъртън XСток С - Мидълзбро XТотнъм - Челси Х2У.Б.А. - Болтън XУигън - Хъл Сити 1X

dumbo_s
21.03.2009 02:43

Като цяло добри прогнози , но старата практика , че кръг без Х трудно излиза по - това време ще видим .. : ) *wink*

air_J
21.03.2009 00:42

На този пич ми се струва, че отново успеваемоста ще му бъде под 50%, въпреки че има и няколко доста лесни за прогнозиране мача, като например УБА е крайно време да бият, Стоук и Мидълзбро ще спретнат Х, Ливърпул ще бие със сигурност, както и Челси, както най-вероятно и Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. *joking*

tobito
21.03.2009 00:18

Блекбърн - Уест Хям 1
Фулъм - Манчестър Ю 2
Ливърпул - Астън Вила 1X
Ман.С - Съндърланд 1
Нюкясъл - Арсенал 2
Портсмут - Евъртън X2
Сток С - Мидълзбро 1X
Тотнъм - Челси 2
У.Б.А. - Болтън X
Уигън - Хъл Сити 1X

Miryo
20.03.2009 23:49

Ей тоя не ги познава, но се инати и продължава да си дава прогнозите. Спри се бе, човек, не разбра ли че не е за тебе тая работа *stop*

cesekarchetooo
20.03.2009 23:43

Portsmouth - Everton X2

Blackburn R.- West Ham U. 12

Fulham - Manchester U. 2

Stoke C. - Middlesbrough 1Х

Tottenham H. - Chelsea 2X

West Bromwich A.- Bolton W. 1Х

Newcastle U.- Arsenal 2

Wigan Athletic- Hull C. 1Х

Manchester C.- Sunderland 1

Liverpool - Aston Villa 1X

Pavel_BG
20.03.2009 23:00

От мачовете на 21-ви ще пусна само 2-ки и само Сток Сити - Мидълзбро - 1-ца, а от тези на 22-ри - три 1-ци! Бих ви посъветвал да не се предоверявате на прогнозите на г-н Веселинов след предния кръг, в който позна само 2 от 9 - Евертън – Сток Сити - 1 Х (около 1.12 коефициент) и Челси – Манчестър Сити - 1 (около 1.60)!!!

krasenco
20.03.2009 22:48

Според мен Манчестър ще бият,но мач е под 2.5 гола(0-2).
Уигън-Хъл под 2.5(1-0)
Ливърпул-Астън Вила може и да стане някой х

angel_hi
20.03.2009 22:47

Portsmouth - Everton X2

Blackburn R.- West Ham U. X2

Fulham - Manchester U. 2

Stoke C. - Middlesbrough X2

Tottenham H. - Chelsea 2X

West Bromwich A.- Bolton W. 2

Newcastle U.- Arsenal 2
Wigan Athletic- Hull C. 1

Manchester C.- Sunderland X
Liverpool - Aston Villa 1X

klishev
20.03.2009 21:24

според мен мача на арсенал не е много сигурен нюкясъл имат доста успешни мачове срещо тях като домакини.

lubo17
20.03.2009 20:46

А бе Ники хубави прогнози но си дал само един Х и едно 1Х,а аз си мисля че минумум 4-5 Х-а ще има в този кръг

Hercules
20.03.2009 20:26

Доста точни прогнози този според мен! Манчестър, Челси, Ливърпул и Арсенал - зведната четворка според мен ще спечелят своите мачове, Сити също ще победят на собствен терен, другите не знам! *smile*