Прогнози Серия "А", 25-и кръг: Милан ще победи Ювентус

15:21
Прогнози Серия "А", 25-и кръг: Милан ще победи Ювентус
Супер дербито Милан Ювентус е "черешката на тортата" във футболна Европа през уикенда. Както и да завърши двубоя, битката за титлата ще продължи с пълна сила, но психологическият ефект за победителя и победения ще бъде огромен. Повечето козове като че ли са в полза на "старата госпожа", но въпреки проблемите "червено-черните" се справят чудесно и ще гонят успеха.
Наполи посреща Интер в другия интересен мач на Ботуша през уикенда. Сицилианци се намират в по-добро състояние и имат шанса да направят важна крачка към ЛЕ, а защо не и ШЛ.
Аз очаквам победи за столичните Лацио и Рома. Опитайте хикс в срещите Болоня Удинезе и Сиена Палермо.


Прогнози за мачовете от 25-я кръг на Серия "А":

събота, 25 февруари:

19:00 часа: Дженоа – Парма


Всеки мач на Дженоа е троен. Да "хванеш спатиите" на "грифоните" е равносилно на подвиг. Тимът от Генуа е изключил от репертуара си равенството като възможен резултат и редува победи със загуби. Напоследък обаче пораженията са повече, цели три поредни. Антонели, Бово и Джилардино лекуват травми, а Скули и Биондини са наказани. Паласиос и Янкович ще водят атаката срещу Парма. Гостите са без Палета, Брандао и Паладино. "Дуковете" са на 7 точки от зоната на изпадащите и засега дишат спокойно. При визитите си в Генуа тимът от "Енио Тардини" е спечелил веднъж, 2 пъти срещите са завършвали без победител, а успехите за "грифоните" също са 2. Троен мач.
Прогноза: Х Точен резултат: 2:2

21:45 часа: МиланЮвентус
 

Дойде мачът на истината за Милан и Ювентус. Въпреки че до края на сезона има още много време, ситуацията е "класическа". Разбира се, със всички условности можем да кажем, че "росонерите" се нуждаят от победа, а "бианконерите" вероятно ще са доволни и на реми. За "червено-черните" двубоят с основния конкурент за титлата идва в много неподходящ момент, но така беше и през есента. Лазаретът на тима е пълен. Боатенг, Касано, Гатузо, Меркел, Щрасер, Зеедорф и Акуилани са контузени. Ибрахимович пък е наказан. Без редица ключови футболисти обаче Милан се представя много добре и продължава да мачка, а резултатността на отбора не пада. Срещу Юве Макс Алегри ще заложи на любимата си схема 4-3-1-2. Наставникът на "червено-черните" няма голям избор за титулярния си състав, но все пак дилеми пред бившия наставник на Каляри съществуват. Робиньо е твърд титуляр в атака, като за второто място в нападение се борят Пато, Макси Лопес и Ел Шарави. Дали Алегри ще заложи на опита в лицето на Патока? Можем само да гадаем. Емануелсон, както срещу Чезена, ще влезе в ролята на плеймейкър. В лагера на "старата госпожа" всички са здрави и готови за мача. Антонио Конте почти сигурно ще заложи на 3-5-2. И пред наставника на гостите колебанията са предимно в атака. Очакванията са младият наставник да заложи на по-бързи, подвижни и "леки" нападатели. Съществува голяма вероятност Куалярела и Вучинич да попаднат в титулярния състав. Изненадата, която Конте готви на Милан, е свързана с включването на Пепе като ляв халф-бек. Бившият футболист на Удинезе се бори за титулярното място с Естигарибиа. Вторият обаче като че ли изглежда по-подходящ за налаганата схема с трима централни бранители. Героят за Ювентус срещу Милан за купата Мартин Касерес ще остане на пейката. Двубоят е класическа битка между красотата и прагматизма. "Росонерите" са по-атрактивният, по-резултатният тим, докато за "бианконерите" тактическата дисциплина е издигната в култ. "Червено-черните" имат 7 победи, 8 равенства и 5 загуби от "бианконерите" у дома. Резултатът от двубоя е важен най-вече от психологическа гл. т. Ясно е, че дори при загуба шансовете на Юве остават. Милан ще има сериозни проблеми с контузени футболисти до края на сезона, а да не забравяме, че тимът продължава напред и в Шампионската лига. Гостите изглеждат по-подготвени за срещата и повечето плюсове са на тяхна страна. Разбира се, мачът е троен и всякакви аргументи в полза на единия или другия "увисват", когато става въпрос за супер дерби от подобен ранг. Моята прогноза е, че домакините ще победят.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1
Вероятни стартови състави:
Милан (4-3-1-2): Абиати, Абате, Неста, Тиаго Силва, Антонини, Ван Бомел, Ночерино, Мунтари, Емануилсон, Робиньо, Пато
Ювентус (3-5-2): Буфон, Бардзали, Киелини, Бонучи, Лихщайнер, Естигарибиа, Видал, Пирло, Маркизио, Куалярела, Вучинич

неделя, 26 февруари:

16:00 часа: Киево – Чезена

Чезена вече са последни, а шансовете им за оцеляване нищожни. Киево пък е типичен средняк, който не се бори за нищо, но срещу "водните кончета" ще опита да зарадва феновете си с победа. Самарко е контузен, а Дреме, Брадли и Тереау са наказани. Пелисиер и Палосчи ще тормозят защитата на гостите. Чезена са без Джокович, Вон Берген и Морас. Едва ли Муту и Якуинта ще успеят да измъкнат тима от тежкото състояние. "Летящите магаренца" имат 3 победи и 1 реми в четири мача у дома с "водните кончета". Киево е фаворит и би трябвало да спечели.
Прогноза: 1 Точен резултат: 3:1

16:00 часа: Каляри – Лече

Каляри се представя много добре, а Лече възроди надеждите си за оцеляване и ще се бори със зъби и нокти във всеки мач. "Сардинци" имат проблеми с контузиите на Косу, Нене, Кабир, Сампайо и Ериксон. Пиниля и Ибарбо се утвърдиха като титулярна нападателна двойка на тима. Гостите са без наказаните Ободо и Блази. Гросмюлер е контузен. Божинов отново няма да започне в титулярния състав на Серсе Козми. Наставникът на Лече твърдо залага на Ди Микеле и Муриел. И двамата се разписаха при разгрома над Сиена в миналия кръг. Каляри има 4 победи и 3 ремита срещу съперника си у дома. В състава на гостите са забелязва значително подобрение, но въпреки това "сардинци" са изявеният фаворит в срещата.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:0

16:00 часа: Катания – Новара

Катания играе доста добре напоследък и очевидно през този сезон няма да има проблеми с оцеляването си. Проблемите за Монтела преди мача с Новара са много, но въпреки това "слоновете" ще гонят победата. Кампаноло, Суасо, Капуано, Потенца и Бариентос са контузени. Гостите са без Луди, Марианини, Моримото и Йенсен (травми). Песче пък е наказан. Съперниците са изиграли само два мача помежду си. Новара има победа за купата, а първият двубой през сезона завърши 3:3. "Слоновете" са по-класният отбор и би трябвало да спечелят.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

16:00 часа: СиенаПалермо

Сиена се очертава като основен конкурент на Лече в битката за оцеляване. Новаците се представят слабо навън, но у дома постигат запомнящи се победи. Анджело и Д’Агостино са контузени, а Калайо наказан. Богдани ще получи шанс за изява като партньор на Дестро в атака. Палермо са без Ернандес и Бачинович. В представянето на сицилианци се забелязва подобрение, но слабите резултати навън все още са факт. Сиена загуби последните си два домакински мача от съперника. Според мен обаче в неделя новаците ще вземат поне точка.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

16:00 часа: Аталанта – Рома

Рома се върна в битката за зона ШЛ след неубедителните изяви на Лацио и Удинезе. Въпреки че в Бергамо се играе трудно, "вълците" отиват за победа. Големият проблем пред Луис Енрике е наказанието на Тоти за един мач. Бурдисо пък е контузен. Столичани ще излязат с Борини и Освалдо в нападение, а Ламела ще се нагърби с ролята на плеймейкър. Аталанта е без Кармона и Капели. Новаците ще заложат на традиционната си схема 4-4-1-1. Статистиката показва, че "бергамаските" са един от любимите съперници на "вълците". Рома има 6 победи, 2 равенства и 4 загуби срещу съперника си като гост. У дома столичани са още по-убедителни. Аталанта е силен отбор на собствения си стадион, но шансовете за успех на гостите на са за подценяване. Двойката е твърде възможна.
Прогноза: 2 Точен резултат: 1:2

21:45 часа: НаполиИнтер

Това ли е мачът, след който Масимо Морати ще вземе скалпа и на Клаудио Раниери? "Нерадзурите" изглеждат толкова безпомощни, че едва ли до края на сезона ще намерят лек за слабото представяне и резките амплитуди във формата си. Мачът на този етап е дерби за зона ЛЕ, но предвид неубедителните изяви на Лацио и Удинезе, двата отбора все още имат шансове за ШЛ. Наполи е в далеч по-добро състояние от съперника си. Тимът на Валтер Мадзари записа три поредни победи във всички турнири и срещу Интер ще търси четвърта. Хамшик пропуска срещата заради наказание и ще бъде заменен от Пандев. Схемата 3-4-2-1 на сицилианци се запазва. Гостите са без контузените Майкон, Гуарин, Алварес, Фараони и Ранокия. Кастайнос е санкционират за 3 мача. Раниери ще заложи на Милито и Пацини в атака, а Снайдер ще действа зад тях. Наполи има 5 победи, 3 ремита и 4 загуби в 12 мача срещу Интер на "Сан Паоло". Тимът на Валтер Мадзари се намира в по-добро състояние и е фаворит в двубоя.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:0

21:45 часа: Лацио – Фиорентина

Последните 3 мача бяха кошмарни за Лацио. Еди Рея е пътник, а кадровите проблеми в защитата, която и без това е трагична, провалиха тима. Срещу Фиорентина "орлите" ще се опитат да вдигнат гарда. Роки, Броки и Кана все още са с травми. Диас и Матусалем са наказани за 1 двубой. Вероятно Лацио ще излезе с един чист нападател в лицето на Клозе. "Виолетовите" също не се радват на добър сезон. Отборът загуби последните си два мача, а на "Олимпико" не играе никак добре. Кролдруп и Каржа лекуват контузии. Касани и Гамберини изтърпяват санкции от 1 среща. Оливейра пък е дисквалифициран за 3. Йоветич и Амаури ще действат в атака за Фиорентина. Лацио има 11 победи, 2 равенства и 3 загуби срещу "виолетовите" у дома. Кой отбор се намира в по-лоша форма? На кого да се доверим? Моето мнение е, че "орлите" ще спечелят.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

21:45 часа: БолоняУдинезе

Болоня влезе в страхотна серия от 7 мача без загуба. Ди Вайо и компания започнаха да разкриват потенциала си след слабото начало на сезона, но добрите резултати не бива да ги успокояват. Удинезе се върна самочувствието след успеха над ПАОК за ЛЕ през седмицата и ще търси победата на "Ренато Дал Ара". Пинци, Ди Натале, Бади и Исла са контузени. Без голмайстора си "зебрите" са друг отбор. Торже и Флоро Флорес ще опитат да компенсират липсата му. За Болоня аут са двама важни футболисти – Лориа и Диаманти. Ди Вайо ще води атаката, а Тайдер и Рамирес ще му помагат от по-задни позиции. На своя стадион домакините играят сравнително успешно срещу "фриуланите". Силите изглеждат изравнени и според мен равенството е най-вероятният изход от двубоя.
Прогноза: Х Точен резултат: 0:0

*Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

milanistaa
05.03.2012 11:18

Еии фенове на Юве що за смешен отбор подкрепяте като без загоба пак сте 2 ри ... нямам думи

Man_oF_War
25.02.2012 17:57

Късмет на Милан,но все пак се надявам че Юве ще отмъкне нещо от Меаца, но най-важното ,нека да стане добър мач и по-добрия отбор да победи

fen_diego
25.02.2012 14:21

Успех на Милан *smile* Ювентус до гроб ! *smile*

idol_bg
25.02.2012 12:57

Ти пък какъв си бе....палячо.Твоето мнение да не е меродавно.Щом не ти харесва мнението и давай....коментара бил нелеп.Нелепи са такива смешковци като теб,дето учат другите как да мислят.За разлика от теб аз не знам какво е екс бокс..или каквото там беше...щото когато бях дете играехме футбол по игрищата,а не пред телевизора.

futbolista_rs
25.02.2012 12:12

мачът е под 2,5 слагайте смело *wink* на полувремето Х след това е троен

kuramiian
25.02.2012 09:19

дженоа мисля че ще бие днес 1ца

night_wolf84
25.02.2012 10:48

Ако няма някоя подмолна игра,може и да стане 1-ца*smile**smile**smile*

dict8or
25.02.2012 00:54

Какъв студен душ ще е предстоящата загуба на бианконерите за тях! Само Конте може да знае това. Дано поне да е предвидил последствията.

futbolista_rs
25.02.2012 00:36

Феновете на Милан си помислиха, че щом биха Арсенал ще бият и Ювентус. Последните два пъти този сезон се видя какво стана след като пак говореха така. По-добре да не се изхвърляте за да не се криете след мача *wink*

Zaku
25.02.2012 03:03

Ти не си вярваш маи ? *lol*

juventineca_85
25.02.2012 00:41

Ей Миланистчета ,вързвайте гащите здраво и играйте със схема 6-4-0 да пазите 0 на 0 поне *lol*! Напред Бианконериииии !!!!!

idol_bg
24.02.2012 23:33

Дойде време и за първата загуба на Юве.Както се казва....хем им е ред,хем им се пада....)))) Това че Ибра го няма се оказва кофти за съперниците на Милан,защото така им е трудно да решат върху кой точно да съсреодоточат усилията си в защита.Очаквам Юве да играе за Х ,прибрано и на контри, а Милан да владее повече топката.Робиньо е в супер форма на мисля че Пато е играча който ще накаже бианконерите.За мен мача е 1Х с предимство на 1- цата.

juventineca_85
25.02.2012 00:44

Апък на теб моето момче ти предлагам да си играеш на екс бокса и да не даваш нелепи коментари *joking*

milanistaa
24.02.2012 23:10

Те и за Арсенал приказваха много ама кво стана... 3:1 ГРАНДЕ МИЛАН

MethodmanBG
25.02.2012 11:38

хахаха естествено че неочакваме мача да е както с Арсенал прекалено хубаво би било за да е истина но все пак вярвам в отбора си и се надявам да вземем 3те точки все пак Мердите са само едни и това са Интер Форза Милан респект Юве *smile*

idol_bg
24.02.2012 23:44

Ако я има дузпата,защо да не я свири.....)))) Нали реализатора ни на дузпи не е в игра,значи няма от какво да се притесняваш....)))

Juventus_tifoz
24.02.2012 23:38

ЮВЕ да не ти е Арсенал? Въобще феновете на Милан да не очакват, че току така ще отиде Ювентус на джузепе меаца и ще им се даде. Имаме най-добрата защита в Серия А, а Милан най-доброто нападение и са без реализатора си, който вкарва главно от дузпи. Очаквам справедливо съдийство и ако съдията не свири дузпи за домакините се надявам мача да е 2. FORZA JUVE!!!

Neill_88
24.02.2012 21:22

Дженоа - Парма Никаква идея-троен
Киево - Чезена 1Х
Каляри - Лече Х
Катаня - Новара 1Х
Сиена - Палермо 1
Аталанта - Рома Х2
Наполи - Интер 1Х
Лацио - Фиорентина никаква идея
Болоня - Удинезе Х
Милан - Ювентус мистерия

norwich_ajax
24.02.2012 20:35

хахаха кви 2ки бе ? мУлан ги мразя, но квото и да говориме са доста добри в момента и мисля, че ще сгазят Юве. 3:0 от мене.

bacardy_breezer
24.02.2012 20:37

Ако ни бият 3:0 те намирам и ти давам 200лв. кеш *wink*

wesselin1994
24.02.2012 19:58

► 21:45 часа: Милан – Ювентус
За мен този мач е 2... мисля, че Ювентус ще победят с 0-1/1-2 *beer*

natural
24.02.2012 19:27

Дербито го виждам Х2 ,въпреки че Милан показаха добра игра в ШЛ, в този мач ще имат много отсъстващи. Юве са изключително стабилен отбор тази година и силите им са съсредоточени изцяло в ТИТЛАТА. А Наполи просто ще разнесе неубедителния Интер. *beer*

Vihur
24.02.2012 19:14

Ювентус е отбор с много силен характер. През този сезон единственият тим, който няма загуба в Италия. Не мисля че ще загубят точно сега.

Kimi_Raikkonen
24.02.2012 19:21

Ако не сега , то КОГА? Като гледам как са тръгнали , не мисля , че ще загубят от някой друг отбор до края на първенството! Точно затова сега е момента да загубят!! FORZA MILAN !!*cup*

aa2
24.02.2012 19:01

Искам да попитам по-върлите фенове на италианския футбол, какво мислите за мача на Фиорентина?Аз съм го заложил 1/Х на полувремена, мислите ли, че има логика в такъв залог?

biserms
24.02.2012 20:40

Аз по-скоро го виждам 2/Х ако говориме за ПП КР, но нищо не се знае.Наистина клони към Х мача, но дали ще е 1/Х, Х/Х или 2/Х е спорно.

go6etoo2
24.02.2012 19:43

ами Лацио са в слаба форма, а и треньора им подаде оставка така, че има вероятност мача да е 2-а

VivaLaFootball
24.02.2012 18:28

Мачът Милан–Ювентус е 2-ка, няма какво да се залъгваме. Ибрахимович не играе, а и смятам, че Юве ще покажат класа и ще вземат мача с минимална разлика.

gommor
24.02.2012 17:55

абе на тоя дето ги пише тия прогнози няма ли кой да му каже,че Наполи не са сицилианци
мн си в грешка батка

izzotzade
24.02.2012 17:52

Изобщо не съм съгласен с Лацио - Фиорентина .. ама ИЗОБЩО *smile* Фиорентина са такова добро отборче, че чак ме е яд колко рядко го показват. Удинезе трябва да вземат победата,както и Рома и Палермо. Интер може би ще победят Наполи .. догодина *smile*

Kimi_Raikkonen
24.02.2012 17:30

Ееееее как така да си заложил за победа на Милан ? Не мога да повярвам... Я виж си пак прогнозите да не си объркал нещо *wink* Всички знаем , че си фен на юве! (за автора на статията се отнася) Иначе моите прогнози са :

Дженоа - Парма 1
Киево - Чезена 1
Каляри - Лече 1
Катаня - Новара Х
Сиена - Палермо 2
Аталанта - Рома 2
Наполи - Интер Х
Лацио - Фиорентина 1
Болоня - Удинезе Х

Милан - Ювентус - НЕ вярвам Милан да загуби за втори пореден път като домакин от юве ! В отбора настроението е великолепно след последните победи над Удинезе , Арсенал и Чезена.Напълно нормално е Милан да спечели с 2-0 ! *wink*

bacardy_breezer
24.02.2012 17:53

Не бъди толкова сигурен *wink* И да ни биете няма да е с повече от 1 гол.Дано стане хубав мач, все пак това е най-голямото дерби в Италия.*beer*

Juventus_tifoz
24.02.2012 17:47

Той човека заради теб е заложил на Милан, че иначе ще вземеш много да се изнервиш. Защото винаги го критикуваш. Дори и аз се учудих. Явно не е истински фен типстъра ха-ха

Alessio84
24.02.2012 16:51

Наполи са от регион Кампаня, а не от Сицилия, както е написано в началото. *smile*

gommor
24.02.2012 17:57

браво дано си вземе бележка господина!като го гледам всяка седмица си пише,че са сицилианци

night_wolf84
24.02.2012 15:28

Мисля да рискувам и да сложа за Дженоа,а и коеф. е добър 2.15*thumb_up**thumb_up**smile**smile*

Valenti
24.02.2012 17:34

Внимавай , в лоша серия са 3 поредни загуби .. аз бих пробвал тук "Трудна" победа на Рома и победа на Каляри срещу Лече , сардинци играят силно като домакин *wink*

braberikos
24.02.2012 15:26

Х за Милан и Юве 1 за Наполи и Интер .

braberikos
24.02.2012 17:48

Вие ако продължавате така титла ще видите с малко късмет в Серия Б догодина .

skarto
24.02.2012 17:34

Скоро титла няма да видите *wink**wink**wink*

deucec
24.02.2012 16:36

подозирам че и двете ти прогнози ще са грешни *smile*)) бих казал 2 и 1 *wink*

braberikos
24.02.2012 15:57

Но истина .

BGB5
24.02.2012 15:46

Банално *stop*

braberikos
24.02.2012 15:42

Леко прИнтер , скоро победа няма да видите .

BGB5
24.02.2012 15:27

1 и 2