Прогнози Серия "А", 24-я кръг: Юве, Милан и Интер няма да сбъркат

15:25
Прогнози Серия "А", 24-я кръг: Юве, Милан и Интер няма да сбъркат
Ювентус се представи твърде неубедително в последните си два мача със Сиена и Парма. "Бианконерите" победиха основния си конкурент Милан два пъти до момента през сезона, но "росонерите" не пропускат срещу по-скромни съперници, за разлика от тима на Антонио Конте.
"Старата госпожа" има отложен двубой с Болоня. На дневен ред обаче е домакинският мач с Катания. След две нулеви ремита, Юве би трябвало да победи. Задачата на Милан срещу Чезена изглежда лесна.
Потърсете единици на Палермо и Лече. Коефициентите са повече от добри. За срещите тази вечер – успех на Интер и равенство между Фиорентина и Наполи. Аз дори смятам да играя двете срещи на точен 2:1 и 1:1.


Прогнози за всички мачове от 24-я кръг на Серия "А":

Петък, 17 февруари:

21:45 часа: ИнтерБолоня

Интер претърпя две позорни загуби в Калчото. Тимът на Клаудио Раниери първо бе разбит от Рома на "Олимпико", а след това падна у дома с 0:1 от Новара. Зона "Шампионска лига" все още е реална цел пред "нерадзурите", но само ако влязат в дълга победна серия, както го направиха по-рано през сезона. За мача с Болоня аут поради контузии са Гуарин, Самуел, Милито, Станкович и Алварес. Очаква се Интер да заложи на 4-3-1-2 с Форлан и Пацини в атака. Снайдер ще действа зад тях. От състава на гостите единствено Лориа твърдо пропуска двубоя заради травма. Гостите нямат загуба вече 5 мача (1 победа и 4 ремита). За "нерадзурите", Болоня е един от най-удобните съперници. Предвид моментното състояние на двата отбора, равенство и дори успех за гостите няма да е изненада. Аз обаче си мисля, че е време Интер да спечели.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

21:45 часа:  Фиорентина – Наполи

Фиорентина спечели последните си два домакински мача и ще опита да накаже непостоянните Наполи. Йоветич се развихри напоследък, а Амаури все още чака първия си гол. Кролдруп и Каржа са контузени, а Лазари наказан за 1 среща. Гостите са без контузения Варгас. Участието на вратаря Де Сантис също е под въпрос. Бритос почти сигурно ще бъде включен до Канаваро и Кампаняро в защита. Статистиката за сицилианци на "Артемио Франки" е отчайваща – 7 загуби, 1 реми и 2 победи. През миналия сезон съперниците завършиха наравно и в двата мача, а през настоящия завъртяха 0:0 на "Сан Паоло". Моето мнение е, че Наполи ще прекъсне успешната серия на Фиорентина. Изключете единицата като възможен знак. Двубоят е 1:1 или 1:2.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

Събота, 18 февруари:

21:45 часа:  ЮвентусКатания

Антонио Конте и футболистите на Ювентус изглеждат изнервени. Двете поредни равенства в Серия "А" срещу съперници като Сиена и Парма са сериозен удар по шампионските амбиции на тима. "Бианконерите" трябва задължително да намерят път към вратата на Катания, защото макар и с редица проблеми в състава, Милан в момента се справя по-добре от тях. Като че ли схемата на "старата госпожа" вече окончателно се избистри – 3-5-2 измести 4-3-3. Единственият проблем в случая е, че Вучинич играе по-добре по левия фланг, отколкото в центъра на атаката. Срещу "слоновете" черногорският нападател вероятно ще остане резерва за сметка на Куалярела и Матри. Очаква се Конте да направи и други промени. Джакерини, Касерес и Де Челие може да започнат в стартовия състав. Видал е наказан за 1 мач. Катания е без Кампаноло, Потенца, Капуано и Суазо. Сицилианци са на цели 9 точки от опасната зона и към момента могат да бъдат спокойни за мястото си в Серия "А". Ювентус е абсолютен фаворит, но да не забравяме, че през есента "слоновете" стигнаха до равенство 1:1. Футболистите на Антонио Конте нямат друга алтернатива освен победата. Мисля, че след два "импотентни" двубоя, домакините ще изиграят силен мач и ще спечелят.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:0

Неделя, 19 февруари:

13:30 часа:  ЛечеСиена

Лече възроди надеждите си за оцеляване. "Жълто-червените" не допуснаха гол в последните си два мача, което определено е успех. За да запазят мястото си в елита обаче футболистите на Серсе Козми се нуждаят от победи. Фалконе, Офере, Гросмюлер и Томович са контузени. Валери Божинов ще попадне в групата на Лече, но няма да започне титуляр. Атаката на тима ще водят Муриел и Ди Микеле. Сиена все още няма победа като гост в Серия "А". Новаците са на 5 точки от опасната зона, въпреки че завършиха 0:0 с Ювентус и победиха Рома. В състава на "черно-белите" няма никакви проблеми. Лече няма загуба от Сиена у дома – 4 ремита и 2 победи. Според мен "жълто-червените" ще стигнат до успеха. Коефициентът за единица е доста добър.
Прогноза: 1 Точен резултат: 1:0

16:00 часа:  Чезена – Милан

Въпреки проблемите в състава, Милан е лидер в Серия "А". През седмицата футболистите на Макс Алегри разбиха Арсенал с 4:0 в Шампионската лига и на 99.9% са в следващата фаза. "Червено-черните" показват страхотен характер и борбеност. Предвид разликата в класите, визитата на Чезена би трябвало да бъде лесен тест за "росонерите". Касано, Йепес, Гатузо, Щрасер и Меркел са контузени, а Ибрахимович наказан за 2 мача. Робиньо и Ел Шарави ще водят атаката на Милан. Очаква се в защита Мексес да започне в титулярния състав за сметка на Неста. Чезена се намира на 19-а позиция с 16 точки. Ситуацията за "водните кончета" изглежда безнадеждна, но с нападатели като Муту и Якуинта, тимът не бива да бъде подценяван. Двата отбора са изиграли 3 мача до момента, като на "Дино Мануци" Чезена има победа с 2:0... Мисля, че задачата на "росонерите" няма да бъде толкова лесна, но все пак ще победят.
Прогноза: 2 Точен резултат: 1:2

16:00 часа:  Рома – Парма

До края на сезона Рома ще води битка с Наполи и Интер за място в Лига Европа. "Вълците" не са никак постоянни, но това се отнася и за конкурентите им. Проблемите на столичани са в защита, където Бурдисо е контузен, а Кяер наказан. Всички останали са здрави и готови за двубоя с Парма. Луис Енрике вероятно ще заложи на 4-3-1-2 с Борини и Освалдо в атака. Тоти ще действа зад тях. "Дуковете" се представят чудесно напоследък и нямат загуба в 5 мача. Единствено Палета пропуска визитата на "Олимпико". Парма подобри статистиката си като гост през сезона, но в Рим не играе никак добре. "Вълците" имат 13 победи, 4 равенства и 1 загуба в 18 мача с "дуковете" у дома. Очаквам Рома да спечели.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:0

16:00 часа:  Новара – Аталанта

Новара най-вероятно ще се раздели с елита, но ще запази добрия спомен от двете победи над Интер. Едва ли успехът над "нерадзурите" до такава степен ще укрили Карачоло и компания, че да ги върне в играта. Аталанта са стабилен и труден за побеждаване съперник. Кармона, Капели, Тирибоки, Ферейра и Пинто от "бергамаските" пропускат двубоя заради травми, а Манфредини е наказан. Новара са без Луди, Делафиоре, Марианини и Моримото (контузени). Радованович, Поркари и Морганела също са аут заради наказание. Домакините изглеждат доста обезкървени. Мачът е Х2.
Прогноза: 2 Точен резултат: 1:2

16:00 часа:  Дженоа – Киево

Дженоа продължава с противоречивите си изяви. Тимът загуби последните си 2 гостувания, като допусна 5 гола. У дома обаче "грифоните" се представят далеч по-силно и имат 7 победи – колкото Милан и Ювентус. Антонели, Бово, Джилардино и Морети пропускат мача заради травми. В състава на "летящите магаренца" няма абсолютно никакви проблеми. Киево загуби последните си два мача, но на "Луиджи Ферарис" като цяло играе успешно. Троен мач. Най-добре го пропуснете.
Прогноза: 1 Точен резултат: 3:1

21:45 часа:  Удинезе – Каляри

В типично свой стил, Удинезе бе на път да се възползва от проблемите на Милан, но допусна късен обрат. Очевидно до края на сезона "зебрите" ще водят люта битка с Лацио за 3-о място. На "Фриули" футболистите на Франческо Гуидолин са безпощадни и срещу съперник като Каляри единствената цел е победа. Кода, Бади и Пинци са с травми, но най-сериозният проблем е контузията на Ди Натале. Торже и Флоро Флорес ще водят атаката на Удинезе. И в състава на "сардинци" проблемите са доста. Косу, Писано, Кабир, Нене, Сампайо и Ериксон са в лазарета, а Конти е наказан. Каляри обаче показва характер и в последните 3 мача има 2 победи и реми. Треньорът на гостите Балардини ще заложи на Пиниля и Ибарбо в предни позиции. В четвъртък "зебрите" не успеха да победят ПАОК у дома в Лига Европа. Статистиката е изцяло в полза на Удинезе. На "Фриули" тимът на Гуйдолин има 9 победи, 2 ремита и 1 загуба срещу "сардинци". Аргументи за изненада в този двубой определено има. Според мен обаче Удинезе няма да допусне трети пореден домакински неуспех. Единицата в никакъв случай не е твърда.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

21:45 часа:  Палермо – Лацио

Палермо е вторият най-силен домакин в Серия "А", а Лацио се представя чудесно като гост. В четвъртък обаче "орлите" бяха размазани от Атлетико Мадрид на "Олимпико" с 1:3 в Лига Европа. Отново големият проблем на столичани се оказа защитата. След победата си над Милан с 2:0, в три поредни срещи лациалите са допуснали цели 8 гола. Или в щаба на Лацио не забелязват този очевиден проблем, или Еди Рея има прекалено голямо доверие на рискови футболисти като Диаките, Заури и Станкевичус. Проблемите в състава на "орлите" преди гостуването на Палермо са много. Роки, Броки, Биава, Алфаро, Кана, Маури и Диас лекуват травми. Диаките и Конко пък са наказани. Лацио ще излезе с един чист нападател в лицето на Клозе и наситена халфова линия. За домакините единствено контузения Бачинович пропуска двубоя. Палермо имат 3 победи, 2 равенства и 2 загуби срещу Лацио на "Ренцо Барбера". Рехавата защита на гостите едва ли ще удържи нападатели като Ернандес и Миколи. Очаквам успех за домакините.
Прогноза: 1 Точен резултат: 3:1

*Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf84
18.02.2012 13:28

Дженоа за мене ще бие,може би 1-0или 2-1*thumb_up**thumb_up**thumb_up*

night_wolf84
18.02.2012 13:59

Може и Х да е,но аз съм го заложил1-ца,защотоДженоа са силен домакин*wink*

ForzaJuve29
18.02.2012 13:42

Аз съм го играл х понеже и двата отбора от доста време нямат равен а и са равностойни.

tearsss
17.02.2012 23:54

Като гледам Интер се засилиха *joking*

Bookie
17.02.2012 23:50

Интер пак показаха, че след Моуриньо нямат манталитет на победители.Трагични!!!Добре, че отдавна съм спрял да им гласувам доверие при залог.

real_gunner_7
17.02.2012 22:07

По коя телевизия мога да гледам Серия А ?

fen_diego
18.02.2012 05:39

аз ги гледам в гледай спорт *smile* но я ми дайте линк за тази джазира ... аз харесвам Арабските коментатори *smile* много се впрягат и ми вдигат адреналина *joking*

bacardy_breezer
17.02.2012 22:18

ONLINE TV*beer*

delpiero933
17.02.2012 22:17

Ал Джазира или Интернет ТВ *joking*

ForzaJuve29
17.02.2012 21:22

Новара – Аталанта 2
Дженоа – Киево Х
Ювентус – Катания 1 (2:0)

holigan4e
17.02.2012 20:14

Новара и Аталанта е Х
Палермо ще победят с 1 гол разлика.
Дженоа ще победи без проблеми.
Рома бие също без ядове.
Лече и Сиена могат да праснат едно Х-че ама аз го мисля 1
Фиорентина - Наполи 1 без да го мисля.
Интер - Болоня 1 ..нямат право на грешка

holigan4e
17.02.2012 20:54

А бе на Наполи им предстои мач с Челси и сигурно , ще се пазят за тогава нищо , че има 5 дена до тогава. Пък и Фиорентина са домакин.Също така миналия им мач с Удинезе добре играха и го взеха с 3:2 като гост. Мисля,че е 1

bacardy_breezer
17.02.2012 20:24

Само за Фиорентина не съм съгласен *wink*. Аз го виждам по-скоро Х2 този мач.

rollingstones
17.02.2012 18:13

Юве ще сгрешат *wink* Много подценяват слабаците.

rollingstones
17.02.2012 22:33

Така е, но и ги подценяват *smile* Юве имат достатъчно класа да минат през 10, ако играят с максимална сила *smile* Чезена и Катаня правят същите номера и срещу Милан... но ги бием.. Е понякога и падамен *lol* но това е защото подценяваме салбаците.

delpiero933
17.02.2012 18:16

Не ги подценяват. По-скоро проблема на отбора идва оттам , че малките отбори се затварят срещу нас с 10 в защита и няма достатъчно креативност и идеи как да се пробие по-сгъстена защита. Затова като играем срещу отбори като Катания ме е страх повече , отколкото като играем срещу големите отбори...

kukat
17.02.2012 17:08

чудно ми е как няма х в прогнозите ,а в Италия доста х-ве се получават*confused*