Прогнози Серия "А", 22-и кръг: Милан с нова загуба на точки

12:57
Прогнози Серия "А", 22-и кръг: Милан с нова загуба на точки
Ювентус не игра през седмицата, но получи много добри новини от "Олимпико", където Лацио шамароса Милан. "Росонерите" загубиха ценни точки в битката за титлата преди трудния двубой с Наполи. "Старата госпожа" има наглед лесна задача срещу Сиена у дома.
22-ят кръг ни предлага няколко изключително интересни срещи. Интер загуби инерция и ще наваксва пропуснатите точки в мачовете с Лече и Палермо срещу "вълците". Удинезе гостува на "Артемио Франки", където традиционно яде бой от Фиорентина, а Лацио има визита на силния домакин Дженоа.
Моето усещане е, че през уикенда на Ботуша ще се получат поне 3-4 равенства.


Прогнози за всички мачове от 22-я кръг на Серия "А":
 
Събота, 16:00 часа

Чезена – Катания


Шансовете на Чезена да се спаси все още са живи и срещу Катания "водните кончета" ще търсят трети домакински успех през сезона. Джокович и Морас са контузени, а Гуана наказан. Муту и Ренела ще водят атаката на тима срещу "слоновете". Гостите са на 7 точки от зоната на изпадащите и засега дишат спокойно. Единствено Кампаноло пропуска срещата заради травма. Макси Лопес вече не е в отбора. Трансферът му в Милан като че ли беше добро решение и за него, и за клуба. Бергесио и Кателани ще действат в нападение срещу Чезена. У дома "водните кончета" имат 2 победи и 1 реми срещу Катания. За мен мачът е 2:1 или 1:1.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

Рома – Интер

Победната серия на Интер в първенството свърши още миналия уикенд при загубата от Лече с 0:1 на "Виа Дел Маре". През седмицата пък "нерадзурите" завъртяха зрелищно 4:4 с Палермо. Изгубените 5 точки лишиха тима на Клаудио Раниери от шансове за титлата и сега единствената цел пред отбора е зона "Шампионска лига". Рома пък отново забоксува. Равенството с Болоня и поражението от Каляри говорят само за едно – слаба защита и липса на идеи в атака. Всъщност, тези негативни тенденции в играта на "вълците" се забелязаха още при загубата с 0:3 от Ювентус за купата. Луис Енрике не може да използва контузените Касети, Де Роси, Освалдо и Бурдисо. Борини и Ламела ще водят атаката на Рома, а Тоти ще действа зад тях. Интер са без Станкович, Фараони, Гуарин и Форлан. След мача срещу Лече Раниери каза, че е трудно да намери място на Снайдер в схемата 4-4-2. Поради тази причина треньорът на "нерадзурите" може да промени постройката на 4-4-1-1. Пацини вероятно ще седне на пейката, а Уесли ще действа зад единствения нападател Милито. В този си вид Интер ще има числено превъзходство с средата на терена, което не е маловажно. Мачовете между Рома и гостите от Милано винаги се трудни за прогнозиране. "Вълците" имат 8 победи, 8 равенства и 7 загуби от съперника на "Олимпико", така че по отношение на статистиката не можем да хванем никаква тенденция. Споменах за слабата игра на Рома в защита, но какво да кажем за Интер – 5 получени гола в последните 2 мача. Въпреки че ми е трудно да обвържа прогнозата си с конкретни аргументи мисля, че гостите ще спечелят. Прогноза: 2 Точен резултат: 0:1
Вероятно стартови състави:
Рома (4-3-1-2): Стекеленбург, Роси, Кяер, Хайнце, Тадей, Симплисио, Гаго, Пянич, Тоти, Ламела, Борини
Интер (4-4-1-1): Жулио Сезар, Майкон, Лусио, Самуел, Киву, Санети, Поли, Камбиасо, Нагатомо, Снайдер, Милито

Неделя, 13:30 часа

ДженоаЛацио

Интересен и труден за прогнозиране мач. Дженоа са доста крив отбор. У дома играят силно, печелят и бележат много голове, а навън губят безславно, често и разгромно. Прогноза над 2.5 гола почти винаги е сигурна печалба в срещите на "грифоните". Домакините ще опитат да надвият и Лацио, въпреки че още нямат успех над съперника на "Луиджи Ферарис" – 2 ремита и 4 загуби. Роси, Велосо, Антонели и Бово от състава на Дженоа са аут заради травми. Паласио и Джилардино ще водят атаката на тима срещу "орлите". Гостите записаха две поредни победи и се утвърдиха на 4-а позиция. Еди Рея не може да използва контузените Броки, Козак, Макинва, Алфаро, Кана, Маури и Диас. Лацио се отърва от ненужния Сисе и опциите в атака намаляха. Клозе и Роки обаче се справят чудесно. Въпреки че загубиха първия мач през сезона у дома с 1:2, гостите играят успешно срещу Дженоа. Троен мач. "Грифоните" са 6-2-2 (победи-равенства-загуби) у дома, а Лацио са 6-2-2 като гост. Може би резултатен хикс.
Прогноза: Х Точен резултат: 2:2

Неделя, 16:00 часа


ЮвентусСиена

Ювентус имаше цяла седмица за почивка и тренировки, след като мачът им с Парма бе отложен. "Старата госпожа" получи добри новини от "Олимпико", където в сряда Лацио победи Милан. Авансът на "старата госпожа" в момента е 1 точка, но може да стане четири. След важния успех над Удинезе, "бианконерите" трябва да продължат успешната серия и срещу Сиена. Антонио Конте няма абсолютно никакви проблеми с контузени и наказани футболисти. Мирко Вучинич е готов за игра и почти сигурно ще бъде титуляр. Дилема в лагера на Юве има единствено относно схемата. "Старата госпожа" се справя чудесно, когато използва 3-5-2. За мача във вторник на "Енио Тардини", който не се състоя заради лошото време, Конте готвеше точно тази тактическа постройка. Не е ясно обаче къде е мястото на Вучинич във вариант с трима централни бранители и халф-бекове. Ясно е, че бившият футболист на Рома се справя по-добре отляво, а не като централен нападател. Поради тази причина, може би Юве ще излезе с 4-3-3. Матри ще води атаката, Пепе ще действа отдясно, а Мирко по левия фланг. Бонучи вероятно ще седне на пейката. Сиена е вторият най-слаб гост в Серия "А", все още без победа навън и със само 4 спечелени точки. Новаците са точно над чертата и до края на сезона ще бъдат замесени в битката за оцеляване. В състава на гостите единствено Болзони е с травма. Сиена традиционно залага на 4-4-2 с Дестро и Калайо в атака. Двамата са опасни и въпреки че новаците предимно ще се защитават, с тях трябва да се внимава. Ювентус има 5 победи и 1 равен у дома срещу неделния си съперник. Победата на "бианконерите" не буди съмнение.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:0
Вероятен стартов състав на Ювентус (4-3-3): Буфон, Лихщайнер, Киелини, Бардзали, Де Челие, Пирло, Видал, Маркизио, Вучинич, Пепе, Матри

Милан – Наполи

Двубоят е дерби, въпреки че Наполи отдавна не е в битката за титлата и единствената цел пред отбора е място в Европа. "Росонерите" бяха жестоко ранени от Лацио на "Олимпико" и загубиха 3 ценни точки в битката за титлата. За тима на Макс Алегри победата е задължителна. Треньорът на "червено-черните" не може да използва контузените Боатенг, Фламини, Касано, Йепес, Акуилани, Гатузо, Пато, Меркел и Щрасер. Въпреки многото проблеми, в състава на Милан има достатъчно класни футболисти, но всяка нова травма на някой от сегашните титуляри може да бъде фатална. "Червено-черните" ще заложат на 4-3-1-2 с Ел Шарауи, Робиньо и Ибра в атака. В лагера на гостите единствено централният бранител Канаваро е с травма. Почти сигурно привлечения от Болоня през лятото Бритос ще го замени в стартовите 11 на Валтер Мадзари. Наставникът на сицилианците ще използва любимата си схема 3-4-2-1. Лавеци, Хамшик и Кавани ще бъдат голямата заплаха за вратата на Абиати. "Росонерите" са силен домакин и рядко пропускат в Милано. Двубой със съперник като сицилианците обаче винаги е различен и излиза извън рамките на сухата статистика. "Червено-черните" никога не са губили от Наполи у дома – 6 победи и 4 ремита. Да не забравяме обаче, че в първия мач през сезона тимът на Валтер Мадзари спечели с 3:1 на "Сан Паоло". Труден за прогнозиране двубой. Домакините са разколебани след загубата от Лацио, а гостите са резултатен и опасен в атака отбор. Според мен, ако Наполи не допусне повече от 1 гол, има всички шансове да си тръгне с точка.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1
Вероятно стартови състави на двата отбора:
Милан (4-3-1-2): Абиати, Абате, Неста, Тиаго Силва, Дзамброта, Емануилсон, Амброзини, Ночерино, Ел Шарауи, Робиньо, Ибрахимович
Наполи (3-4-2-1): Де Санктис, Кампаняро, Ароника, Бритос, Маджо, Досена, Джамайли, Инлер, Ханшик, Лавеци, Кавани

Фиорентина – Удинезе

Още един интересен двубой, който обикновено е и доста резултатен. Фиорентина играе за честта и за феновете си. У дома "виолетовите" са силни, а статистиката им срещу Удинезе не е никак лоша. Кролдруп и Каржа от състава на Делио Роси са контузени, а Оливера е наказан за един мач. Очаква се Йоветич и Амаури да започнат в атака за Фиорентина. Загубата от Ювентус не успя да разколебае "зебрите" и след победата над Лече през седмицата тимът на Франческо Гуйдолин все още е претендент за Скудетото. Фабрини, Кода, Барето и Пинци са контузени, а централният бранител Данило пропуска мача заради санкция. Флоро Флорес и Ди Натале ще водят нападението на "фриуланите", но във Флоренция няма да им бъде никак лесно. "Виолетовите" са в серия от 3 победи над Удинезе вкъщи. У дома тимът на Дебио Роси има 9 успеха, 3 равенства и 2 поражения срещу "зебрите". Смятам, че Фиорентина няма да загуби този мач и мисля да заложа на изненада. "Виолетовите" ще спечелят, а Амаури ще се разпише.
Прогноза: 1 Точен резултат: 2:1

Лече – Болоня

Лече хвърли бомбата в мача с Интер миналия уикенд. През седмицата тимът на Серсе Козми загуби от Удинезе, но показа, че ще се бори за оцеляването си докрай. Срещу Болоня домакините имат чудесен шанс за втори успех през сезона на "Виа Дел Маре". Фалконе и Жулио Серджо са с травми, но всички останали са на линия. Ди Микеле и Муриел отново ще водят атаката на Лече. Болоня е на 5 точки от зоната на изпадащите. През седмицата двубоят на тима бе отложен заради лошото време. Коне, Лориа и Пулзети са с травми. Ди Вайо и компания се представят доста успешно като гост до момента. Когато Лече играе затворено и дебне съперника на контри, резултатите идват. Срещу Болоня обаче футболистите на Серсе Козми вероятно ще вземат инициативата и ще оставят пространства. На "Виа Дел Маре" статистиката за "жълто-червените" е 2 победи, 6 ремита и 2 загуби. Валери Божинов вероятно няма да попадне в групата. Иска ми се да заложа за успех на домакините, но в последните мачове Болоня доминира и според мен ще успее да стигне до равенство.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

Новара – Каляри

Новара е с единия крак в Серия "Б" и ако не се случи чудо, съдбата на тима е ясна. Отборът няма класата да се бори дори със средняците в Калчото. В четвъртък Карачоло и компания паднаха и от Киево у дома. Луди, Косер, Моримото и Марианини са контузени. Каляри показа доста добри игри напоследък, а като гост се представя успешно през сезона. Сампайо, Нене, Ариаудо и Ериксон са с травми. Пиниля и Ибарбо ще водят атаката на "сардинци". Съперниците са изиграли само един двубой до момента. По-рано през сезона Каляри победи с 2:1. Мачът изглежда Х2.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

Палермо – Аталанта

Палермо се събуди напоследък, като записа 2 победи и 1 реми в последните си 3 мача. Феновете на "Ренцо Барбера" със сигурност искат успех и срещу Аталанта. Ернандес и Бачинович пропускат срещата заради травми. Миколи, който се развихри и забоде хеттрик срещу Интер, ще води атаката на Палермо. Гостите са без контузените Белини и Капели. Голмайсторът на бергамаските Денис е наказан, а без него отборът не е същият. Именно този факт като че ли накланя везните в полза на домакините. На "Барбера" сицилианците имат 3 победи, 2 хикса и 1 загуба срещу Аталанта. Палермо все още няма равенство у дома през сезона. Въпреки че Миколи и компания са фаворити, аз ще потърся реми.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

Киево – Парма

Киево играха мач в четвъртък, докато Парма почиваха през седмицата заради отложения двубой с Ювентус. "Летящите магаренца" отпаднаха от турнира за купата и спокойно ще довършат шампионата. "Дуковете" са в подобна ситуация – на 12-а позиция и засега далеч от зоната на изпадащите. В лагера на Киево всички са здрави и готови за мача. Парма пък е единствено без Сантакроче. Домакините ще излязат с Палосчи и Пелисиер в атака. Схемата на гостите пък ще бъде 3-4-3 с Джовинко, Биабиани и Флокари в предни позиции. Тимът от Верона има 4 победи, 2 равенства и 2 загуби срещу Парма у дома. Двубоят изглежда равностоен и най-вероятно ще завърши без победител.
Прогноза: Х Точен резултат: 1:1

*Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dbddimov
05.02.2012 14:45

а дано удинезе да си вземе мача че да прибера малко печалба ,само тойми трябва познах леверкузен щутгарт х дортмунд 2 и майорка 1ца

zdravko_ivanov
04.02.2012 22:46

Каква е вероятността някои от мачовете да бъдат отложени?

svetoslav_0206
04.02.2012 01:03

Чезена – Катания Х
Рома – Интер Х
Дженоа – Лацио Х
Ювентус – Сиена 1
Милан – Наполи 1Х
Фиорентина – Удинезе Х
Лече – Болоня Х2
Новара – Каляри Х
Палермо – Аталанта 1
Киево – Парма Х
УСПЕХ !!! *thumb_up*

El_Fenomeno5
03.02.2012 23:43

Чезена – Катания - Х
Палермо – Аталанта - Х
Ювентус – Сиена 1
Киево – Парма - 1
Милан – Наполи - 1
Дженоа – Лацио - 2
Рома – Интер - Х
Новара – Каляри - 2
Лече – Болоня - Х
Фиорентина – Удинезе - 1

rumentopalov
03.02.2012 21:13

Тея нормални ли са с тез прогнози бе тва кой ги пуска тез прогнози пиян ли е тоз бе .. тва от тук 3 мача да му излезнат тряа да скача на 1 крак бе еййй ...

dbddimov
03.02.2012 20:22

е като гледам прогнозите 7 хикса и 6 от тях при резултат 1.1 ,едвали ще стане тованякои може и да са х ама 7

futbolista_rs
03.02.2012 18:07

По една дуспа имаше. Препречването и играта с ръка.

futbolista_rs
03.02.2012 17:58

Човек мачът го гледах. Покажи ВИДЕО къде ТИ видя дуспата, защото такава нямаше.

bobolino
03.02.2012 17:46

Нали уж следиш мачовете??

bobolino
03.02.2012 17:59

[@link http://vbox7.com/play:85cd13d22e]

bobolino
03.02.2012 17:55

Свали си мача.И статия ти дадох.Май наизуст взе да говориш

bobolino
03.02.2012 17:53

Веднага след подновяването на играта Ел Шаарави влезе в наказателното поле на Лацио, след което Андре Диас игра с ръка. Реферът Дамато моментално наду свирката и посочи бялата точка, но асистентът му вдигна флага. Последва кратка съдийска консултация и Дамато промени решението си. В 60-ата минута Конко центрира коварно и Абиати трябваше да избива с пръсти в корнер. В 70-ата минута домакините поискаха дузпа за изпречване на пътя на Стефан Раду на Тиаго Силва. Дамато остана безмълвен, а последвалите протести на Роки му докараха жълт картон.

futbolista_rs
03.02.2012 17:53

За Лацио видях, но може да не съм я видял за Милан и да греша. Дай видео и ще се съглася. Ти казваш, че има за Милан аз казвам, че няма. Показваш ми къде я видя и всичко е ок.

bobolino
03.02.2012 17:49

Свали си мача и си го изгледай

bobolino
03.02.2012 17:49

Чети правилно!!!!Казах че има и за двата отбора!!!!

futbolista_rs
03.02.2012 17:47

Аз го гледах, но ми е интересно къде ти видя двете дуспи за Милан?

ManUnitedfan07
03.02.2012 16:23

Две страхотни дербита са Интер-Рома и Наполи-Милан. Ще се гледа *beer*

tearsss
03.02.2012 15:56

Само Х-ове ли ? И ква е тая 2-ка на Интер ? Добре че мача е отложен *smile*

alex111
03.02.2012 15:15

милан-наполи 3-0 фиорентина-удинезе 1 дженоа-лацио 1 рома-интер 2-2

luiz_lfc
03.02.2012 15:10

Прогнозите някой голям оптимист ги е писал

Neill_88
03.02.2012 14:01

Моите прогнози са:

Чезена – Катания Х
Палермо – Аталанта 1
Ювентус – Сиена 1
Киево – Парма Х
Милан – Наполи 1
Дженоа – Лацио Х
Рома – Интер 1Х
Новара – Каляри 2
Лече – Болоня 1
Фиорентина – Удинезе 2

Neill_88
03.02.2012 13:49

Наполи може да не се представят добре,но срещу топотборите се играе с мотивация.Милан са фаворити,но няма да е учудващо,ако стане някой Х или 2.
Колкото до Рома,мисля че няма да загубят.

Kimi_Raikkonen
03.02.2012 13:28

Как пък един път не каза "юве губят точки , а Милан ще спечелят"... Много си обективен определено.От тук на Луната ти личи , че искаш Милан да губят , а юве да печелят , но мача на Сан Сиро идва , бъди спокоен *wink*

andrea_tomova
03.02.2012 13:28

а бе според мен Дженоа ще помете Лацио. Първо,че Дженоа биха Наполи пък Рома ли няма да успеят.Другото е,че Дженоа ще са с по-пресни сили защото мача им с Аталанта беше отменен.Аз ще го играя 1 за Дженоа.По-добри домакини от тия сред малките отбори няма.

Kimi_Raikkonen
03.02.2012 13:16

Ххахахаха смешен ставаш вече ! Вече май започва да си личи , че си фен на юве ! Милан има абсолютно всички шансове да си тръгне с 3 точки от ... Сан Сиро ! Ти изобщо следиш ли Серия А ? Виж , че наполи са трагични в първенството и едвали ще се класират за Лига Европа...Милан 2 пъти подред и то като домакини този път да изгуби точки е нереално! И кат правиш тоя анализ най-отгоре пиши "Искам юве да е шампион" , да се знае , че си пристрастен , за да не объркваш хората! Смешен ставаш вече!

Rizov_24
03.02.2012 19:07

А Наполи,да те питам,кога са били претенденти за титлата?Имат ЦЕЛИ 2 в цялата си история бе хора!

Kimi_Raikkonen
03.02.2012 18:59

Какви 3 слаби мача бе , ти знаеш ли наполи на кое място са ? И с колко точки изостават? Абсолютно никакви шансове нямат за титлата , най-много 4-5 място , но едвали...Стига си писал наизуст кат някой първокласник ! Пиши , когато има какво да кажеш !

bobolino
03.02.2012 17:47

Нали знаеш че дузпа се дава за нарушение.Сам си прави извода.

bobolino
03.02.2012 17:45

Лацио-Милан

futbolista_rs
03.02.2012 17:44

Срещу Милан има заговор! Как може да не им дадат дуспа в един мач! Трябва да се разследва и да се накаже съдията. Дай ми видео където виждаш дуспите и ще се съглася с теб.

Juventus_tifoz
03.02.2012 17:03

И колко дузпи съдиите са дали на Ювентус този сезон, че са пристрастни? ЕДНА! А за Милан - два мача не ви дадоха дузпи и се оляхте. Голям разбирач! FORZA JUVE!!!

bobolino
03.02.2012 17:00

Прав си Милан не са непобедими.Кимито е пристрастен.Ти също си пристрастен,а и съдиите в Италия и те са пристрастени.Към Ювентус малкия.Когато се научиш да я разбираш тази игра(футбол)тогава пиши коментари

futbolista_rs
03.02.2012 16:36

Милан да не са непобедими, че отписваш Наполи? Интер бяха в дьното но Интер са си Интер сега са горе. Наполи като направиха 3 слаби мача и ги отписа. И точно ти недей да говориш за пристрастност, защото си миланист.