Прогнозите на Ники Веселинов - 29-и кръг

20:15
Прогнозите на Ники Веселинов - 29-и кръг
Голямата четворка в Англия доказа, че е голяма и в Шампионската лига на Европа. При това срещу отбори от италианското и испанското първенство, които също претендират за названието най-силен шампионат в света. Сега ще е интересно да се види как успехът се е отразил физически и психически на четворката за предстоящия кръг във Висшата лига. Голямото дерби е Ман.Ю – Ливърпул. Победа на домакините ще изхвърли мърсисайдци от надпреварата за титлата. Битката за оставане в Лигата продължава с пълна сила, като вече се очерта ясно единия от евентуалните изпадащи – Уест Бромич.

Събота, 14 март

► 14.45 часа: Манчестър Юнайтед – Ливърпул - 1

Не е редно такъв мач да се прогнозира с един знак, но смятам за ваше улеснение да намаля до минимум прогнозите с двойни знаци, защото така се намаляват коефициентите, а от там и печалбите. Домакините имат уникален шанс да спечелят пет купи през този сезон. Две вече са в актива им – Световната титла и Карлинг Къп. У дома Юнайтед играе много нахъсано и с успех срещу вечния си съперник. В Ливърпул се кръстят глезена на Фернандо Торес да издържи. Срещата е последна възможност за тях да се качат на шампионския влак. Представлението срещу Реал Мадрид бе истинска класика и е импулс за играта на "червените". Те и почиваха един ден повече.
Мисля обаче, че Манчестър Юнайтед ще вземе трите точки и ще реши първенството още в събота.

17.00 часа: Съндърланд – Уигън - Х

"Котките" са ужасно непостоянен тим и много трудни за прогнозиране. Домакинството им в никакъв случай не означава сигурна победа. Съндърланд е на четири точки от опасната зона и трябва да поддържа с всички сили тази дистанция, но няма да е фатално ако загуби две точки сега, защото не е срещу пряк конкурент за оцеляване. Уигън е като тим от НХЛ. Направи серия от шест победи в седем мача, после две поредни загуби, четири равенства едно след друго и пак две поражения подред. Иди че ги разбери в какво настроение ще се събудят в събота?
Непредсказуем мач, затова му слагам хикс.

► 17.00 часа: Мидълзбро - Портсмут - 1

Деветнайстият срещу осемнайстия в таблицата ! Мач на живот и смърт както обичаме да пишем. Боро има проблеми с контузии – Матю Бейтс, Джъстин Хойт, Алфонсо Алвеш са под въпрос, но Марлон Кинг вече е в строя. Отборът е с много трудна програма до края на сезона и задължително трябва да печели в къщи. Портсмут много трудно бие като гост, но все пак успява от време на време поне да взима по една точка навън.
Единица, защото според мен домакинството ще е решаващ фактор в двубоя.

► 17.00 часа: Хъл Сити – Нюкясъл - 1 2

След поредица от осем загуби и три ремита, в предишния кръг, непредсказуемия Хъл удари като гост Фулъм – един от най-успешните домакински отбори. Анализаторите в Англия прогнозират, че "тигрите" и Мидълзбро са основни кандидати за изпадане, заедно с Уест Бромич. Хъл е тим с характер и ако вземе този мач може и да оцелее. Нюкясъл е сред слабите гостуващи клубове в Лигата. "Свраките" са измъчвани през цялата кампания досега от контузии, треньорски и финансови проблеми, продадоха и емблематичния си вратар Шей Гивън, който ги носеше на гърба си. Сега пак с травми са Дъф, Гътри, Бът и пак всичко ще легне на плещите на Майкъл Оуен.
Непредвидим двубой ! Ако въобще ще го играете, изберете един от двата знака – 1 или 2.

17.00 часа: Евертън – Сток Сити - 1 Х

В Евертън дишат леко и по традиция от последните години гледат ако могат да прекарат някой от големите отбори, или в първенството, или за купите. Карамелите са полуфиналисти за ФА Къп, където ще срещнат Манчестър Ю., а преди това отстраниха Ливърпул и Вила. Така че Купата е приоритета им. Сток е без загуба от три срещи, като особено впечатляващо бе равенството навън с Вила – 2:2. "Грънчарите" са на точка от изпадащите и ще се опънат яко на ливърпулци.
Единица заради добрата форма на домакините, но може да се търси и хикс.

► 17.00 часа: Болтън – Фулъм - 1

Двата отбора са съседи в класирането и на сравнително прилична точкова разлика от изпадащите. Типични домакински състави, които разчитат на спечеленото пред собствена публика и на този принцип е изградена стратегията им за оцеляване. "Свинските крачета" записаха три поредни важни успеха на своя "Рийбок Стейдиъм" срещу Тотнъм, Уест Хям и Нюкясъл, а Фулъм влезе в криза с две последователни домакински поражения от Хъл и Блекбърн.
Единица, защото Болтън не прощава у дома.

17.00 часа: Арсенал – Блекбърн - Х

"Топчиите" се изразходваха максимално срещу Рома и ще са уморени. Отделно са проблемите с контузиите в състава, от които не могат да се отърват през целия сезон. Тъкмо се завърне някой титуляр и друг излиза заради травма. Сега Адебайор е с проблеми, но пък Едуардо да Силва се възстанови. В Блекбърн са на върха на щастието след като биха в сряда Фулъм в Лондон. Под ръководството на Сам Алърдайс "синьо-белите" започнаха да играят много стабилно като гости и могат да отмъкнат точка от "Емирейтс".
Хикс, защото Арсенал ще е уморен, а и отборът не играе стабилно у дома.

Неделя, 15 март

► 15.30 часа: Челси – Манчестър Сити - 1

Домакините все още имат шансове в сферата на теорията да изместят Манчестър Юнайтед от върха, особено ако Ливърпул им свърши част от работата. Но дори и боеца Франк Лампард в едно интервю си призна, че спорът за първото място вече изглежда решен. Така че реално е Челси да си поставя на първо място за цел спечелването на Шампионската лига и после Купата на Англия. Това обаче не означава, че няма да бие противоречивия в представянето си Манчестър Сити. "Гражданите" са отбор в процес на изграждане и не се знае за следващия шампионат кой ще остава и кой ще си ходи, като се започне от мениджъра Марк Хюз. От декември насам, Сити много последователно побеждава на собствен терен и пада на чужд. Целта им е да влязат в зона УЕФА и при добро стечение на обстоятелствата ще успеят.
Твърда единица.

18.00 часа: Астън Вила – Тотнъм - 1 Х

Вила приключи успешната серия и е в регрес – две загуби и равенство у дома със застрашения от изпадане Сток Сити. Загубените точки от Сток бяха с особено болезнен привкус, защото ремито дойде след като отборът водеше с 2:0. Мениджърът Мартин О`Нийл за пръв път изглежда притеснен и опита дори да флиртува с феновете като каза, че успехите на тима досега се дължат на тяхната подкрепа. "Шпорите" са в серия от две победи и два равни и играят все по-освободено и резултатно. Все още са близо до опасната зона и им трябват точки, затова ще "хапят" и навън.
Тази среща не може да се прогнозира с твърд знак.

Успех !

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pavel_BG
16.03.2009 07:53

2 от 9 - Евертън – Сток Сити - 1 Х (около 1.12 коефициент) и Челси – Манчестър Сити - 1 (около 1.60)!!!!!!!!! *thumb_up*

Pavel_BG
15.03.2009 02:59

Дотук познат е само Евертън – Сток Сити - 1 Х, което е около 1.12 коефициент!!! *lol* *sick*

sunzoffman
14.03.2009 22:08

хахахаа ей бат ники пробвай да рисуваш,че гладен ще останеш с тия прогнози(нищо лично) *wink*

nane
14.03.2009 12:54

самнявам се евертан, мидалздбро, арсенал, ман.юн, аст.вила, съндърланд и уест хям да не спечелят.ще си вземат домакинствата.успех!!!

karo
14.03.2009 12:07

Ами не знам, ако хванесх 2-3 мача най-много ще е. Ман Юн - Ливърпул е Х2, а на някои от останалите мачове не съм съгласен, така че успех, и късмет че той най-вече ще ви трябва.

angel_hi
14.03.2009 10:21

Арсенал - Блекбърн X
А.Вила - Тотнъм 2X
Челси - Манчестър С 1
Евъртън - Сток С 1
Хъл Сити - Нюкясъл 2
Ман.Юн - Ливърпул 1X
Мидълзбро - Портсмут X
Съндърланд- Уигън X2
Уест Хям - Уест Бромич 1
Болтън - Фулъм 2X

new_generation
14.03.2009 09:15

Хъл Сити-Нюкясъл Х ,Болтън-Фулъм Х ,Арсенал-Блякбърн 1

krasenco
14.03.2009 04:19

Taka kато гледам прогнозите са много добри.За Манчестър-Ливърпул твърдо 1.Играйте го докато не е паднал коефицента!!! *smile* няма да сбъркате

fRSkn
14.03.2009 00:49

За Юнаитед съм но ако Ливърпул играят така както с/у Реал Мадрид може и да паднем *sad*

tobito
14.03.2009 00:03

Арсенал - Блекбърн 1
А.Вила - Тотнъм 1x
Челси - Манчестър С 1
Евъртън - Сток С 1
Хъл Сити - Нюкясъл X
Ман.Юн - Ливърпул 12
Мидълзбро - Портсмут X
Съндърланд- Уигън X2
Уест Хям - Уест Бромич 1
Болтън - Фулъм 1

cesekarchetooo
14.03.2009 00:02

МанЮ трябва да спечелят, Сънчо за по-сигурно може да се пробва ъндър, Боро е почти сигурна (справка: Ливърпул), Нюкасъл е добре да се играе Х2, Евертън са доста несигурни, струва си да се пробва изненадата, Болтън - Фулъм - резонно хикс, а Арсенал, Челси и Вила няма да простят у дома. Успех!

Bai_Bradar
13.03.2009 21:04

земи се оправи малко...темата закво...ти закво говориш...

Bai_Bradar
13.03.2009 20:21

супер прогнози, освен Хъл Сити...мисля, че там е Х! ...и...УСПЕХ!