Пробват да съсипят Юве с нов скандал (видео)

16:59
Пробват да съсипят Юве с нов скандал (видео)
След като през 2006 година враговете на Ювентус изкараха "бианконерите" от релси със скандала Калчополи, сега отново правят опит да очернят "Старата госпожа".

Въпреки че за 18 мача в Серия А до момента "бианконерите" получиха право да изпълнят само една дузпа, сега недоброжелатели на клуба изтъкват, че в изпълнението на този единадесетметров наказателен удар е имало договорка.

Става въпрос за мача между Ювентус и Чезена, когато при резултат 1:0, торинци получават правото за изпълнят дузпа. Вратарят на гостите Антониоли е изгонен, отборът му няма право да извърши повече смени и поради това бранителят Жулиермо Родригес слага вратарските ръкавици. Преди Артуро Видал да бие дузпата, новият страж на Чезена с накланя главата си надясно, отбелязвайки накъде смята да се хвърли. Чилийският халф на Юве бие вляво и вкарва, а Родригес само се мести надясно в момента на удара.

Според недоброжелателите на "Старата госпожа", в това действие се крие договорка между двата клуба. Никой не отбелязва, че просто Родригес може да се е опитал да заблуди своя опонент, като му посочи грешна посока.

По случая Ювентус излезе с изявление на официалния си сайт, в което отрича всякакви обвинения и заплашва да съди всеки опитал се да очерни името на клуба и репутацията на Артуро Видал.

Преценете сами дали има нещо нередно в изпълнението на дузпата в мача Ювентус - Чезена:



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vrajev
19.01.2012 13:23

само не разбрах фал ли няма или са имали 100% очаквания бранителя станал вратар да хване топката супер олигофрени това ако не е идея на забатата цаца морати няма на кой да е яд го е че юве си стъпа на краката и напомня какво беше преди 6-7 години

kotaraka1899
17.01.2012 21:31

хахаха за това нещо ако ги накажат просто незнам.... смешна работа че човека си мръднал главата лелееее ...

ForzaJuve29
17.01.2012 19:33

Такива схеми на Ботуша ги мисли само един идиот Морати!Я нещастника Морати да обясни защо не бе дадена дузпа за Юве срещу интер и Кастелаци не беше изгонен!

rarabg
17.01.2012 19:28

Не той даде знак на къде ще скочи с веждата си!*lol*

futbolista_rs
17.01.2012 18:42

Не ми е ясно какво очаквате от защитник *lol* да се хвърли като лъв ли? Понякога при вардене има момент, в който просто заставаш на място като при някои от пряксвободните удари и не мръдваш. Това са го правили и добри вратари. Относно кимането според мен искаше да го заблуди, че ще се хвърли на другата страна, а се вижда даже как почти хвана ъгъла на удара.

Vanchoni
17.01.2012 18:02

"Враговете на Ювентус го изкарали от релси през 2006". Да, прокурата, която ги хвана да уреждат мачове наистина се превърна в най-големия враг на Ювентус, спор няма. И тия, които пишат законите и те са такива клеветници, всичко е част от голямта конспирация срещу този велик отбор.

futbolista_rs
17.01.2012 22:14

От колко време гледаш футбол бе? Милан също ги наказаха, но по-леко. За каква изгода говориш? Явно си фен на Принтер от година и гледаш само английското по Диема*cards*

Vanchoni
17.01.2012 19:46

Тия неща, че някой бил натопил Ювентус си ги публикуват самите те, за да се поизмият малко, е това трябва да разбереш ти. Понеже Интер спечелиха най-много след скандала, за това те са виновни. Милан бяха в същата изгодна позиция, но те просто не успяха. Тях никой не ги обвинява, но и с право, защото нито Интер или Милан са виновни, че Ювентус ги хванаха. Били спечелили СП 2006 и т.н., мн важно, нали купуваш мачове и уреждаш съдии. Всички публикации, че Ювентус не били виновни се публикуват от тях самите чрез платени журналисти, за да се замаже и такива кто тебе да си мислят, че са онеправдани и тия лошите, те са виновни.

TheHeavenMakers
17.01.2012 18:06

Футболистите на Юве които спечелиха СП през 2006 сигурно бяха купили титлата , нали ? Вземи та млъкни щото от целия свят дори и кучетата разбраха ,че Юве бяха натопени по най долния начин от президента на Интер !!!

Anders0n
17.01.2012 17:57

Въпреки,че съм фен на Юве наистина в изпълнението на дуспата имаше нещо гнило...това кимане беше странно,но още по-странно беше проявата на "вратаря",който супер каръшки тръгна на една страна,дори да не си вратар незнам как ще заходиш по този начин... *thumb_down*

bacardy_breezer
17.01.2012 17:16

Някои хора явно имат ползи и интереси да съсипват имиджа на Серия А.Въпреки скандалите през 2006, които го смъкнаха от 1во на 4то място сред клубните пъвенства, сега лека полека първенството и отборите започват да възвръщат старата си форма и отново се правят опити за скандали дори от най-малките неща.

bacardy_breezer
17.01.2012 17:13

ОФф, вече прекаляват с тия глупости...Италианците сами си съсипаха футбола и отново продължават с какви ли не всевъзможни простотии....Преди няколко дни вратаря на Наполи Морган Де Санктис не бил се зарадвал на гола и за това мача бил продаден, сега тоя "вратар" кимнал леко с глава и отново мача е продаден...абе без коментар просто.

ManUnitedfan07
17.01.2012 17:15

*thumb_up* Ако някой намигне сигурно ще се окаже, че е купен мача..

Junytooo
17.01.2012 17:07

понеже много бързо се върнаха в играта без никой да предполага че пак ще станат топ отбор в Италия,отново започна завистта *thumb_down* Ювентус наистина са големи*cup* Надявам се догодина да видим истинския Ювентус от 1 време каде бяха истинската сила на Италия.