Панатинайкос - Виляреал (превю)

18:46
Панатинайкос - Виляреал (превю)
Битката между двата тима остава малко в страни предвид другите сблъсъци в тази фаза на турнира. Въпреки това, който е гледал първата среща между двата отбора, определено може да остане доволен от предложения футбол. Резултатът, който се получи в Испания (1:1), беше абсолютно реален и определено дава предимство на гърците. Организирана игра в защита и стабилен Марио Галинович в рамката заслужено донесоха добрия турнирен резултат. Прекрасен гол на Георгиос Карагунис след далечен удар и незачетено друго попадение на гостите след като топката мина гол линията, но страничният съдия се оказа леко разсеян. В крайна сметка, бившият "топчия" Робер Пирес спечели малко спорна дузпа за "подводницата", а Джузепе Роси отбеляза от бялата точка.

Голям плюс за гърците е, че реваншът ще се играе на Олимпийския стадион в Атина "Спирос Луис", който е с капацитет 71 хил зрители. Не се съмнявайте, че гърците ще напълнят стадиона, а обстановката ще е крайно неблагоприятна за Виляреал. Проблеми пред наставника Хен Тен Кате лисват, а съставът му изглежда способен да продължи в следващата фаза на турнира. В домакинството срещу Лариса, спечелено с 3:0, треньорът даде почивка на доста от титулярите си, а интересен факт е, че и тримата голмайстори Димитриос Салпингидис, Жилберто Силва и Лазарос Христодолопулос бяха заменени веднага след като вкарваха гол. Така гърците ще излязат без проблеми около състава, готови за битка в, може би, мача на сезона за тях.

Виляраел продължава да поддържа добро темпо в Примера, а мястото в зона Шампионска лига изглежда ще бъде запазено. Големият проблем за Мануел Пелегрини продължава да е отсъствието на централния защитник Гонсало Родригес, който е контузен. Въпреки, че се очакваше лекарите да го вдигнат на крака за реванша в Гърция, в крайна сметка той изобщо не пътува с тима. Групата от играчи е същата като от първата среща, като единствената разлика е включването на възстановения нападател Гилермо Франко.

Определено мача е труден за прогнозиране. Съдията, по мое мнение, е един от най-добрите в бранша, доказвайки това с отсъжданията си на ЕВРО 2008 в Австрия и Швейцария. Гърците играят силно в такива двубои, а и в състава им има доста опитни играчи. Очаквам малко голове на Олимпийския стадион в Атина, победа за Виляреал не ми изглежда много вероятна. Второ равенство, а защо не и 120 минути футбол.

Панатинайкос - Виляреал - 21:45 часа, с."Спирос Луис"

Главен съдия: Масимо Бусака (Швейцария)
Асистенти: Матиас Армет и Франческо Бурагина (Швейцария)

Очаквайте подробности около отборите!!!

10: 37 часа: В стартовия състав на Виляреал място ще намери голмайсторът от първата среща Джузепе Роси, като най-вероятен партньор в нападение ще бъде Нихат Кавечъ.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
10.03.2009 12:23

аз мисля че гърците и букмейкърите съвсем "случайно" ще спечелят. Режисурата преполага нещо от сорта 1 на 0, 2 на 1, 0 на 0 нещо такова

lautahools_
10.03.2009 12:16

Стадион ,,Спирос Луис,, ще бъде ада тази вечер за гостите от Испания мача е тв 1.Стадиона ще е пълен. Феновете на Панатинайкос ще са 12 им играч.Успех

Futbulfen
10.03.2009 11:39

За мене най-сигурния "Х" в последно време *wink*