Не скачаш ли, отборът ти изпада (видео)

10:31
Не скачаш ли, отборът ти изпада (видео)
Сблъсъци между отбори застрашени от изпадане във Висшата лига почти винаги носят огромна доза драматизъм и въпреки че не предлагат футбол с марка "Барселона", подобни срещи са много интересни за наблюдаване.

Такъв беше и мачът между Съндърланд и Блекбърн в неделя следобед. "Черните котки" имаха само с точка повече от Роувърс, като и двата тима се надяваха да не допуснат поражение , тъй като това означаваше, че загубилият ще е един от двата основни фаворити за Чемпиъншип.

След като Блекбърн водеше през по-голямата част от срещата с 1:0, домакините изравниха с прекрасен гол от далечна дистанция на Воъм, за да дойде 90-а минута, когато реферът даде пряк свободен удар за "черните котки".

Себастиан Ларсон застана зад топката, шутира и отбеляза победен гол. При удара на шведа стената, построена от Пол Робинсън подскочи. Всички, освен един. Якубу Айегбени прецени, че няма смисъл да рискува да бъде ударен в лицето и поради това отборът му допусна гол, който може да се окаже решаващ в битката за оцеляване.

Нормално, веднага след попадението, Кристофър Самба скочи на своя съотборник, но за радост до физическа саморазправа между двамата не се стигна.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари