Прогнозите на Ники Веселинов - 28-и кръг

10:35
Прогнозите на Ники Веселинов - 28-и кръг
Кръгът наглед изглежда лесен, и може да бъде подреден в права колонка без много двойни знаци. На пръв поглед ! Видяхме какво се случи на някой от фаворитите в събота и неделя. Манчестър Юнайтед и без да играе трупа преднина на върха. С мач по-малко, "червените дяволи" са на седем точки от преследвачите Челси (вече втори) и Ливърпул. Още два важни щриха от изминалия само преди два дни 27 кръг: Хъл Сити май тръгна да изпада, а Мидълзбро да се спасява. След като Манчестър Юнайтед спечели Купата на Лигата, седмото място в класирането автоматично се превърна в билет за евротурнирите.

3 март, Вторник

21.45 часа: Портсмут – Челси - 2

Помпи беше облагодетелстван от програмата и почиваше през уикенда и ако сега съперника беше някой друг щеше да е със сериозно предимство. Но срещу лондончани, които имат поне двайсет равностойни играчи, този бонус отпада. Домакините са само на две точки от изпадащите, ала не този е мача, в който могат да се надяват на нещо. Челси измъкна щастливо трите точки у дома от Уигън в събота, но навън взима победите с по-голяма лекота.
Двойка без съмнение.

21.45 часа: Уест Бромич – Арсенал - 2

Още една загуба и Уест Бромич ще натрупа почти непосилна разлика от точки за наваксване, за да се спаси. И май точно това ще се случи. Арсенал сгреши у дома срещу Фулъм, но имаше късмет, че и Вила завърши наравно, така че разстоянието между тях в битката им за четвъртото място си остана шест точки. Сега бирмингамци имат трудно гостуване и мисля, че топчиите ще се възползват да съкратят дистанцията.
Двойката изглежда привлекателна.

22.00 часа: Ливърпул – Съндърланд - 1

Ливърпул играе добре изглежда само в Европа. Трудно е когато си надиграл Реал Мадрид на "Бернабеу" да запазиш сили и да си мотивиран срещу Мидълзбро. И загубата дойде сякаш от само себе си - първа от петнайсет мача насам. Фернандо Торес пак няма да го има, ако и Джерард, който е под въпрос за срещата не участва, ще стане още по-зле. В Съндърланд дишат по-спокойно след като са на пет точки от изпадащите. Котките често мъчат Ливърпул, особено на "Анфийлд".
Все пак единицата мисля че е непоклатима.

Сряда, 4 март

21.45 часа: Манчестър Сити – Астън Вила - 1 Х

В Сити, при загубата от Уест Хям в неделя се контузиха все ключови играчи: Белами, Робиньо, Ричардс. Гражданите обаче имат късмет, че травмите на първите двама не са толкова сериозни и те ще могат да излязат на терена. Вила загуби две точки в спечелен мач у дома със Сток Сити, след като водеше с 2:0 и това разгневи силно мениджъра Мартин О`Нийл. Като се има предвид "конското", което е теглил на играчите и това че гостуванията са по-силните част в представянето на отбора, може да се очаква реванш в Манчестър.
С тази среща трябва да се внимава. И трите знака са възможни.

21.45 часа: Нюкясъл – Манчестър Юнайтед - 2

Ако се върнем назад във времето щеше да е обидно за Нюкясъл този двубой де се играе с твърда двойка. Но сега реалностите са други. Вместо за титлата, свраките с всички сили се борят да не изпаднат. Домакините продължават да бъдат под ръководството на временния мениджър Крис Хютън, подтиснати са от загубата срещу Болтън /директен съперник за оставане в Лигата/ и са с минимални шансове дори за равен. Манчестър взе Купата на Лигата, изглежда все по-уверен, а и конкурентите Челси и Ливърпул "правят всичко възможно", за да осигуряват конфорта на дяволите.
Твърда двойка, бих опитал и залог: Бербатов – първи голмайстор.

► 21.45 часа: Сток Сити – Болтън -
1 Х

Ето това е един от трудните за прогнозиране двубои. За Сток Сити мачът е решаващ в битката за оцеляване в Лигата. Спечелената точка при гостуването на Вила в неделя дойде като бонус преди това домакинство. На първо четене Сток е фаворит срещу слабия гост Болтън, но да не забравяме, че гостите вече са на седем точки от изпадащите, което им дава възможност да играят по-спокойно и да се опитат да вземат една точка.
Единица, но не твърда и равенството приляга добре на тази среща.

► 21.45 часа: Уигън – Уест Хям -
Х

Среща между отбори от "златната среда", както ние журналистите обичаме клиширано да се изразяваме. Ясно е, че двата тима нито ще изпаднат, нито могат да разчитат на по-добро класиране от това, което имат в момента. И все пак ако имат амбиции за участие в турнира на УЕФА резултатът е много важен защото се срещат директни съперници за седмото място в таблицата. В събота, Уигън игра силно при гостуването на Челси и изпусна равенството в последните секунди. В неделя, чуковете пък надиграха Манчестър Сити в къщи с още по-силна игра.
Не бих казал, че мачът е троен, но хиксът ми изглежда най-вероятен.

► 22.00 часа: Блекбърн – Евертън -
1 Х

Блекбърн е точно над чертата на изпадащите и ще бъде по-мотивираният тим. Евертън има теоритични шансове да влезе в зона Шампионска лига, но на практика това няма как да стане и настройката за това гостуване няма да е така бойна. И двата състава взеха мачовете си в предишния кръг, като при карамелите направи впечатление завръщането на дълго отсъствалия Луис Саха. Срещите между тези съперници винаги са равностойни и напрегнати, понякога и с много голове. Блекбърн ще гони задължителна победа, но Евертън е упорит и труден за преодоляване гост.
Ако не се рискува с единица, тази среща може и да се пропусне когато залагате.


► 22.00 часа: Фулъм – Хъл Сити - 1

Домакините вече твърдо са на мястото, което отговаря на състава и потенциала, който имат. Те са си поставили и една съвсем реална цел – класиране в зона УЕФА. У дома лондончани много рядко грешат срещу съперници от класата на Хъл. В първите два-три месеца от началото на кампанията се питах кога тигрите ще спрат силната си серия. Сега си задавам подобен въпрос – кога ще спрат да падат ? Май няма да е точно сега, особено след шока 1:2 срещу конкурента за оставане във Висшата лига Блекбърн.
Единица, но никога не се знае кога Хъл ще ни изненада всички.


► 22.00 часа: Тотнъм – Мидълзбро - 1 Х

Тотнъм хвърли много сили срещу Манчестър Юнайтед за Карлинг Къп и нищо чудно играчите да са изтощени. Ще тежи и психологическото натоварване в негативен план от пропуснатия шанс за повторно спечелване на трофея. Каквото обаче и да е настроението, този мач трябва да се спечели защото е срещу пряк съперник от зоната на изпадащите, който е само на две точки разлика. Боро надигна глава след победата над Ливърпул в събота и ще се опита да отмъкне поне точка от "Уайт Харт Лейн".
Шпорите са с по-добър състав, но победата им не е сигурна.

Успех !

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

strikemaster101
15.03.2009 17:10

Челси ще се справи с Портсмут без проблеми.но не съм съгласен за Тотнъм-Мидълзбро

Shinobi
06.03.2009 01:18

Ха-ха-ха!Ко стана ве разбирачи?Говоря на всички идиоти де то се правят на велики и не уважават труда на хората които наистина му разбират човека позна почти всички мачове от целия кръг!За туй следващия път ще си мълчите!

pafata
05.03.2009 12:47

Браво на Хъл Сити, очаквах една изненада от тях *smile*

MeToDueB
04.03.2009 11:38

Тотнъм - Мидълзбро - 2
Ман Сити - Вила - 2
Блекбърн - Евертън - 2
Нюкясъл - Ман Ю - 2

Майорка - Барса - 2


такъв фиш съм пуснал в Еврофутбол. Няма да ме е яд и да загубят 4 от отборите, тъй като 2 от тях са ми любими, а другите 2 (Евертън и Вила) са ми много симпатични и обичам да ги гледам.

Единствено Мидълзбро, ако загубат ще ги псувам много, но мисля, че днес ще победят. Те са "стари кучета" и им е време да се измъкнат от тая криза. Могат го *wink*

winnerb0y
03.03.2009 23:50

браво Николай Веселинов ! точни прогнози за 3 март,Вторник.

mincho9
03.03.2009 22:47

нюкясъл-ман юн 2
блякбърн-евертън 2
тотнъм-мидълзбро 1
фулъм-хъл сити х
уигън-уест хем 1
ман сити-астън вила х
сток сити-болтън 2
успех в права колонка *wink*

deko1991
03.03.2009 18:31

аз ще ги позная всичките, давам всеки троен *joking*

razorblade
03.03.2009 16:43

Някои от твърдите прогнози на Веселинов, според мен трябва да се покрият с още един знак. Твърде рисковано е УБА - Арсенал и Помпи-Челси да се играят твърди двойки ..особено в сегашнтоо положение на Арсенал...Два класически примера на двубои между отбори, замесени в рилигейшъна, срещу такива , драпащи за предно класиране. Да, но в такива моменти знаем ,че инстинкта за оцеляване е по-силен от този за печелене на позиции в челото ...
Тони Моубри има съвсем нелош състав, който удома създава проблеми на всеки , а Портсмут вече не се води то БЕДСТВИЕТО Тони Адъмс .....При всчики положения тези два мача трябва да се подкрепят и с Х .

cc160
03.03.2009 14:01

На Манчо ,някой вече трябва да им прекъсне серията

kyky72
03.03.2009 11:41

на скоро пробвах една нова за мен схема и се оказа доста успешна та ето предлагам да я пробвате и вие само после да почерпите кака си *wink* : избиратеси един отбор аз заложих на Ювентус слагате 100 лв за X ако не познаете другия път пак залагате за X Ювентус но 200 лв ако пак не излезе 300 после 600 и сметнете ако познаете този път 600x3.15к 1890лв минус 1200 печалбатави е 690 лв нали се сещате че все някога ще излезе X-са..... аре успех ви желая

angel_hi
03.03.2009 11:06

Сток Сити-Болтън-2
Уигън - Уест Хям X2
Блякбърн - Евертън Х2
Фулъм - Хъл Сити 1
Тотнъм - Мидълзбро X

machocka
03.03.2009 02:11

Иначе наистина това е за справка и АКО искате , а не да се правите на Професор Вучков.

Ekc_sl
02.03.2009 23:56

Абе големи професори всички е .... Що не станете футболни анализатори, доста пари ще взимате ... Човека си е дал прогнозите, който иска да го слуша др. да мълчат и да не се правят на разбирачи...
и ballatON ако твърдиш, че Евертън ще победят със сигурност ти май нещо не си във час... Ако си гледал последният им двубой... последният в класирането ги надигра тотално и то на техен терен. Да биха, но с голяма доза късмет. Алърдайс не е вчерашен, доста е опитен да допусне леко да падне неговият тим, а и се бори за оцеляване... *stop*

nekakav_pi4
02.03.2009 23:53

9 поредни победи 21 мача без загуба това трябва да се прекъсне мисля, че Нюкасъл ще е изненадата 1:0 *smile*

nekakav_pi4
02.03.2009 23:42

Юнайтед са хора и те могат да сбъркат и Нюкасъл са доста подходящ отбор,който ще скочи здраво защо не 1Х *stop*

MeToDueB
02.03.2009 21:05

Ман Сити - Вила - Х,2
Блекбърн - Евертън - 2
Тотнъм - Мидълзбро - Х,2

Bai_Bradar
02.03.2009 21:04

"Сега бирмингамци имат трудно гостуване и мисля, че топчиите ще се възползват да съкратят дистанцията"
Никии УБА майче са на собствен а?А те имат само с 3точки по-малко, отколкото Арсенал като гост...Моята прогноза е Х1! и...УСПЕХ!

tobito
02.03.2009 20:43

Портсмут - Челси Х
У.Б.А. - Арсенал 2
Ливърпул - Съндърланд 1
Ман Сити - А.Вила 1Х
Нюкясъл - Ман Юн Х
Сток Сити - Болтън 1
Уигън - Уест Хям 12
Блякбърн - Евертън Х2
Фулъм - Хъл Сити 1Х
Тотнъм - Мидълзбро 1

Успех на Всички

lubo17
02.03.2009 20:42

► 21.45 часа: Портсмут – Челси -X► 21.45 часа: Уест Бромич – Арсенал - 2► 22.00 часа: Ливърпул – Съндърланд -X► 21.45 часа: Манчестър Сити – Астън Вила -Х► 21.45 часа: Нюкясъл – Манчестър Юнайтед-2► 21.45 часа: Сток Сити – Болтън -Х► 21.45 часа: Уигън – Уест Хям -Х► 22.00 часа: Блекбърн – Евертън - Х► 22.00 часа: Фулъм – Хъл Сити -X► 22.00 часа: Тотнъм – Мидълзбро -Х

stanleyvo
02.03.2009 20:41

Добре бе аджаба скрийте се Вие,защото ако сте толкова разбирачи с вашите твърди 2.Не сте вие на неговото място за да го хулите така.престанете моля ви се!

tobito
02.03.2009 20:28

ха-ха-ха Бате ти се скрий утре и Сряда ще има доста изненади.

ballatON
02.03.2009 20:24

Бате вземи се скрии с тези твои мачове *wink* цепиш мрака не си за тази игра какви са тия изненади .... Евертън твърда двойка