Прогнози за мачовете от "А" група, 13-и кръг

12:45
Прогнози за мачовете от "А" група, 13-и кръг
Предстоят да се изиграят мачовете от 13-я кръг на А група. Мачът между Калиакра и Литекс е отложен, тъй като трима от основните футболисти на гостите са с повиквателни за младежкия национален отбор.

Възможно е също така дербито между Черноморец и Лудогорец да бъде отложено, но за момента мачът ще се играе. В този кръг ще бъде и дебютът на новия треньор на Левски Николай Костов.


Петък:

Видима Раковски – Черно море

Интересен факт е, че при последните си две гостувания в Севлиево, Черно море записва две победи. Като се има в предвид фактът, че варненци по традиция не играят особено силно като гости, то тази статистика е впечатляваща. Видима записа четири точки в предишните си два двубоя, като миналата седмица възпитаниците на Костадин Ангелов направиха равенство на „Овча купел” срещу Славия. „Моряците” също се намират в добра форма и при успех в този двубой ще съберат 23 точки, което ще ги доближи съвсем близо до топ пет. Винаги е малко рискувано да се прогнозира успех на Черно море при гостуване на отбора, но в този случай двойката е най-вероятният изход. В Ef bet тази опция е оценена с 1,92.
Прогноза: 2

Събота:

Светкавица – Славия

Отборът от Търговище записа втората си точка за сезона в миналия кръг, след като направи нулево равенство като гост на Монтана. Заслужава да се отбележи, че до момента „мълниите” само губят като домакини през тази кампания. Славия, от своя страна, неочаквано за едни, и съвсем очаквано за други, не спечели домакинството си на Видима и като че ли „белите” отново си възвръщат непостоянната форма. Основата, на която ще стъпим, за да направим прогноза за тази среща, е фактът, че домакините са сигурни изпадащи. Тоест, дори и да бият в този мач, те ще съберат пет точки и пак ще са отчайващо далече от зоната на изпадащите. Случаят не е като този с Видима, тъй като след спечелената точка миналия кръг, севлиевци са на точка от отборите над чертата. Като се има в предвид, всичко това, може да се стигне до заключението, че двойката е логичният знак в този мач. Ef bet дава 1,44 за тази опция.
Прогноза: 2

Локомотив Пловдив – Ботев Враца

Домакините имат нов треньор в лицето на Емил Велев. Рокадата на специалисти в лагера на „смърфовете” бе продиктувана от обрата, който Левски осъществи срещу пловдивчани на „Герена” в последния кръг. Сега Кокала има прекрасната възможност да започне кариерата си начело на „Пловдивското Юве” с три точки. Въпреки че Ботев направи забележително реми като домакин на ЦСКА в последния кръг, врачани отиват в Пловдив като обречени. Всичко друго освен единица, ще е огромна изненада. 1,33 е коефициентът за този знак в Ef bet.
Прогноза: 1

ЦСКА – Миньор Перник

Новините от лагера на ЦСКА са, че Драголюб Симонович вече официално е помощник на Димитър Пенев, а дуото от специалисти извади от групата за тази среща Грегъри Нелсън и Мишел Платини. Равенството във Враца остави „червените” на второ място зад Лудогорец. Това, което изглеждаше като шампионски сезон в началото на август, може да се окаже поредната калъфка за ЦСКА. Домакинството на Миньор не би трябвало да е проблем за „армейците”, но статистиката припомня срещата на „Армията” от есента на 2009 година, когато перничани биха с 3:0. През миналия сезон обаче, „червените” надделяха с 2:0 при домакинството си на този съперник, а дебютът на Милен Радуканов като треньор на ЦСКА бе белязан от успех с 4:2 в Перник през есента на 2010 година. Почти сигурно е, че домакините ще бият, но е възможно да имат леки трудности. Затова ще ви предложим опцията равен на полувремето. В Ef bet тя е оценена с коефициент 3.
Прогноза: Х на полувремето

Неделя:

Локомотив София – Монтана

Ето заради подобен тип мачове българският футбол не се радва на особен зрителски интерес. В последните си пет мача „железничарите” имат спечелени само три точки и за задължени да търсят победата срещу Монтана. Интересен факт е, че гостите са пред Локо във временното класиране и това само показва в каква криза се намират „червено-черните”. През миналата седмица те бяха разбити в Разград от лидера Лудогорец, но това не може да бъде никаква изненада, след като дори Левски на Георги Иванов сложи четворка на Локо на „Герена” по-рано през сезона. Статистиката от мачовете между „железничарите” и Монтана е положителна за отбора, воден от Антон Велков. В последните четири мача между двата тима столичани не са допускали гол и имат три победи. В подобни мачове влизат малко голове, затова опитайте опцията под 2,5 гола. В Ef bet тя е оценена с коефициент 1,8.
Прогноза: Под 2,5 гола

Берое – Левски

В последните две години Берое записа две загуби в домакинствата си на Левски, въпреки че преди тези срещи „заралии” бяха в по-добра форма и стояха като фаворити. През тази кампания старозагорци стартираха много слабо и в началото бяха на дъното на А група, но след три успеха и едно равенство, те се изкачиха над зоната на изпадащите. Този двубой ще бъде дебют за новия треньор на Левски Николай Костов. Все още е енигма какво се опитва да постигне този специалист при „сините”, но едва ли ще е по-лошо от това, което Левски представляваше до момента. И този път Берое няма да бъде пречка за Левски. Коефициентът за знак 2-а в Ef bet е 1,55.
Прогноза: 2

Черноморец БургасЛудогорец


Това е дербито на кръга, но е възможно срещата да бъде отложена. Поне това е желанието от щаба на бургазлии, чийто тим е кадрово осакатен от факта, че двама от основните им играчи са аут заради мачовете на младежкия национален отбор. Все пак, ако срещата се играе, трябва да се отбележи, че успех на домакините, ги приближава на две точки от Лудогорец. И двата тима са приятните изненади в А група през тази кампания. Напълно заслужено отборът от Разград е лидер до момента. Това ще бъде един от най-трудните мачове за сезона на Лудогорец, но нека се вземе в предвид, че възпитаниците на Ивайло Петев вече успяха да победят във Варна, така че не е изключено те да вземат трите точки и от Бургас. Труден за прогнозиране мач.
Прогноза: Х2

*Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ebacha_
11.11.2011 20:12

ЦСКА – Миньор Перник !!!!!! прасетата гледат кво праят в Левски

и тука има залог от милион евро за първо -краен 2-1 (25кф) !!!!!!

miroslav4ev
12.11.2011 08:52

А що да не е: първо полувреме ЦСКА/ краен Миньор? Коефициент около 70

genchooo
11.11.2011 20:15

Айде стига дрънкал глупости

ebacha_
11.11.2011 18:01

Локомотив София – Монтана 2 тука е продадено на Локо им трябва пари !!!!!!

genchooo
11.11.2011 16:04

Видима Раковски – Черно море-Х

Светкавица – Славия -2

Локомотив Пловдив – Ботев Враца -1

ЦСКА – Миньор Перник-1

Локомотив София – Монтана -Х

Берое – Левски -2

Черноморец Бургас – Лудогорец -Х

lunatik
11.11.2011 15:06

Черноморец-Лудогорец-1x*thumb_up**thumb_up*

GreenSnake
11.11.2011 14:13

Видима - 4ерно море х2 Светкавица - Славия 2 Локо Пд - Ботев Вр 1 Цска - Миньор 1 Локо сф - Монтана 1х Берое - Левски х2 4ерноморец - Лудогорец 2

Niki_Druid
11.11.2011 13:46

Видима Раковски – Черно море-2

Светкавица – Славия -2

Локомотив Пловдив – Ботев Враца -Х

ЦСКА – Миньор Перник-1

Локомотив София – Монтана -1

Берое – Левски -2

Черноморец Бургас – Лудогорец -2

тва са моите прогнози *smile* *smile* *smile* успех са вси4ки *smile* и наи ве4е за Левски *smile* *smile* *smile*