Прогнозите на Ники Веселинов - 27-и кръг

20:20
Прогнозите на Ники Веселинов - 27-и кръг
Два от оставащите дванадесет кръга до края на първенството във Висшата лига ще се изиграят за пет дни. Те могат да са решаващи в битката за първите четири места, където отборите от т.нар "Голяма четворка", плюс Астън Вила са най-натоварени, заради евротурнирите, купите на Острова и т.н.
Съботно - неделният английски футбол май привлича вниманието повече с финала за Купата на лигата в неделя: Ман.Ю - Тотнъм, отколкото с останалите редови мачове. Няма дербита, но ще е интересно дали някой от средняците и изпадащите няма да удари лошо фаворитите.

Събота, 28 февруари

14.45 часа: Евертън – Уест Бромич - 1

Миналият мач срещу Нюкясъл бе ужасен за "карамелите", защото загубиха за дълго един от най-креативните си и резултатни играчи – Микаел Артета, а в добавка се контузи и Виктор Аничебе. Отборът обаче е свикнал да играе в осакатен състав и като домакин срещу такъв опонент просто е длъжен да спечели. Резултатите на Уест Бром са трагични, въпреки че тимът има проблясъци, но най вече в къщи.
Твърда единица.

17.00 часа: Арсенал - Фулъм - 

Една от срещите, където може да се получи изненада. От 18 октомври "топчиите" не са побеждавали с повече от един гол на собствен терен, да не говорим, че на "Емирейтс" паднаха от Хъл, а в последните два кръга имат две домакински нулеви равенства. В Европа разбира се са класа. Загуба на точки сега, при сравнително лекия двубой на прекия конкурент Вила, ще е фатална. Фулъм май си свърши работата в шампионата и е зает повече с четвъртфинала за ФА Къп с Манчестър Юнайтед. Да не забравяме все пак, че момчетата на Рой Ходжъсн макар и да нямат победа досега навън, често въртят хиксове.
Може да се потърси знак за равенство, всичко зависи от мотивацията на Фулъм.


17.00 часа: Мидълзбро – Ливърпул - 2

Домакините нямат победа в първенството почти три месеца и с резултатите и играта си в последно време са едни от най-сериозните кандидати за изпадане. Поне на теория. Иначе отборът получи импулс , че стана четвъртфиналист за Купата, но срещу тим като гостите това не е достатъчно. Ливърпул изигра блестящ мач срещу Реал Мадрид, но може да е уморен, а и отново загуби поне за две срещи ФернандоТорес. Мениджърът Бенитес май най-сетне ще преподпише договора си и това влияе добре на климата в клуба.
Добра двойка, но не стопроцентова.


17.00 часа: Челси - Уигън - 1

Челси си върна шампионското самочувствие и силна игра след пристигането на Гус Хидинк. Решен бе и най-важният конфликт - с примадоната Дидие Дрогба. Резултатите вече се виждат. Сините удариха в миналия кръг Вила на техен терен, а в сряда и Ювентус. Уигън е с четири поредни равенства и вече три месеца върви много добре в шампионата. Мениджърът Стив Брюс каза, че следващият мач с Уест Хям след три дни е по-важен, но кой знае ? Хитрата лисица може и да блъфира.
Единица, но защо да се рискува за малък коефициент.


17.00 часа: Астън Вила – Сток Сити - 1 Х

Вила извади най-лошия късмет от всички фаворити в първенството. Да пътува до Москва в четвъртък и в събота да играе пак, при това в среща, която задължително трябва да спечели. А и дългата успешна серия в Лигата бе прекъсната в миналия кръг със загуба у дома от Челси. Сток Сити е слабак, но да не забравяме, че в началото на надпреварата би бирмингамци , а като гост спечели срещу Арсенал и завърши наравно с Ливърпул.
Може да се потърси хикса в този мач.

Неделя, 1 март

14.30 часа: Уест Хям – Манчестър Сити - Х

Мач който определено не е за игра – деветият срещу десетия в класирането. Противници, които ту бият, ту падат и не можеш да им хванеш логиката в представянето. Чуковете от 28 декември насам все пак са сравнително постоянни в домакинствата си и си взимат трите точки, докато Сити не е особено успешен гост. Всичко ще зависи от физическото състояние на гостите след мача им за УЕФА в четвъртък.
Един хикс тук, комбиниран с някой друг, малко късмет и готово !


14.30 часа: Хъл – Блекбърн - 1 2

Хъл е с три равенства и всичко останало поражения от 13 декември насам. Отделно, отборът загуби сили в преиграването за Купата с Шефилд Ю. в четвъртък. Тигрите са на шест точки от първия в зоната на изпадащите и това е именно Блекбърн. Мачът ще е на живот и смърт ! Гостите отпаднаха за ФА Къп от Ковънтри, но все пак почиват от вторник. Те са по-опитният тим, играли са в Европа и знаят как да се хвърлят само в един мач, затова може би са фаворити.
Тази среща е много рискова, за да се играе на знаци.

15.00 часа: Болтън – Нюкясъл - Х

Домакините спечелиха две поредни стратегически домакински срещи. В последната обаче се контузи най-скъпият им като трансфер, а може би и най-важен играч – голаджията Йохан Елмандер. Нюкясъл също е добре напоследък - с пет точки в предходните три кръга, но пак е без постоянния си мениджър. Какъв лош късмет само ! Джо Киниър, който е харесван от фенове и играчи бе опериран от сърце и няма да го има може би до април.
Равенството удовлетворява абсолютно и двете страни, а и нас като играчи.

Успех !

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alePSG
28.02.2009 13:32

Ще видим неска дали Сток Сити е слабак.Хааа.. ! *evil*

Ss_eXtReMe
28.02.2009 11:55

Уест Хям ще надиграе тотално Ман.Сити *stop* Прогноза 1 !!!

Bai_Bradar
28.02.2009 11:50

За Арсенал и аз съм сигурен в 1Х...ама нЗ кое да пусна *joking* А пъкза А.Вила сигурно, защото на Стоук им липсват 5ма човека(3ма, от които са титуляри) и Стоук нямат победа на чужд(0-3-10) и последните 5 мача на чужд са загуби...tobito

tobito
28.02.2009 09:16

защо сте толкоз обедени , че Астън Вила ще спечелят? *sick*

Bai_Bradar
27.02.2009 23:57

Евертън - У.Б.А. [1] Арсенал - Фулъм [1;под2.5] Челси - Уигън [1;под2.5] Мидълзбро - Ливърпул [Х;Г/Г] Хъл Сити - Блекбърн [2X;Г/Г] Уест Хям - Ман Сити [X1] Болтън - Нюкясъл [1Х;над2.5] А.Вила - Сток Сити [1;над2.5]

ludaki
27.02.2009 21:58

Евертън - У.Б.А. 1
Арсенал - Фулъм 1
Челси - Уигън 1
Мидълзбро - Ливърпул 2
Хъл Сити - Блекбърн X
Уест Хям - Ман Сити X2
Болтън - Нюкясъл 1
А.Вила - Сток Сити 1

LucHo_GoNzaLez
27.02.2009 21:42

Мидълзбро – Ливърпул - X ; Уест Хям – Манчестър Сити - 1
*stop*

tobito
27.02.2009 20:56

Евертън - У.Б.А. Х
Арсенал - Фулъм 1
Челси - Уигун 1Х
Мидълзбро - Лижърпул 2 тв.
Хъл Сити - Блекбърн 12
Уест Хям - Ман Сити 1 тв.
Болтън - Нюкясъл 1Х
А.Вила - Сток Сити Х


Успех на всички

tobito
27.02.2009 20:51

Добър вечер Господа. Ето ме и мене. Светлозар от Стамболийски.Значих имах шанса да позная и десетте мача на 18.01.от Висшата лига. Днес ще се пробвам пак *devil*