Манчестър глоби Роналдо за нанесени щети

18:55
Манчестър глоби Роналдо за нанесени щети
Носителят на "Златната топка" Кристиано Роналдо ще трябва да заплати 20 000 паунда за щетите, които нанесе при катастрофата със своето "Ферари" в тунел в Манчестър. Португалецът разби скъпия си автомобил, след като се удари и в двете стени на тунела, който води до летището на града.

Както е известно след катастрофата на 8 януари футболистът на Юнайтед е бил в състояние да се измъкне от автомобила си и не е получил сериозни наранявания.

Управата на град Манчестър е издала акт на Роналдо, с който го задължава да заплати повредените от него двете стени на тунела, смачканата мантинела, както и разбитата врата на изхода на съоръжението.

По този начин националът на Португалия избягва съдебен процес, който можеше да го сполети, но неговите адвокати и застрахователи са се погрижели проблемът да бъде решен единствено с финансова санкция.

Любопитно е, че Кристиано Роналдо изкарва 20-те хиляди паунда, които трябва да заплати за малко повече от един ден. Неговата заплата в Манчестър Юнайтед е 120 хиляди паунда на седмица, което прави малко повече от 17 хиляди на ден.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DoN_vOLen
24.02.2009 21:28

1 солена глоба според мен ще е напълно справедливо,такива надути иэтупани батковци които играят футбол само эа пари и нищо друго (и да са добри след това се прават на ....... и са удовлетворени след някои эагубен мач эащото вече паричките настрана ги правят велики *stop*

leketoo
21.02.2009 03:22

Супер!!! Ама жена щофьор и циганин космонавт май няма. Да вкарва там дузпите в Юнайтед и да хваща такситата *joking* от другия сезон съра ще го усети що за дама е, и ще го запрати в Реал Мадрид. *wink*

ruskiq_tzar
20.02.2009 22:52

много играе това момче ама пък само 20х. трябва да го глобят с повечко та да му дойде малко акъл в глупавата тиква *stop*